Finn det som føles godt for deg!

Hverdagen til mange er preget av høyt stressnivå, tankekaos og smerter i kroppen.  Med opplevelsen av å være lav på energi og tiltakslyst.

Må det være sånn? Dette var min hverdag i mange år, og jeg vet godt hvor frustrerende det kan være! Derfor har jeg utviklet en egen medlemsplattform med yoga, meditasjon og innsikt med fokus på helhetlig helse for å komme ut av den negative sirkelen. Mitt mål er å hjelpe deg til mer bevegelsesglede, indre ro, balanse og energi – slik at du kan ta det med ut i hverdagen.

JA, jeg vil være med!

Fastlåst i tankekaos og frykt?

Mange sliter med lite energi i hverdagen, eller bærer på en følelse av indre tomhet og frykt. Livet er kanskje fylt med frustrasjon og stress.

Høres det kjent ut?

Det kan oppleves som vanskelig å komme ut av den negative sirkelen.

Anspenthet og lite energi, kan fort gå ut over alle områder i livet. Du opplever kanskje å måtte avlyse avtaler eller ikke får gjort det du egentlig ønsker?

I en tilstand av å være sliten eller med smerter i kroppen, er det ikke unaturlig at hverdagen blir tung. Langvarig slitenhet og kronisk stress kan føles som uoverkommelige hindre i hverdagen!

Din lille oase for næring og egentid

Vi alle trenger et trygt sted hvor vi kan være oss selv. Vi lever i en kaotisk verden med mye press, endringer og frykt som påvirker kroppen, tankene og følelsene. Da er det enda viktigere å kunne skape sin egen lille oase – for trygghet, næring og egentid.

Et sted hvor de fastlåste ubevegelige følelsene kan komme i bevegelse. Hvor vi kan komme tilbake til kroppen og hjertet! Få muligheten til å gi slipp på blokkeringer, paralyse og frykt – tilbake til klare tanker, flyt og bevegelse. 

  • Øke energinivå og tiltakslyst
  • Reduser graden av indre uro og anspenthet
  • Finn tilbake til din indre glød

Kanskje det blir en av de mest verdifulle innvesteringene du har gjort i det selv og egen helse? For meg har yogamatten blitt det stedet jeg søker når stresset har satt seg og tankene er kaos. 

Gi slipp på anspenthet, frykt og uro

Kunsten er å finne det som føles godt for deg og din kropp – ut i fra DITT utgangspunkt. Vi alle er forskjellige, med ulike bevegelsesmønster, smerter og kroppsfasonger. Det som funker for meg funker ikke nødvendigvis for deg. Derfor er det så viktig å lytte innover og tilrettelegge bevegelse, fysisk aktivitet og trening etter dine forutsetninger og nivå.

Dårlig kroppsholdning og skjevheter i holdningsapparatet er en grunnvoll for indre uro og smerter. Kroppen søker stadig etter balanse, og skjevheter fører til spenning i muskulatur og ubalanse i nervesystemet. Det kan videre føre til at vi mister den indre tryggheten og styrken. At vi blir mer sårbar for omgivelsene, mister ryggdekning og grunnleggende livskraft.

Det er årsaken til at jeg har så stort fokus på teknikk, kroppsholdning og funksjonell bevegelse på mine timer. Det er ikke regler for hvordan du skal bevege deg! Men heller veiledning og inspirasjon til hvordan du kan finne tilbake til naturlig bevegelse og din uttrykksform.

Reisverket i kroppsholdningen er nøkkelen til styrke og stabilitet. Holdninger og muskelbruk kan være grunnmuren for indre ro og selvtillit i hverdagen. Hvordan vi bærer kroppen påvirker tankene og følelsene! Kroppen er sjelens hjem, uttrykksform og bærebjelke i dette livet. Den fortjener å bli tatt vare på. 

Gi deg selv muligheten til å vende oppmerksomheten innover, bli bedre kjent med din kropp, sjelens hjem og dens behov. Utvikle et sted på yogamatten som er ditt trygge sted, som du alltid kan komme tilbake til når verden eller livet blir vanskelig. Et sted som tåler alle følelser, mørke tanker, tårer og latter! 

Det er utrolig hva som kan forbedre seg med bare litt yoga – når denne verden først har åpnet seg og yogamatten har blitt et trygt sted. Når de vonde følelsene får muligheten til å bevege seg.

