Coaching & veiledning

Står du fast i slitenhet og problemer? …eller fortsetter i gamle mønster som ikke er bra for deg?

Coaching er tid forbeholdt deg! Slik at du kan bryte ut av gamle mønster. Få hjelp til nye tanker og løsninger …og hvordan gjennomføre i hverdagen slik at du når dine mål!

Din kropp – ditt sinn – din sjel – ditt liv  

Fastlåste mønster og problemer 

Står du fast i slitenhet, tankekaos eller stress? Kanskje du kjenner på en indre tomhet… og spørsmålet er det ikke noe mer? Coaching er for deg som har problemer du ønsker å finne gode løsninger på!  

Opplever du stress, slitenhet eller smerter… kjenner jeg godt til hvordan du har det! Gjennom mennesker som kommer til meg… men også egen erfaring.  

Før jeg kollapset tidlig i 20-årene var jeg livsglad, aktiv og sprudlende! Jeg studerte idrett og var aktiv på alle områder av livet… så kom mørket med kronisk utmattelse, smerter og hjernetåke. Livet ble uten fremtidshåp og jeg hadde det fryktelig vondt…  

Kronisk stress, slitenhet og kaostanker! 

For å komme ut av fastlåste situasjoner trenger vi nye perspektiver… det kan være kronisk stress og slitenhet, utbrenthet eller mørke tanker… Noen som kan hjelpe til å se ting klart, komme med nye innspill og løsningsforslag.

Uten hjelp fra min coach og veileder hadde jeg ikke kommet tilbake til livet der jeg er i dag! Derfor brenner jeg for å hjelpe andre mennesker med min erfaring og kunnskap… slik at du kan bryte ut av problemer, utmattelse, indre uro eller stress!

Sammen nøster vi opp i viktige spørsmål og finner løsninger på problemer som f.eks… hva er årsaken til utmattelse eller slitenheten? …at du ikke våkner uthvilt om morgenen eller ikke får sove om natta? Hvorfor mangler hverdagen mening? Hvordan gi slipp på stress og bekymringer?  

Få hjelp til å komme ut av fastlåste mønster og problemer og finn gode løsninger …slik at problemer ikke gjentar seg! 

Jeg forstod ikke i starten av 2019 og min utdanning i Rainbow Reiki© at det også er viktig med en coach og veileder. Føre jeg kjente at jeg trengte litt hjelp til å sette ord på og skjønne alt det som skjedde med meg og rundt meg.

Er så utrolig takknemelig for at Mari har fått meg til skjønne at selvutviklig tar tid og at det ikke er noe kvikk fix!

Det som jeg liker så utrolig godt med Mari er at hun er ærlig og viser at hun også har sine ting å jobbe med. Men at det er mulig å gjøre endringer og ta ansvar for eget liv. Gleder meg til videre samtaler og utdanning med deg.

Cecilie Gusdal-Hamnes

Hvorfor coaching?

Det finnes mange bøker og selvhjelpskurs… vi lever i et samfunn med overflod av kunnskap og informasjon. Allikevel kan det være vanskelig å gjøre endringer ut i fra en bok… hvorfor? 

En bok kjenner ikke deg… er kurs er laget til mange mennesker. Noen ganger er det behov for individuell veiledning for å finne løsningene som passer DEG!

Skreddersydd til deg!

…slik at du kan komme helt i mål! Hvor mange ganger har du lest en bok og tenkt…jeg starter i morgen!

Det kan være vanskelig å se seg selv… Hva som er viktig akkurat nå, løsninger eller nye tanker. Nok handlingskraft til å gjennomføre. Hva trenger du å gjøre for å få mer energi? Mindre stress? ….og hvordan sette løsningene ut i et travelt hverdagsliv? 

Endringer kan være vanskelig…men det er veien til forbedringer og utvikling. Trenger du hjelp på veien?

«Ekstraordinære resultater kommer av å ta alminnelige skritt HVER DAG i den riktige retningen» Grace Marshall 

Kunsten å starte

Det er vanskelig å bryte ut tankemønstre og problemer. Løsningene kommer ikke av seg selv eller av tankegangen…kanskje i morgen? Kunsten er å starte! Uten begynnelsen er det ingen vei videre…

Coaching er for deg som ønsker å komme i gang. Finne løsninger og bryte ut av gamle mønster …og fortsette med motivasjon helt i mål. Da gir du ikke opp på veien. 

Hvem er coaching for?

Det er forskjellige mennesker i ulike situasjoner som oppsøker coaching! 

Kanskje du har vært sliten over lang tid og ikke kommer ut av den nedadgående spiralen? Kjenner på en indre lengsel etter noe mer? ….eller har behov for motivasjon til endringer du ønsker gjennomføre!  

Mange ønsker forandring, men finner ikke riktig vei. Andre har problemer på flere områder i livet og vet at endringer må skje…men vet ikke hvilken vei de skal ta. Få hjelp til å se situasjonen klart og finne riktig vei for deg.

Andre befinner seg i livskriser og livet er mørkt. De mangler håp for fremtiden og ser ikke en vei ut. Da kan det være behov for en lysfakkel i mørket, som viser at det finnes håp og en vei ut…. du får hjelp til å finne din indre gnist og tenne den. 

