Møt Mari Anfinsen Nilsen

Jeg er livsveileder, komplementær behandler, spirituell lærer og yogalærer

Livsveileder

Jeg hjelper mennesker med å gjøre en reorientering i livet, slik at de kan ta tilbake styringen og designe sitt eget liv.  

Spirituell behandling

Jeg hjelper mennesker med å lade opp sin batterier, slik at de har mer ressurser og overskudd i sin hverdag.

Livsenergi og healing som Rainbow Reiki® hjelper kroppen med selvregulering og aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper. I dagens samfunn med store belastninger og høyt tempo, er det en viktig oppgave å sørge for at kroppen har alle de ressursene den trenger for å reparere seg selv, slik at du kan leve med god helse, overskudd og livsgnist. 

Yogalærer

Jeg underviser livsfilosofi og yogaøvelser, slik at deltakerne kan komme mer tilbake til seg selv, oppleve mer ro, avspenning og tilfredshet. Det som er unikt med meg som yogalærer, er kombinasjonen med yoga og spirituell behandling – slik at deltakerne får en yogaklasse som nærer sjelen.

Spirituell lærer

Hva ønsker din essens og sjel med dette livet? Som spirituell lærer hjelper jeg mennesker med å forstå deres naturlige behov og hva sjelen deres ønsker. Slik at de kan leve ut dette i sitt liv og ha det som grunnlag for å skape mer mening, lykke og glede i livet.

Et av mine ekspertområder er kvinnetema og feminitet, og dette vil være et viktig tema i 2019! I treningen «Årshjul for kvinner» hjelper jeg deltakerne med å bli kjent med sin virkelige arv og magi som kvinne. Slik at de kan leve med god helse, en sunn kropp, mer mening og en sterk selvtillit til tross for det økende presset fra omverdenen. 

Møt Mari

I 2013 total-kollapset jeg i en alder av 21 år. Over natten gikk jeg fra å være et sprudlende menneske med livet foran meg. Til å være totalt utmattet, uten evne til å ta vare på meg selv og med ekstreme smerter i kroppen.

Jeg ble en paralysert versjon av meg selv, som tilbrakte store deler av døgnet i senga.

Hele mitt livsgrunnlag ble revet vekk under beina på meg, og jeg sto midt oppe i mitt verste mareritt. 

Det var ingen som kunne fortelle meg hva som var galt meg kroppen min, og jeg fant ingen løsninger eller håp i det tradisjonelle helsevesenet. Etter mange år med utredning og en rekke spesialister, satte sykehuset i Vestfold diagnosen ME. 

Mitt mørke og manglende fremtidshåp, ledet meg inn på min sjamanistiske vei.

Når jeg startet min utdanning som White Feather Sjaman®, med min lærer og mentor Pål-Esben Wanvig, startet også min ferd tilbake til livet.

Denne ferden har vært lang – med både gigantiske oppturer og store nedturer. Samtidig har jeg lært så ufattelig mye, som jeg vil ta med meg for resten av mitt liv.

Aldri før har jeg levd mitt liv med så mye mening, lykke og glede som jeg gjør i dag! Jeg har skapt min vei – og lever ut det jeg virkelig brenner for og elsker.

 

Min erfaring er at det finnes håp i mørket og en vei ut.

 

Share This