Restorative yoga & meditasjon

Kom inn i dyp avspenning og hvile…. slik at du gir slipp på stress, bekymringer og anspenthet.

Du kan senke skuldrene, finne ro og tilstedeværelse. Gjør kroppen til et godt sted å være – med nærende og rolig yoga for din kropp, sinn og sjel.

Stressa og sliten?

Vi lever i et samfunn som går i raskt tempo og opplever ofte et høyt stressnivå. Mange har følelsen av å aldri helt kunne slappe av, konstant sirkulerende bekymringstanker og anspente muskler i rygg og nakke. 

…det kan være vanskelig å slappe av hjemme med mange gjøremål og nye ting som dukker opp. Mange har behov for hjelp til å gi slipp på stress for å kunne slappe av og hvile. Sett av i kalenderen tid forbehold deg…da har du en fast stund for næring og stressreduksjon.

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir 

Hvile som superkraft!

Dette er rolig og nærende yoga hvor du får hjelp til å komme inn i dyp avspenning, slik at du endelig kan slippe taket i stress og bekymringstanker som flyter rundt i hodet. Dette kan være ditt lille pusterom i hverdagen, med tid forbeholdt deg. 

Opplever du å være mye sliten, utmattet eller kanskje utbrent? Da vil denne timen passe godt for deg. 

Klassen er veldig rolig – og passer selv på en sliten og grå dag.

Du kan komme på timen akkurat som du er! …gjør det kroppen klarer akkurat i dag.. jeg har selv vært i utmattelsens mørke og opplevd hvor viktig det er å ha muligheten til å komme inn i et varmt fellesskap, møte andre mennesker og ha en liten stund på yogamatten for deg selv…

Lade batteriene

Samtidig som du gjør yoga eller bare ligger hvilende på matta får du behandling med Rainbow Reiki®. Det hjelper deg å lade opp batteriene, komme inn i dyp avspenning og aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper. 

Du vil oppleve yoga og meditasjon som nærer både kropp, sinn og sjel.

Energi til resten av uka

Mange av deltakerne forteller at denne stunden er høydepunktet for uka. De har satt seg selv på prioriteringslista og gitt rom for regenerasjon og hvile. Med litt tid til seg selv…for å sikre energi til resten av uka!   

Praktisk informasjon

Tid: mandager 20.00-21.15

6. januar-15. juni 2020

Totalt 22 mandager frem til sommeren (inkludert vinterferien og andre pinsedag…ingen yoga i påskeferien)   

Sted: Mynte Yoga Lounge, Kongensgate 24, 3211 Sandefjord

Klippekort: 1900,- for 10 klipp (190,- pr. klasse)

Du kan VIPPSE deltakeravgiften for å reservere din plass til 900 82 827 (navnet som kommer opp er Mari Anfinsen Nilsen). Ønsker du faktura? Klikk på knappen «til påmelding» og benytt påmeldingsskjemaet. 

Lurer du på om dette er noe for deg? Når det er ledig plass på timen er det mulighet for drop in (250,-), slik at du kan teste ut timen.

Har du spørsmål? Ta kontakt med meg, jeg svarer deg så gjerne.  

«Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs».

Lene Marie Knudsen

Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. 
Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål, problemer med påmelding, betaling eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

9 + 14 =

Share This