Få hjelp til å komme ut av fastlåste mønster og problemer …sett deg selv fri med mer energi, indre glød og styrke!

Hvorfor Rainbow Reiki® 2. Grad?

Du får praktiske verktøy og kunnskap for helbredelse… av blant annet plager ved pollenallergi, underliggende årsaker til hodepine, skjevhet i bekkenet eller kronisk slitenhet.   

Du får hjelp til å komme ut av fastlåste mønster og problemer… med metoder designet for sletting av uønskede vaner og tankemønster i underbevisstheten. Det er disse som hindrer deg i å gjøre det du egentlig vet er bra for deg! 

Harmonisering av bakgrunnen for frykt, helbredelse av karma og innvirkningen av belastende traumer… som ofte er årsaken til problemer som gjentar seg år etter år… er det tid for å bryte ut av sirkelen?       

Takk for 2 fantastisk og gode helger, med både rainbow reiki grad 1 og 2. (på bare 3 uker!!) Jeg er imponert over hvordan du så profesjonelt klarte å dele din visdom og kunnskap på en så varm og vennlig måte.

Hvordan du med kjærlighet geleidet oss gjennom mange metoder, lærte- og korrigerte oss gjennom øvelser og ny lærdom, og lokket frem det indre barn i oss. Vi hadde mang en hjertelig latter.

Jeg har opplevd stor utvikling og er så takknemlig for det. Du har inspirert meg til å jobbe videre. Takk også for at du tar deg tid til å svare på spørsmål og tanker som alltid dukker opp etterpå.

Ingrid

Du er bare helt utrolig 🤗 ❤️
Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg endelig møtte deg. Så jeg kan finne tilbake til det sjelen min lengter etter. Ved å ta utdanning hos deg og Yasmine ☺️
Du er virkelig lyset i mørket.
Så sann og ærlig 🤗❤️

Cecilie Gusdal Hamnes

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang;

«We cant solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them»

Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng med hjelp av å blant annet tenke annerledes. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom

Katarina

Har du en indre tomhet eller tenker… er det ikke noe mer?

Sjelen er essensen av deg… få hjelp til å komme i kontakt med sjelen og få tilgang til mer indre mening, selvtillit, styrke og handlingsenergi i hverdagen!

Hva får du på Rainbow Reiki® 2. Grad?

…du får helg fylt med effektive healingverktøy! Kunnskap du kan bruke for å vokse ut av problemer og gjenoppdage din indre styrke og selvtillit.

En dypere innsikt i bakgrunnen for den indre tomheten mange føler på i dag… og spørsmålet «er det ikke noe mer?» Den lille stemmen som forteller at noe mangler, men hva er det?

Bryt ut av fastlåste mønster & problemer

Du får muligheten til en dypere forståelse og innsikt i deg selv og din sjel. Hva kan du gjøre for å gå mer på din vei? Hva mangler og hvorfor? Hvor går neste steg og hva er det viktigste å gjøre akkurat nå? .

..som også vil påvirke andre fordi du etterhvert vil ha mer overskudd og energi til menneskene rundt deg.

Alt du lærer kan benyttes i din hverdag. Det er en helg forbeholdt deg… hvor du kan få lov til å fokusere innover, fylle dine behov og nære deg selv. Noen ganger er det viktig med tid for deg… kanskje det er din tur nå?

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir

Hva lærer du på Rainbow Reiki® 2. Grad?

Revolusjoner din healinghverdag

Dette seminaret er fullpakket med metoder for din utvikling og helbredelse! Du lærer blant annet å gjøre alt dette SAMTIDIG på kun 8 minutter i behandlingen Falayana Say®:

En komplett og nærende fjernbehandling av deg selv eller andre mennesker

Spesiabehandling for et spesielt problemer, uvane eller frykt

Behandling for å harmonisere bakgrunnen for frykt, uønskede vaner eller fastlåste mønster

Behandling for å utvide og styrke ditt sjelelys, som er kontakten med din sjel (..eller din essens). Dette hjelper deg å forstå deg selv på en bedre måte, dine virkelige behov og hva som er din livsvei! 

