Bli bedre kjent med essensen av deg,

slik at du får tilgang til din indre styrke, handlingsenergi, kunnskap & visdom!

Ønsker du å forsterke kontakten til essensen av deg og drømmer om å finne tilbake til din livsvisjon?

Med Rainbow Reiki® 2. Grad får du essensiell kunnskap, praktisk filosofi og unike verktøy for å hjelpe deg tilbake på din livsvei! Da kan du leve ut mer av dine ressurser, talenter og intuisjon. Du kan stråle fra innsiden og ut med mer…

 energi, livsgnist, tilstedeværelse og mening i hverdagslivet! 

Takk for 2 fantastisk og gode helger, med både rainbow reiki grad 1 og 2. (på bare 3 uker!!) Jeg er imponert over hvordan du så profesjonelt klarte å dele din visdom og kunnskap på en så varm og vennlig måte.

Hvordan du med kjærlighet geleidet oss gjennom mange metoder, lærte- og korrigerte oss gjennom øvelser og ny lærdom, og lokket frem det indre barn i oss. Vi hadde mang en hjertelig latter.

Jeg har opplevd stor utvikling og er så takknemlig for det. Du har inspirert meg til å jobbe videre. Takk også for at du tar deg tid til å svare på spørsmål og tanker som alltid dukker opp etterpå.

Ingrid

Du er bare helt utrolig 🤗 ❤️
Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg endelig møtte deg. Så jeg kan finne tilbake til det sjelen min lengter etter. Ved å ta utdanning hos deg og Yasmine ☺️
Du er virkelig lyset i mørket.
Så sann og ærlig 🤗❤️

Cecilie Gusdal Hamnes

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang;

«We cant solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them»

Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng med hjelp av å blant annet tenke annerledes. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom

Katarina

Hvorfor Rainbow Reiki® 2. Grad?

Rainbow Reiki® 2. Grad tilbyr en rekke praktiske verktøy og omfattende kunnskap for å gjøre et dypdykk i din utvikling!

Du lærer unike metoder for å hjelpe deg ut av fastlåste mønster og problemer… med metoder designet for sletting av uønskede vaner og tankemønster i underbevisstheten, harmonisering av bakgrunnen for frykt og helbredelse av karma og innvirkningen av belastende traumer og problemer. 

Det hjelper deg på en målrettet å bryte ut av gamle problemer, slik at du kan skape forbedringer og konkrete resultater i ditt liv!   

Hva får du på Rainbow Reiki® 2. Grad?

…du får en seminarhelg som kan forbedre ditt liv!  Du lærer grunnleggende kunnskap for å vokse ut av problemer og gjøre endringer du lengter etter …og kanskje har lengtet etter i mange år. 

Du får kunnskap og forståelse for den indre tomheten mange føler på i dag og hvorfor den er der. Hvordan kan du fylle dette indre tomrommet? Den lille stemmen som forteller deg at det er noe som mangler… men vet kanskje ikke helt hva det er. Dette er et viktig tema som vi dykker inn i på seminarhelgen, hvor du får hjelp med spørsmålene du har. 

Bryt ut av fastlåste mønster

Gjennom kunnskap og verktøy får du muligheten til en mye dypere forståelse og innsikt i deg selv, din sjel og livsvei! Hva kan du gjøre for å gå mer på din vei? Hva mangler og hvorfor? Hvor går neste steg og hva er det viktigste å gjøre for deg selv akkurat nå? …som også vil påvirke menneskene rundt deg, fordi du etterhvert vil ha mer overskudd og energi å gi til andre.

Dette er en helg som kan hjelpe deg å bryte ut av fastlåste mønstre, og komme tilbake til din vei hvor du hører hjemme… 

Slik at du kan være på rett sted til rett tid. Føle at du gjør det du er ment for å gjøre og som du trives med. Sammen med de rette menneskene, som du kan skape en dyp og nærende kontakt sammen med. 

Alt du lærer av kunnskap og metoder kan benyttes i din hverdag til å forbedre ditt liv. Det er en helg forbeholdt deg… hvor du kan få lov til å fokusere innover, fylle dine lengsler, indre behov og endelig nære deg selv. Noen ganger er det viktig og helt essensielt med tid for deg… kanskje det er din tur nå?

DIN unike vei…

Det viktigste du kan gjør for å ha det bra med deg selv, det er å gå på din livsvei. 

