Rainbow Reiki® 1. Grad

Oppdag kraften av mirakelhelbredelse i deg!

…for mer energi, indre glød og styrke

Tid forbeholdt din kropp, sjel, sinn og utvikling,

…slik at du får mer motivasjon, livsgnist & selvtillit i hverdagen!

Ønsker du mer overskudd til viktige prosjekter og drømmer om å være mindre sliten?

Med Rainbow Reiki® 1. Grad får du viktig kunnskap, filosofi og verktøy for å hjelpe deg ut av sliten- og tomhetsfølelsen, slik at du kan stråle fra innsiden med mer energi, livsgnist og indre glød. 

Jeg har brukt full kroppsbehandling som jeg lærte på Rainbow Reiki® 1. Grad hos Mari, så og si hver dag. Jeg har fått et mye lettere sinn ved å bruke denne metoden, lettere i kroppen og med mer energi til å gjøre oppgaver gjennom dagen.

Jeg er også mye mer uthvilt av god kvalitetssøvn.

Det er helt utrolig hvor bra dette fungerer, når jeg virkelig benytter det regelmessig!

Min verden har brått blitt et bedre sted og det er en glede å stå opp hver dag og glede seg til nye utfordringer.

Daniel Andrè Lystad

Takk for 2 fantastisk og gode helger, med både rainbow reiki grad 1 og 2. (på bare 3 uker!!) Jeg er imponert over hvordan du så profesjonelt klarte å dele din visdom og kunnskap på en så varm og vennlig måte.

Hvordan du med kjærlighet geleidet oss gjennom mange metoder, lærte- og korrigerte oss gjennom øvelser og ny lærdom, og lokket frem det indre barn i oss. Vi hadde mang en hjertelig latter.

Jeg har opplevd stor utvikling og er så takknemlig for det. Du har inspirert meg til å jobbe videre. Takk også for at du tar deg tid til å svare på spørsmål og tanker som alltid dukker opp etterpå.

Ingrid

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang;

«We cant solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them»

Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng med hjelp av å blant annet tenke annerledes. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom

Katarina

Hvorfor Rainbow Reiki® 1. Grad?

Rainbow Reiki® 1. Grad tilbyr praktiske verktøy og grunnleggende kunnskap innenfor spirituell behandling, grunnmuren for mental, emosjonell og fysisk helse, utvikling av deg selv, stressreduksjon og meditasjon – og alt kan brukes i din hverdag! 

Det du lærer hjelper deg med konkrete forandringer… slik at du kan forbedre ditt liv! 

Studenter som benytter det de lærer av metoder, verktøy og kunnskap forteller om økt energinivå, mer tiltakslyst og glede som kommer innenfra. De har fått verktøy som kan brukes når de føler seg slitne, føler på indre tomhet eller er stressa. Du lærer verktøy og metoder som hjelper deg med å snu vanskelige situasjoner …slik at du skaper mer indre glød, motivasjon og energi i hverdagen.  

Hva er Rainbow Reiki®?

Rainbow Reiki® er et profesjonelt og helhetlig system for spirituell utvikling, personlighetsutvikling og målrettet healing. Det tilbyr effektive og praktiske verktøy tilpasset dagens samfunn, slik at du kan bruke det du lærer til å gjøre konkrete forbedringer i ditt liv. 

Med Rainbow Reiki® lærer du å benytte ressurser fra den metafysiske (…også kaldt spirituelle) verden for å påvirke den fysiske verden vi lever i. Dette er urgamle metoder og er benyttet av mennesker for å løse problemer, helbredelse, selvhjelp og utvikling i årtusener – kanskje det kan hjelpe deg også?

Universell livsenergi  

Reiki betyr universell livsenergi og hjelper det som behandles tilbake til naturlige livsprosesser. Universell livsenergi hjelper kroppen tilbake til sine naturlige og sunne rytmer, samt aktiverer kroppens egne selvhelbredende egenskaper. Det er grunnleggende viktig for en god helse, overskudd og velvære.

Hva skjer med kroppen og hodet om søvnkvalitet blir brakt ut av sine naturlige rytmer, og du sover dårlig en uke? …det er kanskje ikke den uka du føler deg på topp, har masse overskudd og føler deg bra! 

Det er superviktig for en god og vital helse med energi, ressurser til kroppens reparasjonsarbeid og helbredelsesprosesser – metoder og kunnskap fra Rainbow Reiki® systemet hjelper deg med dette.  

