Rainbow Reiki® er et unikt behandlingssystem – basert på tiår med systematisk utvikling og målbare resultater

Rainbow Reiki® hjelper deg å lade opp kroppens batterier, aktivere kroppens selvhelbredende egenskaper og skape balanse i nervesystemet. 

Det er viktig å løse de underliggende årsakene til et problem – jeg ser på mennesket som en helhet, hvor vi systematisk kartlegger din situasjon. Slik at du kan vokse deg ut av problemet, og legge grunnlaget for at det ikke oppstår igjen!

Et nytt perspektiv

Det er mange i dagens samfunn som ikke har tillit til alternativ behandling.

Jeg var en av dem. 

Min verden bestod av celler og mitokondrier på idrettsstudiene, og centimeter og millisekunder som toppidrettsutøver på friidrettsbanen. I rollen som trener stod de menneskelige relasjonene i fokus. På skolen var det topp prestasjoner i alle fag.

Min hverdag var fjern fra et metafysisk perspektiv på verden.

Hva fikk meg inn på en alternativ vei?

Utmattelse

I 2013 stoppet min verden opp. Jeg kollapset, og ble totalt utmattet. Uten evne til å ta vare på meg selv eller leve mitt liv. 

Jeg ble en kasteball i helsevesenet, uten klare svar eller gode løsninger på hvordan komme tilbake til livet. Etter mange år med utredning, satte spesialistene diagnosen ME (kronisk utmattelsessyndrom).

Min verden stod for fall. Kom jeg noen gang til å leve livet igjen? 

En holistisk vei

Jungelen av alternative behandlere var stor i min søken etter hjelp. Det finnes særdeles dyktige behandlere, men også useriøse aktører og råd som ikke henger på greip. Kunsten er å finne en kompetent og dyktig komplementær behandler – som passer dine behov.

En med utdanning av høy kvalitet, basert på solid etikk og kunnskap tilpasset verden vi er en del av i dag.

Rainbow Reiki® er et unikt system for spirituell utvikling og behandling, basert på tiår med systematisk utvikling og objektivt målbare resultater.  

Det er gjennom systematisk utvikling utarbeidet metoder for spesifikke problemer.

Eksempler på slike metoder er hvordan løse opp i underliggende årsaker til anspent muskulatur, slik at ryggsøylen kan komme tilbake til sin naturlige posisjon. Direkte arbeid med hjernens reaksjoner på frykt og harmonisering av kroppens responser på pollensesongen.

Nedenfor finner du eksempler på problemer i min behandlingspraksis:

  • Anspente muskler i skuldre og nakke
  • Problemer med søvnkvalitet
  • Utmattelse og mangel på energi 
  • Konstant sirkulerende bekymringstanker
  • Høyt stressnivå – og følelsen av å aldri kunne slappe av 
  • Problemer med store folkemengder og sensitivitet
  • Følelse av tomhet og mangel på mening

Dette er kun et lite utvalg problemer og plager som oppleves av mennesker som oppsøker meg.

Har du behov for hjelp?

Klikk på knappen «kontakt» og send meg din forespørsel. Jeg er her for deg, og svarer deg så gjerne. Det enste du trenger å fylle ut i skjemaet er navn, e-postadresse og din melding – så hører du fra meg. 

Resultater

I kombinasjon med spirituell behandling, som kan være mystisk og ukjent for mange, er det viktig å legge til rette for målbare resultater. Sammen ser vi på hvor du ønsker å være i ditt liv, og setter klare mål ut i fra dette. Slik at du har noe å orientere deg etter. 

Noen resultater kommer spontant og uten egeninnsats.

I andre tilfeller er det behov for flere behandlinger, for å løse de underliggende årsakene til et problem. Det er behov for et godt planlagt behandlingsopplegg, for å hjelpe deg videre mot ditt mål.

Andre situasjoner har flere fasetter som må tas hensyn til, og det er behov for en systematisk tilnærming for å skape resultater. På denne veien er det viktig med delmål, slik at du kan følge din utvikling og skape motivasjon til å legge ned den nødvendige innsatsen på veien! Jeg geleider deg gjennom hele prosessen, slik at du kan nå din drøm. 

Noen problemer kan ikke løses. Hvordan skape et godt liv med situasjonen slik den er akkurat nå? Du får hjelp til å anerkjenne og akseptere det som ikke kan endres, slik at du kan oppleve økt livskvalitet og glede i din situasjon. 

Nøkkelen – det autonome nervesystemet

Målbare resultater er i mine øyne konkrete forbedringer i livet. 

Har du et høyt stressnivå? 

Konkrete resultater innebærer at ditt stressnivå reduseres på et eller flere områder av livet.

