Ser vi på forskning og statistikk opplever det moderne mennesket økning i kroniske helseproblemer, mentale utfordringer og lidelse. Må vi bare lære å leve med det, eller er det mulig å gjøre noe med årsaken til problemene?

Fastlåst i den negative sirkelen?

Er det for mye stress og jag i hverdagen? Lav på energi eller utmattelse? Indre uro, nummenhet eller tomhet? Menneskekroppen har ikke forandret seg vesentlig på flere tusen år, men det har skjedd store forandringer i verden og menneskers forhold til naturen. Vi preges av å leve i et patriarkalsk samfunn, som ikke er tilrettelagt kvinners behov og lengsler. Det har frarøvet mange kontakten med sin virkelige natur, grunnmuren for god helse, indre glød og motstandskraft.  

Hvordan bryte fri fra disse pregingene, utvide bevisstheten og endre gamle mønster for å vokse ut av problemer og negative sirkler?

Når vi kommer i kontakt med vår virkelige natur og dypeste røtter kan vi ta vare på egen energi og helsebalanse, stå som en lysfakkel i mørket for andre mennesker og leve ut i fra visdommens kraft. Vi har alle noe unik å bidra med til oss selv og verden rundt oss i kontakt med dypet av vår kjerne.

Men hvordan komme dit?

Fokus på årsaken til problemene

Mange moderne mennesker har bevegd seg LANGT bort fra sin egen kjerne og naturen (moder jord) som vi alle kommer fra. Hvordan påvirker det oss? I observasjon av mennesker, blir oppdagelsen ofte helseproblemer, utfordringer med forholdet til egen kropp, problemer i relasjoner, lite livsgnist og entusiasme for livet i seg selv. 

Gjennom min sykdomsperiode med kronisk utmattelse og store kroppslige smerter fikk jeg høre utallige ganger «du må bare lære deg å leve med det». Er det virkelig slik livet skal være? At vi bare må lære oss å leve halvveis liv fylt med kroniske problemer, smerter og lidelse?  

Eller kan det være noen fellesnevnere i de underliggende årsakene til problemene som blir mer og mer utbredt i samfunnet i dag? 

Er det mulig å bygge opp kroppens ressurser, lindre og forebygge utfordringer og helseproblemer som plager det moderne menneske? På samlingene utforsker vi og dykker dypere inn i temaet og ser hvordan vi kan bruke kunnskap, innsikt og verktøy for å løse og redusere trykket på de underliggende årsakene. Noen problemer kan løses, andre kan ikke det. Uansett kan vi ha fokus på hvordan vi håndterer problemene og skape indre ro, slik at det ikke blir like mye fylt med lidelse og smerte – og gjøre hverdagen best mulig!

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir 

Preginger fra det patriarkalske samfunnet?

Både kvinner og menn påvirkes av samfunnet vi er en del av i dag, men med litt forskjellige utfordringer og konsekvenser som har behov for ulike verktøy og innfallsvinkler. Jeg har sett så mange av mine kvinnelige klienter og studenter ha mange av de samme underliggende årsakene til sine problemer og utfordringer, som er sterkt relatert til preginger vi har fra det patriarkalske samfunnet, media og oppvekst.

«Lidelse og mørke tanker er ofte et resultat av mønstrene og tankesett vi lærer i oppveksten og gjennom livet, preginger fra samfunnet rundt oss og innlærte dogmer om lidelse, skyld og skam.» Inspirert av en av mine livsveileder og lærere, Pål-Esben Wanvig.

Kjenner du deg igjen i det å si ja når du egentlig ønsker å si nei? Eller har et vanskelig forhold til egen kropp og menstruasjonssyklus? Det er eksempler på problemer som ofte er relatert til preginger og innlærte mønster.  

Det er mange problemer som stadig gjentar seg hos mennesker i dagens samfunn. Noen av disse er:

 • Kronisk dårlig samvittighet og følelsen av å aldri få gjort nok
 • Redusert selvtillit og negativ indre dialog
 • Perfeksjonisme
 • Problemer i forhold til egen seksualitet og kropp
 • Kronisk stress, bekymringer og overveldelse
 • Lav på energi, utbrenthet eller utmattelse
 • Kroniske smerter i kroppen
 • Ubalanse i hormoner og bakterieflora
 • Hodepine og migrene
 • Ensomhet og et dypt savn etter et fellesskap
 • Indre tomhet
 • Overfokus på materielle verdier
 • Høyt nivå av konflikter privat eller på jobb
 • Et immunforsvar som angriper egen kropp, og 80 % av de som får autoimmune sykdommer er kvinner, eksempler er: lupus, MS , leddgikt, cøliaki, diabetes type 1, psoriasis og hashimoto.

