Fokus på årsaken til problemer

 

Menneskekroppen har ikke forandre seg vesentlig på flere tusen år, men det er skjedd store endringer i samfunnet og menneskers forhold til naturen. Vi lever i en tid med raskt tempo, stress og høye krav i hverdagen. Dette fører mange mennesker inn i sykdom, lidelse, og frustrasjon. I livsveiledning og coaching er det fokus på å løse de underliggende årsakene til lidelse, samt lindre og forebygge helseproblemer som plager det moderne mennesket. 

Bestill din tid nå

Fastlåst i den negative sirkelen?

Mange sliter med lite energi i hverdagen, eller bærer på en følelse av indre tomhet. Livet er kanskje fylt med frustrasjon, motgang og stress.

Eller kanskje det er gått så langt at utmattelsen styrer hverdagen, eller de mørke tankene har tatt overhånd. 

Det kan oppleves som umulig å komme ut av den negative sirkelen!

Er batterinivået lavt og stresset høyt, kan dette fort gå ut over alle aspekter av livet…

Du opplever kanskje å måtte avlyse avtaler eller ikke får gjort det du egentlig ønsker? Eller kanskje hele livet er satt på pause på grunn av utfordringer med helsa? 

I en tilstand av å være sliten eller med kroniske smerter, er det ikke unaturlig å føle seg tom, mindreverdig og at selvtilliten får seg en knekk.

 

Målet er å hjelpe deg tilbake på din livsvei slik at du kan leve livet til det fulle med livsgnist og overskudd,

selv i en verden som går i raskt tempo og med høye krav!

Fokus på helhetlige løsninger

Mennesker opplever i dag større belastning enn tidligere både fysisk, mentalt og emosjonelt. Dette viser seg å tære på helsa vår!

Statistisk sentralbyrå viser at stadig flere får langvarige helseproblemer! Dagens medisin og forskning.no skriver at 1 av 3 tenåringer er kronisk stressa, årlig opplever 1,2 millioner nordmenn rygg og nakkeplager og 30 prosent av landets studenter sliter med søvnproblemer.

Nav rapporterer om en kraftig økning av utbrenthet blant unge mennesker de siste årene. 

Jeg har selv opplevd disse problemene på kroppen, og tidlig i 20-årene kollapset jeg med kronisk utmattelse. I dag brenner jeg for å vise andre mennesker at det kan finnes veier ut av mørket og vanskelige problemer. At det finnes HÅP og muligheter for en bedre hverdag. 

Noen problemer kan løses, andre kan ikke det. Uansett kan vi ha fokus på hvordan vi håndterer problemene og skape indre ro, slik at livet ikke bare rommer lidelse og smerte.

Hordan foregår samtaler med livsveiledning?

Samtalene er et samarbeid mellom oss – hvor fokus er å finne årsakene til problemer og lidelse. Slik at vi kan skape løsninger som varer over tid, og som passer din situasjon! Vi er alle forskjellige, og har ofte behov for skreddersydde program og løsninger. Det er en av de store fordelene med individuelle samtaler, i forhold til kurs, podcaster eller bøker som er laget til større grupper – en bok kjenner ikke deg!

Vi ønsker å skape målbare forandringer i hverdagslivet, men det er sjeldent en quick fix løsning på mer komplekse og utfordrende problemer som har vart over lenger tid. Fokus er å få hjelp til å vokse ut av problemene, slik at de ikke kommer tilbake igjen! 

Vi belyser viktig kunnskap og livsfilosofi som kan benyttes for å gjøre endringer – slik at du oppnår målene du lengter etter. Du får praktiske verktøy og oppgaver mellom hver samtale – slik at utviklingen fortsetter mellom hver gang vi møtes. 

«Hvis vi ikke tar oss tida til å ta vare på kroppen og helsa, blir vi kanskje tvunget til å bruke tida på å være syk, anspenthet i muskler eller en følelsen av å være lav på energi» 

Et unikt og målrettet system

Livsveiledningen er basert på et unikt system som er velutprøvd og resultatorientert. Det er basert på en helhetlig tankegang og har fokus på å løse de underliggende årsakene til problemer basert på fire hovedkategorier:

fysiske, mentale, emosjonelle og sjelelige.

