Vi feirer lyset med et kraftfullt ritual, slik at du aktivt kan gå i gang med 2019 og designe dette som ditt år!

Dette er tida hvor dagene blir lenger og sola sterkere. Det er en tid for nye begynnelser, og bringe lys inn i ditt liv.

På denne tiden kommer vi fra kulda og mørke, og begynner å vende blikket mot våren og varme. Hva hindrer og begrenser deg i å nå dine drømmer?

Dette er en tid for å endre perspektiv fra det mørke i vinteren til hva du virkelig har behov for og det positive du trenger i livet.

Hva ønsker du at dette året skal bringe? Det er tid for å planlegge og aktivt begynne å arbeide for å sette dine mål ut i livet.

Embolk er tiden for renselse på alle plan, som i vårt moderne samfunn er bedre kjent som vårrengjøring!

Denne helt unike kvelden får du hjelp til å virkelig gi slipp på det som hindrer deg i å leve ut dine planer for 2019 – både fysisk, emosjonelt, mentalt og spirituelt.

Slik at du kan starte med blanke ark på dine prosjekter – som for eksempel kan være det å skape en bedre selvtillit, lære deg kunsten å si nei slik at du kan ta bedre vare på deg selv og dine ressurser, skape mer overskudd eller mer klarhet i hva du virkelig har behov for og ønsker i ditt liv.

Ønsker du å gjøre en kraftfull og intensiv forberedelse av det nye året? Slik at du kan så de frøene du har behov for, og blomstre inn i det nye året!

Du er hjertelig velkommen 1. februar klokka 19.00 – ca. 21.00 i Grønsetveien 8 – Hof.

Dine spirituelle lærere denne kvelden er Yasmine Gomez-Salsar og Mari Anfinsen Nilsen. 

Vi kommer til å være utendørs – så klær etter vær.

Det serveres te – og vi feirer med sang, musikk og tromming! Samt et kraftfullt sjamanistisk ritual, hvor du får tilgang til de intensive ressursene denne tiden av året bringer, slik at du kan benytte disse til å strekke deg mot dine drømmer.

Dette er starten på et nytt år – og vi ønsker å gi deg muligheten til en helt unik begynnelse med å invitere lyset inn i ditt liv. Derfor ønsker vi å gi denne kvelden som en gave til deg, og du kan delta helt GRATIS.

Det er begrenset antall plasser, derfor har vi bindene påmelding.

Klikk her – og skriv inn ditt navn, telefonnummer, mailadresse og at du ønsker å delta på Imbolg.

 

Hjertelig velkommen til en magisk aften 🙂

Share This