Jeg har opplevd at mitt liv endret seg totalt over natten, hvor jeg gikk fra å være et sprudlende menneske med livet foran meg til å være totalt utmattet, uten energi til å ta vare på meg selv og med ekstreme smerter i kroppen.

Den ene dagen ventet verden på meg, og i neste øyeblikk var mitt livsgrunnlag revet vekk under beina på meg. Jeg trodde livet mitt var over og fremtiden var som et stort mørkt hull – uten fremtidshåp.

Jeg har alltid vært en aktiv person, som var med på alt både på friidrettsbanen, med venner, på skolen, med jobb og familie. I en alder av 21 år gikk jeg fra å være superaktiv til å bli en paralysert versjon av meg selv som tilbrakte store deler av døgnet i senga.

Gjennom denne bloggen ønsker jeg å dele min reise med deg. Det vil handle om min ferd fra å være kronisk utmattet og uten håp for fremtiden – til å finne mening, livsglede og overskudd igjen.

Mitt ønske er at dette kan gi inspirasjon og motivasjon til deg som leser. Det kan være du har behov for dette, eller kanskje du kjenner noen som er i en vanskelig situasjon som kan bli inspirert av min historie.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til å ta del i min reise.


Jeg setter utrolig stor pris på spørsmål og tilbakemelding!

Share This