I dagens samfunn er vi lært opp til at dette ikke er mulig…vi kan ikke bare gjøre som vi vil! Det som er viktig er å få en god utdannelse, et fint hus, de riktige klærne, en partner og god jobb! Vi er lært opp til at de materielle verdiene er det viktigste, og det som gjør oss lykkelig og fornøyde.

...men er det virkelig slik?

Når jeg observerer menneskene rundt meg og samfunnet, ser jeg at dette ofte ikke stemmer. Vi går i et hamsterhjul på stadig søken etter mer. Når jeg får den jobben, da blir alt bra. Når jeg finner drømmemannen eller riktige dama, da ordner livet seg. Når jeg bare…. hva lengter vi egentlig etter? 

Mennesker som funksjonelle maskiner

Vi mennesker er ikke funksjonelle maskiner ment for å produsere og tikke som en eksakt klokke. Vi er MENNESKER med følelser, tanker og dårlige dager. Vi er mennesker med skiftende behov, lengsler og ønsker …vi er langt fra maskiner. Mennesker fra naturens side er fleksible og i stadig utvikling. VI vokser og lærer… ting endrer seg på veien! 

Det er mulig å gå på din livsvei, selv i dagens travle verden

Det å komme tilbake til min vei er det vakreste jeg erfart, og det er den beste gaven jeg noen gang har gitt meg selv! Jeg har også observert så mange av mine medstudenter, klienter og studenter komme mer og mer tilbake til sin vei!

…og hvilken glede det gir. Gnist i øynene og indre glød. Det å få muligheten til å observere mennesker gjør disse endringene i livet, det er som å se et menneske blomstre til den vakre og unike blomsten du egentlig er ment til å være.

…og ikke en halvvissen rose som ikke er istand til å være tilstede i hverdagen, nyte det gode livet har å by på og le helhjertet med venner. Hvorfor blir livet full av grånyanser – når det kan inneholde alle regnbuens farger? Du fortjener alle fargene!

Med Rainbow Reiki® 2. Grad får du essensielle verktøy for å gradvis komme tilbake på din livsvei. Slik at du kan gjøre mer av det du virkelig er ment for å gjøre… med dine unike talenter og disposisjoner! Når du blir kjent med deg selv og den du er, kan du også gi det beste av deg selv til omverdenen.

Det å investere i deg selv er ingen luksus eller overskuddsprosjekt. Det er grunnleggende viktig for å ha det godt med deg selv og i dine relasjoner!  

Hva lærer du på Rainbow Reiki® 2. Grad?

Forutsetningene for deltakelse på dette seminaret, er Rainbow  Reiki® 1. Grad. Det er fordi vi ønsker å ta best mulig vare på deg. Seminaret vil bli mye lettere å følge med på og forstå når du har litt erfaringer med metodene og innvielsene fra Rainbow Reiki® 1. Grad. Du finner all informasjon og påmelding til dette seminaret her.

På siden om Rainobw Reiki® 1. Grad får du også vite mer om hva Rainbow Reiki® er, hva som er unikt med Rainbow Reiki® systemet og den målrettede kombinasjonen mellom urgamle metoder og den moderne verden. Samt forskjellen på Reiki og Rainbow Reiki®. Klikk deg inn her for å lese mer! 

Revolusjoner din healinghverdag

Dette seminaret er fullpakket med fabelaktige metoder for din utvikling og helbredelse. Det er en metode fra dette seminaret som kan hjelpe deg på en omfattende og kompleks måte. Du lærer å gjøre alt dette SAMTIDIG på kun 8 minutter i behandlingen Falayana Say®:

En komplett, helhetlig og nærende fjernbehandling av deg selv eller andre mennesker

Spesiabehandling for et spesielt problemer, uvane eller frykt

Behandling for å harmonisere bakgrunnen for frykt, uønskede vaner eller fastlåste mønster

Behandling for å utvide og styrke ditt sjelelys, som er kontakten med din sjel (..eller din essens). Dette er essensielt for å kunne forstå sjelen din på en bedre måte, dine virkelige behov og hva som er din livsvei! 

Behandling for å få tilgang til følelser og handlingsenergi… som er essensielt for din motivasjon og langsiktige energi! …for å kunne gjøre viktige prosjekter i ditt liv og dagligdagse oppgaver.  

