Fullmåneritual

moon-1736608_1280

 

Hva er et fullmåneritual?

Under ritualet bruker vi kraften til månen både for å hjelpe naturen rundt oss og for å få hjelp med våre egne prosjekter og problemer.

Ritualet gir vi som en gave til Moder Jord, for å hjelpe til med de vanskelige utfordringene verden står ovenfor i dag, både sosialt og i forhold til klima.

Under ritualet er det ofte en fredfull stemning, og vi kommer i nær kontakt med vår essens – det som virkelig er deg. Og vi kommer i nær kontakt med energifeltene til Moder Jord og månen.

Dette hjelper deg med styrke, kraft og innsikt i dine personlige utfordringer og viktige prosjekter som er aktuelle i ditt liv de neste 30 dagene.

Kvelden kan hjelpe deg med å gi slipp på det du ikke har behov for og åpne deg opp for nye muligheter!

 

Hvem er Mari?

 

I 2013 total-kollapset jeg i en alder av 21 år. Over natt gikk jeg fra å være et sprudlende menneske med livet foran meg til å være totalt utmattet, uten energi til å ta vare på meg selv og med ekstreme smerter i kroppen. Jeg var en paralysert versjon av meg selv, som tilbrakte store deler av døgnet i senga.

Utdannelse i jamanisme, Rainbow Reiki og holistisk coaching har vært essensielt for å finne min vei ut av mørket. Med kunnskap, filosofi, veiledning, metoder og verktøy har jeg gjort jobben med å gå min vei fra kronisk utmattelse til å finne livsgnisten, mening, helse og energi igjen.

Jeg brenner for å lære de fantastiske tingene som har totalendret mitt liv, videre til de som har behov det! Fullmåneritual er en av disse tingene.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til en kveld fylt med medmenneskelighet, kjærlighet, latter og glede!

 

Ønsker du et måneritual?

Grunnet Covid-19 og restriksjoner for fysiske møter er måneritualene utsatt, men det er mulighet for å arrangere for mindre grupper eller online etter forespørsel. Du kan også sjekke ut de faste årstidsmarkeringene jeg har online, mer informasjon her.

Ta kontakt med meg om du ønsker et måneritual, så skal jeg gjøre mitt beste for å hjelpe deg på veien og kanskje vi får til et lite arrangement! Har du spørsmål så svarer jeg deg gjerne. 

 

 

Share This