Rainbow Reiki® har vært en viktig del av min vei til en bedre helse både fysisk og mentalt… men hva er det egentlig? Hvorfor Rainbow Reiki®? Hvordan kan det hjelpe?

Jeg får mange spørsmål om hva jeg gjør, behandling og hvordan jeg har kommet ut av utmattelsens grep. Her forsøker jeg å svare på noe av dette – slik at du kan finne inspirasjon på din vei! 

Det er mange som er skeptiske til den alternative verden… og det forstår jeg godt!

Før jeg kollapset og ble kronisk utmattet hadde jeg ingen kontakt med noe som helst alternativt. Det var så fjernt fra min verden at jeg ikke en gang hadde tenkt tanken på at det var noe jeg skulle oppsøke.

Alternativ behandling og utdanning er vanskelig å forske på. Det kan være svevende og utfordrende å forstå hva det egentlig er. Virker det? Hva betaler du for?

Reiki betyr universell livsenergi. Det er ikke noe du kan se, ta på eller høre.

Alt vi er består av energi… det er hva du finner på minste nivå av substansen vi er bygd av! 

Energi kan påvirke energi

I Rainbow Reiki® brukes universell livsenergi til å behandle mennesker og dyr. Det hjelper kroppen tilbake til sine naturlige livsprosesser – som er nødvendig for god helse, velvære og overskudd.

Rainbow Reiki® har ulike metoder for spesifikke problemer.

Det er en av de tingene som er unikt med Rainbow Reiki® – konkrete metoder for å løse problemer… spesielt rettet mot problemer mennesker i dagens samfunn opplever!

Som for eksempel slitenhet, tankekaos og stress. Smerter og anspente muskler. Plager i pollensesong.

Full kroppsbehandling

Full kroppsbehandling – Marayana Sayi® er den mest brukte metoden i hele Rainbow Reiki® systemet… og blir brukt av mange mennesker med glimrende resultater.

De forteller blant annet om mer energi, letthet i kroppen og bedre søvnkvalitet. Mindre smerter i ryggen og hodepine som plutselig forsvinner… Mindre stress, frykt og bekymringer. En ny tilstedeværelse i hverdagen! 

For meg er det akkurat det som er viktig… at det gir resultater!

Full kroppsbehandling benyttes på timer i Restorative Yoga – for dyp hvile og avspenning!

Lade opp kroppens batterier

Full kroppsbehandling lader opp kroppens batterier og kan hjelpe mot slitenhet. Ved å lade opp kroppens mitokondrier (cellenes kraftstasjon) er det en glimrende metode for å lade opp batteriene.

Behandlingen aktiverer kroppens egne selvhelbredende egenskaper og hjelper til dyp avspenning.

Kroppen er fantastisk til å reparere seg selv – når den har de riktige ressursene!

Denne metoden bruker jeg på restorative yoga – for alle deltakerne samtidig! Det tar bare noen minutter å sette i gang behandlingen, så går den av seg selv de neste 20 minuttene.

Det kan høres litt sprøtt ut! …og du trenger ikke tro på meg, men kanskje det er spennende å teste ut? Kanskje det kan hjelpe deg?

Mer energi og overskudd!

Noen merker mye under behandlingen …andre merker ingenting. Uansett om du føler noe eller ikke, blir kroppens batterier ladet opp og hjelper kroppen med å reparere seg selv!

Ulike mennesker opplever behandlingen forskjellig. Det kommer an på situasjonen og hva du har problemer med… Selv bruker jeg denne metoden hver eneste dag, som en viktig del av min grunnmur for helsa!

Første gang jeg fikk denne behandlingen var det som om kroppen våknet litt til liv etter en lang vinterdvale!

På denne tiden var jeg omtrent 20 timer i døgnet liggende… og kroppen føltes helt livløst. Det var så deilig å kjenne litt liv igjen!

Profesjonelt system for helbredelse og utvikling!

Det finnes MANGE andre metoder i Rainbow Reiki® systemet – eksempler er metoder for å behandle symptomer ved pollenallergi, årsaken til skjevhet i bekken og rygg, hodepine eller tannlegeskrekk.

Rainbow Reiki® er healing satt inn i et profesjonelt og målrettet system.

Det finnes både helgeseminarer hvor du lærer metoder for å behandle deg selv og familien…

eller lengre utdanninger for intensiv utvikling med temaer som f.eks. årsaker til utbrenthet og utmattelse, dårlig kommunikasjon i nære relasjoner, profesjonell healer og effektiv personlig og spirituell utvikling. Du finner oversikt over mulighetene her.

Noe for deg?

Utdanning og behandling med Rainbow Reiki® har vært en gave til meg selv – som jeg bruker hver dag for å ta vare på energien og helsa! Kanskje det kan være noe for deg også? 

Du kan lese mer om neste kurs her… hvor du blant annet lærer metoden full kroppsbehandling! …eller kanskje behandling eller yogatime passer bedre for deg?

«Man kan spre lys omkring seg på to måter: Enten ved selv å være et, eller ved å være speilet som kaster lyset tilbake.» Edith Wharton

                   Namaste Mari

¤ the light in me sees the light in you ¤

Share This