Online yoga & meditasjon

På grunn av stengte yogasutdio og treningssentre går alle yoga- og meditasjonstimer online. Timene vil være livestreaming, slik at vi fortsatt kan møtes i fellesskap selv i tider med isolasjon. Opptak vil være tilgjengelig for deg som ikke kan være med live. 

Fortsett å ta vare på helsa, stresse ned og skape balanse med yoga, meditasjon og Rainbow Reiki©.

Dette er en vanskelig tid for mange… med store utfordringer, endringer og usikkerhet.

Stedene vi tidligere har møttes for yoga er stengt. I en tid hvor vi har ekstra behov for fellesskap, medmenneskelighet og lysglimt.

Det er mange som har behov for hjelp til å stresse ned og finne litt mer balanse i en kaotisk tid. Få støtte til å gi slipp på anspenthet, indre uro og frykt. Få en følelse av fellesskap og støtte i en tid med mye isolasjon. Få hjelp til å ta best mulig vare på fysisk, mental og emosjonell helse. 

Yoga, meditasjon & Rainbow Reiki©

Mine tre viktigst verktøy for stressreduksjon er meditasjon, yoga og komplementær behandling med Rainbow Reiki©. Dette deler jeg gjerne med deg! 

Det er flere spennende nyheter på timeplanen! Det blir kurs i meditasjon mot indre uro og stress. Behandling med Rainbow Reiki© for å aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper, lade opp batteriene og gi slipp på frykt og stress.

Et godt utvalg av yogatimer – slik at du finner det som kan passe for deg og din kropp.  

Hva er de forskjellige timene?

Restorative yoga er helt rolig yoga hvor posisjonene holdes over tid. Perfekt for å stresse ned og finne balanse. Les mer om restorative yoga her.

Morgenyoga vil være en deilig start på dagen – hvor vi vekker opp kroppen, skaper balanse og bevegelighet. 

Yoga & pilates fokuserer på kjernemuskulatur og god kroppsholdning. 

Power yoga en time som utfordrer styrke, kroppsholdning, balanse og bevegelighet.

Yogatimene passer for nybegynnere og mer viderekommende! Med unntak av power yoga, som er beregnet for de med litt erfaring med yoga. Er du helt ny kan du allikevel være med og gjøre så godt du kan.

Meditasjon mot indre uro og stress. Dette er timer hvor du lærer grunnleggende meditasjon for å skape mer stillhet i sinnet og en dypere kontakt med deg selv. Dette er mitt viktigste verktøy for å stresse ned, skape balanse og tenke klart! 

Rainbow Reiki© er tid for å roe ned og lade batteriene! Det blir gruppebehandling hvor alle deltakerne får fjernhealing – for å aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper, lade opp batteriene og stresse ned. 

Alle timene på timeplanen har som mål å hjelpe til litt mer indre ro og gi skape s lysglimt i hverdagen.

Med fokus på både fysisk, mental og emosjonell helse. 

 

Praktis informasjon

Til timene brukes zoom som plattform eller du kan se opptak. Zoom er en løsning som er enkel å bruke, og trengs ingen avanserte teknologiske ferdigheter for å delta! Link sendes ut på mail – og du logger deg inn like før timen starter. 

Du velger selv om kamera skal være på eller av under timen (det er ingen som må se deg – du velger!)

Timene blir tilrettelagt slik at utstyr du har hjemme kan brukes!

Det er en fordel med yogamatte, men dersom du ikke har det kan et gulvteppe brukes istedenfor. Ha gjerne tilgjengelig et teppe og en pute. Spesialutstyr er ikke nødvendig. 

Påmelding

Det er usikkert når yogastudioene og treningssentre åpner igjen, så booking vil være uke for uke. 

Tilgang til alle timene på timeplanen fås gjennom en link som sendes på mail og kan sees både live og i opptak. Det er samme linken hele uka.

Link og faktura sendes ut fortløpende (med unntak av helger).

Når timen starter klikker du på linken og slippes inn til mitt lille online yogastudio! Eller se timene i opptak på medlemsportalen. 

Jeg ser frem til å fortsette gode yogastunder sammen med dere – på en litt annerledes måte!

Pris pr. uke: 180,- (da får du tilgang til ALLE timene hele uka med både yoga, meditasjon og Rainbow Reiki©!) 

Klikk på knappen nedenfor – fyll ut navn og mailadresse – send inn skjema – få link på mail! 

Stress ned, finne balanse og ta vare på helsa med yoga, Rainbow Reiki® og meditasjon online.

Hjertelig velkommen!

Share This