Foredrag & seminarer

 

 

Du møter en engasjert og kunnskapsrik foredragsholder og spirituell lærer,

slik at du blir inspirert til å benytte kunnskapen i din hverdag!

  

Foredrag

Mine foredrag er basert på den unike kunnskapen, erfaringen og utdannelsen jeg har samlet meg de siste årene.

Tidlig i 20-årene totalkollapset jeg, og mitt liv ble endret over natten. Jeg hadde ikke kapasitet til å ta vare på meg selv eller leve mitt liv. Utmattelsen var total. 

Tiden etter kollapset har jeg benyttet til å arbeide intensivt og målrettet med å komme tilbake til livet. Hvor jeg har funnet gode og varige løsninger på komplekse problemer. I foredrag får du et innblikk i spesialområdet av denne kunnskapen!

Noen av mine ekspertområder:

  • Hvordan skape en sunn og god selvtillit
  • God søvnkvalitet
  • Rygghelse
  • Veien til mer overskudd!
  • Utmattelse & utbrenthet
  • Praktisk kosthold for mer energi 
  • Spirituell utvikling tilpasset det moderne samfunn
  • Stress og det autonome nervesystemet 

Ønsker din bedrift, lokallag eller organisasjon et foredrag? Har du et arrangement som har behov for foredragsholder?

Ta kontakt med meg – så finner vi et foredrag som passer for deg! 

I kalenderen finner du en oversikt over alle planlagte arrangementer, seminarer og foredrag, slik at du finner det som passer for deg – og som du finner interessant. 

Finner du ikke ditt ønske i kalenderen? Eller har spesiell forespørsler?

Ta kontakt med meg, slik at vi finner løsninger som passer dine behov og timeplan.  

 

Seminarer

På seminarer får du unik kunnskap og effektive verktøy for å skape endringene du lengter etter i ditt liv.

Jeg tilbyr seminarer i Rainbow Reiki® og White Feather® Sjamanisme.

Dette er to vellutprøvde og seriøse tradisjoner for effektiv personlighetsutvikling og intensiv spirituell utvikling. Vi har lisensieringssystem som sikrer at alle lærere har utdannelse av høy kvalitet og er dyktige i sitt håndverk.  

Rainbow Reiki® 1. Grad

Oppdag mirakelkraften i deg! 

Dette er det grunnleggende seminaret i Rainbow Reiki® systemet, hvor du blat annet lærer den unike behandlingen Marayana Sayi® – full kroppsbehandling. 

Du lærer de vikigste faktorene som hindrer mennesker å opprettholde eller skape en gode helse, effektiv personlighetsutvikling og praktiske verktøy du kan benytte for å lade opp dine batterier og skape mer overskudd i din hverdag.

Det du lærer i dette seminaret kan hjelpe deg med å aktivere kroppens selvherlbredende egenskaper, lade opp batteriene og praktisk kunnskap i hva du kan gjøre for å sørge for at kroppen har de ressursene den trenger for å reparere seg selv.    

Rainbow Reiki® 2. Grad

Dette er det andre grunnseminaret i Rainbow Reiki® systemet. Her gjør vi et dypdykk i hvordan du kan ble en dyktig healer, og hjelpe deg selv og andre mennesker med effektive metoder og verktøy! 

Du lærer blant annet hvordan du kan håndtere din senisbilitet på en konsturktiv måte, slik at du ikke lider under din sensitivitet – men gjør det til din styrke og et unikt verktøy i ditt liv!

Seminaret gir deg en omfattende inn føring i spirituell filosofi og hvordan du praktisk kan benytte dette i din hverdag, for å skape mer ro og tilstedeværelse, mindre stress og bedre selvtillit. 

I løpet av helgen vil du oppleve spontanhealing som gir konkrete resultater! ALLE lærer dette under seminaret. 

Veien videre?

Alle seminarer i Rainbow Reiki® systemet baserer seg på disse to grunnseminarene. Når du har deltatt på disse to seminarene, åpner det seg en rekke muligheter for videre læring og utvikling! 

Rainbow Reiki® er et system laget for intensiv spitiuelle utvikling og omfattende personlighetsutvikling. Hvor du har muligheten til å gå hele veien til spirituelt opplysthet og selvrealisering.

Praktisk betyr det å bli bedre kjent med din essens. Sjelen er essensen av deg, og hvordan du kan leve ut dens ønsker og behov i dette livet. Det er grunnlaget for å skape et liv fylt med mening, tilstedeværelse, selvtillit og glede!

Rainbow Reiki® tilbyr en rekke ulike seminarer for å hjelpe deg på denne veien.

Det er blant annet Rainbow Reiki® Rysggøyleterapi, Rainbow Reiki® Astroterapi, Rainbow Reiki® kjærlighet og parforhold, Rainbow Reiki® foreldre og barn, Rainbow Reiki® yrke og suksess, Rainbow Reiki® Profesional Practitionar 1 og 2 og en rekke andre spesialseminarer!

Ønsker du å gjøre et dypdykk i et av disse seminarene? Har spørsmål om dine muligheter for veien videre?

