NaturaFeminina

Unfold your wings!

Når en kvinne kommer i dyp kontakt med sin feminitet og virkelige natur,

blir hun mer kreativ, vis, sterk og nærende for seg selv og sitt miljø. 

Ditt univers for blomstring i personlig og spirituell utvikling!

Bryt ut av fastlåste mønster og problemer… føl trygghet i deg selv som kvinne, lev ut din visjon… med mer energi, indre glød og ha mer gøy!

 

for din kropp – ditt sinn – din sjel – ditt liv

Hvorfor investere i deg selv?

Din visjon

Kom i nærmere kontakt med din livsvisjon! Sjelen hvisker til deg …om din vei, talenter og virkelige behov. Hvordan lytte til sjelen? Så du kan leve ut mer av det som gjør det godt! De fleste kvinner realiserer heller andres drømmer, enn å leve ut sin egen visjon for livet …da er det lett å miste seg selv og sin indre glød.   

Livsglede & nytelse

Få livsgleden tilbake og la gnisten i øynene skinne. Mange lever livet basert på det som forventes av dem og glemmer hva som virkelig er viktig. Ikke ta livet så alvorlig og ha det mer gøy, men hvordan? Få hjelp til å helbrede årsaken til det som blokkerer deg i nytelse og glede som fundament i livet! …slik at du kan ha langvarig energi til deg selv, dine prosjekter og menneskene rundt deg.   

Frihet til å være deg

Føler du deg fastlåst og stuck? Få hjelp til å nøste opp i flokene og surre deg ut av gamle mønster og problemer… da kan du skape friheten til å være deg og spre dine vinger! Uten å henge deg opp i hva andre tenker.

Hva ønsker du å gjøre da?  

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir 

Fastlåste mønster

Du inviteres til et år med nærende samlinger, samtaler og magi forbeholdt deg. NaturaFeminina er laget for din helbredelse og utvikling! …for å nøste deg selv ut av fastlåste mønster og problemer, som er vanskelig å komme ut av!

Er du mye sliten, tankekaos og indre stress? Lengter du etter mer energi, livsgnist og en dypere kontakt med deg selv? 

I kontakt med deg selv kan du skape tilstedeværelse, gjenoppdage dine virkelige behov og gi slipp på det du ikke lenger trenger. For noen kan det virke skummelt, men det er først og fremst en spennende reise inn i deg selv!

Sjelen er essensen av deg… gjennom inspirasjon, veiledning og unike verktøy får du hjelp til å skape en dypere forbindelse til din sjel, indre tempel og livsvisjon …slik at du kan bryte ut av fastlåste mønster og selvsabotasje.

Få mer energi, egenkjærlighet og tillit til deg selv. Gjenoppdage ditt uendelige land av kvinnelig kraft og indre glød!   

Takk for 2 fantastisk og gode helger, med både rainbow reiki grad 1 og 2. (på bare 3 uker!!) Jeg er imponert over hvordan du så profesjonelt klarte å dele din visdom og kunnskap på en så varm og vennlig måte.

Hvordan du med kjærlighet geleidet oss gjennom mange metoder, lærte- og korrigerte oss gjennom øvelser og ny lærdom, og lokket frem det indre barn i oss. Vi hadde mang en hjertelig latter.

Jeg har opplevd stor utvikling og er så takknemlig for det. Du har inspirert meg til å jobbe videre. Takk også for at du tar deg tid til å svare på spørsmål og tanker som alltid dukker opp etterpå.

Ingrid Berge

Du er bare helt utrolig 🤗 ❤️
Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg endelig møtte deg. Så jeg kan finne tilbake til det sjelen min lengter etter. Ved å ta utdanning hos deg og Yasmine ☺️
Du er virkelig lyset i mørket.
Så sann og ærlig 🤗❤️

Cecilie Gusdal Hamnes

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang;

«We cant solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them»

Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng med hjelp av å blant annet tenke annerledes. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom

Katarina Draböl Ballari

«Det er så mange ytre ting å ordne hvis man ønsker å vise frem en perfekt fasade, og hvis man ikke passer på, kan det lett uthule sjelen. Hva ville du gjort i livet hvis du ikke var redd?» Pippi Power, Gitte Jørgensen

Hvorfor er disse samlingene for deg?