Dette kan føre til bedre søvnkvalitet, økt tilstedeværelse eller bedre kommunikasjon med din partner.

I dag opplever mange mennesker nettopp det – et høyt stressnivå.

Samfunnet driver stresset til stadig nye høyder, og det blir enda viktigere for enkeltindivider å ta vare på balansen i det autonome nervesystem. 

Det sympatiske og parasympatiske

Menneskets autonome nervesystem består hovedsakelig av to systemer: det sympatiske og det parasympatiske nervesystemet. 

Det sympatiske nervesystemet

Det sympatiske nervesystemet sier kjør. Det er modusen for arbeid, prestasjon og fysisk aktivitet.  

Det er gasspedalen som sier kjemp, flykt eller spill død. 

Når det er faresituasjoner er vi helt avhengig av det sympatiske nervesystemet, det har sørget for at mennesket som rase har overlevd. 

Når tigeren kommer mot deg, mobiliserer kroppen alt den har av krefter, produserer stresshormoner og pumper blod til musklene – alt for at du skal komme deg unna livstruende fare.  

Etter at tigeren er bekjempet, er det tid for reparasjon.

 

Det parasympatiske nervesystemet

Det parasympatiske nervesystemet er hvor du finner ro, avspenning og regenerasjon. 

Dette er reparasjonsmodusen til kroppen, hvor den kan restituere og helbrede.

Når det parasympatiske nervesystemet er aktivert kvitter kroppen seg med avfall og rydder, den lager nye celler og legger til rette for vekst. 

I denne tilstanden sørger kroppen for gjenoppbygging av vev og ivaretar god helse. 

Når kroppen ikke får nok tid i parasympatisk modus, vil det skapes problemer på kort eller lang sikt. Når kroppen ikke får tilstrekkelig med ressurser og tid til regenerasjon, legger dette grunnlaget for fysiske , mentale og emosjonelle problemer, samt sykdom. 

I dagens samfunn har vi glemt at aktiv og passiv er like viktig. Hvile er like viktig som aktivitet. Regenerasjon like essensielt som vekst.

Kroppen har behov for regenerasjon, for å bygge seg opp etter dagens stressbelastning. 

Når det kun brytes ned – og dosen stress blir for høy, da fortsetter den nedadgående spiralen. Har du nok reparasjonstid?

Balanse

En av de viktigste tingene du kan gjøre for å legge grunnmuren for god helse – er å skape balanse i ditt autonome nervesystem. Det vil si tilstrekkelig aktivering av det parasympatiske nervesystemet, slik at kroppen har muligheten til å gjøre nødvendig arbeid for å ivareta eller skape god helse. 

En av våre viktigste oppgaver som moderne mennesker – er å sørge for at kroppen har de ressursene den trenger for å reparere seg selv. 

Lade opp batteriene, slik at kroppen har de ressursene den trenger for å reparere seg selv.

Kroppen er fantastisk i å reparere og helbrede når den har ressurser, tid og mulighet til å gjøre det nødvendige arbeidet.

Dette er i mine øyne grunnleggende viktig, slik at du kan løse de underliggende årsakene til dine problemer.

Problemer med helse og stress er ofte relatert til ubalanse i nervesystemet. Kroppen klarer ikke lenger å reparere seg selv, fordi den ikke har tilstrekkelig tilgang til det parasympatiske nervesystemet! 

Vi fremmer balanse i nervesystemet, gjennom en helt unik kombinasjon mellom det urgamle og moderne, samt din personlige innsats. 

Moderne perspektiv

Den moderne siden er nyere forskning, teknologi, kunnskap og forståelse.

Hvordan tilpasse oss den verden vi er en del av i dag? Slik at du kan leve med god helse og en sunn kropp til tross for det økende presset fra omverdenen. 

Den moderne siden kan blant annet innebære måling av nervesystemet, for å observere balansen mellom det parasympatisk og sympatiske nervesystemet. 

Ut i fra samtale og analyse kan det skapes en oversikt over din tilstand, og hva du har mest behov for å gjøre akkurat nå for å bringe din kropp mer i balanse – slik at den kan reparere seg selv.

Har du dårlig søvnkvalitet? Dette er selve grunnmuren for en god helse og et balansert liv, og mange har behov for å starte sin reise til en bedre helse og mental styrke med god søvnkvalitet.

Du blir veiledet steg for steg hvordan du kan skape god søvnkvalitet – med god restitusjon og reparasjon. Slik at du kan våkne uthvilt om morgenen, og klar for en ny dag!

Andre viktige faktorer for å skape balanse i nervesystemet er pust, bevegelse, kosthold, tarmhelse, hormoner og nevrotransmittere. For å nevne noen. 