Hva er forskjellen på Reiki og Rainbow Reiki®?

 På 80-tallet begynte Walter Lübeck å studere Reiki, og fant arbeidet med universell livsenergi som et brilliant verktøy for helbredelse og utvikling! Samtidig la han merke til mangler og ubrukte muligheter, og startet derfor i 1989 å utvikle Rainbow Reiki® med tradisjonell Usui Reiki som grunnfundament.

Ut i fra omfattende studier av ulike spirituelle retninger som sjamanisme fra forskjellige deler av verden, Reiki, Feng Shui og meditasjon. Samt studier av NLP, terapi og psykologi for personlighetsutvikling ble dette systematisert og utviklet til Rainbow Reiki®.

Omfattende erfaring med metodene, kunnskapen og filosofien som læres bort, unike kombinasjoner, kontinuerlig utvikling og videre studier gjør Rainbow Reiki® til et gjennomprøvd og helhetlig system for effektiv personlighetsutvikling, spirituell utvikling og helbredelse. 

Hvorfor Rainbow Reiki®?

Rainbow Reiki® tilbyr grunnleggende og effektiv personlighetsutvikling og spirituell utvikling satt inn i et målrettet og profesjonelt system.

Personlighetsutvikling er for eksempel å finne løsninger på problemer og vokse ut av disse, slik at du ikke gjentar de samme feilene igjen. Du får muligheten til å bli bedre kjent med deg selv og din essens. Hva er dine unike talenter og ressurser? …som du kan bruke for å skape et bedre liv for deg selv, men også menneskene rundt deg og som du bryr deg om. 

Personlighetsutvikling og spirituell utvikling satt inn i et seriøst og målrettet system som Rainbow Reiki® er ikke bare en spennende ting å gjøre en gang i innimellom, det kan påvirke menneskers liv på en fascinerende måte. Derfor tilbyr vi både enkeltseminarer som Rainbow Reiki® 1. Grad, men også lengre utdanninger for å gjøre et dypdykk inn i deg selv og hvordan du kan hjelpe både deg selv og andre mennesker.

Innsikt, kunnskap & visdom

Gjennom mange år i utdanning, som lærer og behandler har jeg observert mennesker i utdanning komme ut av ekstremt vanskelige livssituasjoner… hvor de får hjelp til å tenne sin fakkel i den mørkeste tunnel og stråler når de kommer ut på den andre siden. Med en innsikt, erfaring og visdom de kan ta med seg for resten av livet, for å skape enda mer av det de lengter etter og drømmer om. 

Drømmer og lengsler er forskjellig for oss alle… det som går igjen hos mennesker som går på sin vei og investerer i ekte personlighetsutvikling og spirituell utvikling er en gnist i øynene som etterhvert begynner å lyse til menneskene rundt dem. 

Lysten til å gjøre det beste ut av hverdagen og situasjonen de befinner seg i. Dårlige dager eksisterer fortsatt, og livet er ikke kun er stort smil. Men det er et nytt perspektiv, som gir en dyp indre tilfredshet og takknemlighet for det de faktisk har som er bra.

Det er mer hverdagsglede, livsrikdom, mening, energi og indre glød.  

Tilpasset dagens samfunn

Det unike med Rainbow Reiki® er at det er tilpasset det moderne menneske med de utfordringer og belastninger vi står ovenfor i dag. Dette er noe helt annet enn for hundre år siden. Aldri før har verden gått i et så hurtig tempo – med informasjonsoverflod, store belastninger både fysisk og mentalt som fører til økt stressnivå, miljøforurensning, støy og høye krav for å tilpasse oss nye omstendigheter og utfordringer. 

Det har aldri vært viktigere for enkeltmennesker å ta vare på sin mentale og fysiske helse, gjøre en innsats for å ivareta energinivå og forebygge stressrelaterte lidelser og sykdommer. Hvis vi ikke tar tak i våre egne seil og styrer skuta dit vi ønsker, blir vi ført med samfunnets vinder og stormer. 

Derfor har Rainbow Reiki® røttene i sine tradisjoner, men er skreddersydd til den verden vi er en del av i dag!  

Effektive løsninger på konkrete problemer

Det som kjennetegner Rainbow Reiki® er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer. Et eksempel er full kroppsbehandling Marayana Sayi® som læres bort på Rainbow Reiki® 1. Grad. Dette er den mest populære og brukte metoden innenfor Rainbow Reiki® systemet, og er brukes av hundrevis av mennesker med STOR suksess! 