Noen av disse problemene kan løses veldig enkelt, noen vil ta litt tid og noen finnes det ikke en vei ut av. Når vi har problemer som ikke kan løses, handler det om å gjøre hverdagen best mulig, ha fokus på mestringsmedisin og selv med begrensninger leve ut mest mulig av sjelens visjon. Kanskje det dukker opp uventede muligheter eller en reorientering i forhold til egen hverdag?  

Sommerfuglens skapelsesprosess

Det er ikke gjort i en fei å bryte ut av gamle reaksjonsmønster, preginger og karma. Det er en modningsprosess med både personlig- og spirituell utvikling. Nesten som sommerfuglens skapelsesprosess. Den begynner inne i puppeskallet hvor larvens organer blir brutt ned, for så å bygges gradvis opp igjen til en sommerfugl med nye organer. På samme måte har vi mennesker muligheten til å gi slipp på muren rundt hjertet og gradvis sette oss selv FRI og spre våre vinger. 

Hvor vil du fly? Hva hvisker sjelen at den lengter etter? 

Prosessen gir muligheten til å komme tilbake til vår virkelige natur. Uten alle lagene med falske preginger, masker og beskyttelser. Sjelen er essens av oss og vår sanne natur. Den er livsglad, fylt med kjærlighet, livskraft, entusiasme og MOT til å leve ut det som virkelig er viktig! Kanskje du har sett dette i barns frie lek? 

Dette er den mest berikende og vakre prosessen jeg opplever både i meg selv og andre mennesker – reisen tilbake til sjelens vei. Det å se studenter få gnisten tilbake i øynene! Klienter som kommer tilbake til sin egen indre kraft og selvtillit til å stå opp for seg selv og egne behov. Kroppen som retter seg opp, finner tilbake til sin indre stødighet og naturlig bevegelse. Gløden som etter hvert ståler fra innsiden og ut til omverdenen. 

Finnes det en vakrere gave å gi seg selv og de rundt deg?

Takk for 2 fantastisk og gode helger! Jeg er imponert over hvordan du så profesjonelt klarte å dele din visdom og kunnskap på en så varm og vennlig måte.

Hvordan du med kjærlighet geleidet oss gjennom mange metoder, lærte- og korrigerte oss gjennom øvelser og ny lærdom, og lokket frem det indre barn i oss. Vi hadde mang en hjertelig latter.

Jeg har opplevd stor utvikling og er så takknemlig for det. Du har inspirert meg til å jobbe videre. Takk også for at du tar deg tid til å svare på spørsmål og tanker som alltid dukker opp etterpå.

Ingrid Berge

Du er bare helt utrolig 🤗 ❤️
Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg endelig møtte deg. Så jeg kan finne tilbake til det sjelen min lengter etter.

Du er virkelig lyset i mørket.
Så sann og ærlig 🤗❤️

Cecilie Gusdal Hamnes

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang;

«We cant solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them»

Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng med hjelp av å blant annet tenke annerledes. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom

Katarina Draböl Ballari

«Det er så mange ytre ting å ordne hvis man ønsker å vise frem en perfekt fasade, og hvis man ikke passer på, kan det lett uthule sjelen. Hva ville du gjort i livet hvis du ikke var redd?» Pippi Power, Gitte Jørgensen

Samarbeid og et helhetlig perspektiv

Det er viktig å presisere at jeg hverken er helsepersonell eller lege. Diagnoser må behandles av lege, og dette er i mine øyne viktig. Jeg behandler ikke diagnoser som komplementær terapeut, livsveileder og spirituell lærer – det vi gjør sammen kommer i tillegg til! Jeg synes definisjonen av komplementær er ganske vakker: når to eller flere forskjellige elementer styrker eller forbedrer hverandre. 

Min filosofi er samarbeid, utveksling av kunnskap og erfaringer for å finne best mulige løsninger på menneskers lidelse.

