Blir vi påvirka av månen? Kanskje du har merka det på kroppen eller psyken ved fullmåne 😅🌝? Mange av mine kvinnelige studenter og klienter er nysgjerrige på månens ulike faser i relasjon til deres egen syklus! Her kommer en liten intro 🌛🌝🌜

Har du lagt merke til noen sammenheng med din syklus og månens syklus? Del gjerne erfaringen din i kommentarfeltet, jeg er superspent på å høre ulike erfaringer som kan være så forskjellig fra kvinne til kvinne 🌝

Opplever du at det er mye stress og jag i hverdagen? Eller å ha en følelse av å være ute av rytme eller i usynk med deg selv, naturen og månen? Menneskekroppen har ikke forandret seg vesentlig på flere tusen år, men det har skjedd store forandringer i verden og menneskers forhold til naturen.

Vi preges av å leve i et patriarkalsk samfunn, som ikke er tilrettelagt kvinners behov og lengsler. Det har frarøvet mange kontakten med sin virkelige natur, grunnmuren for god helse, indre glød og motstandskraft.  

Hvordan bryte fri fra disse pregingene, utvide bevisstheten og endre gamle mønster for å vokse ut av problemer og negative sirkler?

Når vi kommer i kontakt med vår virkelige natur og dypeste røtter kan vi ta vare på egen energi og helsebalanse!

For meg har naturen vært en superviktig del av denne reisen, deriblant å bli bedre kjent med månens ulike faser, ressurser, visdom og innsikt. Det er for mange kvinner en måte å bli kjent med sin egen feminine kraft og visdom på.

Resonnerer dette tema med deg? Om du har et ønske om å dykke dypere inn i månens ulike faser, kvinnelige tema og feminine kraft kan det være at du finner prosjektet NaturaFeminina spennende! Mer informasjon finnes her: https://marianfinsen.com/naturafeminina/

I den neste månefasen, lytt gjerne til kroppen og legg merke til hva som foregår i de ulike delene av månefasen. Hvordan påvirker de deg? Er det ulikt energinivå i de ulike fasene? Gå gjerne på en liten oppdagelsesferd, skriv ned opplevelsene og bli bedre kjent med både månens og kroppens rytmer. 

  

Mari ✨🦋

Share This