Restorative yoga og Rainbow Reiki©

 

En oase med næring til kropp, sinn og sjel på Mynte Yoga i hjertet av Sandefjord sentrum.

Senk skuldrene, gi slipp på bekymringer og anspenthet, finn hvile og tilstedeværelse. En unik kombinasjon mellom yoga og Rainbow Reiki© for å hjelpe på best mulig måte til mindre smerter, mer overskudd og aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper. 

Stressa og sliten?

Kom til din oase med næring for kropp, sinn og sjel på Mynte Yoga – for en god start på dagen!

Dette er en time som passer for deg som er mye sliten og har et etterlengtet behov for å lade opp batteriene. Eller for deg som opplever smerter i kroppen, høyt stressnivå og tankekjør. Få hjelp til å komme inn i dyp avspenning, gi slipp på stress og anspenthet. 

Vi skaper et godt fellesskap – hvor vi kan ta vare på hverandre og få lov til å være den vi er. Om det er en dårlig dag i joggeboksa, usminket eller et smil om munn og full av energi. Uansett tilstand har vi behov for tid til oss selv og en stund med hvile. 

Timen passer for deg som opplever utbrenthet, utmattelse eller smerter i kroppen. Eller ønsker å forebygge utbrenthet og ryggproblemer. Den er veldig rolig, nærende og du får hjelp til å finne øvelser for din kropp. Vi skaper et sted hvor du får lov til å hvile og bli tatt vare på.    

Takk for fine yogatimer, jeg har lært utrolig mye om meg selv og hvordan kroppen min fungerer. Du er veldig flink til å lede oss gjennom øvelsene, til å forklare og inspirere oss til å få med de små detaljene som utgjør så stor forskjell, uansett hvilket kunnskapsnivå hver enkelt av oss har.

Jeg synes du er modig og viser en styrke på en god og positiv måte når du deler med oss om dine egne vanskelige erfaringer.

For meg har disse yogatimene blitt til mine favoritt gjøremål i uka og jeg gleder meg til hver time. Du har lært med å sette pris på de små øyeblikkene, som vi har så mange av, men som mange bare haster forbi og ikke nyter i hverdagen.

Yogastudent

Lade batteriene

Dette er en unik time med kombinasjonen yoga, meditasjon og behandling med Rainbow Reiki®. Få hjelp til å lade batteriene, kom inn i dyp avspenning, gi slipp på anspenthet og aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper. 

Energi til resten av uka

Mange av deltakerne forteller at denne stunden med restorative yoga og meditasjon er høydepunktet for uka. De har satt sin egen helse på kalenderen og gitt rom for regenerasjon og hvile. Med litt tid til seg selv…for å sikre energi til resten av uka!   

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir 

Praktisk informasjon

Tid: torsdager 08.30-09.30

8 ukers kurs

27. august-22. oktober 2020 (ingen time i høstferien uke 40)   

Sted: Mynte Yoga, Kongensgate 24, 3211 Sandefjord

Deltakelse: 1500,-  

(dersom det skulle bli steng grunnet viruspandemi flyttes timene online)

Klikk på knappen «til påmelding» for å komme til din oase med næring for kropp, sinn og sjel på Mynte Yoga. 

«Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs».

Lene Marie Knudsen

Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. 
Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål, problemer med påmelding, betaling eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

13 + 8 =

Share This