I min rehabiliteringsprosess fra kronisk utmattelse (ME) har jeg bygd opp et team rundt meg. Det har vært en prosess i å finne frem til dyktig helsepersonell som leger, tannlege, fysioterapeut og psykolog. Samtidig har jeg ikke latt meg begrense av å forholde meg til kun det som tilbys innenfor norsk helsevesen, det ville vært å frarøve meg selv muligheten til å få livet tilbake. 

En del av mitt team har vært helsepersonell i utlandet, komplementære terapeuter, spirituelle lærere og livsveiledere. Jeg har oppsøkt mennesker som er eksperter i sitt fagfelt med kunnskap til å hjelpe meg på min vei!

For å ikke gå meg vill i jungelen av terapeuter og mulige behandlinger, har det vært essensielt med en livsveileder og spirituell lærer som holder den rød tråden og det store bildet. En som har evne til å skape oversikt over helheten med de viktigste underliggende årsakene til problemene i alle de fire hovedkategoriene: både fysiske, mentale/emosjonelle, samfunnspreginger og det spirituelle!

Det er hva som er unikt med denne utdanningen: essensen av min kunnskap og erfaring som livsveileder og spirituell lærer blir delt oversiktlig og pedagogisk. Komplekse problemer og spirituell livsfilosofi blir belyst på en lett forståelig måte som kan tas i bruk i din hverdag! Du vil få en dypere innsikt i helheten av alle de fire hovedkategoriene – slik at du kan begynne å nøste opp i flokene rundt eget liv.       

Hva er egentlig det spirituelle eller metafysiske aspektet?

For det moderne mennesket kan dette perspektivet på verden være uvant, fjernt eller oppleves som skremmende. Før jeg ble syk hadde jeg null interesse for det spirituelle. Jeg så på det som humbug og lureri. 

Det var før jeg fikk oppleve det selv. I eget liv for å skape endringer! Jeg innså gjennom egen erfaring og resultater at jeg hadde tatt feil.

På min reise har det vært nødvendig med helsepersonell, praktiske endringer i livsstil og arbeid med traumer hos psykolog. Den spirituelle delen har vært limet i alt – som har gitt en dypere innsikt i helhetsbildet og arbeidet på andre arenaer! Med en mye større innsikt og forståelse i konsekvensen av traumer og avhengigheter fra et helhetlig perspektiv. Innsikt i min virkelige disposisjon og talenter, sjelens visjon og natur. Hvorfor er vi egentlig her? 

Det spirituelle aspektet har gitt innblikk i det spirituelle aspektet av fri vilje. Konsekvensen av karma og tidligere inkarnasjoner. En enorm styrke og hjelp i vanskelige problemer og situasjoner. En stødig retning mot sjelens mål og lengsler. Energetisk healing for å aktivere kroppens selvhelbredende egenskaper og lade batteriene på alle plan. Dyp meditasjon for indre ro som utvider seg i evigheten. En dyp kontakt med lysvesen og andre hjelpere – som er ressurser vi kan ta i bruk i hverdagen.

Vi kan ikke se eller ta på det spirituelle aspektet. Men hva om det ligger et enormt potensiale av ressurser og venter på å bli tatt i bruk for positive endringer og HJELP i livet? Til tross for resultater og bedring var jeg i begynnelsen usikker på det spirituelle aspektet (det er en del av våre samfunnspreginger), men et spørsmål var med meg og fikk meg til å fortsette på min vei:

Når jeg har erfart at disse ressursene finnes, hvorfor ikke bruke de til det beste for meg selv, andre mennesker og verden? I mine øyne er det veldig dumt å ikke bruke alle de ressursene som er tilgjengelig for oss. 

Hva er spirituell utvikling?

La oss se på en mulig definisjonen av spirituell utvikling for å gjøre det spirituelle litt mindre fremmed. For det er egentlig veldig vakkert og et enormt potensial for utvikling og helbredelse:

Spirit betyr sjel (som nevnt tidligere er sjelen essensen av oss mennesker).

Spirituell vil si sjelens vei. Praktisk vil det si å gjøre noe som er relatert til din sjels vei.

Spirituell utvikling betyr å komme nærmere sjelen. Praktisk vil det si å forstå sjelen på en bedre måte – dens behov, lengsler, visjon og misjon for denne inkarnasjonen. Og LEVE ut dette med enda mer dybde, lidenskap og intensitet.

