Holistisk massasje

Nærende og avslappende massasje – gjør kroppen til et godt sted å være…

Gi slipp på anspenthet, stress og smerte med varm olje, krystaller og fjærlett massasje… følelsen av å være innpakket i silke mens roseblader regner over deg. Foren kropp, sinn og sjel. 

…tid til deg

Denne vidunderlige massasjen er tid forbeholdt deg… du kan komme inn i en oase av næring for både kropp, sinn og sjel. Ditt rom for egentid og opplading. En liten gave til deg selv med tid til hvile, ro og avspenning.

Mange kvinner savner akkurat dette… få lov til å sette deg selv på timeplanen og finne ditt lille pusterom i hverdagen. Noe du kan glede deg til når stresset setter seg i kroppen og livet går litt for fort. 

…et sted hvor du blir tatt vare på.

Du ligger på massasjebenken og kan slappe av…oppleve myke bevegelser, hender som glir lett over varm olje og nærende krystaller. En harmonisk fred og dyp avslapping sprer seg i din kropp. 

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir

Gi slipp på spenninger

I denne massasjen glir og stryker hendene lett over huden – uten smerter eller harde trykk. Kroppen kan reagere dypere og mer intensivt på myke impulser enn kraftfulle. Den er mer villig til å følge en ny idé for endring når den forsiktig blir ledet, i motsetning til å bli presset i en ny retning.

Det hjelper spenninger i kroppen å smelte vekk… Du får hjelp til å gi slipp på anspenthet med både massasje og vakkert energiarbeid.

Dette er en vidunderlig kombinasjon. Energiarbeidet gjøres under massasjen ved å bruke ressurser fra den metafysiske (…også kaldt spirituelle) verden til å hjelpe både kropp, sinn og sjel. På denne måten kan underbevisstheten påvirkes…

til å gi slipp på årsakene til anspenthet og smerter. Energien når dypt inn i muskelvevet for å hjelpe til med varig reduksjon av anspenthet.

Holistisk massasje kan påvirke deg på en dyptgripende måte….med et bedre forhold til egen kropp, helbrede skyld, skamfølelser og dårlig samvittighet. Hjelpe deg til økt selvtillit og mer tilstedeværelse i deg selv og ditt liv. Fordi du fortjener det!

Hvorfor holistisk massasje?

På grunn av energiarbeidet kan denne unike massasjen påvirke deg på en dyptgripende måte… langt ut over kun det å jobbe med muskelvev og spenninger. Holistisk massasje kombinerer det fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle for å hjelpe deg på best mulig måte. 

Sliter du med dårlig selvtillit eller negativt forhold til egen kropp? Det er mange som oppsøker meg for hjelp med dette – og jeg forstår godt hvordan du har det dersom dette er deg… massasjen kan hjelpe deg med å gradvis endre forholdet til egen kropp og godta deg selv som du er. 

Her er noen eksempler på hvorfor mennesker oppsøker meg for holistisk massasje:

 • Smerter i rygg og nakke
 • Hodepine
 • Kronisk høyt stressnivå
 • Negativt forhold til egen kropp
 • Dårlig selvtillit
 • Manglende kontakt med deler av kroppen
 • Plagsomme arr
 • Skyld og skamfølelser
 • Problemer med egen seksualitet
 • Dårlig samvittighet
 • Manglende kontakt med egne følelser

«Take care of you body. It’s the only place you have to live.» Jim Rohn

Bestill din time

Holistisk massasje hjelper deg å løse opp i anspent muskulatur og stresse ned. Kanskje du ønsker fokus på nakke og rygg… eller andre områder du opplever problemer eller smerter. Fortell hva du ønsker hjelp til, så lager vi behandling som passer for deg. 

Du er velkommen til mine hyggelige behandlingslokaler i Sandefjord. All praktisk informasjon får du ved bestilling av time. Den første timen har vi litt samtale før massasjen hvor jeg forklarer nærmere om behandlingen. Dette er viktig for at massasjen kan tilpasses dine behov…noe som gir deg best mulig resultat og en vidunderlig opplevelse. 

Har du behov for gavekort til din kjære? Ta kontakt med meg!

Fyll ut kontaktskjema, så finner vi en tid som passer for deg 🙂 Fyll inn navn og mailadresse. I meldingen skriver du hvilke tider som passer for deg og hvor lang du ønsker massasjen skal være. Det kan enten være på…. 

30 minutter: 490,-

60 minutter: 870,-  

90 minutter: 1200,-

Til deg som virkelig ønsker forbedring, løse opp i anspente muskler og få et bedre forhold til egen kropp anbefaler jeg pakkeløsninger. Da har vi tid til deg!

1) Pakkeløsning på 3 behandlinger: 2400,- (800 pr. time)

2) Pakkeløsning på 5 behandlinger: 3750,- (750,- pr. time) 

 ..velkommen til en nærende og vakker stund forbeholdt deg, din kropp, sinn og sjel 🙂

Kontaktskjema

10 + 1 =

Share This