Få hjelp til å komme ut av fastlåste mønster og problemer …sett deg selv fri med mer energi, indre glød og styrke!

Hvorfor Rainbow Reiki® 2. Grad?

Praktiske verktøy og kunnskap for helbredelse… blant annet underliggende årsaker til plager ved pollenallergi, underliggende årsaker til hodepine, skjevhet i bekkenet eller kronisk slitenhet.   

Få hjelp til å komme ut av fastlåste mønster og problemer… med metoder designet for sletting av uønskede vaner og tankemønster i underbevisstheten. Det er disse som hindrer oss i endringer og nye vaner!

Harmonisering av bakgrunnen for frykt, helbredelse av karma og innvirkningen av belastende traumer… som ofte er årsaken til problemer som gjentar seg år etter år. Er det tid for å bryte ut av sirkelen?       

Takk for 2 fantastisk og gode helger, med både rainbow reiki grad 1 og 2. (på bare 3 uker!!) Jeg er imponert over hvordan du så profesjonelt klarte å dele din visdom og kunnskap på en så varm og vennlig måte.

Hvordan du med kjærlighet geleidet oss gjennom mange metoder, lærte- og korrigerte oss gjennom øvelser og ny lærdom, og lokket frem det indre barn i oss. Vi hadde mang en hjertelig latter.

Jeg har opplevd stor utvikling og er så takknemlig for det. Du har inspirert meg til å jobbe videre. Takk også for at du tar deg tid til å svare på spørsmål og tanker som alltid dukker opp etterpå.

Ingrid

Du er bare helt utrolig 🤗 ❤️
Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg endelig møtte deg. Så jeg kan finne tilbake til det sjelen min lengter etter. Ved å ta utdanning hos deg og Yasmine ☺️
Du er virkelig lyset i mørket.
Så sann og ærlig 🤗❤️

Cecilie Gusdal Hamnes

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang;

«We cant solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them»

Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng med hjelp av å blant annet tenke annerledes. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom

Katarina

Kjenner du en indre tomhet eller tenker… er det ikke noe mer?

Sjelen er essensen av deg… få hjelp til å komme i kontakt med din essens og få tilgang til mer indre mening, selvtillit, styrke og handlingsenergi i hverdagen!

Hva får du på Rainbow Reiki® 2. Grad?

…du får helg fylt med effektive healingverktøy! Kunnskap du kan bruke for å vokse ut av problemer og gjenoppdage din indre styrke og selvtillit.

En dypere innsikt i bakgrunnen for den indre tomheten mange føler på i dag… og spørsmålet «er det ikke noe mer?» Den lille stemmen som forteller at noe mangler, men hva er det?

Bryt ut av fastlåste mønster & problemer

Du får muligheten til en dypere forståelse og innsikt i deg selv og din sjel. Hva kan du gjøre for å gå mer på din vei? Hva mangler og hvorfor? Hvor går neste steg og hva er det viktigste å gjøre akkurat nå? .

..som også vil påvirke andre fordi du etterhvert vil ha mer overskudd og energi til menneskene rundt deg.

Alt du lærer kan benyttes i din hverdag. Det er en helg forbeholdt deg… hvor du kan få lov til å fokusere innover, fylle dine behov og nære deg selv. Noen ganger er det viktig med tid for deg… kanskje det er din tur nå?

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir

Hva lærer du på Rainbow Reiki® 2. Grad?

Revolusjoner din healinghverdag

Dette seminaret er fullpakket med metoder for din utvikling og helbredelse! Du lærer blant annet å gjøre alt dette SAMTIDIG på kun 8 minutter i behandlingen Falayana Say®:

En komplett og nærende fjernbehandling av deg selv eller andre mennesker

Spesiabehandling for et spesielt problemer, uvane eller frykt

Behandling for å harmonisere bakgrunnen for frykt, uønskede vaner eller fastlåste mønster

Behandling for å utvide og styrke ditt sjelelys, som er kontakten med din sjel (..eller din essens). Dette hjelper deg å forstå deg selv på en bedre måte, dine virkelige behov og hva som er din livsvei! 

Behandling for å få tilgang til følelser og handlingsenergi… som er essensielt for din motivasjon og langsiktige energi! …for å kunne gjøre viktige prosjekter i ditt liv og daglige gjøremål.  