Klikk på «konakt» og fyll inn ditt navn, e-postadresse og send meg en melding.

Det er en glede å høre fra deg, og jeg svarer deg så gjerne!

Rainbow Reiki® 1. Dan mesterlærer

For å virkelig gjøre et dypdykk i din spirituelle utvikling og personlighetsutvikling kan du delta på lengre utdannelser, hvor du får oppfølging, kunnskap og veiledning over tid. Da får du intensiv hjelp og omfattende utdanning i hvordan du kan hjelpe deg selv og andre mennesker på en særdeles spennende og unike måte. 

Denne utdannelsen har gitt meg de grunnleggende verktøyene for å komme tilbake til livet! Hvor jeg har fått muligheten til å vokse ut av mine problemer og benytte de til intensiv og omfattende vekst. For å forstå meg selv og min essens på en bedre måte, og få innsikt i hva som virkelig er viktig i dette livet. Hva jeg brenner for og hva som er min visjon. 

En del av min visjon er å hjelpe andre mennesker med den unike kunnskapen, visdommen og erfaringen jeg har samlet meg. Det er derfor jeg virkelig brenner for og fryder meg over mitt arbeid som spirituell lærer!

 I utdannelsen Rainbow Reiki® 1. Dan mestelærer får du tilgang til denne kunnskapen og erfaringen, slik at du kan benytte den i ditt liv, for å hjelpe dine medmennesker og for å skape et enda bedre liv for deg selv og de du er glad i.  

Utdannelsen går over omtrent 2 år, og vil være en lærerrik, spennende og særdeles verdifull investering i deg selv. 

Tenker du at dette kan være noe for deg og er nysgjerrig på mer informasjon? Har du spørsmål om utdanningen?

Klikk på «konakt» og fyll inn ditt navn, e-postadresse og send meg en melding.

Det er en glede å høre fra deg, og jeg svarer deg så gjerne!

Årshjul for kvinner

I dag møter kvinner særskilte utfordringer i en maskulin verden.

Et av mine ekspertområder er kvinner og femininitet, og hvordan den moderne kvinne kan leve med god helse, mer overskudd og sunn selvtillit – til tross for et økende press fra omverdenen. 

Dette er et grunnleggende behov og essensiell kunnskap, som kan hjelpe kvinner i det moderne samfunnet å skape et fult og meningsfylt liv. Hvor du tar vare på din helse og lever ut det som virkelig er viktig for deg.

Denne treningen er basert på kunnskap, filosofi, metoder og teknikker fra både Rainbow Reiki® og White Feather® sjamanisme, og inneholder blant annet Rainbow Reiki® 1. Grad!

Du møter i denne treningen et unikt fellesskap med likesinnede kvinner, slik at du kan oppleve hvordan det er å være en del av en nærende gruppe – som hjelper hverandre. 

Yoga

Yoga er mer enn fysisk trening. Det inkluderer livsfilosofi, personlighetsutvikling, pust, meditasjon og ernæring. Det handler om å skape tilstedeværelse, balanse og kontakt med deg selv.

Yoga kombinerer det spirituelle og det materielle på en herlig måte!

Min bakgrunn fra idrettsstudier, toppidrettsutøver og mange år som trener, har ført til et spesielt øye for teknikk og kroppens naturlige bevegelser.

Dette bringes inn i yogaklassene – hvor det er fokus på teknikk, rygghelse, kroppsholdning, finne dine variasjoner av yogaøvelsene og skadeforebygging. 

Yogaøvelser og pust nærer kroppen.

Meditasjon skaper stillhet i sinnet, slik at du kan komme nærmere din essens. Sjelen er essensen av deg.

Det handler om å gå på din livsvei – skape det sjelen lenger etter.

Som yogalærer er jeg tilstede for deltakerne, og gir helhjertet av meg selv. Yogatimene kan tilpasses etter behov – både for enkeltindivider, grupper og bedrifter.

Noen klasser har hovedvekt på den spirituelle delen av yoga, mens andre klasser har hovedtyngden i den rent fysiske delen av yoga – med fokus på teknikk, balanse og styrke. Yogaklassene tilpasses dine behov og ønsker!

Har du lyst til å erfare hva yoga kan gjøre for deg? Har du behov for yoga i din bedrift? For å hjelpe din ansatte med å håndtere stress på en bedre måte, ivareta og forbedre rygghelse eller forebygge utbrenthet? 

Ta kontakt med meg – så finner vi en løsning som passer behovene til din bedrift. 

På linken nedenfor kan du lese mer om ulike kurs og yogaklasser – slik at du kan finne det som passer for deg. 

Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg er her for deg. Om det er spørsmål, ønske om behandling, veiledning, yogakurs, seminarer eller behov for en spirituell lærer.  

Det er en glede å høre fra deg, og jeg svarer gjerne på dine spørsmål. 

Fyll inn ditt navn og e-postadresse i skjemaet nedenfor, og skriv inn din melding. Når du ønsker å bestille time skriv gjerne hvilke dager og tidspunkt som passer best for deg, slik at vi kan finne det som passer din timeplan. 

Send inn skjemaet, så hører du fra meg! 

5 + 4 =

Share This