Hei, jeg er Mari!

…behandler og spirituell lærer i Rainbow Reiki® og White Feather® Sjamanisme, underviser yoga, er livsveileder og coach.

Jeg brenner for å hjelpe mennesker å komme ut av sliten- og tomhetsfølelsen, slik at de kan stråle fra innsiden og ut… med  mer indre glød, livslyst og selvtillit. Bidra med verktøy og kunnskap for å lage drømmer til virkelighet.

Når livet blir mørkt

Selv har jeg opplevd hvordan livet kan være når det blir mørkt. Når sommerfuglene forlater hjertet og fremtiden blir uten håp.

Tidlig i 20-årene kollapset jeg. Det utviklet seg til en langvarig tilstand av utmattelse (ME – Myalgisk encefalopati), store smerter i kroppen og høysensitivitet. Det ble en bunnløs følelse av tomhet, meningsløshet og manglende fremtidshåp … 

Før kollapset var jeg aktiv og livsglad! Jeg er tidligere idrettsutøver og hadde studert to år mer idrett på høgskolen. Ekstremt glad i trening og friluftsliv. Jeg var på vei inn i voksenlivet og hadde planlagt utdanning, bosted, reisemål og fått meg kjæreste.

Livet forsvant under føttene på meg akkurat da det skulle til å starte.

En lang vei! 

Det har vært en lang vei tilbake til livet med mer energi, bevegelsesfrihet og livsgnist. 

Jeg har jobbet hardt med å komme ut av mitt mørke med utmattelse og smerter. På denne veien fikk jeg bruk for erfaring og kunnskap fra tiden som idrettsutøver. Der var jeg godt opplært til å håndtere smerte og arbeide mot klare mål over tid – og legge ned arbeidet som var nødvendig for å komme dit.

Samarbeid 

Denne veien har inneholdt et nært samarbeid med ulike behandlere, leger, helsevesenet og veiledere.

Det viktigste samarbeidet på denne veien har vært med mine to lærere og veiledere Pål-Esben Wanvig og Maria Jeanne Dompierre. De har hele veien hatt oversikten over den rød tråden og geleidet meg til det neste viktige steget i min utviklings- og rehabiliteringsprosess.

Uten deres hjelp på veien – hadde jeg ikke vært der jeg er i dag.

I vanskelige situasjoner er det ofte behov for hjelp fra noen som allerede har tråkket opp stien foran oss…   

Livserfaring

Min vei tilbake til livet har inneholdt store oppturer og nedturer… men på veien har jeg samlet mye kunnskap, erfaring og visdom. 

I ung alder har jeg samlet mye livserfaring og nye perspektiver. På denne veien har jeg flere ganger vært presset så langt opp i et hjørnet, at jeg ikke har hatt noe annet valg enn å fortsette på min vei… noen ganger med vanskelige valg og livssituasjoner. 

Kontinuerlig vekst

Gjennom kontinuerlig utdanning, behandling og personlig veiledning siden 2014 har jeg fått hjelp til en intensiv utvikling, rehabiliteringsprosess og helbredelse av vanskelige temaer i livet. Det har vært en vei med utfordringer… men også med stor læring, verdifull innsikt og visdom. 

Den kontinuerlige utdanningen siden 2014 er som behandler, coach og spirituell lærer Rainbow Reiki® og White Feather® sjamanisme. Før kollapset var jeg utdannet innenfor idrett, kultur og utviklingssamarbeid – og elsket å arbeide med mennesker i fysisk aktivitet og bevegelse.

Utdannelse & studier

Idrett, kultur og utviklingssamarbeid (Norges Idrettshøgskole)

White Feather® Sjaman 1. Dan mesterlærer (ca. 800 timer)

Rainbow Reiki® 2. Dan mesterlærer (ca. 1600 timer)

Under sertifisering til Forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder (ca. 400timer)

Yoga – opplæring av og felles undervisning sammen med utdannet yogainstruktør 

Hjelpe andre

Det jeg har samlet av innsikt, kunnskap og visdom bruker jeg i dag til å hjelpe andre mennesker på best mulig måte… slik at du finner din vei ut av mørket.   

...det er mulig å lage drømmer til virkelighet! 

 

Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg er her for deg. Om det er spørsmål eller ønske om min hjelp eller veiledning.

15 + 15 =

Share This