Behandling for å få tilgang til følelser og handlingsenergi… som er essensielt for din motivasjon og langsiktige energi! …for å kunne gjøre viktige prosjekter i ditt liv og daglige gjøremål.  

…høres dette for godt ut til å være sant?

Jeg er helt enig med deg! Jeg trodde ikke det var mulig… du trenger ikke tro på meg eller være enig i det jeg sier. Det viktige er at du får muligheten til å teste ut, slik at du kan erfare om det virker og kan hjelpe deg på en fascinerende måte i ditt liv!

Verktøy som hjelper deg selv og andre!

Du lærer en unik metode for spontanhelbredelse, hvor du vil se umiddelbare virkninger rett etter behandlingen! …dette er noe du kan SE med dine øyne, og som du vil lære denne seminarhelgen.

Flere verktøy for sletting av uønskede vaner og tankemønster i underbevisstheten

Hvordan du harmoniserer karma og traumer fra dette og tidligere liv

Balansering av de underliggende årsakene til fysiske og psykiske allergier

Harmonisering av bakgrunnen til ubalanse i bekkenet, uten å berøre den du behandler! Dine øyne vil se de fysiske forandringene umiddelbart… dette er en metode du kan bruke både på deg selv og andre. 

Metode for å harmonisere bakgrunnen for ubalanse i skjelett- og muskelsystem. Deriblant årsaken til spenninger i diafragma (pustemuskelen), spenninger i det kraniosakrale system, klikkende kjever og ubalanse i atlasvirvelen

Kunnskap, metoder og praktiske verktøy for hvordan du forsterker kontakten mellom deg og din sjel… og gjennom dette finne din livsvisjon

Metoder og kunnskap for å harmonisere bakgrunnen til allergier og intoleranser

Harmonisering av bakgrunnen til problematiske sykdomsbilder som er relatert til den forlengede hjernestammen

Kunnskap og metode for å aktivere mitokondriene – cellenes kraftverk! …for å skape mer energi, uthodlenhet og vitalitet 

Fjernbehandling i nåtid, fortid og fremtid 

Aktivering og programmering av krystaller 

Unike astralreiser! 

Metode for konstant flyt av Reiki, selv om du ikke er tilstede selv

Alle metoder og symboler som læres bort i tradisjonell Usui Reiki. Symbolene brukes for å gi den universelle livsnergien det behandles med spesifikke kvaliteter for ulike problemer. 

5 symboler unike for Rainbow Reiki®:

et symbol for å styrke og utvikle det 3. øye som styrer din intuisjon (…også kaldt 6. chakra eller Upaguru)

et symbol for å harmonisere oversensibilitet (som er et problem mange mennesker sliter med!)

et symbol for harmonisering av dyptliggende blokkeringer som hindrer helbredelse og utvikling

et symbol for dyp kontakt og helbredelse med lysvesnet Medisin Buddha (…for all type helbredelse)

et symbol for å sende healingenergier og informasjon over avstand

….og en rekke andre spennende metoder, verktøy og kunnskap for å hjelpe deg i ditt liv!

Praktisk informasjon

Dato: 25-26 april 2020 – lørdag og søndag 10.00-18.00

Sted: Grønsetveien 8, 3090 Hof i Vestfold

Investering: 5790,-

Du får tilgang til vår medlemsportal, hvor det ligger videoer med inspirerende kunnskap, urgammel filosofi og viktig informasjon. Her er det mange timer med undervisning du kan boltre deg i! Etter seminarhelgen får du oppfølging gjennom gruppesamtaler online – slik at du kan få svar på spørsmål og få hjelp til veien videre…

Forutsetning for deltakelse er Rainbow Reiki® 1. Grad, som du finner alle informasjon om her. 

