Solsnu-Feiring

Vi feirer årets mørkeste dag, med at sola snur!
 
Dette gir deg muligheten til å invitere lyset tilbake inn i livet – som hjelper deg med mer overskudd, tilstedeværelse og klarhet i dine viktigste prosjekter.
 
Vi forlater våre problemer i 2018, og vender blikket mot det nye året og dagene som blir lysere. Når du gjør et ritual på denne dagen, kan du få hjelp til å påvirke dine viktigste prosjekter i 2019!
 
Du har muligheten til å gjøre dette til DITT år.
Under SolSnu-feiringen vil du få hjelp til å gi slipp på det du ikke lenger har behov for, slik at du kan legge igjen dine problemer i 2018.
 
Når du gir slipp på det gamle, har du mulighet til å vokse deg inn i det nye året!
 
Når vi lever i tråd med naturens rytmer, har vi også muligheten til å leve i takt med oss selv. Når vi aksepterer at det ikke er sommer hele året, at vi til enhver tid skal være produktive og leve med en fullsatt kalender – forebygger vi tretthet, utbrenthet og nedstemthet.
Når du i løpet av mørketiden gir deg muligheten til å gå inn i deg selv, roe ned tempoet, reflektere og gi slipp på dine problemer – da åpner du opp for at en ny vår kan komme inn i ditt liv. Med mer overskudd, glede, tilstedeværelse og fylt med det du virkelig har behov for.
 
Denne kvelden vil vi ta deg steg for steg gjennom denne prosessen. Det blir en herlig blanding mellom undervisning, samtale, stille refleksjon og et kraftfullt ritual!
 
Du vil få med deg et helt unikt verktøy hjem, slik at du kan fortsette dette arbeidet gjennom hele det nye året – og du vil få hjelp til å minne deg selv på hva som virkelig er viktig for deg.
 
Yasmine Gomez og Mari Anfinsen Nilsen skaper en helt unik kveld for deg – slik at du kan gi slipp på 2018 og gjøre 2019 til DITT år!
Dato: 20. desember 18.30-20.30
Sted: Grønsetveien 8, 3090 Hof
Deltakelse: 190,- (påmeldingen er bindene, og din plass reserveres ved innbetaling av deltakeravgiften – du får faktura på mail når påmelding er mottatt)
Ønsker du å være med?
Vi ønsker å gjøre dette til en helt spesiell feiring og det er derfor begrenset antall plasser, meld deg på ved å fylle ut skjemaet:
PS: ønsker du å være med på Orakelverksted for 2019 også? Du finner informasjon om dette spennende arrangementet her, og du kan melde deg på i påmeldingsskjema ovenfor.
Share This