En indre yogareise for å ta tilbake hvile som en superkraft!

Velkommen til denne indre yogareisen til mer indre ro og balanse, slik at du kan ta tilbake hvile som en superkraft i hverdagen!

I dette kurset vil det være fokus på mine viktigste verktøy og innsikt for å gi slipp på stress, finne mer balanse og indre ro. Jeg har laget dette kurset fordi jeg møter så mange mennesker i min hverdag gjennom coaching, yoga og kurs som er i kronisk aktivert og stressa modus.

Det moderne mennesket har behov for klare strategier og verktøy for å kunne gi slipp på stress etter en lang arbeidsdag, håndtere følelsen av å være overvelda og kunne leve godt i en verden som går i hurtig tempo!

Hva trenger du av utstyr? En yogamatte om du har det eller et teppe. Løse ledige klær og kanskje en pute eller to. Gi slipp på stress og finne litt mer ro og hvile. Helt ny til yoga?

Det er helt rolige og enkle yogaøvelser så du trenger ikke bekymre deg for at du ikke skal klare å være med på øvelsene. Vant til yoga? En mulighet for å vende blikket innover, fordype deg i din praksis, finne ro og hvile.

Share This