Samlinger & seminarer

 

Du inviteres til nærende fellesskap med inspirasjon, kunnskap og verktøy for din utvikling, vekst og helbredelse! Velkommen til en spennende og givende reise inn til deg selv, din indre glød og kraft.

 

«Og du? Når vil du begynne den lange reisen inn til deg selv?» Rumi        

Foredrag

På foredrag deles kunnskap, erfaring og visdom… for å vise at det finnes håp, inspirere og forhåpentligvis motivere. På veien fra utmattelse og tilbake til livet har jeg samlet verdifull innsikt og nye perspektiver, som jeg ser kan hjelpe andre mennesker.

Det ønsker jeg å dele med deg som har behov for min hjelp.

Foredragene har ulike tema. Alt i forbindelse med det som har hjulpet meg og det jeg observerer hjelper andre mennesker på sin vei! Noen av disse temaene er… kronisk slitenhet, utmattelse, kroppslige smerter og stress. Veien til bedre søvnkvalitet, selvtillit eller indre ro.  Meditasjon, yoga og spirituell utvikling.

Se kalenderen for neste foredrag er, så kanskje vi sees?

Foredrag kan skreddersys bedrift, lokallag eller organisasjon – slik at det passer deres behov. Ta kontakt med meg 🙂

Samtaler & magi rundt bålet

I løpet av et år samles vi til 8 samtaler og magi rundt bålet – for å hjelpe hverandre tilbake til naturens rytmer. Naturen er en stor visdomsbok, med dyp kunnskap og verdifulle løsninger…som vi kan benytte i våre liv. Gjennom de naturlige rytmene til årstidene, kan vi få inspirasjon og innsikt til å komme tilbake til våre egne rytmer.

Kroppens rytmer er så verdifulle – og er viktige for at vi mennesker kan invareta både fysisk og psyksik helse, leve med livsrikdom og indre glød… og skape gode relasjoner til andre mennesker. La deg inspirere av naturen og få en dyp kontakt med ressursene til de ulike årstidene. Velkommen til et hjertevarmt fellesskap rundt bålet…

Samlinger & seminarer

På samlinger og seminarer har vi muligheten til å møte hverandre… se hverandre, bli kjent og få hjelp på din vei. Når livet ble mørkt og jeg mistet håpet for fremtiden… da var jeg så heldig å møte mennesker som hadde kunnskap og forståelse til å hjelpe meg opp av den dype grøfta.

Jeg fikk hjelp til å tenne den indre gnisten og sette lysfakler på min vei. Det har gitt meg muligheten til å komme tilbake på min livsvei. 

Det er så viktig å finne en lysfakkel i mørket. Noen som kan vise veien ut når vi går i sirkel og står fast. Eller noen som kan være til inspirasjon og gi nye perspektiver til videre utvikling og reisen inn i deg selv. Til å bli bedre kjent med ditt hjerte og hva du står for.

Mange år etter mitt totalkollaps sitter jeg med mye kunnskap, visdom, erfaring og forståelse …som i dag kan hjelpe andre mennesker som har behov for det. …slik at du kan få hjelp til å tenne din indre glød, bryte ut av fastlåste mønster, ha mer energi og selvtillit til dine prosjekter. 

Rainbow Reiki® 1. Grad

Dette er det første seminaret i hele Rainbow Reiki® systemet. Her begynte min reise tilbake til livet med kunnskap og metoder jeg fortsatt bruker i dag!

På seminaret læres bort grunnleggende kunnskap for hvordan ivareta eller skape en god helse. Hvordan gjøre effektiv utvikling med deg selv slik at du kan forbedre ditt liv! Du lærer hvordan du kan gjøre daglig behandling med deg selv for å lade opp dine batterier og aktivere kroppens egne selvhelbredende og reparerende egenskaper.

Du får hjelp til å oppdage mirakelkraften i deg …slik at du kan få mer energi, indre glød og selvtillit.

…dette er et fantastisk seminar, som forbedret mitt liv. Fortsatt bruker jeg metodene fra seminaret daglig for å ta vare på kroppen, psyken og de spirituelle sidene av meg selv. Det er en del av grunnmuren for å ta vare på min helse. Kanskje det kan hjelpe deg også?

Klikk på knappen under for å se egen side med all informasjon og påmelding til en superspennende og inspirerende helg med Rainbow Reiki® 1. Grad.