Denne enkle og tidsbesparende metoden kan hjelpe deg å stresse ned og øke energinivå og overskudd. Den aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper – slik at kroppen er i stand til å reparere og helbrede seg selv.

Metoden hjelper deg med å lade opp kroppens batterier, slik at kroppen har de ressursene den trenger for å helbrede seg selv.

Full kroppsbehandling forsyner alle organer, viktige punkter, chakraer og meridianer med nærende universell livsenergi, som hjelper disse viktige systemene med å fungere optimalt. Dette er helt GRUNNLEGGENDE for å skape eller ivareta en god helse, samt håndtere den økte belastningen og stressnivået kroppen og psyken står ovenfor i dag.

Etikk og verdisystem

I Rainbow Reiki® har vi stort fokus på grunnleggende etikk og verdisystem, slik at du skal føle deg trygg som student. Du blir ivaretatt på en profesjonell, kjærlig og respektfull måte. Dette legger til rette for å gjøre grunnleggende personlighetsutvikling og spirituell utvikling, samt et nærende fellesskap og trygt læremiljø. De tre hovedpilarene som du møter i hele Rainbow Reiki® systemet er

bevissthet, selvansvar og kjærlighet

Er du klar for en spennende reise, slik at du kan forbedre ditt liv på en helhetlig måte? …som legger til rette for langvarige resultater og en grunnleggende mening, indre tilfredshet og mye mer energi og overskudd til både deg selv og dine nærmeste!  

Hva får du på Rainbow Reiki® 1. Grad?

…du får en unik seminarhelg som kan hjelpe deg videre i ditt liv! Du får inspirasjon til å komme ut av situasjoner hvor du står fast og ikke ser veien videre. Mulighet til en dypere forståelse og innsikt i deg selv og forstå kraften av mirakelhelbredelse i deg!

Unike verktøy og metoder for helbredelse og utvikling som kan benyttes i din hverdag uansett hvor du er …som kan hjelpe deg å forbedre ditt liv!

Samarbeid for å gi deg det beste av vår kunnskap og erfaring

Dette seminaret er et unikt samarbeid mellom Yasmine Gómez-Salazar og Mari Anfinsen Nilsen – du er så heldig å oppleve to spirituelle lærere!

Til sammen har vi mer enn 20 års erfaring innenfor den alternative verden med healing, spirituell utvikling og personlighetsutvikling! …med blant annet fotsoneterapi, klassisk massasje, feng shui, familieoppstillinger, sjamanisme, yoga, coaching og som spirituelle lærere. Vi har omfattende utdanning og erfaring – både med oss selv, vår utvikling og med klienter og studenter!

Dette ønsker vi å gi videre til deg som student, slik at du kan bruke det du lærer til å forbedre ditt liv. 

En unik kombinasjon!

Du vil oppleve en kombinasjon mellom urgammel visdom, filosofi, metoder og verktøy. Kombinert med moderne teknologi, kunnskap, forskning og forståelse. …slik at du kan få resultater og oppleve forbedringer med det du gjør på kortest mulig tid.

Hva er det urgamle? Det er kunnskap, innsikt, forståelse, visdom, metoder og teknikker som er blitt brukt av mennesker gjennom årtusener for å hjelpe seg selv, andre mennesker og omverden. Når det er blitt brukt gjennom så lang tid av så mange mennesker med resultater, kanskje det kan hjelpe deg også?

Helbred med dine egne hender

I løpet av bare et seminar lærer du å helbrede med dine egne hender! Jeg trodde ikke dette var mulig, og var skeptisk til healing før mitt første seminar i Rainbow Reiki®. I løpet av de siste årene har jeg observert medstudenter, erfart selv og lært opp egne studenter – og hver eneste gang har dette fungert på ALLE som har deltatt på seminar. Dette er vanskelig å tro på – det må erfares…

DIN vei…

Rainbow Reiki® 1. Grad kan være en god start for å få hjelp til å gå på DIN vei på en helhetlig, målrettet og konstruktiv måte. Vi veileder deg og tar godt vare på deg. Du får ny innsikt, forståelse, perspektiver og verktøy for din utvikling… 

Det blir en unik helg som kan hjelpe deg tilbake til dine røtter, en dypere forståelse av deg selv og din essens…og du får veiledning i hvordan du kan benytte denne innsikt og kunnskapen praktisk i ditt liv.

