En indre yogareise for å ta tilbake hvile som en superkraft!

Velkommen til dag 5 i denne indre yogareisen til mer indre ro og balanse, slik at du kan ta tilbake hvile som en superkraft i hverdagen!

I dag skal vi ha fokus på noen rolige mer dynamiske yogaøvelser for å lande i kroppen og gi slipp på stress. Vi bygger videre på det vi har lært de andre dagene med pust og meditasjon. Vi avslutter i avspenning – savasanna for å finne dyp hvile. Bruk gjerne denne delen av videoen flere ganger for å hjelpe kroppen med å bli vant med å aktivere det parasympatiske nervesystemet og tillate dyp hvile.

En vei videre til hvile som superkraft som en naturlig og stabil del av hverdagen?

GRATULERER med at du har vært med gjennom 5 dagers indre yogareise for å gjøre hvile som en superkraft! Du kan være stolt av at du har vært gjennom alle dagene og virkelig gjort en investering i deg selv.

Føler du deg ikke helt avbalansert og bærer kroppen fortsatt på mye stress? Vi er alle sammen forskjellige og med ulike utgangspunkt. Uansett hvor du er så har du startet reisen og gjort en veldig god investering for å finne mer balanse.

Har du vært i kronisk stressa modus over lang tid tar det ikke bare 5 dager å bryte den onde sirkelen, men det er en herlig start for å begynne reisen for å bryte ut av den og lage balanse og indre ro som en naturlig del av hverdagen. For deg som opplever et kronisk høyt stressnivå har jeg laget et eget kurs som går i dybden av hvordan du kan bryte den onde sirkelen og komme tilbake til deg selv igjen – avbalansert, med indre ro og hvile som en superkraft i hverdagen!

Hva kan du ta med deg inn i din hverdag for å redusere stress? I videoen ovenfor finner du en oppsummering av det vi har lært gjennom disse 5 dagene med indre yogareise. Samt mitt siste SUPERTIPS for å redusere stress. I neste mail kommer det en link som samler alle videoene vi har vært gjennom i denne reisen, slik at du kan bruke de så mange ganger du vil og etter hva kroppen din har behov for.

Ønsker du å være med videre på en reisen? Dette er for deg som trenger noen til å guide deg steg for steg i prosessen mot hvile som superkraft i hverdagen. Det er så lett å falle tilbake til gamle vaner og stressa modus, Denne reisen er for deg som ønsker å gjøre en innvestering i deg selv, din kropp, sinn og sjel. Slik at du kan gjør hvile, indre ro og balanse som en naturlig del av din hverdag som du alltid kan komme tilbake til! 

Share This