Hovedfokus er å hjelpe til å løse underliggende årsaker til problemer og lidelser som øker i dagens samfunn med blant annet kroniske helseplager, søvnproblemer, smerter, problemer i forhold til egen kropp og seksualitet, indre tomhet og nummenhet. 

Det er min livsveileder og lærer som har utviklet dette unike systemet, og er et menneske jeg har lært utrolig mye av. Det er dette jeg har benyttet for å komme ut av mitt mørke med kronisk utmattelse og tilbake til livet. Systemet er utviklet av Pål-Esben Wanvig som har mer enn 20. 000 timer utdanning og erfaring med å veilede klienter og studenter!

Følelsen av å være i samme rom selv om det er mange mil mellom oss!

Samtalene kan være online – så du slipper å bruke tid og utgifter til reise. Er du i Ål i Hallingdal er du velkommen til mitt hyggelige behandlingslokale.

Jeg har selv alle mine coachingsamtaler online, og det funker veldig bra. Takket være moderne teknologi har vi muligheten til å se hverandre i øynene og få følelsen av å være i samme rom selv om det er mange mil mellom oss. 

Vi kan benytte zoom (en enkelt plattform å bruke – med god kvalitet), skype eller telefon – alt ettersom hva du føler deg komfortabel med. 

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir 

Hvorfor oppsøke hjelp fra meg?

I arbeidet som livsveileder, coach og spirituell lærer er jeg i ung alder, så hvorfor søke min hjelp? Til tross for alderen har jeg mye livserfaring, en utdanning som har gått kontinuerlig siden 2014 (i skrivende stund 7 år!) og MYE erfaring med det jeg lærer bort.

Jeg har gjennom livet vært i flere vanskelige situasjoner og opplevd store problemer, noe som har presset meg til det ytterste for å lære på en intensiv måte, lete utenfor boksen og finne gode løsninger!

Jeg er opptatt av kontinuerlig utvikling og læring, og er nå i siste fase for sertifisering som «forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder.»

I denne tiden samarbeider jeg tett med min veileder som har utviklet systemet, slik at den jobben jeg gjør med andre mennesker er kvalitetssikret av en med mye lenger erfaring enn meg. 

Det gjør at du får topp kvalitet og den livsveiledningen du fortjener! …og som sjelen kanskje hvisker til deg at den lengter etter?

Tider og priser

1 time: 950,-

Pakke på 5 timer: 4275,- (10 % rabatt)

Pakke på 10 timer: 8075,- (15 % rabatt)

Fra 01.01.2021 er den alternative og komplementære bransjen pålagt 25 % moms (inkludert i prisene ovenfor). Ved bestilling av første introduksjonstime kan du skrive i kommentarfeltet hvilken løsning du ønsker om du allerede har bestemt deg, eller så kan vi finne ut av dette etter første time. Det mest vanlige er å betale ved å få faktura på mail, men det finnes mulighet for kortbetaling, delbetalinger, vipps og kontanter – vi finner det som passer deg. 

3 spørsmål før første samtale

Før første samtale anbefaler jeg å stille deg selv tre spørsmål. Det trenger ikke ta lang tid! Vil vil diskutere svaret på disse spørsmålene i løpet av de første samtale, slik at vi gjør en forventningsavklaring, og kan lage en god strategi for å nå dine mål om f.eks. mer energi og overskudd til å ta del i livet!   

#1 – Hva ønsker du å oppnå?

Hvordan vet du at coachingen har vært suksessfull for deg? Hva er annerledes fra situasjonen du har i dag?

I denne delen av refleksjonen anbefaler jeg at du er spesifikk. Unngå vage uttalelser som «jeg føler meg bedre da.» Bedre i forhold til hva?

#2 – Hva har du allerede testet ut for å løse problemet?

Hvis du har forsøkt å løse problemet eller skape forbedringer – hva har fungert? Hva har ikke fungert? Hva har gjort det litt bedre?

Hvis det er noe som har fungert for deg, om det så bare er kortvarig forbedring, kanskje vi kan bruke elementer av dette i arbeidet med å skape langvarige løsninger og forandringer. Det du har forsøkt som ikke fungerte trenger vi ikke prøve igjen – kun om det er essensielle ting som mangler.

