Yoga for rygghelse

Velkommen til et rolig og nærende yogakurs! Hvor du kan senke skuldrene, løse opp i anspent muskulatur og skape avspenning i kropp og sinn.

Du får hjelp til å løse opp i årsaken til anspent muskulatur, slik at ryggsøylen kan komme tilbake til sin naturlige posisjon. Du får kunnskap om grunnlaget for en god rygghelse og hvordan du kan redusere smerter i din kropp.

Rygghelse

Dagens samfunn går i høyt tempo – hvor vi opplever stadig høyere stressnivå, ubalanse i nervesystemet, utbrenthet, dårlig kroppsholdning og økende smerter i muskler og ledd.

Mange nordmenn opplever nettopp dette – problemer og smerter i rygg. Rygghelse kan påvirke både overskudd, livsglede, privatliv og jobb. 

Hverdagen er ofte stillesittende og påvirker kroppsholdning, muskler og rygg. Hvordan motvirke og forbedre dette? Slik at du kan ta vare på din rygghelse, oppleve bevegelsesfrihet og et godt forhold til egen kropp.   

En unik kombinasjon

Dette er et yogakurs som ser på helheten av rygghelse – både fysisk, mentalt og emosjonelt.

Det passer for deg med smerter i rygg, eller du som ønsker å forebygge skader og ryggproblematikk, skape mer fleksibilitet i både kropp og sinn, forbedre din selvtillit og bli enda bedre kjent med deg selv og din kropp.

I dette kurset kombineres yoga med metoder fra det unike behandlingsystemet Rainbow Reiki® og Rainbow Reiki Ryggsøyelterapi®

Dette kan hjelpe deltakerne med å løse opp i årsaken til anspent muskulatur, slik at holdningsapparatet kan komme tilbake til sin naturlige posisjon. Du får hjelp til å løse opp i blokkeringer i pustemuskelen (diafragma), slik at du kan utvikle en dyp og helbredende pust for deg selv. Det kan skape mer balanse i ditt nervesystem og redusere ditt stressnivå. 

Med metoder fra Rainbow Reiki® får du hjelp til å komme inn i dypere avspenning, lade opp dine batterier slik at du kan få mer overskudd – samt aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper (kroppen er ekspert i å reparere seg selv når den har ressursene til å gjøre sin jobb!) 

Viktig: mentale og fysiske sykdommer må diagnostiseres og behandles av helsepersonell, deltakelse på kurset erstatter ikke oppfølging og behandling av lege/helsepersonell. Dette kurset inneholder komplementær behandling og veiledning, og ikke behandling av diagnoser. Deltakelse på kurs er på eget ansvar. Ved diagnoser må kursdeltakelse drøftes/anbefales av lege/helsepersonell.  

Yoga for kropp & sinn

Det vil være grunnleggende fokus på kroppsholdning og øvelser for å forbedre forholdet til din kropp og bevegelse. Når du utvikler dette kan du oppleve mer selvtillit, mindre smerter og hodepine, redusert stress og økt bevegelsesfrihet gjennom din dag. 

God kroppsholdning er viktig for å redusere feilbelastninger, forebygge skader og redusere smerter i muskulatur og rygg. 

Du vil få med deg øvelser, kunnskap og metoder du kan benytte i din hverdag. Slik at du kan skape en bedre rygghelse, mindre smerter og redusere stress i ditt liv.  Det vil også passe for deg som vil forebygge smerter og skader, lære mer om relasjonen mellom følelser og muskler og hvordan du kan benytte pust for å skape mer balanse i din hverdag. 

Timen går i et rolig tempo, hvor fokus er grunnleggende teknikk og finne øvelser som passer for deg. Yogaøvelsene vil ikke være veldig fysisk krevende og kan tilpasses ditt behov og tilstand akkurat i dag.

Du opplever yogaøvelser hvor vi holder posisjonene over tid og innslag av mer dynamiske øvelser med flyt. 

Det vil være fokus på avspenning og meditasjon for å skape mer stillhet i ditt sinn, slik at du legger til rette for å gi slipp på stress og anspenthet, legge merke til hva som foregår i din kropp og komme nærmere deg selv. 

Dette er et yogakurs for deg som ønsker å investere i din rygghelse, slik at du kan legge til rette for en kropp med mindre smerter og økt bevegelsesfrihet!    

Hvor og når?