Det er lett å føle seg alene om sine problemer og kjenne på ensomhet… savnet etter et fellesskap og gode relasjoner med mennesker som forstår deg.

Vi har sett problemer, mønster og savnet etter fellesskap gjenta seg hos mange av våre venninner, klienter og studenter. Vi savner ofte et fellesskap med gode relasjoner og samtaler. Sirkulerende problemer og negative mønster har vi selv har stått fast i…

Noen av problemene vi ofte ser hos kvinner i dag er dårlig selvtillit, et negativt bilde på egen kropp og kronisk dårlig samvittighet. Problemer med menstruasjonssyklus og hormonubalanse. Relasjoner som går på tverke og manglende nærhet til den kjære (eller savnet etter en…) Kaostanker, høyt stressnivå og manglende egentid. Det å si ja, når du egentlig mener nei.

Flere opplever også kronisk slitenhet, utmattelse, muskelsmerter, mørke tanker og indre uro. Hvordan finne veien ut?     

…noen som viser vei

Midt i problemene er det være vanskelig å se lyset i enden av tunnelen. Eller kanskje du ser det, men vet ikke helt hvordan du skal komme dit… noen går i ring og står fast i mørket. Vi opplever at mange kvinner søker veiledning og hjelp… men hvor finnes den?

Kunnskap – erfaring – veiledning

Gjennom mange år i utdanning, egenutvikling og arbeid med klienter og studenter har vi samlet verdifull erfaring og kunnskap…. som vi har erfart kan hjelpe andre mennesker. Vi har spesialisert vår kunnskap til problemer kvinner ofte opplever i dagens verden…fordi vi har opplevd det selv og vet hvordan det påvirket livet. Og det er mange som har disse problemene og trenger gode, helhetlige løsninger! 

Vi ønsker å bidra til å spre håp, lys og løsninger i mørke… vi har fått hjelp til å tenne vår lysfakkel og indre glød når livet gikk på tverke. Og vet hvor viktig det har vært for oss å få denne hjelpen. Nå ønsker vi å gi den videre til andre som trenger hjelp til å tenne sin egen gnist. 

Er det din tur nå? …det kan bli et magisk år for din utvikling, vekst og helbredelse!

Unike verktøy

La deg inspirere og helbrede med unike verktøy, meditasjoner og energiarbeid. Opplev ny innsikt, perspektiver og et hjertevarmt fellesskap med mennesker du kan skape en dyp kontakt med… 

Vi støtter og veileder deg gjennom prosessen for å bryte ut av fastlåste mønster til å gjenoppdage din indre styrke og magi! Da kan du begynne å designe ditt liv som en magisk kvinne… hvor du får gullstøvet til å glitre mellom hverdagens små linjer. 

«Ekstraordinære resultater kommer av å ta alminnelige skritt HVER DAG i den riktige retningen» Grace Marshall

Å leve som «Hele mennesker» er et ønskebegrep som mange kjenner til. Da spiser vi riktig og sunt, beveger oss, setter av tid til oss selv i kalenderen, stresser mindre, nyter livet, skaper et godt hjem for oss selv og de rundt oss, føler suksess og utvikling og mye mer!

Men å leve som en «hel kvinne», er kanskje ikke like kjent begrep. Er det viktig at vi også finner vår indre glød og styrke, vår urkraft som vi alle Kvinner er skapt med? Ja! Etter en livskrise trengte jeg å finne min egen styrke, og komme meg ut ur offerrollen som jeg levd så lenge i.

Dette kurset gir deg et dypdykk i din egen kvinnekraft, som i naturen er så tydelig, men i vårt samfunn nesten har blitt en skam. På dette kurset får du de verktøyene du trenger for å ta deg ut av en livskrise på en trygg og lærerik måte. Jeg oppdaget meg selv på nytt, steg for steg gjennom samlingene.

Denne investeringen i meg selv var verdt hver eneste krone!

Mari og Yasmine er fantastiske lærere og veiledere, som gjennom sin store kunnskap og erfaring engasjerer seg i den enkelte elev sin utfordring, men også utvikler en gruppedynamikk som jeg ikke opplevd tidligere. Vil du finne din fantastiske kvinne kraft som bor i deg, og bli en «hel kvinne» er dette kurset for deg!

