Mari Anfinsen Nilsen

Komplementær behandler, livsveileder og coach, spirituell lærer og yogalærer

Jeg hjelper mennesker med å gjøre en reorientering, slik at de kan ta tilbake styringen og designe sitt eget liv. 

Veileder & coach

Som livsveileder hjelper jeg mennesker med målrettet og effektiv personlighetsutvikling, slik at de kan se seg selv og verden fra nye perspektiver og skape løsninger på gamle problemer.

Perspektivet vi ser verden fra, kan skape lidelse og smerte. Når det implementeres et nytt bilde, i tråd med virkeligheten – kan det løse årsaken til problemer, utfordringer og stress.

En reorientering av grunnleggende perspektiver på livet, kan sette deg fri fra fortidens problemer slik at du kan designe ditt liv!

Mennesker med ulike problemer oppsøker meg. Det kan være ryggsmerter, utbrenthet, mangel på mening og livsgnist eller søvnproblemer.

Noen ganger tar det tid å nå målene. På veien kan det skapes motivasjon og inspirasjon, slik at du går helt til mål.

Det er en kunst å transformere mørke og problemer til gull – som motiverer på veien!

Min reise fra kronisk utmattelse til sprudlende glede har vært lang. Tilbakeslagene har vært mange og motbakkene bratte. Hver gang har jeg reist meg – litt sterkere, med ny visdom og enda modigere.

Kunsten er å vokse ut av problemet – slik at det ikke oppstår igjen.

Noen problemer kan ikke løses. Hvordan akseptere det som ikke kan endres, slik at livet kan fylles med glede, gnist og mening i din situasjon!

Komplementær behandling

Jeg behandler med livsenergi, både Rainbow Reiki® og White Feather Sjamanisme.

Dette kan være ukjent for mennesker i dagens samfunn, og jeg var selv skeptisk. Hvordan kan behandling med livsenergi gi resultater? 

Når vi bryter ned atomer til minste detalj, viser fysikken at alt er energi. Livsenergi kan hjelpe de grunnleggende delene av et menneske med å regulere seg selv, slik at de kan komme tilbake til sine naturlige rytmer.

Menneskers naturlige rytmer er grunnmuren for en god helse – både fysisk, mentalt, emojosnelt og spirituelt. 

Nyere forskning viser at underbevisstheten styrer store deler av menneskelig atferd og tanker.

Ved bruk av sjamanistiske metoder nås den delen av underbevisstheten som er relatert til et problem, slik at de underliggende årsakene til problemet kan løses.

Med tilgang til underbevisstheten kan årsaken til anspente muskler løses – slik at muskler og ledd kan komme tilbake til sin naturlige plass. Dette er grunnlaget for Rainbow Reiki® Ryggsøyleterapi, som er utviklet for å skape en sunn rygghelse med naturlige bevegelser.

For å gjøre et dypdykk i underbevisstheten og løse komplekse problemer, benytter jeg orakler som runer og chakraenergikort. Dette gir innsikt i problemer, og kan brukes til dyptgripende helbredelse.  

Grunnleggende i behandling er en helhetlig og målrettet fremgangsmåte, slik at du kan oppleve fremgang i ditt liv.

Denne form for omfattende og holistisk behandling, kan gi målbare resultater for klienter som er villig til å samarbeide. 

Med en helhetlig tankegang og fremgangsmåte, legger vi optimalt til rette for at kroppen kan komme tilbake til en sunn tilstand med god helse. 

Yogalærer

Yoga er mer enn fysisk trening og øvelser for kropp.

Verden av yoga inkluderer livsfilosofi, personlighetsutvikling, spirituell utvikling og selvrealisering, pust, meditasjon og næring til din kropp. Det handler om å skape tilstedeværelse, balanse og kontakt med deg selv. Alt du lærer på yogamatten, kan du ta med deg inn i ditt liv. 

Yoga kombinerer det materielle og metafysiske (spirituelle) på en herlig og jordnær måte!