Undervisningen av alternative metoder, urgammel filosofi og spiritualitet skjer på en klar og lett forståelig måte. I Rainbow Reiki® er spirituell utvikling, innsikt og forståelse satt inn i system – slik at du kan bruke det til å forbedre ditt liv, få mer innsikt og en ny forståelse av hva som foregår i ditt liv, hvorfor du har problemer og løse de underliggende årsakene til problemer, uhelse og utfordringer.

Lad opp batteriene og få mer overskudd

En av de største plagene hos mennesker i dagens samfunn er mangel på energi og overskudd. Hvor ofte hører du at folk er slitne? De mangler kanskje overskudd og motivasjon, er ikke tilstede i øyeblikket, har sovet dårlig, er stressa eller har ikke nok tid…

Dette skaper ubalanse i kroppens nervesystem, og fører på sikt til at kroppen ikke har ressurser til å reparere og helbrede seg selv.  Noe kan være grunnlaget for dårlig helse, smerter og ulike lidelser.

I Rainbow Reiki® legger vi derfor stor vekt på å hjelpe mennesker med gode verktøy for å skape mer balanse, ta vare på nervesystemet og lade opp kroppens batterier… 

Gjennomprøvde healingverktøy  

I løpet av helgen lærer du unike metoder og healingverktøy for å skape mer energi og overskudd, forebygge slitenhet og utmattelse, lade opp dine batterier, aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper og lindre plager.

Du lærer metoder for å hjelpe cellenes mitokondrier (kraftverket i cellene dine) – slik at du kan øke livsenergien i hele din kropp!

Rainbow Reiki® benyttes av hundrevis av mennesker med stor suksess og gode resultater! …nedenfor ser du bilder fra et av avslutningsseminarene med lisensiering til å være lærer i Rainbow Reiki® systemet – sammen med min lærer Pål-Esben Wanvig og gode kollega og venn Atle Romstad.  

Hva lærer du?

Alt du lærer denne helgen, kan du også benytte for å hjelpe andre mennesker og dyr!

Du lærer en helt unik metode som heter full kroppsbehandling – Marayana Sayi® – hvor du kan behandle deg selv, familie og venner SAMTIDIG. Denne metoden tar kun 3 minutter å sette i gang, deretter går den av seg selv i 20 minutter og hjelper på en intensiv måte med å forsyne alle kroppens viktige punkter, organer og meridianer med livsenergi. Dette hjelper med å aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper, slik at kroppen har ressurser til å reparere seg selv. 

En intensiv og effektiv meditasjon for å skape et balansert, klart og stille sinn. Meditasjonen er lett å utføre og tar bare 5 minutter.

Øvelser for å trene opp din energetiske sensibilitet og intuisjon

 ...OG hvordan du kan håndtere din sensibilitet på en konstruktiv og god måte – som hjelper deg i hverdagen!

Innvielse i et symbol for å løse opp energetiske blokkader

Innvielse i det Japanske Medisin Buddha Mantraet

Innvielse i tre vakre kraftsanger

Intuitiv behandling

Introduksjon til vårt Chakrasystem

En enkel metode for soulhunting og integrering av undertrykte delpersonligheter

Introduksjon til de viktigste faktorene som hinder mennesker i å skape og vedlikeholde god helse, overskudd og velvære!

Bakgrunnen og historien til Rainbow Reiki®, Reiki og filosofien til Dr. Usui.

Et nærende fellesskap hvor vi hjelper hverandre – et trygt og sikkert miljø for læring og utvikling

….og en rekke andre spennende metoder, verktøy og kunnskap for å hjelpe deg i ditt liv!

Er du klar for en superspennende og meningsfylt reise?

Praktisk informasjon

Dato: 14-15 mars 2020 – lørdag og søndag 10.00-18.00

Sted: Grønsetveien 8, 3090 Hof i Vestfold

Investering: 2790,-

Påmelding er bindene og kursavgiften betales før seminarhelgen. Du får tilgang til vår medlemsportal, hvor det ligger videoer med inspirerende kunnskap, urgammel filosofi og viktig informasjon. Etter seminarhelgen får du oppfølging gjennom gruppesamtaler online – slik at du kan få svar på spørsmål og få hjelp til veien videre…

Det er begrenset antall plasser og flere er allerede booket – reserver din plass i dag!  

Samarbeid og fellesskap

Et fruktbart og nærende samarbeid!