…høres dette for godt ut til å være sant?

Jeg er helt enig med deg! Jeg trodde ikke det var mulig… du trenger ikke tro på meg eller være enig i det jeg sier. Det viktige er at du får muligheten til å teste ut, slik at du kan erfare om det virker og kan hjelpe deg på en fascinerende måte i ditt liv!

Verktøy som hjelper deg selv og andre!

Du lærer en unik metode for spontanhelbredelse, hvor du vil se umiddelbare virkninger rett etter behandlingen! …dette er noe du kan SE med dine øyne, og som du vil lære denne seminarhelgen.

Flere verktøy for sletting av uønskede vaner og tankemønster i underbevisstheten

Hvordan du harmoniserer karma og traumer fra dette og tidligere liv

Balansering av de underliggende årsakene til fysiske og psykiske allergier

Harmonisering av bakgrunnen til ubalanse i bekkenet, uten å berøre den du behandler! Dine øyne vil se de fysiske forandringene umiddelbart… dette er en metode du kan bruke både på deg selv og andre. 

Metode for å harmonisere bakgrunnen for ubalanse i skjelett- og muskelsystem. Deriblant årsaken til spenninger i diafragma (pustemuskelen), spenninger i det kraniosakrale system, klikkende kjever og ubalanse i atlasvirvelen

Kunnskap, metoder og praktiske verktøy for hvordan du forsterker kontakten mellom deg og din sjel… og gjennom dette finne din livsvisjon

Metoder og kunnskap for å harmonisere bakgrunnen til allergier og intoleranser

Harmonisering av bakgrunnen til problematiske sykdomsbilder som er relatert til den forlengede hjernestammen

Kunnskap og metode for å aktivere mitokondriene – cellenes kraftverk! …for å skape mer energi, uthodlenhet og vitalitet 

Fjernbehandling i nåtid, fortid og fremtid 

Aktivering og programmering av krystaller 

Unike astralreiser! 

Metode for konstant flyt av Reiki, selv om du ikke er tilstede selv

Alle metoder og symboler som læres bort i tradisjonell Usui Reiki. Symbolene brukes for å gi den universelle livsnergien det behandles med spesifikke kvaliteter for ulike problemer. 

5 symboler unike for Rainbow Reiki®:

et symbol for å styrke og utvikle det 3. øye som styrer din intuisjon (…også kaldt 6. chakra eller Upaguru)

et symbol for å harmonisere oversensibilitet (som er et problem mange mennesker sliter med!)

et symbol for harmonisering av dyptliggende blokkeringer som hindrer helbredelse og utvikling

et symbol for dyp kontakt og helbredelse med lysvesnet Medisin Buddha (…for all type helbredelse)

et symbol for å sende healingenergier og informasjon over avstand

….og en rekke andre spennende metoder, verktøy og kunnskap for å hjelpe deg i ditt liv!

Praktisk informasjon

 Seminaret vil være i Sandefjord. I et lite hyggelig seminarlokale der kan vi skape et godt fellesskap og jeg har muligheten til å se hver enkelt deltaker og veilede deg på veien. Vi har en god lunsjpause – så dere som deltakere har muligheten til å bli kjent med hverandre.   

Dato:  april 2021 – lørdag og søndag 10.00-18.00 (eksakt dato kommer snart)

Investering: 5790,-

Forutsetning for deltakelse er Rainbow Reiki® 1. Grad, som du finner alle informasjon om her. 

Påmelding er bindene og kursavgiften betales før seminarhelgen. Du får tilgang til medlemsportal, hvor det ligger videoer med inspirerende kunnskap, urgammel filosofi og viktig informasjon. Etter seminarhelgen får du oppfølging gjennom en gruppesamtale online – slik at du kan få svar på spørsmål og få hjelp til å benytte det du har lært i hverdagen!

Smittervernsregler tas det selvfølgelig hensyn til, og ved strenge restriksjoner går seminar online – slik at vi får muligheten til å lære og utvikles oss uansett om vi har muligheten til å møtes fysisk eller ikke. 

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål, problemer med påmelding, betaling eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

13 + 9 =

Share This