En grunnmur for velvære og overskudd!

Få verdifulle verktøy og kunnskap for å finne tilbake til grunnmuren for god helse, velvære og mer overskudd.
 
Metodene er enkle å bruke og kan benyttes i hverdagen for å hjelpe deg selv og andre mennesker. Lær hvordan arrestere og helbrede energityver – for å legge til rette for mer energi og overskudd. Få innsikt i fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle årsaker til helseproblemer, slitenhet, mangel på mening og dårlig selvtillit… og hvordan praktisk gjøre noe med de!

Jeg har brukt full kroppsbehandling som jeg lærte på Rainbow Reiki® 1. Grad hos Mari, så og si hver dag. Jeg har fått et mye lettere sinn ved å bruke denne metoden, lettere i kroppen og med mer energi til å gjøre oppgaver gjennom dagen.

Jeg er også mye mer uthvilt av god kvalitetssøvn.

Det er helt utrolig hvor bra dette fungerer, når jeg virkelig benytter det regelmessig!

Min verden har brått blitt et bedre sted og det er en glede å stå opp hver dag og glede seg til nye utfordringer.

Daniel Andrè Lystad

Takk for 2 fantastisk og gode helger, med både rainbow reiki grad 1 og 2. (på bare 3 uker!!) Jeg er imponert over hvordan du så profesjonelt klarte å dele din visdom og kunnskap på en så varm og vennlig måte.

Hvordan du med kjærlighet geleidet oss gjennom mange metoder, lærte- og korrigerte oss gjennom øvelser og ny lærdom, og lokket frem det indre barn i oss. Vi hadde mang en hjertelig latter.

Jeg har opplevd stor utvikling og er så takknemlig for det. Du har inspirert meg til å jobbe videre. Takk også for at du tar deg tid til å svare på spørsmål og tanker som alltid dukker opp etterpå.

Ingrid

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang;

«We cant solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them»

Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng med hjelp av å blant annet tenke annerledes. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom

Katarina

Rainbow Reiki® 1. Grad med Mari Anfinsen Nilsen

med Mari Anfinsen Nilsen, Rainbow Reiki© 2. Dan mesterlærer

Mitt første møte med Rainbow Reiki© var i 2014 – hvor jeg var totalt utmattet, med store kroppslige smerter og livet var virkelig mørkt. Rainbow Reiki© 1. Grad ble mitt første lille steg ut av mørket! 

De siste årene har jeg brukt til å arbeide aktivt og målrettet for å komme tilbake til livet – og Rainbow Reiki© har vært en viktig del av denne grunnmuren.

Det har gitt meg verdifull kunnskap, effektive verktøy og livsvlang visdom på så mange omrdåer – både på veien tilbake til livet, grunnmuren for god helse, praktisk psykologi, relasjonsbygging og så mye MER!

Det har vært den mest verdifulle reisen jeg har gjort i mitt liv. Derfor brenner jeg for å dele denne med andre, kanskje det kan bli like verdifullt for deg? 

Hva er Rainbow Reiki®?

Helhetlige løsninger på vanlige problemer i dagens samfunn …metoder, verktøy og kunnskap for å ta vare på fysisk mental, emosjonell og spirituell helse. 

Reiki betyr universell livsenergi. I behandling hjelper universell livsenergi kroppen tilbake til sine sunne og naturlig rytmer! Lader opp batteriene og aktiverer kroppens egne selvhelbredende egenskaper. Dette er superviktig for god helse, energi og overskudd. 

Rainbow Reiki® er et profesjonelt system for benyttelse av universell livsenergi (healing) til helbredelse, personlig- og spirituell utvikling.

Det er urgammel kunnskap og healingverktøy tilpasset dagens samfunn for å skape objektivt målbare resultater! 

Fra tidligere seminar for personighetsutvikling og spirituell utvikling!

Hvorfor Rainbow Reiki®?

Det unike med Rainbow Reiki® er effektive verktøy for ulike problemer! Tilpasset et hektisk og krevende samfunn og det moderne menneske.

Rainbow Reiki® tilbyr healingverktøy, personlig- og spirituell utvikling satt inn i et målrettet og profesjonelt system. Undervist på en pedagogisk måte… slik at det du lærer kan benyttes i hverdagen, der du har behov for hjelp. F.eks. med ryggsmerter, slitenhet eller oversensibilitet. 

Eksempel på personlighetsutvikling er å finne løsninger på problemer og vokse ut av disse… slik at du ikke gjentar de samme feilene igjen og kan bryte ut av fastlåste mønster! 

Tilpasset dagens samfunn

Dagens samfunn stiller store krav til mennesker. Det meste går i et hurtig tempo og aldri før har vi sett så mange kroniske helseproblemer! Mange opplever kronisk slitenhet, kroppslige smerter, overveldelse og med stort stress både privat og på jobb.  

Når vi opplever store belastninger er det ekstra viktig å ta vare på helsa. Energien er ikke utømmelig, og må fylles på og porsjoneres ut på en klok måte!

Med litt påfyll av energi hver dag, kan vi få til så mye. Med full kroppsbehandling Marayana Sayi® kan du lade opp batteriene når du trenger det!    

Favorittmetode – full kroppsbehandling

Metoden hjelper meg med påfyll av energi, mindre stress og indre uro – som har vært noen av mine store problemer! 

