Full kroppsbehandling – Marayana Sayi®

Dette er min favorittbehandling – som jeg benytter hver dag på meg selv!

Hva er Marayana Sayi®?

Det er en holistisk behandlingmetode som sørger for dyp avspenning, regenerering og aktivering av kroppens egne selvhelbredende krefter.

Det tar 3-4 minutter å starte opp behandlingen! Deretter går den av seg selv i 20 minutter. 

Med denne metoden kan du behandle deg selv, hele familien og venner samtidig, med kun EN behandling. Uavhengig av hvor disse menneskene befinner seg.

Behandlingen kan du utføre over alt, om du sitter på bussen, ligger hjemme på sofaen, er på kontoret eller mens du sitter på et fly. Behandlingen stopper av seg selv etter 20 minutter, og det spiller ingen rolle hva du gjør under disse minuttene.

Maryana Sayi® benytter de mest avanserte prinsipper innen kvantemedisin for å gi deg og de du behandler en optimal tilførsel av livsenergi. Alle viktige organer og områder på kroppen blir forsynt med denne livsenergien under behandlingen.

Du kan skreddersy behandlinger for deg selv, klienter, familie eller venner i forhold til deres problemer, smerter eller utfordringer. Dette kan du gjøre ved å benytte spesialposisjoner, ulike mantras, symboler, healingsteiner og aromaterapi.

Min erfaring med Marayana Sayi®

Jeg elsker å ha muligheten til å sette meg selv “på lading” hver dag, og sørge for at kroppen min har muligheten og de ressursene den trenger for å kunne reparere seg selv!

Hvordan reagerer bilen din dersom den ikke får riktig drivstoff og olje?

Dette er en metode jeg benytter på daglig basis, som en viktig del av det å ta vare på min helse og velvære.

Jeg har erfart hvor viktig det er at kroppen har overskudd til å gjøre “forfallende” arbeid og ta vare på seg selv!

Marayana Sayi® er enkel, holistisk og tidsbesparende metode!

Share This