Finn det som føles godt for deg!

Hverdagen til mange er preget av høyt stressnivå, tankekaos og smerter i kroppen.  Med opplevelsen av å være lav på energi og tiltakslyst.

Heldigvis trenger det ikke være slik. Jeg tilbyr yoga og meditasjon med fokus på helhetlig helse. Mitt mål er å hjelpe deg til mer indre ro, balanse og energi – slik at du kan ta det med ut i hverdagen.

JA, jeg vil være med!

Fastlåst i tankekaos og frykt?

Mange sliter med lite energi i hverdagen, eller bærer på en følelse av indre tomhet og frykt. Livet er kanskje fylt med frustrasjon og stress.

Høres det kjent ut?

Det kan oppleves som vanskelig å komme ut av den negative sirkelen.

Føler du på anspenthet eller lite energi, kan dette fort gå ut over alle områder i livet. Du opplever kanskje å måtte avlyse avtaler eller ikke får gjort det du egentlig ønsker?

I en tilstand av å være sliten eller med smerter i kroppen, er det ikke unaturlig at hverdagen blir tung. Langvarig slitenhet og kronisk stress kan føles som uoverkommelige hindre i hverdagen!

Din lille oase for næring og egentid

Vi alle trenger et trygt sted hvor vi kan være oss selv. Vi lever i en kaotisk verden med mye press, endringer og frykt som påvirker kroppen, tankene og følelsene våre. Da er det enda viktigere å kunne skape sin egen lille oase – for trygghet, næring og egentid.

Et sted hvor du kan bevege de ubevegelige følelsene som har satt seg fast. Hvor vi kan komme tilbake til kroppen og hjertet vårt. Få muligheten til å gi slipp på blokkeringer, paralyse og frykt – tilbake til klare tanker, flyt og bevegelse. 

  • Øke energinivå og tiltakslyst
  • Reduser graden av indre uro og anspenthet
  • Finn tilbake til din indre glød

Kanskje det blir en av de mest verdifulle innvesteringene du har gjort i det selv og egen helse? For meg har yogamatten blitt det stedet jeg søker når stresset har satt seg og tankene er kaos. 

Gi slipp på anspenthet, frykt og uro

Kunsten er å finne det som føles godt for deg og din kropp akkurat nå. Gi deg selv muligheten til å vende oppmerksomheten innover og finne ut hva du har behov for. Utvikle et sted på yogamatten som er ditt trygge sted, som du alltid kan komme tilbake til når verden eller livet blir vanskelig. Et sted som tåler alle følelser, mørke tanker, tårer og latter! 

Det er utrolig hva som kan forbedre seg med bare litt yoga – når denne verden første har åpnet seg og yogamatten har blitt et trygt sted. Når de vonde følelsene får muligheten til å bevege seg.

Gamle følelser får muligheten til å bli satt fri fra muskulatur for så å gi slipp. Slik at de ikke lenger tynger deg og holder deg tilbake fra å leve livet her og nå. 

«Hvis vi ikke tar oss tida til å ta vare på kroppen og helsa, blir vi kanskje tvunget til å bruke tida på å være syk, anspenthet i muskler eller en følelsen av å være lav på energi» 

Takk for fine yogatimer, jeg har lært utrolig mye om meg selv og hvordan kroppen min fungerer. Du er veldig flink til å lede oss gjennom øvelsene, til å forklare og inspirere oss til å få med de små detaljene som utgjør så stor forskjell, uansett hvilket kunnskapsnivå hver enkelt av oss har.

Jeg synes du er modig og viser en styrke på en god og positiv måte når du deler med oss om dine egne vanskelige erfaringer.

For meg har disse yogatimene blitt til mine favoritt gjøremål i uka og jeg gleder meg til hver time. Du har lært med å sette pris på de små øyeblikkene, som vi har så mange av, men som mange bare haster fordi og ikke nyter i hverdagen.

Yogastudent

Følelsen av fellesskap selv om det er mange mil mellom oss!

Online yogatimer gir muligheten til å skape et fellesskap selv om det er mange mil mellom oss! Jeg ELSKER denne muligheten til å bygge følelsen av tilhørlighet, samarbeid og et trygt sted å søke når livet stormer. Jeg brenner for  det sosiale fellesskapet – fordi det har betydd så mye for meg.

En stund i mitt mørket med utmattelse ble yogatime en gang i uka mitt lyspunkt. Det var min sosiale redning.

Dette ønsker jeg å tilby andre mennesker i dag. Et lyspunkt hvor vi kan samles, kjenne på tilhørlighet og at vi ikke er alene. Derfor er jeg veldig opptatt av at vi behandler hverandre med respekt og medmenneskelighet på alle plattformer.

