Yoga for rygghelse

Har du problemer med smerter i rygg eller stiv nakke? Sliter du med anspente muskler? Eller kanskje du føler deg sliten på grunn av ryggproblemer og stive muskler? Da kan dette rolige og nærende yogakurset passe for deg. 

Ryggproblemer

Tidlig i tenårene begynte jeg å plages med ryggsmerter. Det utviklet seg til langvarige ryggproblemer – som førte til at jeg måtte legge min drøm om en toppidrettskarriere i friidrett på hylla, det påvirket skolehverdagen, livsglede og muligheten til å være med på fysiske aktiviteter. 

I godt over 10 år levde jeg med store smerter i kroppen – og vet hvor energikrevende, vondt og frustrerende det er å leve med dette. 

Derfor ser jeg frem til å dele dette yogakurset med deg som opplever utfordringer med rygghelse eller smerter i kroppen. Jeg har selv erfart at det finnes gode løsninger, og deler i dette kurset løsningene jeg har funnet på mine problemer med deg!   

Yoga & Rainbow Reiki®

Mitt første møte med yoga var på et lite sted i Costa Rica i 2010, som en del av mine idrettstudier. Etter at jeg kollapset i 2013 har yoga vært en viktig del av min rehabiliteringsprosess, både fra kroniske smerter i kroppen og kronisk utmattelse.

Løsningene jeg har funnet på smerteproblematikk har inneholdt en kombinasjon mellom Rainbow Reiki®, yoga og profesjonell veiledning.

Det er denne unike kombinasjonen jeg ønsker å dele med deg som deltaker, slik at du får flere verktøy for å løse dine utfordringer med rygghelse eller smerter i kroppen. Du lærer blant annet grunnleggende kunnskap for å skape en god rygghelse, som en del av yogatimen får du behandling med metoder fra Rainbow Reiki® ryggsøyleterapi og yogaøvelser for å skape større bevegelsesfrihet, mobilitet og en bedre kroppsholdning. 

Dette kan hjelpe med å løse opp i anspent muskulatur, redusere smerter i kroppen, skape mer overskudd og legge grunnmuren for en bedre rygghelse. 

Denne høsten kan du sette deg selv på timeplanen. Flere av mine yogastudenter forteller om hvor viktig en fast yogatime er i en travel hverdag – hvor de skaper et rom for å finne avspenning, ro og tid for seg selv.

Det er et sted hvor du kan komme akkurat som du er i et nærende fellesskap – og gi slipp på spenninger, redusere stress og lade opp batteriene til en hektisk hverdag. Mandagene er ikke lenger bare en tung start på uka, men noe å se frem til!  

«Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs».

Lene Marie Knudsen

Yoga for din rygg

Yoga for rygghelse er basert på rolige og nærende yogaøvelser, som kan tilpasses din tilstand. Det gir deg muligheten til å bli bedre kjent med din kropp, og hvilke øvelser du har behov for ekstra fokus på ut i fra dine utfordringer.

Vi vil utforske sammenhengen mellom følelser og muskler, og hvordan du kan gi slipp på disse for å redusere spenninger i din kropp.

Hver yogatime settes det av god tid til avspenning og restitusjon, som kombineres med metoder fra Rainbow Reiki® – slik at du får hjelp til å lade opp dine batterier, komme inn i dyp avspenning hvor kroppen kan regenerere og reparere seg selv og gi slipp på spenninger    

Deltakelse og investering 

Dette er et yogakurs for deg som ønsker å investere i din rygghelse, redusere stressnivå og lade opp dine batterier.

Jeg ønsker å skape et intimt yogakurs – hvor du som deltakere får oppmerksomhet, veiledning og hjelp til å tilpasse ulike øvelser. Derfor er dette satt opp som et sammenhengende kurs med 8 mandager – slik at du får oppfølging og kontinuitet, med god støtte og veiledning underveis. 

Tid: mandager 20.00-21.15

Kursrunde en: 26. august-21. oktober (opphold i høstferien – uke 40) – det er ledige plasser og mulighet for å fortsatt melde seg på kurset. Du betaler kun for resterende timer, benytt påmeldingsskjema for å bli med på nærende yoga 🙂 

Kursrunde to: 28. oktober-16. desember (1520,-)

Sted: Mynte Yoga Lounge, Kongensgate 24, 3211 Sandefjord

Mynte Yoga Lounge åpner august 2019 og ligger i hjertet av Sandefjord sentrum. Dette er et yogastudio som eies og drives av Elisabeth Sørum, og huser flere selvstendige yogalærere med ulike kurs. Det er et sted for å skape yogaglede og nærende fellesskap. 

Lurer du på om dette er noe for deg? Det er mulighet for drop in, slik at du kan teste ut timen! Det koster 225,- Melder du deg på kurset blir prisen for Drop In inkludert i kursavgiften.  

Ønsker du å være med?

Du reserverer din plass ved å fylle ut skjemaet som kommer opp når du trykker på knappen «klikk her for påmelding».

Du får bekreftelse på din påmelding og faktura på mail – alt av utstyr finnes på yogastudioet. Det eneste du trenger er behagelige klær og en vannflaske.   

Du er hjertelig velkommen til en nærende og lærerik yogahøst!

Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. 
Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Hva kan jeg gjøre for deg?

6 + 11 =

Share This