Fullmåneritual

moon-1736608_1280

Tid: 1. mai 19.00 – ca. 20.30

Sted: Istrehågan

Istrehågan ligger på grensen mellom Sandefjord og Larvik, ved Jåberg (ikke langt unna golfbanen!). Dette er en gammel steinsetting, som i sjamanens verden regnes som en kraftplass.

Hva er fullmåneritual i White Feather Shamanic School®?

Under ritualet bruker vi kraften til månen både for å hjelpe naturen rundt oss og for å få hjelp med våre egne prosjekter og problemer.

Ritualet gir vi som en gave til Moder Jord, for å hjelpe til med de vanskelige utfordringene verden står ovenfor i dag, både sosialt og i forhold til klima.

Under ritualet er det ofte en fredfull stemning, og vi kommer i nær kontakt med vår essens – det som virkelig er deg. Og vi kommer i nær kontakt med energifeltene til Moder Jord og månen.

Dette hjelper deg med styrke, kraft og innsikt i dine personlige utfordringer og viktige prosjekter som er aktuelle i ditt liv de neste 30 dagene.

Kvelden kan hjelpe deg med å gi slipp på det du ikke har behov for og åpne deg opp for nye muligheter!

 

Hvem er Mari?

DSC_0022

I 2013 total-kollapset jeg i en alder av 21 år. Over natt gikk jeg fra å være et sprudlende menneske med livet foran meg til å være totalt utmattet, uten energi til å ta vare på meg selv og med ekstreme smerter i kroppen. Jeg var en paralysert versjon av meg selv, som tilbrakte store deler av døgnet i senga.

Grunnutdannelsen i White Feather Sjamanisme og Rainbow Reiki har vært essensielt for å finne min vei ut av mørket. Med kunnskap, filosofi, veiledning, metoder og verktøy har jeg gjort jobben med å gå min vei fra kronisk utmattelse til å finne livsgnisten, mening, helse og energi igjen.

Nå er jeg i ferd med å gjennomføre mine lærerutdannelse som sjaman, slik at jeg kan lære de fantastiske tingene som har totalendret mitt liv, videre til de som har behov det!

Fullmåneritual er en av disse tingene.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til en kveld fylt med medmenneskelighet, kjærlighet, latter og glede!

 

Hva skal du ta med?

 

En flaske med vann (optimalt er en glassflaske)

Arrangementer varer i 1,5 time.

Deltakelse: 200,- 

 

Ønsker du å være med?

Det er begrenset antall plasser,  sikre din plass ved å benytte skjemaet nedenfor!

Share This