Egen facebookgruppe (om du ønsker – helt frivillig!) for behandling med Rainbow Reiki© 4 kvelder i uka. 

Medlemsportal – tren akkurat når du vil! Her finnes det eget meditasjonskurs, videoer med innsikt og kunnskap, samt mange forskjellige yogatimer (beskrivelse av timene finnes litt lenger ned på siden). 

LIVE online timer! Plattformen som brukes er zoom – enkel og bruke med god kvalitet.

Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. 
Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Dette er utrolig behagelige yogatimer. Jeg kan komme om jeg opplagt eller fullstendig kjørt.
Å legge meg ned på matta, koble meg av verden utenfor en drøy time, er blitt noe jeg ser fram til med stor glede.
Deilig å få tøyd kroppen og kjenne meg helt avslappet. Jeg sover for det meste veldig godt etter yogatimer med deg.

 

Åse Vabog

Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs!

Lene Marie Knudsen

Yoga, meditasjon og Rainbow Reiki©

Mine tre viktigst verktøy for å komme tilbake til kroppen, stresse ned og lade opp batteriene er meditasjon, yoga og komplementær behandling med Rainbow Reiki©. Derfor er disse tre verdifulle verktøyene inkludert i medlemsskapet.

Et godt utvalg yogatimer ligger som opptak på medlemsportalen – praktiser akkurat nå det passer deg! Rull ut matten når du har en liten stund ledig i en hektisk hverdag. Alt fra rolig yoga til mer fysisk krevende yoga for bedre styrke, mobilitet og kroppsholdning. Finn det som føles godt for deg og som passer din kropp. 

Eget meditasjonskurs mot indre uro og stress …og for å skape litt mer stillhet i sinnet. Innholder blant annet grunnleggende meditasjon, hvorfor meditasjon er viktig for stressreduksjon og hvordan inkludere meditasjon som en del av hverdagen?

Behandling med Rainbow Reiki© for å aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper, lade opp batteriene og dyp avspenning.

Hvordan type yogatimer?

Hva slags type yogatimer finner du på medlemsportalen?

Restorative yoga er helt rolig yoga hvor posisjonene holdes over tid. Perfekt for å stresse ned, finne balanse og gi slipp på anspenthet. 

Morgenyoga er en deilig start på dagen – hvor vi vekker opp kroppen, skaper balanse og bevegelighet. 

Rolig Yoga er timer i et rolig tempo med fokus på å finne det som føles godt for deg!

Yoga & pilates fokuserer på kjernemuskulatur og god kroppsholdning. 

Power yoga en time som utfordrer styrke, kroppsholdning, balanse og bevegelighet.

Mediasjon og avspenning for mer stillhet i sinnet og indre ro. 

Yogatimene passer for nybegynnere og mer viderekommende! Med unntak av power yoga, som er beregnet for de med litt erfaring med yoga. Er du helt ny kan du allikevel være med og gjøre så godt du kan. På medlemsportalen ligger det også yogatimer med fokus på grunnleggende teknikk. 

Praktisk informasjon og påmelding

Tilgang til live online timer på zoom fås gjennom link som sendes på mail – hver uke på fredager 07.00-07.40.  

Egen medlemsportal med et stort utvalgt av timer! Link, passord og faktura sendes ut fortløpende ved påmelding.  

Pris pr. måned: 250,- (normalt prisen for EN drop-in time på yogastudio) 

Deltakelsen er kontinuerlig på månedlig basis ved påmelding, men kan sies opp når du ønsker og er ikke bindene. Avmelding skjer ved å sende meg en mail før den 1. i påfølgende måned.  Som medlem inkluderes tilgang til ALLE timer med både yoga, meditasjon og behandling 4 ganger i uka med Rainbow Reiki©, samt medlemsportal med opptak av mange ulike yogatimer og eget meditasjonskurs! Kommer påmeldingen i løpet av måneden trekkes det fra i prisen, deretter sendes faktura i begynnelsen av hver måned.

Klikk på knappen nedenfor – fyll ut navn og mailadresse – send inn skjema – få link på mail – ENJOY!

Stress ned, finne balanse og ta vare på helsa med yoga, Rainbow Reiki® og meditasjon online.

Hjertelig velkommen!

Jeg vill takke for veldig bra opplegg med online yoga, meditasjon og Rainbow  Reiki® hvor jeg nå har deltatt i ca 5 uker. Jeg har gjort yoga hver dag i disse ukene! Og jeg har blitt sprekere, humøret er bedre og bekymrer meg mindre.
Åshild Sletten

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir 

Spørsmål eller tanker?

Er det noe du lurer på? Stiller du spørsmål om dette er for deg? …eller andre tanker du ønsker dele? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne! 

8 + 5 =

Share This