Vi kartlegger din tilstand, for å ha oversikt over og arbeide målrettet med dine største utfordringer.

(viktig: jeg arbeider med mennesker som er mentalt stabile. Mentale og fysiske sykdommer må bli diagnostisert og behandlet av helsepersonell)

Et annet positivt resultat av et nervesystem i balanse er at du vil være mer avslappet, ta bedre avgjørelser og være mer tålmodig i kommunikasjon med andre mennesker. 

Du kan være den beste versjonen av deg selv! 

Det urgamle

Det urgamle er visdom, kunnskap, filosofi og metoder fra tusenvis av år gamle tradisjoner. Dette har vært en guide og kilde til helbredelse for mennesker siden tidenes morgen, og kan har stor verdi for det moderne mennesket når vi velger å benytte det i vårt liv.

Min ekspertise er å tilpasse den unike verdien og kunnskapen fra det urgamle, så det passer i det moderne samfunnet vi er en del av i dag. Slik at du kan ta i bruk disse effektive verktøyene i din helbredelse- og utviklingsprosess!

Den urgamle siden kan skape en turbomotor i prosessen med å skape balanse i det autonome nervesystemet, slik at kroppen har de ressursene den trenger for å reparere seg selv. 

Behandling med Rainbow Reiki® kan gi deg de ekstra ressursene og energien du har behov for, slik at kroppen kan aktivere det parasympatiske nervesystemet (tilstanden med ro og regenerasjon).  

Det kan hjelpe deg med å aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper, slik at kroppen er i stand til å gjøre dette helt essensielle arbeidet for å skape og ivareta god helse. 

Rainbow Reiki®

Reiki betyr universell livsenergi, og fremmer naturlige rytmer i din kropp – slik at du kan komme tilbake til en sunn og helsefremmende tilstand!

Rainbow Reiki® har sin grunnmur i Reiki og universell livsenergi. Det unike med Rainbow Reiki® er kombinasjonen mellom det urgamle og moderne, hvor de verdifulle tradisjonene er tilpasset verden vi er en del av i dag – med de utfordringer og krav det stiller til det moderne mennesket.

I Rainbow Reiki® systemet er det konkrete metoder utviklet mot spesifikke problemer. 

Grunnleggeren av disse to tradisjonene, Walter Lubeck, har arbeidet intensivt de siste 25 årene sammen med sitt team, for å utvikle konkrete verktøy for å løse ulike problemer. Samt et effektivt system for holistisk helbredelse, personlighetsutvikling og spirituell utvikling. 

Du blir behandlet med metoder fra Rainbow Reiki® for å hjelpe deg med å løse opp indre motstand, frykt og blokkeringer for å gjøre jobben som skal til for å bringe deg selv tilbake i balanse – med en god helse og livet du lengter etter. 

Behandlingen er rettet mot å skape naturlige og helsefremmende rytmer – både fysisk, mentalt og spirituelt. Når du observerer naturen, følger den sine naturlige rytmer i de ulike årstidene. Hvor trærne gir slipp på bladene sine om høsten, slik at de kan blomstre og vokse når våren kommer!

Det vil hjelpe deg med å lade opp kroppens batterier og aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper, samt skape en turbomotor for din utvikling- og helbredelsesprosess.

En viktig del av grunnmuren for å skape et meningsfylt og lykkelig liv, er balanse i ditt autonome nervesystem.

Hvorfor?

Konsekvenser av ubalanse i nervesystemet

Når du er konstant stresset går livet på høygir. Du henger med på karusellen, men får aldri muligheten til å hente deg inn. 

Kroppen står i helspenn, og tankene svirrer som kaosballer i hodet. Du får aldri helt tid til det du egentlig skulle gjort. Henger alltid litt etter. 

Kroppen og sinnet er i overlevelsesmodus, kontinuerlig i beredskap!

Noen opplever dette ofte i sin hverdag, andre sjeldnere. I en stresset tilstanden er det vanskelig å ta vare på en god helse, utfordrende å skape glede i livet og det hindrer deg i å lytte til dine virkelige behov og leve ut disse. Kanskje du kjenner deg igjen? 

Verdiene i dagens samfunn gir lovnader om lykke og mening gjennom materielle besittelser, et perfekt utseende og den nyeste moten. Alltid henge med på karusellen som går stadig raskere. 

Mange finner at dette ikke stemmer. 

Løftet blir ikke oppfylt, men hva er det da som gjør at livet gir mening og vi føler glede? 

Mange mennesker er på søken. De leter etter noe, men vet ikke hva. Noen kjenner dette som det innvendige tomrommet. Er det ikke mer til livet? 

