Lengter du etter å være mindre stressa og sliten?

Få hjelp til å arrestere energityver… som har ansvar for slitenhet, tankekaos og indre stress.

Etter flere år med utmattelse og kroniske smerter… kjenner jeg godt til lengselen etter mer energi! Rainbow Reiki® ble min vei til en bedre helse. Med verktøy for å komme ut av utmattelse, fastlåste problemer og tomhetsfølelse.

Jeg har brukt full kroppsbehandling som jeg lærte på Rainbow Reiki® 1. Grad hos Mari, så og si hver dag. Jeg har fått et mye lettere sinn ved å bruke denne metoden, lettere i kroppen og med mer energi til å gjøre oppgaver gjennom dagen.

Jeg er også mye mer uthvilt av god kvalitetssøvn.

Det er helt utrolig hvor bra dette fungerer, når jeg virkelig benytter det regelmessig!

Min verden har brått blitt et bedre sted og det er en glede å stå opp hver dag og glede seg til nye utfordringer.

Daniel Andrè Lystad

Takk for 2 fantastisk og gode helger, med både rainbow reiki grad 1 og 2. (på bare 3 uker!!) Jeg er imponert over hvordan du så profesjonelt klarte å dele din visdom og kunnskap på en så varm og vennlig måte.

Hvordan du med kjærlighet geleidet oss gjennom mange metoder, lærte- og korrigerte oss gjennom øvelser og ny lærdom, og lokket frem det indre barn i oss. Vi hadde mang en hjertelig latter.

Jeg har opplevd stor utvikling og er så takknemlig for det. Du har inspirert meg til å jobbe videre. Takk også for at du tar deg tid til å svare på spørsmål og tanker som alltid dukker opp etterpå.

Ingrid

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang;

«We cant solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them»

Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng med hjelp av å blant annet tenke annerledes. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom

Katarina

Hvorfor Rainbow Reiki® 1. Grad?

I Rainbow Reiki® 1. Grad lærer du å arrestere og helbrede energityver. Få innsikt i fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle årsaker til helseproblemer, slitenhet, mangel på mening og dårlig selvtillit… og hvordan gjøre noe med de!

Forhindre utbrenthet og kroniske smerter i en hurtiggående verden som krever mye.

Det du lærer kan benyttes i hverdagen for deg selv og andre… til å bryte ut av fastlåste mønster, kaostanker, perfeksjonisme og dårlig selvtillit. Få mulighet til å gjenoppdage din indre styrke og lengselen etter noe mer…

Hva er Rainbow Reiki®?

Helhetlige løsninger på vanlige problemer i dagens samfunn …og behandling for din fysiske, mentale og emosjonelle helse. 

Reiki betyr universell livsenergi. I behandling bringer universell livsenergi kroppen tilbake til sine sunne rytmer! Lader opp batteriene og aktiverer kroppens egne selvhelbredende egenskaper. Dette er superviktig for god helse, energi og overskudd. 

Rainbow Reiki® er et profesjonelt system for benyttelse av universell livsenergi (healing) til helbredelse, personlig- og spirituell utvikling.

Det er urgammel kunnskap og healingverktøy tilpasset dagens samfunn!

Rainbow Reiki® kan brukes til til å behandle deg selv og andre… f.eks. årsaken til flyskrekk, smerter, skjevhet i bekkenet eller symptomer ved pollenallergi. 

Hva er forskjellen på Reiki og Rainbow Reiki®?

 På 80-tallet begynte Walter Lübeck å studere Reiki, og fant arbeidet med universell livsenergi som et veldig godt verktøy for helbredelse og utvikling! Samtidig la han merke til utviklingspotensial og startet derfor i 1989 å utvikle Rainbow Reiki® med tradisjonell Usui Reiki som grunnfundament.

Ut i fra omfattende studier av ulike spirituelle retninger som sjamanisme fra forskjellige deler av verden, Reiki, Feng Shui og meditasjon. Samt studier av NLP, terapi og psykologi for personlighetsutvikling ble dette systematisert og utviklet til Rainbow Reiki®.

Rainbow Reiki® blir brukt av tusenvis av mennesker med ekstremt gode resultater innenfor helse og velvære!

Hvorfor Rainbow Reiki®?

Det unike med Rainbow Reiki® er effektive verktøy for ulike problemer! Tilpasser det moderne samfunnet.

