Høstfeiring!

Sommeren glir forsiktig over i høst, og dette er en feiring av den første innhøstingen!

Slik at du kan føle takknemlighet for det du har i ditt liv. Takknemlighet kan være din lysfakkel i mørket, og nøkkelen til å sette pris på det du har i ditt liv. 

Innhøsting

Lammas er tradisjonelt en lysfest hvor vi feirer årets siste lange dager.

Det vi har sådd dette året begynner å bli klart for å høstes inn – både på det indre og ytre plan. På jordene blir kornet klart for å høstes og grønnsakene plukkes inn. Like viktig er det å plukke inn blomstene og fruktene av frøene du har sådd i forbindelse med viktig prosjekter i ditt liv, personlighetsutvikling, mentalt og spirituelt.

Det er tid for å høste inn av naturens overflod! Fruktene av ditt arbeid og innsatsen du har lagt ned så langt i året. Vise takknemlighet for den fruktbare jorda som bringer mat til vår kropp, til sola som nærer oss og menneskene som er viktig i vårt liv. 

Yasmine og Mari er dine spirituelle veiledere under dette unike ritualet! Ønsker du å være med? Du finner påmelding nederst på denne siden, og vi ønsker deg hjertelig velkommen! 

Vekst og gi slipp

For noen kan høsten komme med følelse av tomhet eller sorg. Hvor ble sommeren av? Vi vet vi går mot mørkere tider.

På den ene siden feirer vi overflod, innhøsting, tillit og takknemlighet!

Samtidig er viktig temaer for Lammas (høstfeiring) det å gi slipp og la noe visne. Vi vet at bladene kommer til å falle, at naturen vil gå inn i dvale etter hvert.

Innhøsting er også en avsluttende prosess, plantene har gjort sin jobb og vil etterhvert visne til jorda. For deretter å spire neste vår.Dette magiske ritualet kan derfor hjelpe deg med å høste inn det du virkelig har behov for i ditt liv.

Hva har du behov for mer av, hvilke ressurser trenger du? Kanskje det er mer overskudd, selvtillit eller mot på din vei. Slik at du kan gjøre enda mer av det du virkelig har lyst til i din hverdag!

Samtidig kan det hjelpe deg å gi slipp på det du ikke lenger har behov for, la det visne hen og død. Det kan være dårlige vaner, destruktive tanker eller underliggende årsaker til problemer eller smerter i ditt liv.  

Kontakt med naturen

Yasmine og Mari vil hjelpe deltakerne på ritualet med å skape en dyp kontakt med naturen, slik at du kan benytte de unike ressursene denne tida av året tilbyr deg og ditt liv.

Det blir et ritual og en feiring med takknemlighet for overflod og alt det jorda gir oss, samt alle muligheter ved vårt materielle liv. Mulighetene til å vokse og lære, erfare, elske og utvikle oss!  

Når du kommer i nærmere kontakt med deg selv og naturen, kan du erfare enda mer av det som fyller ditt hjerte med mening, glede og tilfredshet. Det kan være en nærmere kontakt med dine barn, bedre kommunikasjon med dine venner eller utvikle er kjærlig forhold til deg selv.

Det kan være å legge til rette for gode tilfeldigheter i ditt liv, som at du tiltrekke deg de riktige menneskene som du trives med, en jobb som passer for deg eller et godt sted å bo for deg og din familie.

Hvorfor høstfeiring?

Yasmine og Mari tar deg steg for steg gjennom et vakkert og kraftfullt Lammas-ritual, slik at du kan komme enda mer tilbake til deg selv og i nær kontakt med ressursene til denne årstiden.

Vi skaper en trygg ramme for ritualet, og tar hjertelig imot alle deltakere – om du har erfaring med den alternative verden, ritualer eller sjamanisme fra før eller om dette er helt nytt for deg.

Vi forklarer og veileder på en forståelig måte for alle deltakere, slik at du som helt ny føler deg inkludert og ivaretatt.

Under ritualer forklarer vi for deg hva sjamanisme er, hvorfor vi gjør ritualer og hvordan det kan hjelpe deg og ditt liv.

Yasmine og Mari har mange års utdanning i komplementær behandling, livsveiledning, White Feather sjamanisme og Rainbow Reiki® – i tillegg til lang erfaring med klienter og studenter, samt egen erfaring med intensiv personlig- og spirituell utvikling.

Vi tar godt vare på deg gjennom dette ritualet, og ser frem til å møte deg!

 

Praktisk informasjon

Tid: 1. august 18.00 – ca. 20.00

Sted: Grønsetveien 8 – Hof

Deltakelse: 180,-

Klær etter vær! Denne kvelden vil vi være utendørs. Kommer det nedbør vil mesteparten av ritualet være under tak.

 

Påmelding

Det er begrenset antall plasser – ettersom vi ønsker å tilrettelegge dette ritualet for dere som deltakere. Påmeldingen er bindene, betaling skjer før ritualet starter enten med vipps eller kontant. 

Du reserverer din plass ved å skrive inn ditt navn og «deltakelse høstfeiring» i kontaktskjemaet nedenfor.

Har du spørsmål eller lurer på om dette er noe for deg? Da kan du selvfølgelig benytte kontaktskjemaet, jeg svarer deg så gjerne! 

Kontaktskjema

5 + 6 =

Share This