Dette seminaret er et samarbeid mellom Yasmine Gómez-Salazar og Mari Anfinsen Nilsen – slik at vi kan gi deg det beste av vår omfattende kunnskap, innsikt, visdom og unike erfaring! Til sammen har vi mer enn 20 års erfaring innenfor den alternative og spirituelle verden. Både med mange år i egen utdanning og som lærer og behandler for andre mennesker. 

…og vi har begge opplevd hvordan livet kan være når det blir mørkt. 

Yasmine Gómez-Salazar

Yasmine har en helt utrolig historie. Hvor hun har opplevd vanskelige situasjoner i livet som førte henne inn i et bunnløst mørke med desperasjon, lidelse og depresjon. Når hun deler sin historie får jeg gåsehud og blir imponert over hva hun har fått til!

Hun viser med sin livshistorie at det er mulig å grave seg ut av de dypeste mørke hull. 

Hun har på inspirerende vis kommet ut av en mørk tilværelse og til den andre siden med dyp innsikt, omfattende kunnskap og verdifull visdom. Hvor hun i dag har skapt livet hun en gang drømte om… når vi snakker sammen i dag kan jeg se gnisten i øynene hennes, lysten på livet og en enorm inspirasjon og motivasjon til å hjelpe andre mennesker med sin erfaring og visdom. 

Mari Anfinsen Nilsen

Mari har også en inspirerende historie som viser at det finnes håp. Hun har funnet veien tilbake til livet etter kronisk utmattelse og store smerter. Hun totalkollapset som 21-åring og fikk livet og fremtidshåpet revet vekk. Det førte henne inn i det bunnløse mørket med desperasjon, lidelse og mørke tanker.

Gjennom de siste årene har hun arbeidet målrettet og intensivt med å komme tilbake til livet! …og sprudler i dag med livsgnist, indre glød og en klar retning for fremtiden. Hun viser at det finnes håp i mørket, og brenner for å hjelpe andre mennesker med sin omfattende erfaring, kunnskap og visdom!   

…essensen av vår kunnskap delt med deg

Det er denne kunnskapen, erfaringen og visdommen vi har samlet oss på vår vei – som vi ønsker å dele med deg! Vi ønsker å benytte erfaringer fra vårt mørket, til å hjelpe andre mennesker med sine problemer, utfordringer og lidelser.

For å søke vår hjelp trenger du ikke ha opplevd det samme som oss, ha omfattende problemer eller være i et bunnløst mørke… for denne kunnskapen kan overføres til så mange andre livssituasjoner og problemer.

Essensen av det vi lærer bort er hvordan du kan skape et bedre liv for deg selv og dine nærmeste! Med gode holistiske løsninger på problemer som mange mennesker i dagens samfunn opplever.

Som for eksempel manglende energi, utmattelse, smerter, mørke tanker, konflikter i relasjoner, oversensibilitet, indre tomhet, manglende fremtidshåp eller mening… finnes ikke noe mer? 

Vi har kommet ut av vårt mørke – kanskje det også er mulig for deg?

Våre spirituelle lærere

Det du får gjennom dette seminaret er bygd på det vi har fått fra våre lærere gjennom mange tusenvis av timer med utdanning, gruppeveiledning, samt individuell veiledning og coaching. Vi har samlet oss mye erfaring gjennom disse årene! 

Bak utdanningen står tre kunnskapsrike, kompetente og dyktige spirituelle lærere. Walter Lübeck, Pål-Esben Wanvig og Maria Jeannne Dompierre. Disse menneskene er for oss stor inspirasjon, hjelpere og veileder på vår vei! 

De har hjulpet oss til å bygge en solid grunnmur med profesjonell utdanning, intensiv veiledning og masse erfaring! Det er dette vi ønsker å bringe videre til deg gjennom dette seminaret 🙂 

Nærende fellesskap

Flere av plassene til seminaret er reservert. Vi ønsker at dette skal være et eksklusivt og intimt seminar for DEG og din utvikling. Et sted hvor du kan være deg selv og dele det du har på hjertet uten å bli dømt eller sett ned på. Vi legger til rette for et trygt og godt miljø for læring og utvikling! 

Vi anbefaler derfor å reservere din plass i dag, slik at du er sikker på at du får muligheten til å være med på dette unike, lærerrike og nærende seminaret.

Er du klar for en helg forbeholdt deg? Den vil være nærende, inspirerende og full av ny innsikt. Vi tar godt imot deg og er der for deg hele veien!

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål, problemer med påmelding, betaling eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

10 + 1 =

Share This