Gamle følelser kan bli satt fri og gitt slipp på. Slik at de ikke lenger tynger, skaper lidelse og holder deg tilbake fra å leve livet her og nå. 

«Hvis vi ikke tar oss tida til å ta vare på kroppen og helsa, blir vi kanskje tvunget til å bruke tida på å være syk, anspenthet i muskler eller en følelsen av å være lav på energi» 

Takk for fine yogatimer, jeg har lært utrolig mye om meg selv og hvordan kroppen min fungerer. Du er veldig flink til å lede oss gjennom øvelsene, til å forklare og inspirere oss til å få med de små detaljene som utgjør så stor forskjell, uansett hvilket kunnskapsnivå hver enkelt av oss har.

Jeg synes du er modig og viser en styrke på en god og positiv måte når du deler med oss om dine egne vanskelige erfaringer.

For meg har disse yogatimene blitt til mine favoritt gjøremål i uka og jeg gleder meg til hver time. Du har lært med å sette pris på de små øyeblikkene, som vi har så mange av, men som mange bare haster fordi og ikke nyter i hverdagen.

Yogastudent

Følelsen av fellesskap selv om det er mange mil mellom oss!

Online yogatimer gir muligheten til å skape et fellesskap selv om det er mange mil mellom oss! Jeg ELSKER denne muligheten til å bygge følelsen av tilhørlighet, fellesskap og et trygt sted å søke om livet stormer eller følelsen av ensomhet sniker seg på. Jeg brenner for  det sosiale fellesskapet – fordi det har betydd så mye for meg.

En stund i mitt mørket med utmattelse ble yogatime en gang i uka mitt lyspunkt. Det var min sosiale redning.

Dette ønsker jeg å tilby andre mennesker i dag. Et lyspunkt hvor vi kan samles, kjenne på tilhørlighet og at vi ikke er alene. Derfor er jeg veldig opptatt av at vi behandler hverandre med respekt og medmenneskelighet på alle plattformer – både fysisk og online.

Egen facebookgruppe hvor vi kan connecte, dele erfaringer og stille spørsmål. 

Medlemsportal – tren akkurat når du vil! Her finnes det eget meditasjonskurs, videoer med innsikt og kunnskap, samt mange forskjellige yogatimer (beskrivelse av timene finnes litt lenger ned på siden). 

LIVE online timer! Plattformen som brukes er zoom – enkel og bruke med god kvalitet (tidspunkt lenger ned på siden).

Test ut GRATIS i 7 dager! Klikk på knappen «påmelding» så kommer du til betalingssiden. Kortinformasjon legges inn, men du kan si opp medlemsskapet akkurat nå du vil før de 7 dagene er over (dette gjøres enkelt inne på medlemsportalen). Da har du tilgang til ALT – hele medlemsportalen og live timer. 

Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. 
Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Dette er utrolig behagelige yogatimer. Jeg kan komme om jeg opplagt eller fullstendig kjørt.
Å legge meg ned på matta, koble meg av verden utenfor en drøy time, er blitt noe jeg ser fram til med stor glede.
Deilig å få tøyd kroppen og kjenne meg helt avslappet. Jeg sover for det meste veldig godt etter yogatimer med deg.

 

Åse Vabog

Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs!

Lene Marie Knudsen

Holistisk yoga og meditasjon

Mine tre viktigst verktøy for å komme tilbake til kroppen, stresse ned og lade opp batteriene er meditasjon, yoga og energiarbeid. Derfor er disse tre verdifulle verktøyene inkludert i medlemskapet.

Energiarbeid gjøres for deg under yogatimene! Det påvirker dypet av underbevisstheten – hvor de fleste av våre handlinger og tanker kommer fra! På en positiv måte med å endre gamle mønster og tanker, gi slipp på stress og anspenthet. Få hjelp til å aktivere kroppens selvhelbredende egenskaper, alde opp batteriene og dyp avspenning. Vi arbeider også med energikroppen, chakraer, meridianer, akkupunkturpunkter og auraen. 

Et godt utvalg yogatimer og funksjonell bevegelse med et holistisk (helhetlig) perspektiv ligger som opptak på medlemsportalen – praktiser akkurat nå det passer deg! Rull ut matten når du har en liten stund ledig i en hektisk hverdag eller bruk laaang tid på en dag med god tid. Alt fra rolig yoga til mer fysisk krevende yoga for bedre styrke, mobilitet og kroppsholdning. Finn det som føles godt for deg og som passer din kropp. 