 

…en vei videre?

Mange mennesker lengter etter seg selv. Hvorfor er jeg her? Hva er egentlig meningen? Hvordan komme ut av den evige sirkelen av stress, mas og jag? …dårlig samvittighet og selvbilde.

For mange studenter er det viktig å vite at det finnes en vei videre. Rainbow Reiki® 1. Grad hjelper å åpne opp for deg selv og din indre magi…åpne opp for det så mange lengter etter. Begynne å fylle det indre tomrommet i seg selv. 

Dette oppleves ofte så tilfredsstillende, meningsfylt og hjertevarmende at mange ønsker å fortsette denne veien. Til det indre i seg selv…for å gi slipp på lidelse og smerte. Bryte ut av gamle mønster og problemer …og med det legge til rette for mer av ditt hjerte, indre glød og tilfredshet. Slik at du kan oppdage din livsvei, hvor du hører hjemme. På din sjels vei, kanskje du hører den hvisker til deg?

 

Muligheter i 2020 – et år for utvikling!

Noe av det vakreste du kan gjøre for andre mennesker er å bli kjent med din sjel, som er essensen av deg… gjennom kjærlighet, forståelse og tillit til deg selv kan du også spre ditt lys og unike egenskaper med omverdenen.

I 2020 kan du være med på en spennende utdanning, som hjelper deg å oppdage og utforske din indre magi som kvinne. Det kan være et år hvor du setter deg fri fra flere av dine problemer, slik at du kan komme tilbake til deg selv! Vi har oppdaget at kvinner i dagens samfunn ofte har mange lignende problemer, frykter og smerter.

Disse ønsker vi å hjelpe deg med å ta tak i, slik at du kan forbedre ditt liv i den retningen du ønsker akkurat nå!

Noen av disse er ubalanse i hormonsystem og kvinnelige sykluser, kroppslige smerter, kronisk slitenhet, lav selvtillit og selvbilde, for lite tid og rom til å ta vare på seg selv, dårlig samvittighet og veldig mange JA, samt en indre tomhet og lengsel etter seg selv…

 

Inspirerende samlinger

Samlingene dette året inneholder Rainbow Reiki® 1. Grad og Rainbow Reiki® 2. Grad. Deretter er det tre spesialseminarer rettet mot ulike temaer som spesielt kvinner opplever utfordringer med i dag… som vi ønsker å hjelpe deg å gjøre et dypdykk inn i, forstå mer av de underliggende årsakene til problemene og hvordan løse dem. 

Det vil være en god blanding mellom undervisning, samtaler og unike øvelser… og et hjertevarmt fellesskap!

Seminarer i Rainbow Reiki®

Rainbow Reiki® systemet har en rekke fantastiske seminarer innenfor ulike temaer! Seminarene er skreddersydd til forskjellige problemer …hvor mennesker er på desperat søken etter løsninger.

Jeg er utdannet i Rainbow Reiki® og White Feather® Sjamanisme, og under sertifisering til Forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder. I disse systemene finnes det flere gode og helhetlige løsninger på underliggende årsaker til problemer som mange mennesker sliter meg i dag. Som utfordringer i nære relasjoner, kronisk slitenhet, indre tomhet, mørke tanker, dårlig selvtillit, gjentakende problemer, dårlig samvittighet, hjernetåke, stress og indre uro. 

I Rainbow Reiki® systemet finnes det flere seminarer som dekker ulike temaer som ofte byr på problemer og utfordringer hos mennesker. Det er blant annet Rainbow Reiki® ryggsøyleterapi, Rainbow Reiki® Astroterapi, Rainbow Reiki® kjærlighet og parforhold, Rainbow Reiki® foreldre og barn, Rainbow Reiki® yrke og suksess, Rainbow Reiki® Profesional Practitionar 1 og 2 – og flere andre viderekommende seminarer for personlighetsutvikling og spirituell utvikling. 

Kjenner du at dette er noe for deg? Ta kontakt med meg, så skal jeg hjelpe deg å finne en vei videre som passer for deg… slik at du får den hjelpen og kunnskapen du har behov for akkurat nå.  

Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg er her for deg. Om det er spørsmål eller ønske om min hjelp eller veiledning. Det er bare til å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så hører du fra meg 🙂 

14 + 7 =

Share This