Katarina Draböl Ballari

Hva får du?

5 helgesamlinger

Vi samles i nærende fellesskap 5 helger gjennom året 2020. Disse helgene har ulike temaer, fokus og unike verktøy for helbredelse, vekst og utvikling. 

1. Rainbow Reiki® 1. Grad

2. Rainbow Reiki® 2. Grad 

3. Få livsgleden tilbake!

4. Nærende relasjoner

5. Gjenoppdage din indre glød!

Du får essensen av vår kunnskap, erfaring og virkningsfulle verktøy servert til deg. Slik at du slipper å gjøre de samme feilene som oss og fortsette rundt i ring… du kan bruke det du får til forbedring og helbredelse. 

2 samlinger med Rainbow Reiki®

De 2 første samlingene er en del av Rainbow Reiki® systemet – med effektive løsninger og metoder designet for spesifikke problemer… spesielt tilpasset den verden vi er en del av i dag. Du lærer å helbrede med dine egne hender, spontanhealing og hvordan skape en dypere kontakt til din sjel.

Dette er seminarer det er vanskelig å beskrive verdien av… for de kan på en dyptgripende måte hjelpe deg videre i ditt liv. 

Utfyllende informasjon om Rainbow Reiki® 1. Grad finner du her.  

Mer om Rainbow Reiki® 2. Grad finner du her.  

3 sentrale områder i livet  

De 3 siste samlingene er rettet mot problemer kvinner ofte opplever i dagens verden …som blant annet kronisk slitenhet, stress og mye bekymringer.

Problemer i nære relasjoner, lengsel etter nærhet og dårlig kommunikasjon. Indre tomhet, mangel på mening og søken etter noe mer…

Du får verktøy, kunnskap og innsikt i hvordan du kan begynne å nøste deg ut av problemer på disse områdene i livet.

Vi benytter blant annet healingverktøy fra de to første seminarene til å arbeide med uønskede programmer i underbevisstheten, negative holdninger til deg selv og underliggende årsaker til frykt.  

I seminaret få livsgleden tilbake er det fokus på fysisk og mentale helse. Hvorfor forsvinner energien? Hva kan vi gjøre med kaostanker og stress? Hvordan skape mer energi, glede og nytelse i hverdagen?

I neste samling er fokus på relasjoner og parforhold. Hvordan skape nærende relasjoner med god kommunikasjon? Hva er det kvinner ofte lengter etter i parforhold og hvordan skape mer av det? Om du er singel… hvordan tiltrekke en partner som passer for deg?

Den siste samlingen får du mulighet til å gjøre et dypdykk inn i deg selv… hvor fokuset er i din egen relasjon med deg selv. Hvordan behandle deg selv på en bedre måte? Bygge bedre selvtillit… kun i vennskap med deg selv kan du virkelig blomstre.

8 kraftfulle ritualer

Det er inkludert 8 kraftfulle og magiske ritualer… som følger naturen sykluser og helbredende rytmer. Det vil hjelpe deg å komme i kontakt med dine dypeste røtter og naturen i seg selv. Slik at du kan bruke dette til helbredelse og utvikling i ditt liv.   

Samlinger online

Hver måned gjennom utdanningen prates vi online med video og lyd – det gir oss muligheten til å se hverandre i øynene og få følelsen av å være i samme rom selv om det er mange mil mellom oss. Her kan vi dele erfaringer, du kan stille spørsmål og vi tar opp spennende tema for videre utvikling. 

Medlemsportal

Tilgang til online medlemsportal – med en rekke kunnskap, teori og undervisning i ulike temaer som kan hjelpe deg i ditt liv. Her får du tilgang til undervisning med både Yasmine Gómez-Salazar, Mari Anfinsen Nilsen og Pål-Esben Wanvig (som er  vår lærer, mentor og coach).

Facebookgruppe

Facebookgruppe hvor du kan stille spørsmål, dele erfaringer og holde kontakten med de andre deltakerne gjennom dette året. Vi legger stor vekt på et godt og nærende fellesskap…. fylt med sjelefamilie, nærvær og hjertekontakt. 