#3 – Er det noe som allerede har blitt bedre?

Dette er kanskje rart, men forskning viser at bare ved å tenke gjennom disse spørsmålene kan ting bli bedre! Mer enn 70 % opplever bedring før første samtale – når de har tenkt gjennom problemet relatert til spørsmålene ovenfor. Da har du også tatt et VALG om å starte prosessen med å finne løsninger og skape forandringer.

Min vei ut av mørket med kronisk utmattelse

I dette intervjuet forteller jeg om min vei ut av ME, fibromyalgi og kronisk utmattelse.

Bli med på en spennende reise fra total kollaps i begynnelsen av 20-årene, utmattelse, frustrasjon og smerter.

Få innsikt i de 4 fasene for å løse underliggende årsaker til kronisk sykdom og utmattelse som Pål-Esben Wanvig har utviklet, erfaringer med de ulike fasene og utfordringer på veien.

Dette er det samme systemet som jeg benytter i coachingsamtaler for å hjelpe andre mennesker til mer energi, overskudd og ressurser! Klikk på bildet for å få tilgang til videoen. 

«Det er så mange ytre ting å ordne hvis man ønsker å vise frem en perfekt fasade, og hvis man ikke passer på, kan det lett uthule sjelen. Hva ville du gjort i livet hvis du ikke var redd?» Pippi Power, Gitte Jørgensen

Er dette egentlig noe for meg?

Kanskje du nå stiller deg spørsmålet: er dette egentlig noe for meg? Noen mennesker hopper ut i ting med relativt lite informasjon og bare tester ut! Men for andre er det viktig å innhente informasjon, gå i dybden og kjenne etter om det føles riktig. Der er vi rett og slett forskjellige.

Er du av de som kanskje har behov for mer informasjon, få dypere innsikt eller sitter på spørsmål? For det første, ikke nøl med å ta kontakt med meg! Jeg hjelper deg så gjerne – og svarer på spørsmål så fort jeg har mulighet. 

Ønsker du å bli bedre kjent med meg, hva jeg står for og hvordan jeg jobber? I beskrivelsen av kurset naturafeminina går jeg mer i dybden på hva det spirituelle perspektivet er, spirituell utvikling, personlighetsutvikling og naturens rytmer. Dette bringer jeg også inn i personlig livsveiledning, og kanskje du finner svar på noen av spørsmålene du sitter med på denne siden. 

denne siden finner du mer informasjon om min bakgrunn, historie, visjon og lidenskap!

Det viktigste er å forsøke å lytte innover og kjenne etter om dette er noe som resonnerer med deg. Det er viktig at vi kan møtes med respekt og ha en felles forståelse, noe du kanskje har lagt merke til om oppstår gjennom denne teksten? Noen ganger hvisker sjelen til oss og prøver å gi små dytt i riktig retning. For andre gir den helt klare signal og en sterk indre følelse av at dette er riktig vei! 

Er du mer pragmatisk av deg, anbefaler jeg å lage en liste over for og i mot. Hva er du egentlig ute etter? Hvorfor ønsker du hjelp fra en livsveieleder og coach? Hvordan tror du det kan hjelpe deg? Tre måneder fra nå – hvordan vil livet se ut om du ikke søker hjelp? Tre måneder fra nå – hvordan tror du det kan se ut om du får hjelp med å løse årsaken til problemer eller utfordringer?

Jeg er ikke her for å overbevise eller selge deg noe du ikke har behov for. For meg er det viktig å arbeide med mennesker som er motivert for endringer og lengter etter løsninger. Det er menneskemøter med dybde, ærlighet og mulighet for å snakke om temaer vi kanskje ikke åpner oss opp for i hverdagslivet. Jeg er opptatt av å skape et trygt rom hvor det er lov til å komme med tanker, følelser og tabubelagte temaer uten å bli dømt eller sett ned på. Samtalene er selvfølgelig taushetsbelagt og behandles med respekt.        

Spørsmål eller tanker?

Er det noe du lurer på? Stiller du spørsmål om dette er for deg? …eller andre tanker du ønsker dele? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne! 

5 + 12 =

Share This