Coaching & livsveiledning

På markedet finnes utallige selvhjelpsbøker om hvordan skape mer lykke, mening, mindre stress, redusert anspenthet, mer tilstedeværelse og et bedre parforhold.

Det er så mange muligheter og overflod av kunnskap.

Allikevel er det få som lykkes. 

 

Hvorfor? 

  • En bok kjenner ikke deg. Det å benytte kunnskap i ditt liv, krever ofte hjelp fra en spesialist som kjenner deg og din livssituasjon.
  • Det er vanskelig å se deg selv og dine problemer klart. Hvor skal du begynne? Hva er neste steg? Og hvordan komme helt i mål?   
  • Med veiledning kan du øke din motivasjon og selvdisiplin til å implementere kunnskapen i ditt liv. Jeg veileder deg steg for steg gjennom prosessen. 

Hvem oppsøker veiledning & coaching? 

Noen mennesker oppsøker meg fordi de har mistet retningen i livet. 

Du ønsker forandring, men finner ikke riktig vei. Du trenger et kompass. 

Du har problemer på flere områder i livet og vet du har behov for endringer. Du har mange ønsker, men vet ikke helt hvilken vei du skal ta. 

Noen står fast i problemer, og har behov for nye løsninger på gamle utfordringer – slik at du slipper å gå i de samme mønstrene. 

Andre befinner seg i livskriser, og livet er mørkt. Kanskje du har behov for en lysfakkel i mørket, og noen som viser at det finnes håp og en vei ut 

    – vi finner din lysfakkel, jeg hjelper deg å tenne den. 

Er dette alt i livet? Mange stiller dette spørsmålet, og søker orientering i et annet verdensbilde – slik at du kan forstå deg selv og verden på en bedre måte.

Noen ganger handler det om å bli i stand til å akseptere og anerkjenne noe i livet som ikke kan endres – slik at du kan oppleve økt livskvalitet i din situasjon. 

Hvem er veiledning & coaching for?

Det er mange ulike mennesker som oppsøker meg – både unge og eldre, menn og kvinner, individuelt og par som ønsker å investere i sitt parforhold.

Det kan være unge mennesker i starten av sitt voksenliv, som har behov for hjelp til å finne sin retning og vei i dette livet. 

Det er menn som føler et tomrom inne i seg, og som ønsker å fylle dette på en konstruktiv måte – slik at du igjen kan føle glede og tilstedeværelse i ditt liv. 

Et av mine spesialområder er kvinnetema, femininitet og hvordan arbeide med de underliggende årsakene til utmattelse hos kvinner. Du får hjelp til å redusere ditt stressnivå, slik at du igjen kan lade opp dine batterier og skape mer overskudd! Her finner du informasjon om en helt unik årstrening for kvinner som starter i 2019. 

Felles for mennesker som oppsøker meg, er at de søker endring i livet og er villig til å investere i seg selv. 

(viktig: jeg arbeider med mennesker som er mentalt stabile. Mentale og fysiske lidelser og sykdommer må bli diagnostisert og behandlet av helsepersonell) 

Individuell veiledning er eksklusiv tid med meg, slik at din utvikling kan gå raskere.

Hva er unikt med veiledning & coaching?

Bak veiledningen du får er det flere tusen timer med utdanning, kunnskap fra arbeid med klienter og studenter, samt omfattende erfaring fra eget liv. 

Gjennom de siste årene har jeg arbeidet intensivt med å gå min vei fra kronisk utmattelse for å komme tilbake til livet. I 2014 var jeg 20 timer i døgnet sengeliggende, ute av stand til å ta vare på meg selv og med ekstreme smerter i kroppen. 

Min vei for å komme tilbake til livet startet allerede som 21-åring, og mitt tidlige kollaps er grunnlaget for at jeg i ung alder er en særdeles dyktig veileder. 

Det har inneholdt omfattende personlighetsutvikling og målrettede studier, som ville tatt tiår om det ikke var for situasjonen jeg har vært i – som hele veien har presset meg til det ytterste for å ta meg selv, min utdanning og utvikling på alvor og med full innsats.   

 

Det har ført til eksepsjonelle resultater, et vell av kunnskap, verdifull erfaring og omfattende visdom.

I veiledning får du denne kunnskapen på en komprimert måte, slik at du slipper å gjøre de samme feilene som meg! 

Du får veiledning ut ifra det beste av denne unike kunnskapen, visdommen og erfaringen – slik at du kan benytte den til å skape det livet du ønsker.

Hvor kan du få veiledning & coaching?

Flere av mine klienter er fra ulike deler av Norge. Takket være moderne teknologi, kan vi se hverandre i øynene og få følelsen av å sitte i samme rom, selv om det er mange mil mellom oss.

Mennesker i Sandefjord liker å komme til mitt hyggelige behandlingslokale. 

Investering 

Coaching & livsveiledning

55 minutter: 800,-

Jeg er under utdanning til å bli lisensiert «forandre ditt liv på 90 dager – coach og livsveileder»

Dette er en utdanning med høy kvalitet, basert blant annet på boken «beyond positive psychology» som er skrevet av min mentor og lærer, Pål-Esben Wanvig. Samt tusenvis av timers utdanning og erfaring med klienter og studenter. Som Forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder blir vi utdannet til å veilede andre mennesker på en målrettet, profesjonell og effektiv måte – som med klientens egeninnsats kan gi veldig gode resultater og forbedringer i livet!

Utdanningen inneholder eksamen og diplomoppgave. Derfor ser jeg etter mennesker som har behov for min hjelp og kunnskap, hvor jeg diskuterer veiledningen med min lærer og mentor. Slik at du får hjelp av en særdeles dyktig veileder med lang erfaring og utdanning, som gjør at du kan få enda bedre resultater i ditt liv.  

Det kun noen få plasser ledig til å ta del i dette unike tilbudet. Du får eksperthjelp til redusert pris, med en pakke på 5 veiledningstimer. Denne pakken på 5 timer er satt sammen for å gi deg best mulig resultater på den tiden vi har sammen. 

Normalpris er 4000,-

nå får du 30 % avslag på hele pakken med 5 veiledningstimer (2800,-)

For å bestille din veiledningspakke, klikker du på bestill her. Da kommer du til et kontaktskjema, hvor du fyller inn ditt navn, mailadresse og forteller om ditt ønske om å bestille veiledningstimer. 

Har du spørsmål eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg, jeg svarer deg så gjerne!

Share This