…høres dette for godt ut til å være sant? Jeg er helt enig med deg! Jeg trodde heller ikke det var mulig når jeg hørte dette før jeg deltok på Rainbow Reiki® 2. Grad for første gang. Du trenger ikke tro på meg eller være enig i det jeg sier. Det viktige er at du får muligheten til å teste ut dette, slik at du kan ERFARE selv at det virker og kan hjelpe deg på en helt utrolig og fascinerende måte i ditt liv!

Metoder og verktøy som hjelper deg selv og andre!

Du lærer en unik metode for spontanhelbredelse, hvor du vil se middelbare virkninger rett etter behandlingen! …dette er noe du kan SE med dine øyne, og som du vil lære denne seminarhelgen.

Flere verktøy for sletting av uønskede vaner og tankemønster i din underbevissthet

Hvordan du harmoniserer karma og traumer fra dette og tidligere liv

Balansering av de underliggende årsakene til fysiske og psykiske allergier

Harmonisering av bakgrunnen til ubalanse i bekkenet, uten å berøre den du behandler! Dine øyne vil se de fysiske forandringene umiddelbart… dette er en metode du kan bruke både på deg selv og andre. 

Metode for å harmonisere bakgrunnen for ubalanse i skjelett- og muskelsystem. Deriblant årsaken til spenninger i diafragma (pustemuskelen), spenninger i det kraniosakrale system, klikkende kjever og ubalanse i atlasvirvelen

Kunnskap, metoder og praktiske verktøy for hvordan du forsterker kontakten mellom deg og din sjel… og gjennom dette finner tilbake til din livsvisjon

Metoder og kunnskap for å harmonisere bakgrunnen til allergier og intoleranser

Harmonisering av bakgrunnen til problematiske sykdomsbilder som er relatert til den forlengede hjernestammen

Kunnskap og metode for å aktivere mitokondriene – cellenes kraftverk! …for å skape mer energi, uthodlenhet og vitalitet. 

Fjernbehandling i nåtid, fortid og fremtid 

Aktivering og programmering av krystaller 

Unike astralreiser! 

Metode for konstand flyt av Reiki, selv om du ikke er tilstede selv

Alle metoder og symboler som læres bort i tradisjonell Usui Reiki. Symbolene brukes for å gi den universelle livsnergien det behandles med spesifikke kvaliteter for ulike problemer. 

5 symboler unike for Rainbow Reiki®:

et symbol for å styrke og utvikle det 3. øye som styrer din intuisjon (…også kaldt 6. chakra eller Upaguru)

et symbol for å harmonisere oversensibilitet (som er et problem mange mennesker slite med!)

et symbol for harmonisering av dyptliggende blokkeringer som hindrer helbredelse og utvikling

et symbol for dyp kontakt og helbredelse med lysvesnet Medisin Buddha 

et symbol å sende healingenergier og informasjon over avstand

….og en rekke andre spennende metoder, verktøy og kunnskap for å hjelpe deg i ditt liv!

Praktisk informasjon

Dato: 25-26 april 2020 – lørdag og søndag 10.00-18.00

Sted: Grønsetveien 8, 3090 Hof i Vestfold

Investering: 5790,-

Påmelding er bindene. Kursavgiften kan enten betales i sin helhet før kurshelgen eller dels opp i månedlige avdrag. Du finner valgalternativer i påmeldingsskjemaet når du klikker på knappen «til påmelding». Dersom alternativene ikke passer, ta kontakt med meg så kan vi se om vi finner en løsning som passer for deg.

Forutsetning for deltakelse er Rainbow Reiki® 1. Grad, som du finner alle informasjon om her. 

Du får tilgang til vår medlemsportal, hvor det ligger videoer med inspirerende kunnskap, urgammel filosofi og viktig informasjon. Her er det mange timer med undervisning du kan boltre deg i! Etter seminarhelgen får du oppfølging gjennom gruppesamtaler online – slik at du kan få svar på spørsmål og få hjelp til veien videre…

Det er begrenset antall plasser og flere er allerede booket – vi anbefaler derfor å reservere din plass i dag! 

Samarbeid og fellesskap

Et fruktbart og nærende samarbeid!

Seminaret er et samarbeid mellom Yasmine Gómez-Salazar og Mari Anfinsen Nilsen – slik at vi kan gi deg det beste av vår omfattende kunnskap, innsikt, visdom og unike erfaring!

Til sammen har vi mer enn 20 års erfaring innenfor den alternative og spirituelle verden. Både med mange år i egen utdanning og som lærer og behandler for andre mennesker. 

…og vi har begge opplevd hvordan livet kan være når det blir mørkt. 

