Orakelverksted for 2020

Dette orakelverkstedet tilbyr vi deg, slik at du kan slippe deg fri fra 2019 og legge til rette for mindre stress og mer overskudd i det nye året!

Du kan påvirke og ta styringen tilbake over ditt liv – slik at du designer din hverdag i 2020.

Du har muligheten til å gjøre dette til DITT år!

Hva får du på orakelverksted?

Seminaret vil inneholde en herlig kombinasjon mellom undervisning, teori, praktiske øvelser, orakelarbeid for 2020 og et kraftfullt ritual som vi utfører for deg – hvor du bare kan slappe av og nyte. Vi tar godt vare på deg. 

Gjennom orakelarbeid og ritual får du muligheten til å arbeide med et av dine viktigste tema, som du ønsker å få mer innsikt i og forberede deg til i 2020.

Vi vil veilede deg steg for steg gjennom prosessen. Hvor du får innsikt i orakel og ritual og hva dette er, hvordan du kan trekke ditt eget orakel for 2020, samt hjelp til å tolke deler av ditt orakel i relasjon til ditt liv og ditt tema for det nye året.

Dette er en kjempespennende prosess, som hjelper deg med å gi slipp på det gamle året og forberede deg på året som kommer – slik at du kan ta kontrollen tilbake over eget liv.

Du vil også få med deg helt spesielle verktøy, som du kan benytte for å påvirke ditt liv gjennom hele det nye året!

For å lage et av disse unike verktøyene, må du ta med deg din favoritt bodylotion. Hver gang du smører deg med din bodylotion i 2020 – vil dette hjelpe deg videre på din vei!

Vi ønsker å gjøre dette til et eksklusivt verksted, hvor vi har tid til dere som deltakere. Derfor er det begrenset antall plasser, hvor flere allerede er booket –  – så om du ønsker å være med anbefaler vi å sikre din plass nå.

Dato: 15. desember 10.00 – 16.00

Sted: Grønsetveien 8, 3090 Homestrand (det er kort vei fra både Østfold, Oslo og fra Sandefjord bruker jeg omtrent 45 min med bil) 

Deltakelse: 490,- (påmeldingen er bindene)

Yasmine Gomez og Mari Anfinsen Nilsen skaper et helt spesielt seminar for deg – slik at du kan gi slipp på 2019 og gjøre 2020 til DITT år!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen 🙂 

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

10 + 6 =

Share This