En indre yogareise for å ta tilbake hvile som en superkraft!

Velkommen til denne indre yogareisen til mer indre ro og balanse, slik at du kan ta tilbake hvile som en superkraft i hverdagen!

I dette kurset vil det være fokus på mine viktigste verktøy og innsikt for å gi slipp på stress, finne mer balanse og indre ro. Jeg har laget dette kurset fordi jeg møter så mange mennesker i min hverdag gjennom coaching, yoga og kurs som er i kronisk aktivert og stressa modus.

Det moderne mennesket har behov for klare strategier og verktøy for å kunne gi slipp på stress etter en lang arbeidsdag, håndtere følelsen av å være overvelda og kunne leve godt i en verden som går i hurtig tempo!

Hva trenger du av utstyr? En yogamatte om du har det eller et teppe. Løse ledige klær og kanskje en pute eller to. Gi slipp på stress og finne litt mer ro og hvile. Helt ny til yoga?

Det er helt rolige og enkle yogaøvelser så du trenger ikke bekymre deg for at du ikke skal klare å være med på øvelsene. Vant til yoga? En mulighet for å vende blikket innover, fordype deg i din praksis, finne ro og hvile.

Innhold i denne videoen er: hvordan bruke pust for å stresse ned og finne hvile som en superkraft? Hvorfor er pusten så grunnleggende viktig for å finne balanse? Pusten er den eneste måten vi mennesker kan påvirke det autonome nervesystemet vårt direkte!

Introduksjon til pust for å finne mer balanse. Hvordan finne god dyp pust for å gi slipp på stress? Hva er viktig å tenke på i prosessen med å finne tilbake til denne formen for pust? Introduksjon til kroppens nervesystemet. Hva er forskjellen på det sympatisk, parasympatiske og enteriske nervesystemet? Hva er viktig i relasjon til hvile som superkraft?

Tre av mine favoritt yogaøvelser for å gi slipp på stress!

Share This