Hva kan jeg gjøre for deg?

Mari har hjulpet meg og vært en trygg og god veileder i min personlighetsutvikling. Hun deler av seg selv og er genuint interessert i andre mennesker. Hun bryr seg og er full av kjærlighet. Mari er veldig dyktig i faget sitt og har mye kunnskap.

Mathilde Knippen

Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs

Lene Marie Weum Knudsen

Som veileder og lærer og formidler du klart og tydelig din kunnskap, hvorfor et tema er viktig å arbeide med, hva vi skal gjøre og hvordan en øvelse skal gjennomføres. Du er seriøs, men har også en god dose humor og latter. Du viser varme og omsorg for deltakerne, og utstråler trygghet og ro. 

Cathrine Emilie Kronen

Ta kontakt – jeg svarer deg så gjerne!

Jeg er her for deg. Om det er spørsmål, ønske om behandling, veiledning, yogakurs, seminarer eller behov for en spirituell lærer.  

Det er en glede å høre fra deg, og jeg svarer gjerne på dine spørsmål. 

Fyll inn ditt navn og e-postadresse i skjemaet nederst på siden, og skriv inn din melding. Når du ønsker å bestille time skriv gjerne hvilke dager og tidspunkt som passer best for deg, slik at vi kan finne det som passer din timeplan. 

Send inn skjemaet, så hører du fra meg! 

Kontaktskjema

Mari Anfinsen Nilsen

Ansvarlig for denne websiden:

Mari Anfinsen Nilsen

www.marianfinsen.com

Komplementær behandler,

livsveileder og coach,

spirituell lærer og yogalærer

 

Jeg hjelper mennesker å gjøre en reorientering i livet, slik at de kan ta tilbake styringen og designe sitt eget liv.

Kontakt: post@marianfinsen.com

Share This