Kommunikasjonsbruen til sjelen vår er hjertet. Derfor har jeg i alt det jeg gjør STORT fokus på hjertets vei, verdisystem og etikk. Uten kontakt med eget hjertet er det veldig vanskelig å lytte til sjelen og forstå dens behov. Uten kontakt med primærfølelsene (som er følelser basert på hjertets verdier) er det ingen langvarig handlingsenergi til å leve ut sjelens visjon.

Det spirituelle aspektet handler altså om på en veldig praktisk måte å leve i tråd med ditt hjertet, komme nærmere din essens og leve det ut i livet. Det vil føre til mer mening, en følelse av dybde og fullhet (fullfilment – det norske ordet fullhet kan bli litt rart!) i hverdagen. Det kan føre til en dyp innsikt i hvorfor vi er her og hva som er viktig for sjelens vei.

Det bringer inn et fargespekter i hverdagen som ingen kan ta bort uansett hva som skjer i livet. Det gir en dypere forståelse av det som skjer i hverdagen, utfordringer, gleder og skatter! Det drysser et vakkert stjernestøv mellom hverdagens tynne linjer.

Hva er da personlighetsutvikling?

Kommunikasjonsbruen til sjelen er hjertet og primærfølelser (det vil si følelser som er basert på kjærlighet – som tillit, tilgivelse, empati, balanse, fleksibilitet, ærlighet, indre styrke). I mine øyne er dette grunnmuren for dyp og omfattende spirituell utvikling. 

Personlighetsutvikling er prosessen med å utvikle evnen til å leve ut i fra primærfølelser, bygge en sunn karakter med fokus på etikk og verdisystem. Det å leve ut i fra hjertets verdier, som danser til sjelens musikk. Ut i fra dette resonnementet kan vi si at personlighetsutvikling er grunnmuren for spirituell utvikling. Men det er også grunnmuren til så mye mer!

Det å gå inn i en prosess med personlighetsutvikling er basen for å sette seg selv fri fra gamle mønster, preginger og problemer. Spirituell utvikling er prosessen med å komme nærmere vår virkelige natur og kjernen. Uten å endre oss selv, er det veldig lite forbedringspotensial i livet. Det handler om en vedvarende nysgjerrighet og interesse for å forstå dypet av seg selv. Ikke på en navlebeskuende egoistisk måte – men med røttene forankret i et dypt ønske om å komme tilbake til sjelens natur og visdom. 

Når vi ikke kommer dypere inn i vår egen identitet og personlighet, vil relasjonene til omverdenen bli overfladiske.

I personlighetsutvikling kan vi finne frem til en dypere forståelse av egne mønster og handlinger. Innsikt i underbevisstheten for å forstå årsaken til  ulike handlinger og reaksjonsmønster. Utvide bevisstheten til å forstå hvorfor problemene gjentar seg. Ta ansvar for å gjøre noe med de underliggende årsakene ut i fra et ønske om å komme nærmere vår indre kjerne. Bygge opp selvtilliten for å ha muligheten til å gå for det vi virkelig tror på! Finne nøkkelen til indre motivasjon og drivkraft til å ta dine viktige prosjekter hele veien til mål. 

Det kan skape en  grunnmur for å leve livet ut i fra sjelens verdier og visjon.  

Praktiske verktøy og dyp innsikt

Mitt ønske er at alt du lærer kan ha praktisk verdi for deg i hverdagen, slik at dette ikke bare blir enda en ting du lærer og konsumerer! Det er sjeldent jeg ser mennesker gjøre større forandringer i livet basert på kunnskapen i en bok. Hvorfor? Det kan være vanskelig å omsette kunnskap til handling. 

Og der ligger nøkkelen: bøker er absolutt ikke bortkastet (jeg elsker de og en dag drømmer jeg om å skrive en), men kunsten er å benytte det du lærer praktisk i livet! Fra teori til handling. Det kan være vanskelig å gjøre alene. 

