Online yoga, meditasjon & rainbow reiki©

 Et sted for å ta vare på helsa både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt.

Stress ned, gi slipp på bekymringer og lade batteriene med yoga, meditasjon og Rainbow Reiki©Både livestreaming og egen medlemsportal med opptak – en liten oase for næring og egenkjærlighet!

Finn det som føles godt for deg!

Livestreaming flere ganger i uka – slik at vi kan skape et «fellesskap» selv når vi ikke har mulighet til å møtes fysisk. Et stort utvalg av opptak på egen meldemsportal med tilgang akkurat når det passer deg! Der finnes mange ulike yogatimer, for å finne noe som passer for deg og din kropp!

Yoga, meditasjon og Rinbow Reiki® er en reise – hvor kunsten er å finne det som føles godt for deg. 

Deltakelse kan bidra til følelse av fellesskap, indre ro og små lysglimt i hverdagen! Mer overskudd og energi til det som er viktig for deg, mindre stress, smerter og bekymringer, økt livsgnist og indre tilfredshet. 

Takk for fine yogatimer, jeg har lært utrolig mye om meg selv og hvordan kroppen min fungerer. Du er veldig flink til å lede oss gjennom øvelsene, til å forklare og inspirere oss til å få med de små detaljene som utgjør så stor forskjell, uansett hvilket kunnskapsnivå hver enkelt av oss har.

Jeg synes du er modig og viser en styrke på en god og positiv måte når du deler med oss om dine egne vanskelige erfaringer.

For meg har disse yogatimene blitt til mine favoritt gjøremål i uka og jeg gleder meg til hver time. Du har lært med å sette pris på de små øyeblikkene, som vi har så mange av, men som mange bare haster fordi og ikke nyter i hverdagen.

Yogastudent

Yoga, meditasjon & Rainbow Reiki©

Mine tre viktigst verktøy for stressreduksjon er meditasjon, yoga og komplementær behandling med Rainbow Reiki©. 

Derfor står disse timene på timeplanen med livestreaming. Yoga og meditasjon ligger også som opptak på medlemsportalen (tilgang når det passer deg!)… slik at vi kan stresse ned, skape litt mer indre ro og rom for hvile. 

Eget meditasjonskurs mot indre uro og stress …og for å skape litt mer stillhet i sinnet. Opptak av kurset ligger på medlemsportalen! Innholdet er blant annet grunnleggende meditasjon, hvorfor meditasjon er viktig for stressreduksjon og hvordan inkludere meditasjon som en del av hverdagen?

Behandling med Rainbow Reiki© for å aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper, lade opp batteriene og dyp avspenning. 

Et godt utvalg av yogatimer – velg timer som passer for deg og din kropp! Det kan være helt rolige timer eller fysisk utfordrende yoga for bedre styrke, kroppskontroll, mobilitet og utholdenhet. Finn det som føles godt for deg.  

Hva er de forskjellige timene?

Det er et stort utvalg av ulike timer på medlemsportalen:

Restorative yoga er helt rolig yoga hvor posisjonene holdes over tid. Perfekt for å stresse ned, finne balanse og gi slipp på anspenthet. 

Morgenyoga er en deilig start på dagen – hvor vi vekker opp kroppen, skaper balanse og bevegelighet. 

Rolig Yoga er timer i et rolig tempo med fokus på å finne det som føles godt for deg!

Yoga & pilates fokuserer på kjernemuskulatur og god kroppsholdning. 

Power yoga en time som utfordrer styrke, kroppsholdning, balanse og bevegelighet.

Yogatimene passer for nybegynnere og mer viderekommende! Med unntak av power yoga, som er beregnet for de med litt erfaring med yoga. Er du helt ny kan du allikevel være med og gjøre så godt du kan. På medlemsportalen ligger det også basic timer med grunnleggende teknikk. 

Meditasjon mot indre uro og stress. Dette er timer hvor du lærer grunnleggende meditasjon for å skape mer stillhet i sinnet og en dypere kontakt med deg selv. Dette er mitt viktigste verktøy for å stresse ned, skape balanse og tenke klart! 

Rainbow Reiki© er tid for å roe ned og lade batteriene! Det blir gruppebehandling hvor alle deltakerne får fjernhealing – for å aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper, lade opp batteriene og stresse ned. 

INNSIKT – fordyping i ulike tema, som kan hjelpe i din hverdag! Eksempler kan være innsikt i chakrasystemet, nervesystemet og stress eller hvordan balansere vanskelige følelser. 

Alle timene på timeplanen har som mål å hjelpe til litt mer indre ro og skape s lysglimt i hverdagen.

Med fokus på både fysisk, mental, emosjonell og spirituell helse. 

Jeg vill takke for veldig bra opplegg med online yoga, meditasjon og Rainbow  Reiki® hvor jeg nå har deltatt i ca 5 uker. Jeg har gjort yoga hver dag i disse ukene! Og jeg har blitt sprekere, humøret er bedre og bekymrer meg mindre.
Åshild Sletten

Praktisk informasjon

Til timene brukes zoom som plattform eller du kan se opptak. Zoom er en løsning som er enkel å bruke, og trengs ingen avanserte teknologiske ferdigheter for å delta! Link sendes ut på mail – og du logger deg inn like før timen starter. Da slippes du inn i mitt lille online yogastudio!

Du velger selv om kamera skal være på eller av under timen (det er ingen som må se deg – du velger!)

Ingen spesialutstyr nødvendig, men en yogamatte er kjekt å ha!

Påmelding

Tilgang til alle timene på timeplanen fås gjennom link som sendes på mail. Det er samme linken hele måneden.

Egen medlemsportal med et stort utvalgt av timer! Link og faktura sendes ut fortløpende ved påmelding (med unntak av helger).  

Pris pr. måned: 250,- (normalt prisen for EN drop-in time på yogastudio) 

Deltakelsen er kontinuerlig på månedlig basis ved påmelding, men kan sies opp når du ønsker og er ikke bindene. Avmelding skjer ved å sende meg en mail før den 1. i påfølgende måned.  

Som medlem inkluderes tilgang til ALLE timer med både yoga, meditasjon og Rainbow Reiki©, samt medlemsportal med opptak av mange ulike yogatimer og eget meditasjonskurs! Kommer påmeldingen i løpet av måneden trekkes det fra i prisen, deretter sendes faktura i begynnelsen av hver måned.

Klikk på knappen nedenfor – fyll ut navn og mailadresse – send inn skjema – få link på mail – ENJOY!

Stress ned, finne balanse og ta vare på helsa med yoga, Rainbow Reiki® og meditasjon online.

Hjertelig velkommen!

Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. 
Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Dette er utrolig behagelige yogatimer. Jeg kan komme om jeg opplagt eller fullstendig kjørt.
Å legge meg ned på matta, koble meg av verden utenfor en drøy time, er blitt noe jeg ser fram til med stor glede.
Deilig å få tøyd kroppen og kjenne meg helt avslappet. Jeg sover for det meste veldig godt etter yogatimer med deg.

 

Åse Vabog

Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs!

Lene Marie Knudsen

Usikker på om dette er noe for deg? Test ut 3 timer helt gratis! 

Spørsmål? Ta kontakt med meg!

5 + 9 =

Share This