Julegave med mening!

Ser du etter årets julegave til noen du er glad i eller kanskje deg selv? Invester i din egen helse og utvikling – det kan være den vakreste gaven til noen du bryr deg om… nedenfor finner du tre unike muligheter for årets gave!

Online yoga og meditasjon er en ypperlig mulighet for å trene akkurat nå det passer i en travel hverdag! Rull ut yogamatten i din egen stue, når det dukker opp en liten ledig stund i hverdagen.

Holistisk veiledning er eksklusiv tid for deg – og finne løsninger på utfordringer i ditt liv. Ønsker du å gå inn i en målrettet prosessen  for å skape mer energi, indre glød og ressurser er dette stedet å starte opp.

Er dette noe for deg eller en av dine kjære? Dere fortjener en nærende gave med mening! Ta kontakt med meg gjennom kontaktskjemaet nedenfor med hva du ønsker – så sender jeg gavekortet til deg på mail slik at du har det og betaling skjer gjennom tilsendt faktura. Alt diskret slik at du kan legge gaven under juletreet. 

Ser du etter andre gaver eller en annen pris på gaver? Ta kontakt med meg så skreddersyr vi det ditt behov! Det er for eksempel mulig å kjøpe gavekort på en sum som kan brukes til det din kjære ønsker eller en måned med online yoga til 300,-

Send inn din bestilling – skriv inn navn, mail og melding med hva du ønsker: online yoga, nærende og rolig yoga, holistisk veiledning eller annet ønske?

6 + 2 =

Share This