Min lidenskap og visjon

 

Jeg brenner for å hjelpe mennesker ut av tilstanden av å være lav på energi, følelsen av indre tomhet og konflikter i forholdet til egen kropp. Til å bli en leder i eget liv med bedre helse, mer indre glød, bevegelsesglede, balanse og energi! Min visjon? I dagens samfunnet mener jeg det er viktig at vi gjenoppdager vårt forhold til naturen og oss selv. For å skape mer balanser i livet, finne tilbake til vår livsvei og indre drivkraft.

Slik at vi  kan finne vår personlige måte å bidra på – både for oss selv, andre mennesker og verden.

Det er ikke en tilfeldighet at jeg i dag jobber som livsveileder og spirituell lærer. Dette var ikke en vei som var planlagt eller noe jeg drømte om, men en vei livet førte meg inn på gjennom dramatiske hendelser og en hverdag som ble snudd på hodet. Det ble til en reise som førte meg tilbake på min livsvei.  

Når livet blir mørkt

Tidlig i 20-årene kollapset jeg. Det utviklet seg til en langvarig tilstand av kronisk utmattelse (ME – Myalgisk encefalopati), store smerter i kroppen og høysensitivitet. Det ble en bunnløs følelse av tomhet, meningsløshet og mørke tanker … 

Sommerfuglene forlot hjertet mitt og fremtiden ble uten håp.

Før kollapset var jeg aktiv, livsglad og full av liv! Jeg er tidligere idrettsutøver og hadde studert to år mer idrett på høgskolen. Ekstremt glad i trening og friluftsliv. Jeg var på vei inn i voksenlivet og hadde planlagt utdanning, bosted, reisemål og fått meg kjæreste.

Livet forsvant under føttene på meg akkurat da det skulle til å starte.

I vanskelige situasjoner er det ofte behov for hjelp fra noen som allerede har tråkket opp stien foran oss…   

En lang vei og tålmodighet 

Det har vært en lang vei tilbake til livet med mer energi, bevegelsesfrihet og livsgnist. 

Jeg har jobbet hardt med å komme ut av mitt mørke med utmattelse og tilbake til livet. På denne veien fikk jeg bruk for erfaring og kunnskap fra tiden som idrettsutøver. Der var jeg godt opplært til å håndtere smerte og arbeide mot klare mål over tid – og legge ned arbeidet som var nødvendig for å komme dit. 

Samtidig er det den mest verdifulle veien jeg har gått – som har lært meg så uendelig mye om livet, forholdet til min essens og hvordan hjelpe andre mennesker med kunnskapen og erfaringen jeg har samlet på veien. Her kommer klisjeen: jeg ville faktisk ikke vært foruten. For det har det brakt så mye dybde, mening og visdom inn i livet.

Et nettverk av hjelpere på veien

Denne veien har inneholdt et nært samarbeid med ulike behandlere, leger, helsevesenet og veiledere.

Det viktigste samarbeidet på denne veien har vært med mine to lærere og veiledere Pål-Esben Wanvig og Maria Jeanne Dompierre. De har hele veien hatt oversikten over den rød tråden og geleidet meg til det neste viktige steget i min utviklings- og rehabiliteringsprosess. De har hjulpet meg med å vokse ut av problemene, slik at jeg etterhvert kunne blomstre og vokse. 

Uten deres hjelp på veien – hadde jeg ikke vært der jeg er i dag.

I vanskelige situasjoner er det ofte behov for hjelp fra noen som allerede har tråkket opp stien foran oss…   

Mye livserfaring

Min vei tilbake til livet har inneholdt store oppturer og nedturer… men på veien har jeg samlet mye kunnskap, erfaring og visdom. 

I ung alder har jeg samlet mye livserfaring og nye perspektiver. På denne veien har jeg flere ganger vært presset så langt opp i et hjørnet, at jeg ikke har hatt noe annet valg enn å fortsette på min vei… noen ganger med vanskelige valg og livssituasjoner. 

Kontinuerlig vekst og utdanning

Gjennom kontinuerlig utdanning, behandling og personlig veiledning siden 2014 har jeg fått hjelp til en intensiv utvikling, rehabiliteringsprosess og helbredelse av vanskelige temaer i livet. Det har vært en vei med utfordringer… men også med stor læring, verdifull innsikt og visdom. 

Den kontinuerlige utdanningen siden 2014 er som komplementær behandler, livsveileder og spirituell lærer Rainbow Reiki® og White Feather® sjamanisme. Før kollapset var jeg utdannet innenfor idrett, kultur og utviklingssamarbeid – og elsket å arbeide med mennesker i fysisk aktivitet og bevegelse.

Inspirasjon og håp til andre mennesker!

Det jeg har samlet av innsikt, kunnskap og visdom bruker jeg i dag til å hjelpe andre mennesker med å finne en vei til bedre helse, indre glød og kontakt med sin livsvei. Jeg brenner for å dele dette i kurs, yogatimer og personlig livsveiledning.

Det er så vakkert å se mennesker få tilbake livsgnisten i øynene og gleden ved livet! Noen har hatt problemer i lang tid og gitt opp håpet. Andre kjenner inne i seg at det er noe som ikke stemmer og ønsker hjelp til å komme tilbake på riktig vei og retning i livet.

Noen problemer kan løses veldig enkelt, andre er fastlåste situasjoner hvor det er en prosess å løse de underliggende årsakene og legge til rette for langsiktige resultater. Også er det slik at noen problemer kan ikke løses. Da er fokus å gjøre hverdagen best mulig og finne løsninger på hvordan leve ut sjelens behov og ønsker i en begrenset situasjon – slik at livet blir fylt med flest mulig meningsfylte dager.  

Jeg mener det er mulig å lage drømmer til virkelighet og at det finnes håp i mørket!

 

Utdannelse & studier

Jeg er utdannet behandler og spirituell lærer i Rainbow Reiki® og White Feather® Sjamanisme, underviser yoga, er livsveileder og coach.

Idrett, kultur og utviklingssamarbeid (Norges Idrettshøgskole)

White Feather® Sjaman 1. Dan mesterlærer (ca. 800 timer)

Rainbow Reiki® 2. Dan mesterlærer (ca. 1600 timer)

Under sertifisering til Forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder (ca. 500timer)

Yoga – individuell opplæring av og felles undervisning sammen med utdannet yogainstruktør, mange års egenpraksis og utallige timer med selvstudier. I undervisning kombinerer jeg kunnskapen fra idrettstudiene, erfaring som idrettsutøver med mye skader og kunnskapen fra yoga, som livsveileder og spirituell lærer.    

Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg er her for deg. Om det er spørsmål eller ønske om min hjelp eller veiledning.

4 + 15 =

Share This