Rainbow Reiki® 1. grad – 15-16 Juni 2019

Hof i Vestfold

Med Rainbow Reiki® 2. Dan mesterlærere Yasmine Gomez-Salazar og Mari Anfinsen Nilsen 

Dette får deltakerne:

 • Mer enn 22 timer med undervisning!
 • En helg med intensiv og praktisk kunnskap for å bli en effektiv healer, inkludert flere innvielser i blant annet Rainbow Reiki® Marayana Sayi (se under for mer informasjon)
 • 80 siders kursmanual på norsk og en eksklusiv kurs diplom.
 • Lær hvordan du behandler deg selv og hele familien din (inkludert husdyr) SAMTIDIG på 20 minutter – uansett hvor familiemedlemmene befinner seg! (Marayana Sayi®)
 • Øvelser for å trene opp din energetiske sensibilitet
 • Innvielse i et symbol for å løse opp energetiske blokkader
 • Innvielse i det Japanske Medisin Buddha Mantraet
 • Innvielse i tre virkningsfulle kraftsanger
 • Lær intuitiv behandling * Rainbow Reiki® Krystall Healing * Rainbow Reiki® Aura Healing * Rainbow Reiki® Energi Ball * Rainbow Reiki® Meditasjon * Homeopatisk berøring
 • Introduksjon til vårt Chakrasystem
 • Introduksjon til de viktigste faktorene som hinder mennesker å skape og vedlikeholde en god helse
 • Innføring i personlighetsutvikling og spirituell utvikling
 • Bakgrunnen og historien til Reiki og filosofien til Dr. Usui.
 • og mye mer!

«Jeg har brukt full kroppsbehandling som jeg lærte på Rainbow Reiki® 1. Grad hos Mari, så og si hver dag. Jeg har fått et mye lettere sinn ved å bruke denne metoden, lettere i kroppen og med mer energi til å gjøre oppgaver gjennom dagen.

Jeg er også mye mer uthvilt av god kvalitetssøvn.

Det er helt utrolig hvor bra dette fungerer, når jeg virkelig benytter det regelmessig!

Min verden har brått blitt et bedre sted og det er en glede å stå opp hver dag og glede seg til nye utfordringer.»

Daniel Lystad

Dato: 15-16 Juni 2019 lørdag 10-18 og søndag 10-18

Sted: Vestfold

Dette er et unikt samarbeid mellom Yasmine Gomez og Mari Anfinsen Nilsen.

Under dette seminaret er vi lærer sammen, for å gi deg det beste av vår kunnskap og erfaring! 

 

Det er plass til 10 stykker, og kun 2 ledige plasser.
Derfor anbefaler vi å reservere din plass i dag!
Hva lærer du i løpet av seminaret Rainbow Reiki® 1. Grad?

Dette er det mest spennende seminaret jeg noen gang har opplevd, og muligheten er stor for at du opplever det på samme måte! Du lærer å behandle deg selv og andre med dine hender og hvordan du kan benytte deg av særdeles effektive metoder for å forbedre din hverdag og styrke din helse. Du lærer hvordan du kan behandle deg selv, hele familien og husdyr med kun en behandling!

Metodene, teknikkene og kunnskapen du lærer i løpet av dette seminaret kan hjelpe deg med å forebygge sykdom, styrke din helse og øke ditt velvære.

Dette er metoder jeg fortsatt benytter på daglig basis for å hjelpe kroppen med å reparere seg selv og ta vare på min helse.

Min favorittmetode fra dette unike seminaret, er full Kroppsbehandling (på fagspråket heter det Marayana Sayi®). Dette er en unik og effektiv holistisk healingmetode som sørger for dyp avslapning, regenerering og aktivering av kroppens egne selvhelbredende krefter.

Alle kan lære dette og det spiller ingen rolle hvilken bakgrunnen eller kunnskap du har fra før!

Hva er Rainbow Reiki®?

Reiki er et Japansk utrykk som betyr ”Spirituell livsenergi”. Dr. Mikao Usui utviklet et system i begynnelsen av 1920 der man bla. kanaliserer livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til helbredelse. Reiki helbreder gjennom å hjelpe de naturlige livsprosessesen. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter at man har gått gjennom en trening og initiering.

I 1989 begynte Walter Lübeck (som du ser til venstre på bildet ovenfor) å utvikle Rainbow Reiki® med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Gjennom omfattende studier av røttene til Reiki, Sjamanisme, Feng Shui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling, utviklet han Rainbow Reiki som i dag er en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling. Walter Lübeck er en spirituelt opplyst og realisert mester som har skrevet 25 bøker utgitt på over 20 språk og han er en autoritet innen alternativ medisin.

Det som kjennetegner Rainbow Reiki® er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer, samt en målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki® har unike metoder som Karma Clearing, Astral Reiser, Krystall Healing, harmonisering av allergier, harmonisering av hofter, balansering av atlasvirvel, effektiv behandling mot ulike typer frykt og mye annet! Rainbow Reiki® systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.

Hvem er Mari Anfinsen Nilsen?

For meg har det alltid vært en del av min natur å være en aktiv person!

Tidligere så du meg sjeldent uten joggeskoa på. Idrettsbanen var mitt andre hjem, og det var full aktivitet på hjemmebane, med venner, studie, jobb og familie.

I 2013 total-kollapset jeg i en alder av 21 år. Over natten gikk jeg fra å være et sprudlende menneske med livet foran meg. Til å være totalt utmattet, uten evne til å ta vare på meg selv og med ekstreme smerter i kroppen.

 

 
Jeg ble en paralysert versjon av meg selv, som tilbrakte store deler av døgnet i senga.

Etter mange år med utredning, hvor jeg ikke fant løsninger i tradisjonell skolemedisin, valgte jeg å gå en sjamanistisk vei.

Med kunnskap, filosofi, veiledning, metoder og verktøy fra White Feather Sjamansime® og Rainbow Reiki®, har jeg gjort jobben med å gå min vei fra kronisk utmattelse – til å finne livsgnisten, fremtidshåp, mening og energi igjen.

 

Det er nettopp den veien jeg har gått, og hvor viktig Rainbow Reiki® har vært for mitt liv, som gjorde at jeg tok valget om å bli lærer i denne tradisjonen.

Rainbow Reiki® 1. Grad var en unik opplevelse for meg, og er en av årsakene til at jeg er så entusiastisk for å få muligheten til å lære dette seminaret videre til deg!  

Jeg gleder meg stort til å lære deg min favorittmetodie – full kroppsbehandling! Som jeg bruker hver dag i mitt liv, for å lade opp batteriene og ta vare på min helse.

Gjennom seminaret deler jeg helhjertet av min ferd fra å være totalt utmattet og langt nede i det svarte hullet – til å finne tilbake til livet igjen.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til en unik helg!

Share This