Tid: mandager 20.00-21.15

Dato: 26. august-16. desember (opphold i vinterferien)

Sted: Mynte Yoga Lounge, Kongensgate 24, 3211 Sandefjord

Deltakelse

Deltakelse 8 ukers kurs: 26. august – 21. oktober – kursrunde 1 (investering 1520,-)

Deltakelse 8 ukers kurs: 28. oktober – 16. desember – kursrunde 2 (investering 1520,-)

Deltakelse 16 ukers kurs: 26. august – 16. desember – en herlig høst for din rygghelse med begge kursrundene (investering 2880,-)

Du kan delta på kursrunde 1 eller kursrunde 2, eller virkelig investere i din yogapraksis og rygghelse med deltakelse på begge yogakurs. 

 

Du er hjertelig velkommen til et spennende og nærende yogakurs for rygghelse – hvor du kan løse opp i anspenthet slik at du kan gi slipp stress og smerter, skape større bevegelsesfrihet og legge til rette for et bedre forhold til deg selv. 

Din lærer & veileder – Mari Anfinsen Nilsen

Jeg har flere års erfaring som trener i friidrett, instruktør på treningssenter, yogalærer, idrettsstudier og aktiv idrettsutøver. Jeg har opplevd mange år med skadeproblematikk og store smerter i kroppen – noe som har ført til en bratt læringskurve rundt smerteproblematikk, et godt øye for teknikk og kroppens naturlige bevegelser.

Du kan lese mer om min bakgrunn og historie her. 

Dette tar jeg med inn i mine yogakurs – hvor det er fokus på teknikk, kroppsholdning, rygghelse, skadeforebygging og finne variasjoner av yogaøvelser som passer for deg. Samtidig er yoga så mye mer enn kun fysisk trening og øvelser for kropp.

Verden av yoga inkluderer livsfilosofi, personlighetsutvikling, spirituell utvikling, pust, meditasjon og næring til din kropp. Det handler om å skape tilstedeværelse, balanse og kontakt med deg selv. Alt du lærer på yogamatten, kan du ta med deg inn i ditt liv. 

Yoga kombinerer det materielle og metafysiske (spirituelle) på en herlig og jordnær måte!

I mine yogaklasser kombinerer jeg min bakgrunn fra idrettsverden med kunnskap fra komplementær behandling, personlighetsutvikling og spirituell utvikling. Denne kunnskapen er omfattende etter mange års utdanning i Rainbow Reiki®, White Feather® Sjamanisme og Forandre ditt liv på 90 dager livsveileder, timer som yogalærer, arbeid med klienter og studenter samt erfaring med egen yogapraksis, utvikling og rehabiliteringsprosess. 

 

Livsfilosofi

Pust og yogaøvelser som passer deg nærer kroppen.

Meditasjon skaper stillhet i sinnet, slik at du kan komme nærmere din essens. Sjelen er essensen av deg.

Det handler om å gå på din vei – skape det sjelen lenger etter.

Når du går på din livsvei fylles tomrommet mange har inne i seg. Er det ikke noe mer?

Når du går på din livsvei er du er på rett sted til rett tid, og har følelsen av flyt. Du tiltrekker deg de menneskene og situasjonene som passer for deg, for at du skal lære og utvikle deg. Du lever ut dine unike talenter og ressurser, og deler disse med verden slik det passer for deg! 

Yoga er i dag godt etablert i det vestlige samfunn, og en akseptert måte å tre inn i en spennende verden av noe mer!

På mine yogakurs får du en herlig kombinasjon mellom yogaens fysiske øvelser, Rainbow Reiki® og en spirituell lærer som kan hjelpe deg videre på din vei. 

Det unike med en slik form for yoga er at du får det beste av yogaøvelser og pust, men også fokus på personlighetsutvikling og livsfilosofi!

Slik at du kan oppleve resultater av din yogapraksis, ta med deg verktøy og metoder inn i din hverdag for å skape mer balanse, mindre stress og smerter i din kropp, samt økt tilstedeværelse.

Yoga kan være en særdeles god investering i din helse, kropp og sinn!    

Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg er her for deg. Om det er problemer med påmeldingsskjema, hva du skal fylle ut eller andre spørsmål ta kontakt med meg her. 

Det er en glede å høre fra deg, og jeg svarer gjerne på dine spørsmål. 

Fyll inn ditt navn og e-postadresse i skjemaet nedenfor, og skriv inn din melding. 

Send inn skjemaet, så hører du fra meg! 

4 + 5 =

Share This