Min bakgrunn fra idrettsstudier, toppidrettsutøver og mange år som trener har ført til et spesielt øye for kroppens naturlige bevegelser.

Dette bringes inn i yogaklassene – hvor det er fokus på teknikk, kroppsholdning, rygghelse, finne dine variasjoner av yogaøvelsene og skadeforebygging. 

Yogaøvelser som passer deg og pust nærer kroppen.

Meditasjon skaper stillhet i sinnet, slik at du kan komme nærmere din essens. Sjelen er essensen av deg.

Det handler om å gå på din vei – skape det sjelen lenger etter.

Når du går gå din livsvei fylles tomrommet mange har inne i seg. Er det ikke noe mer til dette livet?

Du på rett sted til rett tid, og har følelsen av flyt. Du tiltrekker deg de menneskene og situasjonene som passer for deg, for at du skal lære og utvikle deg. På din vei lever du ut dine unike talenter og ressurser, og deler disse med verden slik det passer for deg.

Yoga er i dag godt etablert i det vestlige samfunn, og en akseptert måte å tre inn i en spennende verden av noe mer.

Som yogalærer ivaretar jeg en holistisk form for yoga – med solid kunnskap om de fysiske yogaøvelsene og omfattende erfaring og innsikt i den spirituelle siden av yogaens verden. I mine timer får du en herlig kombinasjon mellom yogaens kroppslige øvelser, Rainbow Reiki® og en dyktig spirituell lærer som kan hjelpe deg videre på din vei. 

Det unike med en slik form for yoga er at du får det beste av yogaøvelser og pust, men også fokus på effektiv personlighetsutvikling og livsfilosofi!

Slik at du kan oppleve resultater av din yogapraksis, ta med deg verktøy og metoder inn i din hverdag for å skape mer balanse, mindre stress og smerter i din kropp og økt tilstedeværelse. Yoga kan være en særdeles god investering i din helse, kropp og sinn!    

Spirituell lærer

Blir kjent med din essens! Sjelen er essensen av deg.

Som spirituell lærer hjelper jeg mennesker med å komme i kontakt med og forstå sin essens. Når du forstår din essens, kan du begynne å leve ut dine virkelige behov og dele dine unike talenter og ressurser med omverdenen.

Du får hjelp til å bli geleidet på din livsvei, slik at du ikke lenger føler deg tom innvendig og rådvill.

Din livsvei er grunnlaget for å skape mening og leve ut din grunnleggende visjon for dette livet! Når du lever ut din visjon, vil du oppdage en dyp tilfredsstillelse og mening med det du gjør. 

Når du lever ut integritet til din essens, vil du møte mennesker i livet som passer for deg.

Mennesker du kan skape en dyp kontakt med og grunnleggende forståelse for hverandre.

Du er på rett sted til rett tid, slik at du tiltrekker deg de ressursene du har behov for akkurat nå. Det kan være bosted, jobb, venner, partner eller kanskje husdyr som passer for deg. Du har følelsen av å være akkurat der det er riktig for deg å være akkurat nå. 

Sjelen kan fylle tomrommet inne i deg med kjærlighet og mening, slik at du kan spre dette til menneskene rundt deg. Da kan du være der for deg selv, og menneskene du er glad i på en nærende og sunn måte.

 Din livsvei er grunnlaget for mening, glede, næring og lykke i livet! 

 

I dag møter kvinner særskilte utfordringer i en maskulin verden.

Et av mine ekspertområder er kvinner og femininitet, og hvordan den moderne kvinne kan leve med god helse, mer overskudd og sunn selvtillit – til tross for et økende press fra omverdenen. 

Dette er et grunnleggende behov og essensiell kunnskap, som kan hjelpe kvinner i det moderne samfunnet å skape et fult og meningsfylt liv. Hvor du tar vare på din helse og lever ut det som virkelig er viktig for deg.

I treningen Årshjul for kvinner får deltakerne hjelp med å bli kjent med sin virkelige arv og magi som kvinne. Slik at de kan finne tilbake til sine unike talenter og ressurser og dele disse med verden på sin måte.