Rainbow Reiki® tilbyr healingverktøy, personlig- og spirituell utvikling satt inn i et målrettet og profesjonelt system. Undervist på en pedagogisk måte… slik at det du lærer kan benyttes i hverdagen, der du har behov for hjelp. F.eks. med ryggsmerter, slitenhet eller oversensibilitet. 

Eksempel på personlighetsutvikling er å finne løsninger på problemer og vokse ut av disse… slik at du ikke gjentar de samme feilene igjen og kan bryte ut av fastlåste mønster! 

Tilpasset dagens samfunn

Dagens samfunn stiller store krav til mennesker. Den går i et hurtig tempo og aldri før har vi sett så mange kroniske helseproblemer! Det er mange som er slitne, overvelda og med stort stress både privat og på jobb.  

Når vi opplever store belastninger er det ekstra viktig å ta vare på helsa. Energien er ikke utømmelig, og må fylles på og porsjoneres ut på en klok måte!

Med litt påfyll av energi hver dag, kan vi få til så mye. Med full kroppsbehandling Marayana Sayi® kan du lade opp batteriene når du trenger det!    

Favorittmetode – full kroppsbehandling

Metoden hjelper meg med påfyll av energi, mindre stress og indre uro – som har vært noen av mine store problemer! 

Denne enkle metoden hjelper med å aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper – slik at kroppen er i stand til å reparere og helbrede seg selv. 

Det tar bare noen minutter og sette i gang metoden – og behandlingen varer i 20 minutter! Hvor du kan gjøre akkurat hva du vil… se på TV, slappe av, snakke med barna eller lese en bok. Det tar ikke mye tid i en travel hverdag.

Behandlinga forsyner alle organer, viktige punkter, chakraer og meridianer med energi, som hjelper disse viktige systemene med å fungere optimalt. 

Hva får du på Rainbow Reiki® 1. Grad?

Moderne & urgammelt

Du vil oppleve en kombinasjon mellom urgammel visdom, filosofi, metoder og verktøy. Kombinert med moderne teknologi, kunnskap og forskning …slik at du kan få resultater og oppleve forbedringer med det du gjør på kortest mulig tid.

Helbred med dine hender

I løpet av et seminar lærer du å helbrede med dine hender… Jeg trodde ikke dette var mulig, og var skeptisk til healing før mitt første seminar. I løpet av de siste årene har jeg lært bort dette til studenter – og hver eneste gang har det fungert! Det er ingenting du trenger å tro på, men det kan erfares…

Effektive verktøy  

Du lærer healingverktøy for å skape mer energi og overskudd! Forebygge slitenhet og utmattelse. Lade opp dine batterier, aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper og lindre plager ved ulike sykdommer. Du lærer en metode for å hjelpe cellenes mitokondrier (kraftverket i cellene dine) – slik at du kan øke livsenergien i hele din kropp!

Livet må handle om noe mer!

Har du stilt deg spørsmålet – det må handle om noe mer? Få innsikt i dette mer og hvordan tilfredsstille den indre lengselen…

Kanskje du hører et lite rop fra sjelen?

Bilder fra Rainbow Reiki 2. Dan mesterlærer eksamensdag! Sammen med lærer og mentor Pål-Esben Wanvig og kollega og gode venn Atle Romstad. 

Hva lærer du?

Alt du lærer denne helgen, kan du også benytte for å hjelpe andre mennesker og dyr!

Full kroppsbehandling – Marayana Sayi® – hvor du kan behandle deg selv, familie og venner SAMTIDIG. Denne metoden tar kun 3 minutter å sette i gang, deretter går den av seg selv i 20 minutter og hjelper på en intensiv måte med å forsyne alle kroppens viktige punkter, organer og meridianer med livsenergi. Dette hjelper med å aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper, slik at kroppen har ressurser til å reparere seg selv. 

En intensiv og effektiv meditasjon for å skape et balansert, klart og stille sinn. Meditasjonen er lett å utføre og tar bare 5 minutter.

Øvelser for å trene opp din energetiske sensibilitet og intuisjon

 ...OG hvordan du kan håndtere din sensibilitet på en konstruktiv og god måte – som hjelper deg i hverdagen!

Innvielse i et symbol for å løse opp energetiske blokkader

Innvielse i det Japanske Medisin Buddha Mantraet

Innvielse i tre vakre kraftsanger

Intuitiv behandling

Introduksjon til vårt Chakrasystem

Metode for soulhunting og integrering av undertrykte delpersonligheter

Introduksjon til de viktigste faktorene som hinder mennesker i å skape og vedlikeholde god helse, overskudd og velvære!

