Hva andre sier …

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang;

«We cant solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them»

Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng med hjelp av å blant annet tenke annerledes. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom

Katarina

Mari har hjulpet meg og vært en trygg og god veileder i min personlighetsutvikling. Hun deler av seg selv og er genuint interessert i andre mennesker. Hun bryr seg og er full av kjærlighet. Mari er veldig dyktig i faget sitt og har mye kunnskap.

Mathilde Knippen

Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs

Lene Marie Weum Knudsen

Som veileder og lærer og formidler du klart og tydelig din kunnskap, hvorfor et tema er viktig å arbeide med, hva vi skal gjøre og hvordan en øvelse skal gjennomføres. Du er seriøs, men har også en god dose humor og latter. Du viser varme og omsorg for deltakerne, og utstråler trygghet og ro. 

Cathrine Emilie Kronen

Jeg forstod ikke i starten av 2019 og min utdanning i Rainbow Reiki© at det også er viktig med en coach og veileder. Føre jeg kjente at jeg trengte litt hjelp til å sette ord på og skjønne alt det som skjedde med meg og rundt meg.

Er så utrolig takknemelig for at Mari har fått meg til skjønne at selvutviklig tar tid og at det ikke er noe kvikk fix!

Det som jeg liker så utrolig godt med Mari er at hun er ærlig og viser at hun også har sine ting å jobbe med. Men at det er mulig å gjøre endringer og ta ansvar for eget liv. Gleder meg til videre samtaler og utdanning med deg.

Cecilie Gusdal-Hamnes

På yogatimer opplever jeg at Mari er dedikert – rolig – og fokuserer på bevissthet, balanse og kontakt med ditt indre! 💚Hun har en god stemme, og sang for oss tilslutt – da fikk jeg tårer i øynene! For et vakkert vesen! 

Liv Gade

Tusen takk for fantastisk helg hos deg, dette var virkelig bra og overgikk alle forventninger jeg hadde. Skulder er fortsatt veldig på bedringens vei😃

Ole

Tusen takk for 2 fine yogatimer med deg- du er helt topp! Det var en flott opplevelse.

Hege

Innholdsrikt, nærende og nyttig seminar! Viktig og deilig å være på vei til å finne min kjerne som kvinne.

Mathilde

Takk for 2 fantastisk og gode helger, med både rainbow reiki grad 1 og 2. (på bare 3 uker!!) Jeg er imponert over hvordan du så profesjonelt klarte å dele din visdom og kunnskap på en så varm og vennlig måte.

Hvordan du med kjærlighet geleidet oss gjennom mange metoder, lærte- og korrigerte oss gjennom øvelser og ny lærdom, og lokket frem det indre barn i oss. Vi hadde mang en hjertelig latter.

Jeg har opplevd stor utvikling og er så takknemlig for det. Du har inspirert meg til å jobbe videre. Takk også for at du tar deg tid til å svare på spørsmål og tanker som alltid dukker opp etterpå.

Ingrid

Jeg kan på det varmeste anbefale seminar! Du vil lære så mye om deg selv og få en helt ny kraft og styrke for videre utvikling!

Anonym

Jeg anbefaler virkelig å melde dere på neste ledige kurshelg i Rainbow Reiki!

Anonym

Hvis utdanning med Rainbow Reiki føles riktig for deg, gå for det! Men – det krevet ressurser å jobbe så intensivt med seg selv på disse nivåene.

Anonym

Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. 
Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Du har et stort hjerte, Mari❤️ Og en sterk flamme inni deg, som også lyser vei for oss andre! Så takknemlig for å ha møtt deg.

Mina

Takk for en kraftfull time med restorative yoga🙏

Gudrun

…men jeg fikk lyst til å sende deg en email og vise deg at du og dine veiledningstimer ikke er glemt. Langt derifra. Du satte spor og jeg setter stor pris på at du var der. Jeg trengte det og jeg er glad for at det var akkurat deg som kunne hjelpe meg.

Bjørn-Inge

Mari har hjulpet meg og vært en trygg og god veileder i min personlighetsutvikling. Hun deler av seg selv og er genuint interessert i andre mennesker. Hun bryr seg og er full av kjærlighet. Mari er veldig dyktig i faget sitt og har mye kunnskap.

Når jeg tenker på Mari tenker jeg på endring.

Mari er aktuell og ser behovene til menneskene rundt seg. Hun har vært en viktig brikke i min utvikling.