Uten handling blir det ingen varige endringer. Det er ingen som kan gjøre jobben for deg eller leve ditt liv. Det er hver enkelt mennesket sitt ansvar, frie vilje og unike mulighet (og en av de viktigste årsakene til at sjelen er her). Selv om jeg ikke kan gjøre jobben for deg, skal jeg hjelpe deg på veien mot aktiv handling! Du står ikke alene. Hvis du er villig til å gjøre jobben, kan vi sammen sørge for at du kan gå for de endringene du lengter etter! Og som står i relasjon til sjelens visjon og lengsler (som gir ekstra motivasjon i prosessen!)  

Det vil være fokus på praktiske verktøy som meditasjon, energiarbeid, hvordan opprette en dyp kontakt med naturens helbredende rytmer og mentale teknikker som avbruddshåndtering (et av mine favorittverktøy for å bryte negative mønster!). Det vil forklares teorien bak verktøyene og hvorfor benytte de, slik at det øker motivasjonen for å ta de med inn i hverdagslivet. 

Det vil deles innsikt og kunnskap om forutsetninger for endringer, hvordan spille på lag med hjernens grunnleggende mekanismer, praktiske eksempler på samfunnspreginger og dogmer som hindrer oss i å leve livet slik vi ønsker det, hva ligger egentlig som føringer i det patriarkalske samfunnet og hvordan påvirker det både kvinner og menn, det autonome nervesystemet, kroppsholdning og muskelbruk i relasjon til stress og indre uro, dyp innsikt i spirituell livsfilosofi og urgammel visdom, samt myer mer!

Dine spørsmål og ønsker vil være med å forme undervisningen, det er noe vi skaper i sammen! Det er selvfølgelig en rød tråd og plan bak det hele, men med fleksibilitet og åpenhet blir den med studentenes innspill skreddersydd gruppas behov og lengsler.    

Naturens helbredende rytmer

Menneskekroppen har ikke forandre seg vesentlig på flere tusen år, men det er skjedd store endringer i samfunnet og menneskers forhold til naturen. Det moderne menneske har fjernet seg veldig langt fra vårt naturlige hjem. 

I alt arbeid jeg gjør er mine røtter dypt forankret i moder jord. Det er der vi kommer fra og hører hjemme. 

 Tre magiske samlinger i fellesskap

Disse tre helgene har ulike temaer, fokus og unike verktøy for vekst og utvikling. De vil være sentrert rundt naturens rytmer, forholdet til ditt indre og kunnskap for bevisstgjøring og forandringer. De tre samlingene er:

1. Få livsgleden tilbake!

2. Styrke og nære viktige relasjoner

3. Gjenoppdage din indre magi som kvinne 

Få essensen av min kunnskap, erfaring og verdifulle verktøy for utvikling og helbredelse. Samlingene har et praktisk fokus, relatert til det samfunnet vi lever i og ditt liv. Undervisningen vil være pedagogisk og oversiktlig, slik at det gir mening i hverdagen!

Sentrale områder i livet  

Samlingene er rettet mot problemer kvinner ofte opplever i dagens verden …som blant annet lav energinivå, spenningshodepine, stress og tankekjør.

Problemer i nære relasjoner, lengsel etter nærhet og dårlig kommunikasjon. Indre tomhet, mangel på mening og søken etter noe mer…

Du får verktøy, kunnskap og innsikt i hvordan du kan begynne å nøste deg ut av problemer på disse områdene i livet.

Under samlingene benytter vi energetiske verktøy til å arbeide med uønskede programmer i underbevisstheten, negative holdninger til deg selv og underliggende årsaker til frykt.  

I seminaret få livsgleden tilbake er det fokus på fysisk og mentale helse. Hvorfor forsvinner energien? Hva kan vi gjøre med kaostanker og stress? Hvordan skape mer energi, glede og nytelse i hverdagen?

I neste samling er fokus på relasjoner og parforhold. Hvordan skape nærende relasjoner med god kommunikasjon? Hva er det kvinner ofte lengter etter i parforhold og hvordan skape mer av det? Om du er singel… hvordan tiltrekke en partner som passer for deg?

Den siste samlingen får du mulighet til å gjøre et dypdykk inn i deg selv og gjennoppdage din indre magi som kvinne. For mange høres det rart ut med en magisk kvinne, men kanskje du har opplevd hvordan en kvinne kan være helbredende kun med sitt nærvær? Fokus denne helgen vil være din egen relasjon med deg selv og kontakten med naturens rytmer relatert til dine personlig rytmer.   