…for kontinuerlig vekst & utvilkling

Vi har satt sammen disse samlingene og oppfølgingen for at du får kontinuerlig hjelp og utvikling… slik at du kan vokse ut av dine problemer, bryte ut av fastlåste mønster og komme tilbake til deg selv… med dine unike talenter og indre glød.  

Praktisk informasjon

Datoer helgesamlinger

14-15 mars: Rainbow Reiki® 1. Grad verdi 2790,-

25-26 april: Rainbow Reiki® 2. Grad verdi 5790,-

6-7 juni: Få livsgleden tilbake! verdi 3790,-

29-30 august: Nærende relasjoner & parforhold veri 3790,-

10-11 oktober: Hjertemagi & indre glød verdi 3790,-

Datoene for de 8 ritualene (verdi 1440,-) finner du her. 

Samlingene online vil være en gang i månenden på kveldstid. Videoene på medlemsportalen kan du se når du vil.

Ved påmelding får du alt av datoer og informasjon tilsendt på mail. 

Sted: Grønsetveien 8, 3090 Hof i Vestfold (pga. av viruspandemi vil flere av seminarene og arrangementene gå online)

Investering: 19 950,-

Kursavgiften kan enten betales i sin helhet før oppstart eller deles opp i månedlige avdrag med kun 1828,- pr. mnd over et år. Du finner valgalternativer i påmeldingsskjemaet når du klikker på knappen «til påmelding». Dersom alternativene ikke passer, ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.

Hele min utdanning startet med alternativmessen i Sandefjord i 2018 og orakelverkstedet i 2018. Hele 2019 har vært helt magisk. Jeg har fått lære meg selv og kjenne. Både sider av meg selv som jeg ikke var klar over og sider som jeg ønsker å kjenne mere på. Det har vært både gledes tårer og vonde tårer.

Mine nærmeste både familie, venner og kollegaer har også fått kjenne på gleden ved at jeg har begynt på min vei. Jeg har også fått erfare at jeg tiltrekker meg mennesker som gjør meg godt.

Jeg har følt meg så trygg og ivaretatt av både Mari og Yasmin. Det at de har vist at det er mulig å komme seg opp fra det mørkeste mørke. Til å se gleder og nyte livet. Ved å være ærlige og fortelle at det fortsatt vil komme dager som ikke er like lette, men at de har lær seg og meg verktøy for å letter komme tilbake til gleden og livet.

Og av de flotte vakre kvinnene jeg har fått følge fra 2018 og gjennom hele 2019. Ville ikke vært for uten denne magiske reisen. Og jeg gleder meg til reisen videre i å finne mer og mer tilbake til min indre glede og lengsel etter å leve ut det livet som jeg har kommet hit for å leve.

Cecilie Gusdal-Hamnes

Samarbeid og fellesskap

Helgen er et samarbeid mellom Yasmine Gómez-Salazar og Mari Anfinsen Nilsen – slik at vi kan gi deg det beste av vår kunnskap og erfaring. Til sammen har vi mer enn 20 års erfaring innenfor den alternative og spirituelle verden. …med blant annet fotsoneterapi, klassisk massasje, feng shui, familieoppstillinger, sjamanisme, yoga, coaching og som spirituelle lærere. Vi har lang utdanning og erfaring – både med oss selv, vår egen utvikling og med klienter og studenter.

Yasmine Gómez-Salazar

Yasmine har en helt utrolig historie. Hvor hun har opplevd vanskelige situasjoner i livet som førte henne inn i et bunnløst mørke med desperasjon, lidelse og depresjon. Når hun deler sin historie får jeg gåsehud og blir imponert over hva hun har fått til!

Hun viser med sin livshistorie at det er mulig å grave seg ut av de dypeste mørke hull. 

Hun har på inspirerende måte kommet ut av en mørk tilværelse og til den andre siden med dyp innsikt, omfattende kunnskap og verdifull visdom. Hvor hun i dag har skapt livet hun en gang drømte om… når vi snakker sammen i dag kan jeg se gnisten i øynene hennes, lysten på livet og en enorm inspirasjon og motivasjon til å hjelpe andre mennesker med sin erfaring og visdom. 

