Våfest - Beltane

Vi arrangerer vårfest, slik at du kan fornye din vitalitet og bringe ut ditt potensial og drømmer i sommer som kommer.  

Naturen bugner av vitalitet og kraft!

Luften dirrer av potensial, livslyst og lek. 

Beltane er et unikt ritual – hvor vi feirer våren slik at du kan våkne til liv med energi og overskudd! 

Dette er tiden av året hvor naturen begynner å blomstre og virkelig våkne til liv. Vår del av verden spirer, vokser og gror. 

Denne kvelden bringer vi deg inn i et kraftfullt og magisk ritual, slik at du kan komme i kontakt med din vitalitet og livskraft. 

Slik at du kan skape handlingsenergi og mot til dine viktigste prosjekter, som det nå er tid for å leve ut. Hva er det du virkelig lengter etter å komme i gang med? 

Har du behov for motivasjon og inspirasjon til å starte opp et nytt prosjekt? Dette er den perfekte timingen til å la deg inspirere og leve ut nye prosjekter og ideer. 

Det er tid for å la deg selv blomstre, og virkelig leve ut dine talenter! Slik at du kan skape enda mer av det livet du lengter etter – med mer selvtillit, motivasjon for å gå i gang med dine prosjekter og våkne om morgenen med lyst på livet. 

Feiringen Beltane er til ære for solguden Belano, som på denne tiden av året gifter seg med Vårgudinnen. Beltane er deres bryllup, som feires med et stort bål, sang og dans!

Dette er en av de store markeringene i det sjamanistiske årshjulet. I deltakelse på dette ritualet kan du komme i nær kontakt med ressursene til denne unike årstiden – slik at du kan benytte disse praktisk i ditt liv til å gjøre endringer du lengter etter. 

Det kan for eksempel være starten på det å ta bedre vare på din helse, redusere stressnivået slik at du har mer overskudd i hverdagen eller møte mennesker som passer for deg.

Det er et enormt stort potensial som bare venter på at du tar det i bruk for å skape noe vakkert og magisk for deg selv. 

Beltane er tiden for kjærlighet, hvor mennesker kan finne sammen for å skape enda bedre relasjoner med hverandre. En dyp kontakt fra hjerte til hjerte.

Det er tid for lek og feiring! 

Det er tid for å anerkjenne og elske livet i seg selv. 

Det er tid for å feire livet, vitalitet og fertilitet.

Og sommer som kommer! 

Dine spirituelle lærere denne kvelden er Yasmine Gomez-Salazar og Mari Anfinsen Nilsen. 

I dette ritualet er vi dine White Feather Sjaman® Prestinner, og tar deg steg for steg gjennom et enestående Beltane-ritual, slik at du kan komme i nær kontakt med deg selv og ressursene til denne årstiden. 

Det kan gi deg styrke, kraft og mot til å gå i gang med nye prosjekter eller starte en ny fase i et langvarig prosjekt:

det kan være bedre kommunikasjon med din partner, utvikle din selvtillit, fortsette med sunne vaner, teste ut nye former for fysisk aktivitet eller utvikle din kjøkkenhage.

Yasmine og Mari har mange års utdanning i komplementær behandling, livsveiledning, sjamanisme og Rainbow Reiki® – i tillegg til lang erfaring med klienter og studenter, samt egen erfaring med intensiv personlig- og spirituell utvikling. 

Vi er begge eksperter i å transformere gråstein til gull – etter omfattende livserfaring hvor vi har vokst ut av våre problemer og mørke perioder i livet.

Du kan lese mer om Yasmine og Mari sin historie på deres hjemmesider:  

Yasmine:  http://rainbowreiki.org/ 

Mari:  http://marianfinsen.com/

Praktisk informasjon

Tid: 2. mai 19.00 – ca. 21.30

Sted: Grønsetveien 8 – Hof

Deltakelse: 180,-

Klær etter vær! Denne kvelden vil vi være utendørs. Kommer det nedbør vil mesteparten av ritualet være under tak.  

Påmelding

Det er begrenset antall plasser – ettersom vi ønsker å tilrettelegge dette ritualet for dere som deltakere.

Du reserverer din plass ved å fylle inn ditt navn, mailadresse, telefonnummer og «deltakelse på Beltane» i kontaktskjemaet nedenfor

(påmeldingen er bindene – betalingen skjer rett før ritualet med vipps eller kontant)

 Har du problemer med kontaktskjema? Send en mail til: post@marianfinsen.com 

7 + 5 =

Har du spørsmål eller lurer på om dette er noe for deg? 

 Vi elsker å være tilstede for deg, og svarer deg så gjerne. 

Yasmine Gómez-Salazar kan du kontakte på mail: post.helhetsterapi@gmail.com

 Mari Anfinsen Nilsen kan du kontakte på kontakskjemaet på denne siden eller på mail: post@marianfinsen.com

Vi ser frem til å høre fra deg 🙂

Hjertelig velkommen til Våfest – Beltane

Dette ritualet er for deg som ønsker å feire livet – og invitere inn handlingskraft, vitalitet og motivasjon for dine viktigste prosjekter og områder i livet gjennom sommeren!

Du kan med dette legge optimalt til rette for at dette er sommeren hvor du blomstrer inn i ditt potensial og unike styrke.   

Du er hjertelig velkommen til en fantastisk feiring – med et kraftfullt ritual, en dyp kontakt med potensialet til denne årstiden og et nærende fellesskap. 

Vi ser frem til å møte akkurat deg. 

 

Share This