Seminarene Mari holder er gjennomførte, aktuelle og bra. Tiden går alltid fort og man drar alltid hjem med en god følelse. Anbefales!

Som coach og livsveileder er Mari kunnskapsrik og målrettet. Jeg har opplevd å bli noe irritert på Mari, men det er kun fordi nødvendige endringer skjer. Det resulterer alltid bra. Hun har ofte konkrete planer og tips, samtidig som hun oppfordrer til refleksjon.

Mathilde Knippen

Det er så mange spennende muligheter med å ta disse kursene😊 Både for dyr og mennesker!

Inger Tone

Jeg er så enig med Mina❣️ du stråler virkelig og det gjør noe med oss alle som er rundt deg🌸
Jeg er så glad og takknemlig for at våre veier har møttes!

Katarina

Mari er en dyktig og kompetent lærer, hvor det er viktig å være åpen og føle råd og veiledning for at du skal komme dit du ønsker. Når du bruker det du lærer, kan du virkelig gjøre de forandringene du lengter etter.

Cecilie

Jeg har vært så heldig å fått være med deg og Yasmine på ulike sjamanistiske ritualer med de ulike markeringene vi har i forbindelse med naturens ulike årstider. Smahain,  høst- og vårjevndøg, Jul, Beltanog og veiledning i forbindelse med orakel for 2019. Du veileder og formidler/forteller klart og tydelig hvorfor markeringene av årstidene er viktig, hva vi skal gjøre og hvordan det skal gjennomføres.

Du er seriøs men har også en god dose med humor og latter. Du viser varme og omsorg for deltakerne, og utstråler trygghet og ro.

På seminarer har du et smil, og kommer med gode tilbakemeldinger, du gir av din tid og svarer på spørsmål.  Du gir av din kunnskap, viser kjærlighet, omsorg og medfølelse. Du bruker latter og humor, men er også seriøs og ber om ro når det trengs. Du veileder og gir informasjon på en klar og tydelig måte, og svarer på spørmål som måtte komme. Du hjelper til og roer ned ved behov.

Cathrine Emilie Kronen

Restorative yoga er en fantastisk deilig time. Tid for avspenning og bare være i deg selv. ❤️

Hilde

Jeg har brukt full kroppsbehandling som jeg lærte på Rainbow Reiki® 1. Grad hos Mari, så og si hver dag. Jeg har fått et mye lettere sinn ved å bruke denne metoden, lettere i kroppen og med mer energi til å gjøre oppgaver gjennom dagen.

Jeg er også mye mer uthvilt av god kvalitetssøvn.

Det er helt utrolig hvor bra dette fungerer, når jeg virkelig benytter det regelmessig!

Min verden har brått blitt et bedre sted og det er en glede å stå opp hver dag og glede seg til nye utfordringer.

Daniel Andrè Lystad

Jeg har kommet i gang med restorative yoga, og Mari er noe av det fineste og mest behagelige menneske jeg har møtt. Jeg setter utrolig stor pris på å ha møtt henne. Dette er uka høydepunkt!

Anonym

Jeg er jo en eldre dame (71) og har alltid hatt en stiv kropp, og smerter i korsryggen har plaget meg i sikkert 25 år. Jeg har holdt «det gående» ved å holde meg i rimelig bra fysisk form.

…men ingen har vist meg hvordan jeg best skal reise meg opp fra fremoverbøyd stilling før du gjorde det i yoga-timen for en stund siden. og det funker!! Jeg merker virkelig at belastningen på korsryggen blir mindre.

Så tusen takk Mari for dette og alt annet som du har vist oss i timene dine.

Elin

Tusen takk for et nydelig halvår sammen med deg😍🧘🏻‍♀️ Gleder meg allerede til januar og nye timer.

Åse Marie Vabog

En fantastisk start på dagen med vakre, flotte Mari. Tusen takk for at dere kjører denne timen. Anbefales!

Nina Henriksen

Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg er her for deg. Om det er spørsmål eller ønske om behandling, veiledning, seminar eller yogakurs. Det er en glede å høre fra deg, og jeg svarer gjerne på dine spørsmål. 

Fyll inn ditt navn og e-postadresse i skjemaet nedenfor, og skriv inn din melding. Send inn skjemaet, så hører du fra meg! 

Kontaktskjema

3 + 15 =

Share This