Denne enkle metoden hjelper med å aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper – slik at kroppen er i stand til å reparere og helbrede seg selv. 

Det tar bare noen minutter og sette i gang metoden – og behandlingen varer i 20 minutter! Hvor du kan gjøre akkurat hva du vil… se på TV, slappe av, snakke med barna eller lese en bok. Det tar ikke mye tid i en travel hverdag.

Behandlinga forsyner alle organer, viktige punkter, chakraer og meridianer med nærende og regenererende energi (healing), som hjelper disse viktige systemene med å fungere optimalt. 

Hva får du på Rainbow Reiki® 1. Grad?

Moderne & urgammelt

Du vil oppleve en kombinasjon mellom urgammel visdom, filosofi, metoder og verktøy. Kombinert med moderne teknologi, kunnskap og forskning …slik at du kan få resultater og oppleve forbedringer med det du gjør på kortest mulig tid.

Helbred med dine hender

I løpet av et seminar lærer du å helbrede med dine hender… Jeg trodde ikke dette var mulig, og var skeptisk til healing før mitt første seminar. I løpet av de siste årene har jeg lært bort dette til studenter og deltatt på MANGE seminarer i Rainbow Reiki® systemet sammen med hundrevis av mennesker – og hver eneste gang har det fungert! Det er ingenting du trenger å tro på, men det kan erfares! 

Den enste måten å utforske dette er å teste ut, skape erfaring og oppleve egne resultater. 

Effektive verktøy  

Du lærer healingverktøy for å skape mer energi og overskudd! Forebygge slitenhet og utmattelse. Lade opp dine batterier, aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper og lindre plager ved ulike sykdommer. Du lærer en metode for å hjelpe cellenes mitokondrier (kraftverket i cellene dine) – slik at du kan øke livsenergien i hele din kropp! …og MYE MER!

Livet må handle om noe mer!

Har du stilt deg spørsmålet – det må handle om noe mer? Få innsikt i dette mer og hvordan tilfredsstille den indre lengselen…

Kanskje du hører et lite rop fra sjelen?

Bilder fra Rainbow Reiki® 2. Dan mesterlærer eksamensdag! Sammen med lærer og mentor Pål-Esben Wanvig og kollega og gode venn Atle Romstad.

Hva lærer du?

Alt du lærer denne helgen, kan du også benytte for å hjelpe andre mennesker og dyr!

Full kroppsbehandling – Marayana Sayi® – hvor du kan behandle deg selv, familie og venner SAMTIDIG. Denne metoden tar kun 3 minutter å sette i gang, deretter går den av seg selv i 20 minutter og hjelper på en intensiv måte med å forsyne alle kroppens viktige punkter, organer og meridianer med livsenergi. Dette hjelper med å aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper, slik at kroppen har ressurser til å reparere seg selv. 

En intensiv og effektiv meditasjon for å skape et balansert, klart og stille sinn. Meditasjonen er lett å utføre og tar bare 5 minutter.

Øvelser for å trene opp din energetiske sensibilitet og intuisjon

 ...OG hvordan du kan håndtere din sensibilitet på en konstruktiv og god måte – som hjelper deg i hverdagen!

Innvielse i et symbol for å løse opp energetiske blokkader

Innvielse i det Japanske Medisin Buddha Mantraet

Innvielse i tre vakre kraftsanger

Intuitiv behandling

Introduksjon til vårt Chakrasystem

Metode for soulhunting og integrering av undertrykte delpersonligheter

Introduksjon til de viktigste faktorene som hinder mennesker i å skape og vedlikeholde god helse, overskudd og velvære!

Bakgrunnen og historien til Rainbow Reiki®, Reiki og filosofien til Dr. Usui.

Et nærende fellesskap hvor vi hjelper hverandre – et trygt miljø for læring og utvikling

….og en rekke andre spennende metoder, verktøy og kunnskap for å hjelpe deg!

Fra helgeseminar i Rainbow Reiki® hvor Sverre Buer (Rainbow Reiki® 2. Dan lærer) og jeg hadde et spennende samarbeid om undervisningen! Disse studentene synes systemet er så spennede at de har valgt å gå videre til andre kurs i Rainbow Reiki®.

Praktisk informasjon

Seminaret vil være i Sandefjord. I et hyggelig seminarlokale der kan vi skape et godt fellesskap og jeg har muligheten til å se hver enkelt deltaker og veilede deg på veien. Vi har en god lunsjpause – så dere som deltakere har muligheten til å bli kjent med hverandre.

Smittervernsregler overholdes selvfølgelig!   

Dato: februar 2021 (eksakt dato kommer snart!)

Investering: 2790,-

Påmelding er bindene og kursavgiften betales før seminarhelgen (ta kontakt med meg om du har behov for nedbetalingsplan). Du får tilgang til medlemsportal, hvor det ligger videoer med inspirerende kunnskap, urgammel filosofi og viktig informasjon. Etter seminarhelgen får du oppfølging gjennom en gruppesamtale online – slik at du kan få svar på spørsmål og få hjelp til å benytte det du har lært i hverdagen!

Smittervernsregler tas det selvfølgelig hensyn til, og ved strenge restriksjoner går seminar online – slik at vi får muligheten til å lære og utvikles oss uansett om vi har muligheten til å møtes fysisk eller ikke. 

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål, problemer med påmelding, betaling eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

8 + 11 =

Share This