Rainbow Reiki® Ryggsøyleterapi

Rainbow Reiki® Ryggsøyleterapi er en unik behandlingsmetode, hvor målet er å løse de underliggende årsaker til anspent muskulatur – slik at ryggsøylen kan komme tilbake til sin naturlige posisjon.

En ryggsøyle i sin naturlige posisjon er en sunn med bevegelsesfrihet!

Rainbow Reiki® Ryggsøyleterapi er utviklet for å behandle problemer direkte relatert til ryggsøylen og muskelvevet, med kun lett berøring av ryggen.

Behandlingen er uten smerter, behagelig og avslappende. Under behandling har du klær på, med kun lett berøring av kroppen.

Metoden benyttes også for å behandle hele holdningsapparatet slik at alle store ledd kan finne tilbake til sin posisjon – med naturlig og sunn bevegelse.

Det unike med Rainbow Reiki® Ryggsøyleterapi, er at behandlingen er rettet mot de underliggende årsakene til anspent muskulatur. Når du løser underliggende årsaker til et problem, er resultatet ofte langvarig.

Det er en holistisk måte å behandle kroppen – hvor vi anerkjenner at det fysiske, mentale og emosjonelle er nært knyttet til hverandre. 

Hva er Rainbow Reiki®? Det kan du lese mer om her.

Lurer du på om dette kan være noe for deg? Jeg er her for å hjelpe deg – svarer gjerne på spørsmål! Klikk her for å ta kontakt med meg – hvor du skriver inn ditt navn, mailadresse og det du lurer på. Send inn skjemaet, så hører du fra meg.

Kronisk anspente muskler

Når en muskel eller deler av en muskel er kronisk anspent, kan dette føre til smerter og ubehag.

En kronisk anspent muskel kan dra eller dytte på ryggsøylen, slik at den kommer litt ut av sin naturlige posisjon. Dette kan føre til smerter og problemer med signalene til og fra ryggmargen, som igjen påvirker andre deler av kroppen.

I behandlingen får du hjelp til å helbrede den underliggende årsaken til at muskelen er anspent. Da kan kroppen reparere seg selv og det gir ryggsøylen muligheten til å komme tilbake til sin naturlige posisjon.

Kroppen er ekspert i reparere seg selv, når den får de riktige impulsene og ressursene!

Viktig: jeg arbeider kun med mennesker som er mentalt stabile og dette er en komplementær behandlingsmetode.

Mentale og fysiske sykdommer må bli diagnostisert og behandlet av helsepersonell.

Behandlingsstruktur 

Rainbow Reiki® Ryggsøyleterapi er en systematisk behandling av holdningsapparatet og ryggsøylen.

Hver behandling blir skreddersydd deg, dine problemer og smerter. 

Noen problemer løses i løpet av de første timene, med grunnleggende behandling av holdningsapparatet og avspenning av musklene rundt ryggsøylen. 

Når du har hatt problemer med rygghelsen over tid – er det ofte behov for en systematisk tilnærming med målrettet behandling. Det innebærer blant annet direkte behandling av underliggende årsaker til at enkelte ryggvirvler er ute av sin naturlige posisjon. 

Behandlingen er kun med lett berøring, og mange opplever en dyp avslapping som gir muligheten for å gi slipp på kroniske spenninger.

Ved målrettet behandling jobber vi med din underbevissthet, hvor det er behov for ditt samarbeid. Dette innebærer samtale med deg, hvor du får muligheten til å gi slipp på og helbrede årsaken til at muskelen er kronisk anspent.

Du blir veiledet på en sikker og profesjonell måte – hvor du blir tatt godt vare på for å legge til rette for intensiv utvikling.  

 

 

 

Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg er her for deg. Om det er spørsmål, ønske om behandling, veiledning, yogakurs, seminarer eller behov for en spirituell lærer.  

Det er spennende å høre fra deg, og jeg svarer gjerne på dine spørsmål. 

Fyll inn ditt navn og e-postadresse i skjemaet nedenfor, og skriv inn din melding. Når du ønsker å bestille time skriv gjerne hvilke dager og tidspunkt som passer best for deg, slik at vi kan finne en tid som passer din timeplan. 

Send inn skjemaet, så hører du fra meg! 

8 + 6 =

Share This