I denne treningen møter du et fellesskap med likesinnede kvinner. Slik at du kan oppleve det helt unike med det å være en del av et nærende og ivaretakende fellesskap. Hvor vi står sammen.

La dine feminine egenskaper blomstre gjennom årstidene med Årshjul for kvinner, slik at du kan gjøre en reorientering og ta tilbake styringen over ditt liv.

Møt Mari

I 2013 kollapset jeg i en alder av 21 år.

Før kollapset var målet å utdanne meg som klinisk ernæringsfysiolog. Jeg hadde funnet drømmemannen, og levde livets glade dager i Oslos travle gater.

Dagene var fylt til randen med jobb, studier, venner, familie, trening og uteliv! 

I tenårene var jeg aktiv friidrettsutøver, og hadde to år med idrettsstudier på høgskolen bak meg. Verden lå for mine føtter, med reiser til Zambia, Sør-Afrika, Marokko, Costa Rica og den Dominikanske Republikk.

Jeg var et sprudlende menneske med livet foran meg.

Over natten ble livet mitt endret. Hele livsgrunnlaget ble revet vekk under beina på meg, og min verden ble mørk. 

Jeg var totalt utmattet. Uten evne til å ta vare på meg selv, med store smerter og en livløs kropp. Jeg ble til en paralysert versjon av meg selv, uten evne til å leve mitt eget liv. Etter en stund i mitt mørkeste mareritt forsvant mitt fremtidshåp.

Alle spesialister ble oppsøkt, men ingen fant ut hva som var galt. Jeg fant ikke løsninger eller håp i det tradisjonelle helsevesenet.

Etter mange år med utredning og en rekke spesialister, satte legene diagnosen ME (kronisk utmattelsessyndrom). På det meste var jeg 20 timer i døgnet sengeliggende. Det var en ensom og mørke tilværelse.

Desperasjonen førte meg inn på en alternativ vei, med holistiske løsninger. Denne veien har inkludert utdanning i White Feather Sjamanisme®, Rainbow Reiki® og Forandre ditt liv på 90 dager – livsveileder.  

Seminaret Rainbow Reiki 1. Grad ble begynnelsen på min vei tilbake til livet.

Denne veien har vært lang – med både gigantiske oppturer og store nedturer. Det har ført til at jeg har funnet løsninger på komplekse problemer. 

På veien har jeg samlet verdifull kunnskap, som transformeres til visdom for resten av livet.

De siste 7 årene har jeg benyttet til intensiv personlighetsutvikling og helhetlig arbeid for å komme tilbake til livet. På denne veien innså jeg at parforholdet ikke var slik jeg drømte om, og at vi levde i et forhold som ikke var bra for noen av oss. Jeg har arbeidet for å skape god søvnkvalitet, navigere rundt mørke hull og paralyserende tilstander og skape ressurser til å igjen leve livet!

De siste årene har jeg fått muligheten til  å bli kjent med mine virkelige behov, og hvordan jeg kan leve ut disse i min hverdag. 

Jeg har lært grunnlaget for hvordan jeg kan skape et lykkelig og meningsfylt liv for meg selv – hvor jeg virkelig trives med mitt liv! 

I dag elsker jeg å benytte denne kunnskapen og erfaringen til å hjelpe andre mennesker.

Det gjør jeg i min behandlingspraksis som livsveileder, profesjonell healer og spirituell lærer. Jeg har ulike utdanninger og kurs i Rainbow Reiki®, White Feather Sjamanisme® og Årshjul for kvinner.

Gjennom min sykdomsperiode har jeg også forelsket meg i yogaens verden, og i dag har jeg ulike kurs i yoga – hvor jeg kombinerer kunnskapen fra idrettsverden og visdommen fra den alternative verden.  

I dag kan du se livsgnisten i mine øyne – og overskuddet til å dele dette med omverdenen.

Min erfaring er at det finnes håp i mørket og en vei ut!

Share This