Står du fast i problemer og gamle mønster? …kanskje stanger hodet i veggen og finner ikke helt veien ut.

Lenge gikk jeg i ring rundt meg selv… ble mer og mer sliten uten at jeg selv la merke til det. Helt til totalkollapset kom som lyn fra klar himmel (slik jeg følte det akkurat da!) 

Jeg snakker med mange mennesker som forteller om energiløshet, hodepine og smerter i kroppen. At kroppen ikke helt spiller på lag. Er dette deg kjenner jeg til hvordan du har det akkurat nå!

Utmattelse

I en alder av 21 år kollapset jeg med utmattelse og store smerter i kroppen. Etter mange utredninger og legebesøk, men ingen løsninger og en vei ut av mørket… begynte jeg å søke i den alternative verden.

Da ble Rainbow Reiki® en viktig del av løsningen for å komme tilbake til livet med bedre helse, mer energi og mindre smerter! Men også muligheten for å bli bedre kjent med meg selv, min visjon og hva jeg virkelig lengter etter…

Dette har hatt stor betydning for mitt liv og hjulpet meg på en unik måte… derfor brenner jeg for å lære dette systemet for effektiv personlighetsutvikling, spirituell utvikling og behandling videre til andre mennesker!

I forrige artikkel skrev jeg om den unike metoden full kroppsbehandling og litt om bakgrunnen til Rainbow Reiki®. Du kan lese den her.  

Helbrede underliggende årsaker

Rainbow Reiki® er healing, personlig- og spirituell utvikling satt inn i et profesjonelt og målrettet system. Jeg har fått hjelp til å jobbe med de fysiske, mentale og spirituelle underliggende årsakene til utmattelse og dårlig helsetilstand.

Det å helbrede årsakene til problemer – kan hjelpe deg å bryte ut av fastlåste mønster! …som for eksempel kronisk slitenhet, dårlig selvtillit, edderkoppskrekk, plager i pollensesong eller ryggsmerter. 

Helhetlig system for utvikling

Rainbow Reiki® er et helhetlig system for utvikling og helbredelse… for å gi muligheten til å vokse ut av problemer – slik at de ikke gjentar seg!

I utdanningen Rainbow Reiki® 1. Dan mesterlærer lærer studentene om terapiblokkader, viktigte faktorer for god helse og hva som skaper uhelse…

Grunnleggende psykologi, gruppedynamikk, relasjoner og kommunikasjon, årsaker til utbrenthet, stress og bekymringer. Det beste fra moderne og urgamle kombineres… for å gi best mulig resultat! 

Full kroppsbehandling benyttes på timer i Restorative Yoga – for dyp hvile og avspenning!

Underbevisstheten

Med metoder fra Rainbow Reiki® har vi mulighet til å gå i kontakt med og helbrede negative program og mønster underbevisstheten. Der ligger ofte de underliggende årsakene til sykdom, frykt og stress.

Det gir en spennende mulighet til å bryte ut av gamle mønster og frykt… med metoder designet for sletting av uønskede vaner og tankemønster i underbevisstheten.

…tid for å bryte ut av gamle mønster?

Du trenger ikke tro på det jeg skriver om… og Rainbow Reiki® vil heller ikke løse alle problemer. Men kanskje det er verdt å teste ut om det kan være noe for det? Kanskje det finnes løsninger? 

Det er så mange mennesker som har fått god hjelp med helse, emosjonelle problemer og frykt!

Jeg har brukt full kroppsbehandling som jeg lærte på Rainbow Reiki® 1. Grad hos Mari, så og si hver dag. Jeg har fått et mye lettere sinn ved å bruke denne metoden, lettere i kroppen og med mer energi til å gjøre oppgaver gjennom dagen.

Jeg er også mye mer uthvilt av god kvalitetssøvn.

Det er helt utrolig hvor bra dette fungerer, når jeg virkelig benytter det regelmessig!

Min verden har brått blitt et bedre sted og det er en glede å stå opp hver dag og glede seg til nye utfordringer.

Daniel Andrè Lystad

Les mer om neste kurs i Rainbow Reiki® 1. Grad her.

Share This