Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg er her for deg. Om det er spørsmål eller ønske om behandling, veiledning, seminar eller yogakurs. 

Det er en glede å høre fra deg, og jeg svarer gjerne på dine spørsmål. 

Fyll inn ditt navn og e-postadresse i skjemaet nedenfor, og skriv inn din melding. Når du ønsker å bestille time skriv gjerne hvilke dager og tidspunkt som passer, slik at vi kan finne det som passer din timeplan. 

Send inn skjemaet, så hører du fra meg!

Får du ikke svar? Send meg en mail til post@marianfinsen.com 

Kontaktskjema

Hva andre sier…

Mari har hjulpet meg og vært en trygg og god veileder i min personlighetsutvikling. Hun deler av seg selv og er genuint interessert i andre mennesker. Hun bryr seg og er full av kjærlighet. Mari er veldig dyktig i faget sitt og har mye kunnskap.

Mathilde Knippen

Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs

Lene Marie Weum Knudsen

Som veileder og lærer og formidler du klart og tydelig din kunnskap, hvorfor et tema er viktig å arbeide med, hva vi skal gjøre og hvordan en øvelse skal gjennomføres. Du er seriøs, men har også en god dose humor og latter. Du viser varme og omsorg for deltakerne, og utstråler trygghet og ro. 

Cathrine Emilie Kronen

Mari Anfinsen Nilsen

Komplementær behandler,

livsveileder og coach,

spirituell lærer og yogalærer

Jeg brenner for å hjelpe mennesker å komme ut av sliten- og tomhetsfølelsen, slik at de kan stråle fra innsiden og ut…

med mer indre glød, energi og selvtillit!

Kontakt: post@marianfinsen.com

Org.nr. NO 917594864

Ansvarlig for denne websiden: Mari Anfinsen Nilsen

www.marianfinsen.com

Share This