Påmelding er bindene. Kursavgiften kan enten betales i sin helhet før kurshelgen eller dels opp i månedlige avdrag. Du finner valgalternativer i påmeldingsskjemaet når du klikker på knappen «til påmelding». Dersom alternativene ikke passer, ta kontakt med meg så kan vi se om vi finner en løsning som passer for deg.

Samarbeid og fellesskap

Helgen er et samarbeid mellom Yasmine Gómez-Salazar og Mari Anfinsen Nilsen – slik at vi kan gi deg det beste av vår kunnskap og erfaring. Til sammen har vi mer enn 20 års erfaring innenfor den alternative og spirituelle verden. …med blant annet fotsoneterapi, klassisk massasje, feng shui, familieoppstillinger, sjamanisme, yoga, coaching og som spirituelle lærere. Vi har lang utdanning og erfaring – både med oss selv, vår egen utvikling og med klienter og studenter.

Yasmine Gómez-Salazar

Yasmine har en helt utrolig historie. Hvor hun har opplevd vanskelige situasjoner i livet som førte henne inn i et bunnløst mørke med desperasjon, lidelse og depresjon. Når hun deler sin historie får jeg gåsehud og blir imponert over hva hun har fått til!

Hun viser med sin livshistorie at det er mulig å grave seg ut av de dypeste mørke hull. 

Hun har på inspirerende måte kommet ut av en mørk tilværelse og til den andre siden med dyp innsikt, omfattende kunnskap og verdifull visdom. Hvor hun i dag har skapt livet hun en gang drømte om… når vi snakker sammen i dag kan jeg se gnisten i øynene hennes, lysten på livet og en enorm inspirasjon og motivasjon til å hjelpe andre mennesker med sin erfaring og visdom. 

Mari Anfinsen Nilsen

Jeg har også en spennende historie som viser at det finnes håp. Jeg fant veien tilbake til livet etter kronisk utmattelse og store smerter. Når jeg var 21 år kollapset jeg og fikk livet og fremtidshåpet revet vekk. Det førte meg inn i et bunnløse mørket med desperasjon, lidelse og mørke tanker.

Gjennom de siste årene har jeg arbeidet målrettet med å komme tilbake til livet! …og er i dag fylt med livsgnist, indre glød og en klar retning for fremtiden. 

Jeg brenner for å hjelpe andre mennesker tilbake til gode helse, indre kraft og livsvisjon.      

…essensen av vår kunnskap delt med deg

For å søke vår hjelp trenger du ikke ha omfattende problemer eller være i et bunnløst mørke… for denne kunnskapen kan overføres til så mange andre livssituasjoner og utfordringer i livet!

Vi underviser i holistiske løsninger på problemer som mange mennesker i dag opplever…

Blant annet manglende energi, utmattelse, smerter, mørke tanker, konflikter i relasjoner, oversensibilitet, indre tomhet, manglende fremtidshåp eller mening… finnes ikke noe mer? 

Vi har kommet ut av vårt mørke og håper det kan inspirere deg!

Veiledning og støtte på veien

Veiledning og støtte på veien

Fra vårt mørke har vi fått den hjelpen og veiledningen vi så sårt hadde behov for. Nå ønsker vi å gi dette videre til mennesker som har behov for vår hjelp… vi veileder og støtter deg i din helbredelse og utvikling. Slik at du kan komme ut av fastlåste problemer og skape dyp forbindelse til din essens. 

Det er en helg forbeholdt deg, din kropp, sinn og sjel!

Et sted hvor du kan være deg selv og dele det du har på hjertet uten å bli dømt eller sett ned på. Vi legger til rette for et trygt og godt miljø for læring og utvikling! 

Er du klar for å nære deg selv med ny innsikt, utvikling og helbredelse? 

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål, problemer med påmelding, betaling eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

9 + 2 =

Share This