Møter online

Det er inkludert fem møter online med video og lyd, disse vil være ettermiddag/kveld. Det gir oss muligheten til å se hverandre i øynene og få følelsen av å være i samme rom selv om det er mange mil mellom oss. Her kan vi dele erfaringer, du kan stille spørsmål og vi tar opp spennende tema for videre utvikling og vekst. 

Facebookgruppe

Egen facebookgruppe hvor du kan stille spørsmål, dele erfaringer og holde kontakten med de andre deltakere. Jeg legger stor vekt på et godt og nærende fellesskap…. fylt med sjelefamilie, nærvær og hjertekontakt. Hvor vi respekterer hverandre og sørger for et godt miljø.

Vekst & utvilkling

Disse samlingene og oppfølgingen er satt sammen for å få muligheten til vekst og utvikling… slik at du kan vokse ut av dine problemer, bryte ut av fastlåste mønster og komme tilbake til deg selv… Når en kvinne kommer i kontakt med sin virkelige natur og dypeste røtter …kan hun bli mer kreativ, vis, sterk og nærende for seg selv, sine medmennesker og samfunnet. Vi har alle noe unik å bidra med!  

Praktisk informasjon

Datoer helgesamlinger

Få livsgleden tilbake! 1-2. mai 11.00-18.00 (verdi 3790,-)

Kunsten å skape nærende relasjoner, 26-27. juni 11.00-18.00 (verdi 3790,-)

Gjennoppdage ditt indre potensial! 11-12. september 11.00-18.00 (verdi 3790,-)

Fem møter online på kveldstid, opptak på egen medlemsportal vil bli tilgjengelig om du ikke har mulighet til å være med. 

Sted: Ål i Hallingdal (ved restriksjoner grunnet viruspandemi vil helgesamlingene gå online)

Deltakelse alle tre samlinger: 9600,- 

Kursavgiften kan enten betales i sin helhet før oppstart (9600,-) eller deles opp i 5 månedlige avdrag på 2274,- (totalt 11370,-). Det er mulighet for å delta på kun en samling (ta isåfall kontakt med meg). Du finner valgalternativer i påmeldingsskjemaet når du klikker på knappen «til påmelding». Dersom alternativene ikke passer, ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.

Hele min utdanning startet med alternativmessen i Sandefjord i 2018 og orakelverkstedet i 2018. Hele 2019 har vært helt magisk. Jeg har fått lære meg selv og kjenne. Både sider av meg selv som jeg ikke var klar over og sider som jeg ønsker å kjenne mere på. Det har vært både gledes tårer og vonde tårer.

Mine nærmeste både familie, venner og kollegaer har også fått kjenne på gleden ved at jeg har begynt på min vei. Jeg har også fått erfare at jeg tiltrekker meg mennesker som gjør meg godt.

Jeg har følt meg så trygg og ivaretatt på kurs hos Mari. Hun har vist meg at det er mulig å komme seg opp fra det mørkeste mørke. Til å se gleder og nyte livet. Ved å være ærlige og fortelle at det fortsatt vil komme dager som ikke er like lette, men med gode verktøy er det lettere å komme tilbake til gleden og livet.

Og av de flotte vakre kvinnene jeg har fått følge fra 2018 og gjennom hele 2019. Ville ikke vært for uten denne magiske reisen. Og jeg gleder meg til reisen videre i å finne mer og mer tilbake til min indre glede og lengsel etter å leve ut det livet som jeg har kommet hit for å leve.

Cecilie Gusdal-Hamnes

Din visjon

Kom i nærmere kontakt med din livsvisjon! Sjelen hvisker til deg …om din vei, talenter og virkelige behov, men det kan være vanskelig å lytte til den lille indre stemmen i hverdagens mas og kjas. Mange kvinner realiserer heller andres drømmer, enn å leve ut sin egen visjon for livet …da er det lett å miste seg selv og sin indre glød. Går livet litt for mye på autopilot og tomheten sniker seg på?   

Livsglede & nytelse

Få livsgleden tilbake og la gnisten i øynene skinne. Mange lever livet basert på det som forventes av dem og glemmer hva som virkelig er viktig. Ikke ta livet så alvorlig og ha det mer gøy, men hvordan? Få hjelp til å helbrede årsaken til det som blokkerer deg i nytelse og glede som fundament i livet! …slik at du kan ha langvarig energi til deg selv, dine prosjekter og menneskene rundt deg.   

