Rainbow Reiki® behandling

Er du ofte sliten eller stressa? Kanskje du har smerter, hjernetåke eller opplever høysensitivitet.  

Få hjelp til å løse årsaken til problemer …som blant annet ryggsmerter, plager i pollensesong eller hodepine. Slik at du kan vokse ut av smerter og problemer – med helhetlige løsninger!  

Behandling med Rainbow Reiki®? 

Få hjelp til å finne helhetlige løsninger på årsaken til problemer! I dag er det mange mennesker som er på desperat jakt etter løsninger på sine smerter og plager… i min behandlingspraksis møter jeg mange mennesker med kroniske problemer. 

Det kan være kronisk utmattelse, slitenhet, høyt stressnivå eller hodepine. Noen opplever at helsa stadig hangler litt… at de aldri helt kommer seg etter en forkjølelse. Eller kroniske smerter i kropp eller rygg. Hvis dette er deg – forstår jeg godt hvordan du har det! 

Skreddersydd til deg! 

Behandlingen skreddersys til dine behov – slik at du får best mulig hjelp… til å komme ut av smerte og lidelse.  

Opplev en unik kombinasjon mellom moderne kunnskap og verktøy med Rainbow Reiki®. I behandling benytter jeg ressurser fra den metafysiske (…også kalt spirituelle) verden – for å påvirke den materielle verden. Det kan hjelpe kroppen å aktivere sine selvhelbredende egenskaper og komme tilbake til sine naturlige funksjoner.

Rainbow Reiki® er komplementær behandling. Mentale og fysiske sykdommer må bli diagnostisert og behandlet av helsepersonell.

Hva er Rainbow Reiki®?

Reiki betyr universell livsenergi. I behandling bringer universell livsenergi kroppen tilbake til sine sunne rytmer! Lader opp batteriene og aktiverer kroppens egne selvhelbredende egenskaper. Dette er superviktig for god helse, energi og overskudd. 

Rainbow Reiki® er et profesjonelt system for benyttelse av universell livsenergi (healing) til helbredelse, personlig- og spirituell utvikling.

Det er urgammel kunnskap og healingverktøy tilpasset dagens samfunn! Vil du vite mer om dette unike healingsystemet? Klikk her. 

Hva kan du få hjelp med? 

Det er forskjellige mennesker med ulike problemer som oppsøker meg for hjelp. Her er noen eksempler på hvorfor mennesker oppsøker meg:

 • Kronisk stress
 • Slitenhet eller utmattelse
 • Smerter i kroppen
 • Ryggproblemer
 • Søvnproblemer
 • Hodepine
 • Plager i pollensesong 
 • Ubalanse i bekkenet, skjelett- og muskelsystem
 • Spenninger i diafragma (pustemuskelen), det kraniosakrale system, klikkende kjever eller ubalanse i atlasvirvelen
 • Tannlege- eller flyskrekk
 • Behandling av uønskede vaner og tankemønster i underbevisstheten – som kan være årsaken til kroniske problemer!
 • Harmonisering av karma 
 • Høysensitivitet – problemer med å omgås andre mennesker og energier
 • Avspenning, dyp hvile og stressreduksjon…
 • Velværebehandling for mer energi!
 • Har du andre problemer? Ta kontakt – så kanskje jeg kan hjelpe deg.

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir

Rainbow Reiki® ryggsøyleterapi

Rainbow Reiki® tilbyr spesialseminarer og behandlinger rettet mot spesifikke problemer. En av de unike behandlingsystemene er Rainbow Reiki® ryggsøyleterapi! Få hjelp til å løse opp i smerter og anspente muskler.

Har du ryggsmerter? Da forstår jeg deg godt… hvordan smertene kan være et energisluk. Hindre deg i hverdagen og være skikkelig slitsomt. Tidlig i tenårene begynte mine ryggsmerter… de hindret meg i hverdagen og sørget for at jeg måtte legge friidrettskarrieren på hylla.

Smertene var kroniske til midten av 20-årene… til jeg tok tak i årsakene til problemene med Rainbow Reiki® ryggsøyleterapi og fikk hjelp til å løse de underliggende årsakene til problemene.      

«Vi kan ikke løfte oss selv når vi fortsetter å gjenta oss selv.» Doris Eliana Cohen

Rainbow Reiki® – behandlingsystemer

Andre behandlingsystemer i Rainbow Reiki® er…. Rainbow Reiki® kjærlighet og parforhold, yrke og suksess, samt foreldre og barn… få hjelp med problemer innenfor disse viktig temaene i livet! Slik at de ikke er et energisluk, men nærer deg. 

Rainbow Reiki® astroterapi for å løse opp og behandle utfordringer i ditt horoskop – dette kan helbrede grunnleggende årsaker til problemer som gjentar seg i livet og som du aldri helt får løst opp eller gitt slipp på.

Rainbow Reiki® Feng Shui for å gjøre ditt hjem til et nærende og livgivende sted å bo – hvor du kan være på lading for energi til resten av hverdagen.      

Bestill din tid

Du er velkommen til mitt hyggelig behandlingslokale i Sandefjord. Når du har bestilt time får du all praktisk informasjon. Klikk på knappen «bestill time» og fyll ut kontaktskjemaet. Skriv inn navn og mailadresse. I meldingen kan du fortelle hvilke tider som passer for deg!

1) Enkelttime på 55 minutter: 800,-

2) Pakkeløsning på 5 timer a 55 minutter: 3500,- (…som blir 700,- pr time) 

3) Pakkeløsning på 10 timer a 55 minutter: 6500,- (…som blir 650,- pr time)

Din kropp – ditt sinn – din sjel – ditt liv 

«Take care of your body. It’s the only place you have to livet» Jim Rohn

Du har et stort hjerte, Mari❤️ Og en sterk flamme inni deg, som også lyser vei for oss andre! Så takknemlig for å ha møtt deg.

Mina

Du stråler virkelig og det gjør noe med oss alle som er rundt deg🌸
Jeg er så glad og takknemlig for at våre veier har møttes!

Katarina

Jeg har brukt full kroppsbehandling som jeg lærte på Rainbow Reiki® 1. Grad hos Mari, så og si hver dag. Jeg har fått et mye lettere sinn ved å bruke denne metoden, lettere i kroppen og med mer energi til å gjøre oppgaver gjennom dagen.

Jeg er også mye mer uthvilt av god kvalitetssøvn.

Det er helt utrolig hvor bra dette fungerer, når jeg virkelig benytter det regelmessig!

Min verden har brått blitt et bedre sted og det er en glede å stå opp hver dag og glede seg til nye utfordringer.

Daniel Andrè Lystad

Kontaktskjema

12 + 6 =

Share This