Bakgrunnen og historien til Rainbow Reiki®, Reiki og filosofien til Dr. Usui.

Et nærende fellesskap hvor vi hjelper hverandre – et trygt miljø for læring og utvikling

….og en rekke andre spennende metoder, verktøy og kunnskap for å hjelpe deg!

Praktisk informasjon

Dato: 14-15 mars 2020 – lørdag og søndag 10.00-18.00

Sted: Grønsetveien 8, 3090 Hof i Vestfold

Investering: 2790,-

Påmelding er bindene og kursavgiften betales før seminarhelgen. Du får tilgang til medlemsportal, hvor det ligger videoer med inspirerende kunnskap, urgammel filosofi og viktig informasjon. Etter seminarhelgen får du oppfølging gjennom en gruppesamtale online – slik at du kan få svar på spørsmål og få hjelp til å benytte det du har lært i hverdagen!

Samarbeid og fellesskap

Helgen er et samarbeid mellom Yasmine Gómez-Salazar og Mari Anfinsen Nilsen – slik at vi kan gi deg det beste av vår kunnskap og erfaring. Til sammen har vi mer enn 20 års erfaring innenfor den alternative og spirituelle verden. …med blant annet fotsoneterapi, klassisk massasje, feng shui, familieoppstillinger, sjamanisme, yoga, coaching og som spirituelle lærere. Vi har lang utdanning og erfaring – både med oss selv, vår egen utvikling og med klienter og studenter.

Yasmine Gómez-Salazar

Yasmine har en helt utrolig historie. Hvor hun har opplevd vanskelige situasjoner i livet som førte henne inn i et bunnløst mørke med desperasjon, lidelse og depresjon. Når hun deler sin historie får jeg gåsehud og blir imponert over hva hun har fått til!

Hun viser med sin livshistorie at det er mulig å grave seg ut av de dypeste mørke hull. 

Hun har på inspirerende måte kommet ut av en mørk tilværelse og til den andre siden med dyp innsikt, omfattende kunnskap og verdifull visdom. Hvor hun i dag har skapt livet hun en gang drømte om… når vi snakker sammen i dag kan jeg se gnisten i øynene hennes, lysten på livet og en enorm inspirasjon og motivasjon til å hjelpe andre mennesker med sin erfaring og visdom. 

Mari Anfinsen Nilsen

Jeg har også en spennende historie som viser at det finnes håp. Jeg fant veien tilbake til livet etter kronisk utmattelse og store smerter. Når jeg var 21 år kollapset jeg og fikk livet og fremtidshåpet revet vekk. Det førte meg inn i et bunnløse mørket med desperasjon, lidelse og mørke tanker.

Gjennom de siste årene har jeg arbeidet målrettet med å komme tilbake til livet! …og er i dag fylt med livsgnist, indre glød og en klar retning for fremtiden. 

Jeg brenner for å hjelpe andre mennesker tilbake til gode helse, indre kraft og livsvisjon.      

 

…essensen av vår kunnskap delt med deg

For å søke vår hjelp trenger du ikke ha omfattende problemer eller være i et bunnløst mørke… for denne kunnskapen kan overføres til så mange andre livssituasjoner og utfordringer i livet!

Vi underviser i holistiske løsninger på problemer som mange mennesker i dag opplever…

Blant annet manglende energi, utmattelse, smerter, mørke tanker, konflikter i relasjoner, oversensibilitet, indre tomhet, manglende fremtidshåp eller mening… finnes ikke noe mer? 

Vi har kommet ut av vårt mørke og håper det kan inspirere deg!

Veiledning og støtte på veien

Fra vårt mørke har vi fått den hjelpen og veiledningen vi så sårt hadde behov for. Nå ønsker vi å gi dette videre til mennesker som har behov for vår hjelp… vi veileder og støtter deg i din helbredelse og utvikling. Slik at du kan komme ut av fastlåste problemer og skape dyp forbindelse til din essens. 

Det er en helg forbeholdt deg, din kropp, sinn og sjel!

Et sted hvor du kan være deg selv og dele det du har på hjertet uten å bli dømt eller sett ned på. Vi legger til rette for et trygt og godt miljø for læring og utvikling! Er du klar for å nære deg selv med ny innsikt og helbredelse?

…hvis du ikke var redd, tenkte på hva andre mener eller skapte unnskyldninger for deg selv – hva ville du gjort akkurat nå? 

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål, problemer med påmelding, betaling eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

7 + 3 =

Share This