Eget meditasjonskurs mot indre uro og stress …og for å skape litt mer stillhet i sinnet. Inneholder blant annet grunnleggende meditasjon, hvorfor meditasjon er viktig for stressreduksjon og hvordan inkludere meditasjon som en del av hverdagen?

Hvordan type yogatimer?

Hva slags type yogatimer finner du på medlemsportalen?

Restorative yoga er helt rolig yoga hvor posisjonene holdes over tid. Perfekt for å stresse ned, finne balanse og gi slipp på anspenthet. 

Morgenyoga er en deilig start på dagen – hvor vi vekker opp kroppen, skaper balanse og bevegelighet. 

Rolig Yoga er timer i et rolig tempo med fokus på å finne det som føles godt for deg!

Yoga & pilates fokuserer på kjernemuskulatur og god kroppsholdning. 

Power yoga en time som utfordrer styrke, kroppsholdning, balanse og bevegelighet.

Mediasjon og avspenning for mer stillhet i sinnet og indre ro. 

Innsikt og inspirasjon i spirituell livsfilosofi for bedre forståelse av deg selv og verden, inspirasjon til å skape bedre helse både fysisk, mentalt og emosjonelt, intervjuer med inspirerende mennesker og en titt inn i mitt liv utenfor yogamatten. 

Yogatimene passer for nybegynnere og deg som ønsker å fordype din praksis! Det eneste unntaket er power yoga, som er beregnet for de med litt erfaring med yoga. Er du helt ny kan du allikevel være med og gjøre så godt du kan. På medlemsportalen ligger det også yogatimer med fokus på grunnleggende teknikk – slik at du kan starte din praksis på en TRYGG måte. Er du usikker er det også mulighet for å bestille individuell veiledning med meg, slik at jeg kan veilede deg i forhold til teknikk i ulike øvelser og bevegelser.  

Praktisk informasjon og påmelding

Tilgang til live online timer på zoom (link ligger inne på medlemsportalen) – hver uke med morgenyoga på fredager 07.00-07.40 og restorative yoga på mandager 20.00-21.00.  

Egen medlemsportal med et stort utvalgt av timer! Praktiser akkurat nå det passer din timeplan. 

Medlemskap pris pr. måned: 250,- (normalt prisen for EN drop-in time på yogastudio) 

Deltakelsen er kontinuerlig på månedlig basis, men kan sies opp akkurat når du ønsker inne på medlemsportalen og er ikke bindene (men må avsluttes for at medlemskapet og trekk fra konto stoppes). Som medlem inkluderes tilgang til ALT – både online live timer på zoom, samt medlemsportal med opptak av mange ulike yogatimer, eget meditasjonskurs og innsikt!  

Ønsker du kun EN måned og ingen medlemskap? Klikk HER for å kjøpe tilgang til 30 dager med online yoga og meditasjon – pris: 300,- 

Klikk på knappen «påmelding» for å registrere deg som medlem – så sees vi inne på medlemsportalen eller på livetimer!

Stress ned, finne balanse og ta vare på helsa med holistisk yoga og meditasjon online – som er en litt annerledes yoga med fokus på helheten med både funksjonell bevegelse, mentale perspektiver, energiarbeid og dybde i spirituell livsfilosofi. 

Hjertelig velkommen!

Jeg vill takke for veldig bra opplegg med online yoga, meditasjon og Rainbow  Reiki® hvor jeg nå har deltatt i ca 5 uker. Jeg har gjort yoga hver dag i disse ukene! Og jeg har blitt sprekere, humøret er bedre og bekymrer meg mindre.
Åshild Sletten

Medlemsportalen fungerer helt utmerket! Den er ryddig, oversiktlig og lett å finne frem i.  Supert at du skriver noen ord om hva øktene innebærer, og hvor lang tid de tar. Da kan man tilpasse både etter hva man har behov for der og da, og hvor lang tid man har til rådighet. Jeg kjenner at «dørstokkmila» blir kortere med et sånt tilbud, og i tillegg er timene veldig bra. Helt supert opplegg!
Astrid

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir 

Spørsmål eller tanker?

Er det noe du lurer på? Stiller du spørsmål om dette er for deg? …eller andre tanker du ønsker dele? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne! 

9 + 14 =

Share This