Orakelverksted for 2021

Dette orakelverkstedet er til deg slik at du kan gi slipp på 2020 og få et innblikk i hva som er viktig for deg i det nye året!

Dette har vært et utfordrende år for mange, og desto viktigere å gi slipp på det vi ikke lenger har behov for å ta med oss inn i det nye året. Slik at vi kan starte med blanke ark.

Hva får du?

Denne dagen vil inneholde orakelarbeid for 2021 og spennende innsikt og kunnskap om det nye året.

Gjennom orakelarbeidet med runer (som er et veldig spennende orakelsystem du får litt mer innsikt i denne dagen) får du muligheten til mer innsikt i og konstruktive forberedelser til i 2021.

Jeg veileder deg steg for steg gjennom prosessen. Hvor du får innsikt i orakel og hva dette er, hvordan du kan trekke ditt eget orakel for 2021, samt hjelp til å tolke deler av ditt orakel i relasjon til ditt liv og ditt tema i 2021.

I slutten av november er vi midt inne i den mørke tiden og tankene om et nytt år begynner å danne seg. Dette er derfor en perfekt tid for å gi slipp på det vi ikke ønsker å ha med videre fra 2020 og åpne opp for det nye året med blanke ark.

Vi vil utforske røttene til jula fra gammelt av og hvordan vi kan skape et annet perspektiv å ta med oss inn i denne spesielle tiden. Slik at det kan bli en nærende tid fylt med magiske stunder hvor vi kan forberede oss til et nytt år.

 

Vi avslutter med et ritual for å gå i kontakt med naturens rytmer og inspirere underbevisstheten til å gi slipp på det gamle og gi muligheten for å åpne opp for et nytt år med mer av det du ønsker for det nye året.

Dato: 29. november 16.00 – ca. 20.00.

Sted: Zoom online (grunnet smittevernsregler)

Deltakelse: 290,- 

Benytt kontaktskjemaet nedenfor og fyll ut navn, e-postadresse og skriv i meldingen at du ønsker å være med på orakelverksted. Jeg ser frem til en hjertevarm stund sammen med deg!

7 + 9 =

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen 🙂 

Share This