Mari Anfinsen Nilsen

Jeg har også en spennende historie som viser at det finnes håp. Jeg fant veien tilbake til livet etter kronisk utmattelse og store smerter. Når jeg var 21 år kollapset jeg og fikk livet og fremtidshåpet revet vekk. Det førte meg inn i et bunnløse mørket med desperasjon, lidelse og mørke tanker.

Gjennom de siste årene har jeg arbeidet målrettet med å komme tilbake til livet! …og er i dag fylt med livsgnist, indre glød og en klar retning for fremtiden. 

Jeg brenner for å hjelpe andre mennesker tilbake til gode helse, indre kraft og livsvisjon.      

.      

…essensen av vår kunnskap delt med deg

For å søke vår hjelp trenger du ikke ha omfattende problemer eller være i et bunnløst mørke… for denne kunnskapen kan overføres til så mange andre livssituasjoner og utfordringer i livet!

Vi underviser i holistiske løsninger på problemer som mange mennesker i dag opplever…

Blant annet manglende energi, utmattelse, smerter, mørke tanker, konflikter i relasjoner, oversensibilitet, indre tomhet, manglende fremtidshåp eller mening… finnes ikke noe mer? 

Vi har kommet ut av vårt mørke og håper det kan inspirere deg!

Våre spirituelle lærere

Det du får gjennom utdanning og samlinger er bygd på vår erfaring og kunnskap …samt det vi har fått lære gjennom tusenvis av timer med utdanning, gruppeveiledning og individuell coaching. Vi har samlet oss mye erfaring gjennom disse årene. 

Vi har vært i utdanning med tre kunnskapsrike og dyktige spirituelle lærere. Walter Lübeck, Pål-Esben Wanvig og Maria Jeannne Dompierre. Disse menneskene er vår inspirasjon, hjelpere og veileder på vår vei… De har hjulpet oss til å bygge en solid grunnmur med profesjonell utdanning og intensiv veiledning! 

Veiledning og støtte på veien

Fra vårt mørke har vi fått den hjelpen og veiledningen vi så sårt hadde behov for. Nå ønsker vi å gi dette videre til mennesker som har behov for vår hjelp… vi veileder og støtter deg i din helbredelse og utvikling. Slik at du kan komme ut av fastlåste problemer og skape dyp forbindelse til din essens. 

Dette kan være et år med samlinger forbeholdt deg, din kropp, sinn og sjel!

Et sted hvor du kan være deg selv og dele det du har på hjertet uten å bli dømt eller sett ned på. Vi legger til rette for et trygt og godt miljø for læring og utvikling! 

Er du klar for å nære deg selv med ny innsikt, utvikling og helbredelse? …hvis du ikke var redd, tenkte på hva andre mener eller skapte unnskyldninger for deg selv – hva ville du gjort akkurat nå? 

«En magisk skaper er et menneske som kan få et knitrende gullstøv til å legge seg usynlig i rommet rundt sitt liv, og som ser at det flimrer fint ut og inn mellom hverdagens linjer.» Pippi Power, Gitte Jørgensen

For et år dette har vært! Aldri har jeg utviklet meg selv så rakst og lært så mye. Jeg har ikke bare lært selvutvikling innen kvinnehelse i teorien, tvert imot! Jeg har fått nyttige verktøy og innsikt i min rolle som kvinne i et samfunn og dyp innsikt i meg seg selv som den kvinnen jeg er. Jeg har virkelig fått oppleve og erfare at jeg er en magisk kvinne med stor verdi for meg selv og de rundt meg. Uansett om det er kjæreste, familie eller kolleger.

Mari og Yasmin er dyktige, reflekterte og gjennomtenkte lærere meg utrolig kunnskap. De sitter på kunnskap og innsikt som vårt samfunn så sårt trenger. Og de ser virkelig meg og deg som individer, sjeler og en del av noe større. De er dyktige på å skape et sunt, behagelig og trygt fellesskap som fremmer et godt læringsmiljø. Det er jordnært, nærende og godt å være sammen med studentene og Mari og Yasmin på seminarene.

Min reise i 2019 har vært preget av vekst. Det er takket være de dyktige lærerne og temaene og kunnskapen de har. Derfor velger jeg å delta ett år til. Og jeg gleder meg!

Mathilde Knippen

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål, problemer med påmelding, betaling eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

4 + 4 =

Share This