Frihet til å være deg

Føler du deg fastlåst og stuck? Få hjelp til å nøste opp i flokene og surre deg ut av gamle mønster og problemer… da kan du skape friheten til å være deg og spre dine vinger! Uten å henge deg opp i hva andre tenker og mener, men lytte til din indre stemme og virkelige behov.

Hva ønsker du å gjøre da?  

Hvorfor Mari som lærer? 

Under disse tre helgesamlingene er mitt mål å gi deg det beste av min kunnskap, visdom og erfaring. Jeg er ung for å være spirituell lærer og livsveileder, men til tross for alderen har jeg solid utdanning og mye livserfaring. Min utdanning har gått kontinuerlig siden 2014 (i skrivende stund 7 år!) og jeg har mye erfaring med det jeg lærer bort både med meg selv, klienter og studenter..

Jeg har gjennom livet vært i flere vanskelige situasjoner og opplevd store problemer, noe som har presset meg til det ytterste for å lære på en intensiv måte, lete utenfor boksen og finne gode løsninger! Jeg er opptatt av kontinuerlig utvikling og læring, og er fortsatt i aktiv utdanning som spirituell lærer og livsveileder. 

Jeg har en spennende reise bak meg som viser at det finnes håp. Jeg har funnet veien tilbake til livet etter kronisk utmattelse og store smerter. Når jeg var 21 år kollapset jeg og fikk livet og fremtidshåpet revet vekk. Det førte meg inn i et bunnløse mørket med desperasjon, lidelse og mørke tanker.

Gjennom de siste årene har jeg arbeidet målrettet med å komme tilbake til livet! …og er i dag fylt med livsgnist, indre glød og en klar retning for fremtiden. 

Jeg brenner for å hjelpe andre mennesker tilbake til gode helse, indre kraft og livsvisjon.       

…essensen av kunnskapen og erfaringen delt med deg

For å søke hjelp av meg trenger du ikke ha omfattende problemer eller være i et bunnløst mørke… for denne kunnskapen kan overføres til så mange andre livssituasjoner og utfordringer i livet!

Jeg underviser i helhetlig løsninger på problemer som mange mennesker opplever i dagens samfunn…

Blant annet manglende energi, utmattelse, smerter, mørke tanker, konflikter i relasjoner, oversensibilitet, indre tomhet, manglende fremtidshåp eller mening… finnes ikke noe mer? 

Mitt ønske er at disse helgesamlingene kan bringe deg verdifull kunnskap som kan brukes i ditt liv for å vokse ut av problemer og lidelse, samt inspirere og motivere… og vise at det finne HÅP!

«En magisk skaper er et menneske som kan få et knitrende gullstøv til å legge seg usynlig i rommet rundt sitt liv, og som ser at det flimrer fint ut og inn mellom hverdagens linjer.» Pippi Power, Gitte Jørgensen

For et år dette har vært! Aldri har jeg utviklet meg selv så rakst og lært så mye. Jeg har ikke bare lært selvutvikling innen kvinnehelse i teorien, tvert imot! Jeg har fått nyttige verktøy og innsikt i min rolle som kvinne i et samfunn og dyp innsikt i meg seg selv som den kvinnen jeg er. Jeg har virkelig fått oppleve og erfare at jeg er en magisk kvinne med stor verdi for meg selv og de rundt meg. Uansett om det er kjæreste, familie eller kolleger.

Mari er en dyktig, reflektert og gjennomtenkt lærer meg utrolig kunnskap. Hun sitter på kunnskap og innsikt som vårt samfunn så sårt trenger. Og hun ser virkelig meg og deg som individer, sjeler og en del av noe større. Hun er dyktige på å skape et sunt, behagelig og trygt fellesskap som fremmer et godt læringsmiljø. Det er jordnært, nærende og godt å være sammen med studentene og Mari på seminarene.

Min reise i 2019 har vært preget av vekst. Det er takket være dyktig lærer og temaene og kunnskapen som deles. Derfor velger jeg å delta ett år til. Og jeg gleder meg!

Mathilde Knippen

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål, problemer med påmelding, betaling eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

4 + 4 =

Share This