En tid for å lade batterier!

Etter en veldig annerledes vår uten fysiske yogatimer og store endringer i planer… har det vært fristende å planlegge en aktiv sommer nå som ting begynner å åpne igjen.

Det er mange som ønsker timer… både med yoga, coaching og behandlinger. Yogastudio har åpnet dørene igjen… og vi har hatt noen deilig timer restorative yoga i Juni. 

Når jeg er på vei inn i overaktiv modus ringer det nå en STOR varsellampe hos meg. Den sier at om jeg ikke tar vare på meg selv og lader opp batteriene… da er veien kort til sykdom og utmattelse igjen.

Er det en ting jeg har lært gjennom år med utmattelse, er det hvor viktig det er å ta vare på kroppens ressurser… dette gjør jeg blant annet ved å planlegge grønne soner i kalenderen. Det vil si perioder uten avtaler, faste tider og jobbmodus. En tid for å lade opp batteriene og regenerering.

Kanskje det er kjent modus å skippe disse periodene? Tidligere kjente jeg ikke til grønne soner… det var som regel studier og arbeid i ferier. Eller masse annet på programmet. 

La humla suse

I grønne soner elsker jeg kreative prosjekter. Jeg kommer til å bruke litt tid på å skrive… det er for meg en måte å bearbeide tanker og følelser.

Det vil også bli turer i skogen… samtaler med trær og deres omfattende kunnskap. Tid med gode venner og familie. Forhåpentligvis noen strandturer og solbading. En liten fjelltur og late dager… med tid til å la humla suse! 

I løpet av sommeren kommer også to spennende intervjuer jeg akkurat har gjort sammen med min lærer og mentor, Pål-Esben Wanvig. Der snakker vi om min vei fra kronisk utmattelse tilbake til livet.. og rammeverket og strategien vi har benyttet for å få til dette! 

Det andre intervjuet er om kativasjoner og munnhelse… noe som er et veldig spennende tema som påvirker resten av kroppen og helsa! Dette var en av de viktigste løsningene jeg fant i forbindelse med de fysiske underliggende årsakene til min kroniske utmattelse.

De kommer i løpet av sommermånedene…hvor det kanskje er tid til å lytte til intervjuer, reflektere og skape nye perspektiver! 

Jeg ønsker deg en deilig sommer – Mari

Share This