Andre er på stadig søken etter nytt hjem, og finner ikke roen der de er. Noen opplever 40-årskrisa. De unge vet ikke hvilke jobb eller studier som passer for dem. Den arbeidsnarkomane begraver lengselen i sine arbeidstimer. Noen blir tatt av tungsinnet og meningsløsheten.

Hva er det som mangler?

Essensen av deg

Det vi søker kan ikke oppdages i verden utenfor oss selv. Det er din essens som roper.

Sjelen er essensen av deg.

Det unike med spirituell behandling, er at du får muligheten til å komme i nærmere kontakt med din essens, og blir bedre kjent med dine virkelige behov og hvordan du praktisk kan leve ut disse i din hverdag. 

Når du blir kjent med essensen av deg, kan du fylle tomrommet og finne det du virkelig leter etter og leve ut dette. Slik at du kan skape mer tilfredshet, mening og tilhørighet. 

Når vi er kronisk aktivert i et sympatisk (stressa) modus, leter vi etter løsningene utenfor oss selv. Dette fører oss på evig søken, når vi leter på feil plass.

Det å blir bedre kjent med din essen og leve ut dine virkelig behov, er grunnlaget for å skape det livet du lengter etter.

Kun i en tilstand med noenlunde balanse i nervesystemet, kan du lytte til essensen av deg. Komme i kontakt med dine behov, drømmer og ønsker. Og forstå hvordan du kan leve ut disse – for å skape det livet du drømmer om.

Når du kommer i kontakt med dine virkelige behov, er du på rett sted til rett tid. Du kan fylle tomrommet inne i deg med det du virkelig lengter etter. Med det som gjør deg glad og tilfreds. Med det som skaper mening og lykke for deg. Med de menneskene du føler deg hjemme sammen med, i et nærende fellesskap. 

Når du skaper balanse i nervesystemet og kommer i nærmere kontakt med din essens, gir du deg selv muligheten til å oppdage grunnlaget for å skape et fullt liv – med mening, glede og tilfredshet.

Du kan komme hjem – til deg selv.

Hvorfor oppsøke meg?

Individuell behandling er eksklusiv tid med meg.

Det er du som er i fokus, slik at din utviklingsprosess kan gå raskere og være mer intensiv. 

Bak behandlingen du får er det flere tusen timer med utdanning, kunnskap fra arbeid med klienter og studenter, samt omfattende erfaring fra eget liv. 

Gjennom de siste årene har jeg arbeidet intensivt med å gå min vei fra kronisk utmattelse for å komme tilbake til livet. 

Denne ferden startet allerede i begynnelsen av 20-årene, noe som har ført til at jeg i ung alder har arbeidet intensivt over lang tid med min egen utvikling. 

Det har inneholdt omfattende personlighetsutvikling og målrettede studier, som ville tatt meg tiår om det ikke var for situasjonen jeg har vært i – som hele veien har presset meg til det ytterste for å ta meg selv, min rehabilitering, utdanning og utvikling på alvor og med full innsats.   

Du får behandling ut ifra det beste av denne unike kunnskapen, visdommen og erfaringen – slik at du kan skape gode holistiske løsninger som passer din situasjon. 

Behandlingsstruktur

Min oppgave er å skreddersy behandlingen etter dine behov.

Noen problemer finnes det en enkel løsning på, og krever kun en behandling. Andre problemer trenger et systematisk behandlingsopplegg og veiledning over tid. Ta kontakt med meg, så kartlegger vi din situasjon og hva du har behov for. 

 

Hvor?

Du finner mitt hyggelige behandlingslokale i Sandefjord.

 

Behandling 

60 minutter: 800,-

Har du behov for oppfølging over tid? Jeg tilbyr behandlingspakker til redusert pris, ta kontakt med meg slik at vi finner en løsning som passer for deg. 

Ønsker du å bestille din time? 

Klikk på «bestill time» og send meg en melding med ønske om timebestilling, ditt navn og kort hva du ønsker hjelp til. 

Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg er her for deg. Om det er spørsmål, ønske om behandling, veiledning, yogakurs, seminarer eller behov for en spirituell lærer.  

Det er en glede å høre fra deg, og jeg svarer gjerne på dine spørsmål. 

Fyll inn ditt navn og e-postadresse i skjemaet nedenfor, og skriv inn din melding. Når du ønsker å bestille time skriv gjerne hvilke dager og tidspunkt som passer best for deg, slik at vi kan finne en tid som passer din timeplan. 

Send inn skjemaet, så hører du fra meg! 

Kontaktskjema

12 + 9 =

Share This