I morgen er det juleaften. Og starten på de 12 hellige nettene.

Disse dagene skal jeg tilbringe sammen med mine nærmeste. Feire. Roe ned. Reflektere og kontemplere. 

For meg er dette en tid for å roe ned tempoet. Slappe av. Lade opp batteriene til et nytt år!

Jeg har skrevet ned oppsummeringen for året som har vært. Slik at jeg blir klar over alle mine fantastiske suksesser og resultater fra 2016! Er du klar over alt det du har fått til gjennom dette året? Her er et lite utdrag fra min oppsummering: «Jeg er utrolig takknemlig, ydmyk og stolt over året som ligger bak meg – hvor mye jeg har lært, vokst og utviklet meg.» «Dette året kom jeg tilbake til livet. Jeg har kjent hvordan det er å leve igjen. Kjenne blodet bruse i årene og entusiasmen bre seg i kroppen. Dette kan nesten ikke beskrives med ord …»

Arbeidet med oppsummeringen hjelper meg med å avslutte året på en god måte. Selv om livet er mørkt, finnes det alltid håp. Det finnes alltid noe du har fått til. En liten eller stor suksess.

Når jeg har avsluttet året på en konstruktiv måte, er jeg også klar for å åpne meg opp for det nye året. Hva er min visjon for 2017?

Kanskje du også har tid til å sette deg ned i romjula og tenke gjennom hva du har lyst til å få til gjennom det neste året? Hva har du lyst på mer av? Hva har du lyst på mindre av?

En av mine visjoner for neste år, er å også hjelpe andre mennesker med Rainbow Reiki® og White Feather Sjamanise®De metodene, verktøyene og filosofien jeg har lært gjennom disse systemene, har hjulpet meg ut av mitt mørke – derfor brenner jeg for å gi dette videre til andre! 

Mitt håp er at jeg kan hjelpe andre mennesker, gjennom å dele min erfaring og kunnskap. Være en liten lysfakkel i mørket. Vise at det finnes håp.

Med dette ønsker jeg dere alle sammen en gnistrende flott jul og et godt nytt år! Vi sees i 2017.   Mari 🙂
Share This