Yasmine Gómez-Salazar

Yasmine har en helt utrolig historie. Hvor hun har opplevd vanskelige situasjoner i livet som førte henne inn i et bunnløst mørke med desperasjon, lidelse og depresjon. Når hun deler sin historie får jeg gåsehud og blir imponert over hva hun har fått til!

Hun viser med sin livshistorie at det er mulig å grave seg ut av de dypeste mørke hull. 

Hun har på inspirerende vis kommet ut av en mørk tilværelse og til den andre siden med dyp innsikt, omfattende kunnskap og verdifull visdom. Hvor hun i dag har skapt livet hun en gang drømte om… når vi snakker sammen i dag kan jeg se gnisten i øynene hennes, lysten på livet og en enorm inspirasjon og motivasjon til å hjelpe andre mennesker med sin erfaring og visdom. 

Mari Anfinsen Nilsen

Mari har også en inspirerende historie som viser at det finnes håp. Hun har funnet veien tilbake til livet etter kronisk utmattelse og store smerter. Hun totalkollapset som 21-åring og fikk livet og fremtidshåpet revet vekk. Det førte henne inn i det bunnløse mørket med desperasjon, lidelse og mørke tanker.

Gjennom de siste årene har hun arbeidet målrettet og intensivt med å komme tilbake til livet! …og sprudler i dag med livsgnist, indre glød og en klar retning for fremtiden. Hun viser at det finnes håp i mørket, og brenner for å hjelpe andre mennesker med sin omfattende erfaring, kunnskap og visdom!   

…essensen av vår kunnskap delt med deg

Det er denne kunnskapen, erfaringen og visdommen vi har samlet oss på vår vei – som vi ønsker å dele med deg! Vi ønsker å benytte erfaringer fra vårt mørket, til å hjelpe andre mennesker med sine problemer, utfordringer og lidelser.

For å søke vår hjelp trenger du ikke ha opplevd det samme som oss, ha omfattende problemer eller være i et bunnløst mørke… for denne kunnskapen kan overføres til så mange andre livssituasjoner og problemer.

Essensen av det vi lærer bort er hvordan du kan skape et bedre liv for deg selv og dine nærmeste! Med gode holistiske løsninger på problemer som mange mennesker i dagens samfunn opplever.

Som for eksempel manglende energi, utmattelse, smerter, mørke tanker, konflikter i relasjoner, oversensibilitet, indre tomhet, manglende fremtidshåp eller mening.. er det ikke noe mer til livet?

Når vi har kommet oss ut av mørket og tilbake på vår livsvei – kanskje det også er mulig for deg?

Spirituelle lærere

Det du får gjennom dette seminaret er bygd på det vi har fått fra våre lærere gjennom mange tusenvis av timer med utdanning, gruppeveiledning, samt individuell veiledning og coaching. Vi har samlet oss mye erfaring gjennom disse årene! 

Bak utdanningen står tre kunnskapsrike, kompetente og dyktige spirituelle lærere. Walter Lübeck, Pål-Esben Wanvig og Maria Jeannne Dompierre. Disse menneskene er for oss stor inspirasjon, hjelpere og veileder på vår vei! 

De har hjulpet oss til å bygge en solid grunnmur med profesjonell utdanning, intensiv veiledning og masse erfaring! Det er dette vi ønsker å bringe videre til deg gjennom dette seminaret 🙂 

Nærende fellesskap

Flere av plassende til seminaret er allerede resverert. Vi ønsker at dette skal være et ekslusivt og instimt seminar for DEG og din utvikling. Vi legger til rette for et nærende fellesskap, hvor vi kan stole på og hjelpe hverandre. Et sted hvor du kan være deg selv og dele det du har på hjertet uten å bli dømt eller sett ned på. Vi legger til rette for et trygt og godt miljø for læring og utvikling! 

Det er begrenset antall plasser på grunn av plass i seminarlokalene – men først og fremst er det begrenset plasser fordi vi ønsker å skape et intimt og nærende fellesskap hvor vi har mulighet til å følge opp deg som deltaker.

Vi anbefaler derfor å reservere din plass i dag, slik at du er sikker på at du får muligheten til å være med på dette unike, lærerrike og nærende seminaret.

Er du klar for en helg forbeholdt deg? Den vil være nærende, inspirerende og full av ny innsikt. Vi tar deg godt imot og er der for deg hele veien!

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål, problemer med påmelding, betaling eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

12 + 9 =

Share This