Dette er noe av det mennesker søker hjelp til hos meg:

  • Slitenhet og utmattelse
  • Utbrenthet
  • Stress, kaostanker og bekymringer
  • Manglende retning i livet
  • Problemer i parforhold og nære relasjoner
  • Mørke tanker, mangel på glede og mening
  • Komme tilbake på eller finne sin livsvei
  • Bli bedre kjent med sin essens
  • Prestasjonsforbedring i f.eks karriere eller idrett
  • Høysensitivitet  

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir 

Tid forbeholdt deg!

Coaching er den beste investering jeg gjør… det hjelper meg å holde stødig kurs mot mine mål! Ca. en gang i måneden har jeg samtale med min lærer og veileder Pål-Esben Wanvig. Det er eksklusiv tid for min utvikling… hvor vi blant annet diskuterer problemer, løsninger og hva sjelen virkelig lengter etter.

Er det en tung periode… hjelp til å komme opp og få hodet over vann! Hvordan unngå å drukne i en verden som krever så mye?  

Det er så mye som skjer i hverdagen og lett å glemme det som egentlig er viktig… coaching er fokus på det som virkelig er viktig og komme tilbake på riktig vei! Det kan være vendepunktet… og en viktig investering i deg selv!

 

«Det er så mange ytre ting å ordne hvis man ønsker å vise frem en perfekt fasade, og hvis man ikke passer på, kan det lett uthule sjelen. Hva ville du gjort i livet hvis du ikke var redd?» Pippi Power, Gitte Jørgensen

Bestille time?

Akkurat nå har du en vakker mulighet….til å bryte ut av gamle mønster og nå dine mål! Er nå tida for å starte opp?

Du kan komme til mine lokaler i Sandefjord, eller kanskje du ikke bor i nærheten? Jeg tilbyr coaching og veiledning over skype. Selv har jeg alle samtaler med min lærer og veileder over skype – og det fungerer veldig bra!

For å bestille din time – klikk på bestill time og fyll ut kontaktskjemaet. Vi finner en tid som passer for deg 🙂

1) Enkelttime på 55 minutter: 800,-

2) Pakke på 5 timer a 55 minutter: 3200,- (…som blir 640,- pr time) 

3) Pakke på 10 timer a 55 minutter: 5500,- (…som blir 550,- pr time)

Pakkeløsningene er for deg som ønsker et dypdykk i din utvikling. For å løse opp i fastlåste problemer, arbeide med mønster i underbevisstheten og hjelpe deg tilbake på din vei! Da er det behov for tid til samtale…og for å hjelpe deg med å sette løsningene ut i live. Slik at du får resultater! Den reduserte prisen på pakkeløsninger er under tiden jeg er til sertifisering for å bli forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder. 

Mari har hjulpet meg og vært en trygg og god veileder i min personlighetsutvikling. Hun deler av seg selv og er genuint interessert i andre mennesker. Hun bryr seg og er full av kjærlighet. Mari er veldig dyktig i faget sitt og har mye kunnskap.

Når jeg tenker på Mari tenker jeg på endring. Hun er aktuell og ser behovene til menneskene rundt seg. Hun har vært en viktig brikke i min utvikling.

Seminarene Mari holder er gjennomførte, aktuelle og bra. Tiden går alltid fort og man drar alltid hjem med en god følelse. Anbefales!

Som coach og livsveileder er Mari kunnskapsrik og målrettet. Jeg har opplevd å bli noe irritert på Mari, men det er kun fordi nødvendige endringer skjer. Det resulterer alltid bra. Hun har ofte konkrete planer og tips, samtidig som hun oppfordrer til refleksjon.

Mathilde Knippen

Sertifisering 

Den reduserte prisen på pakkeløsninger er under tiden jeg er til sertifisering for å bli forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder. Dette er et unikt system for coaching som Pål-Esben Wanvig har utviklet. Han har lang erfaring som coach og lærer, og hjelper mennesker på en effektiv måte som fører til målbare resultater. 

Jeg har selv vært i coaching til Pål-Esben siden 2014…og det har vært en fantastisk reise ut av mine problemer og tilbake til livet!

Coachingen du får er basert på dette unike systemet, samt essensen av kunnskapen og erfaringene jeg har samlet på min vei fra kronisk utmattelse. Det har blant annet inneholdt utdanning som spirituell lærer i Rainbow Reiki® og White Feather® Sjamanisme, erfaring med klienter og studenter og et bredt spekter i egenerfaring med ulike behandlinger, terapeuter og helsevesen.

Langvarige resultater!

I erfaring med sykdom har jeg funnet løsninger på vanskelige problemer. Jeg har trua på deg! …og at du kan finne løsninger på dine problemer. Jeg veileder og heier på deg …slik at du kan bryte ut av problemer og fastlåste mønster! 

Kunsten er å starte! I coaching gjør du en unik investering i…

Din kropp – ditt sinn – din sjel – ditt liv! 

Kontaktskjema

7 + 1 =

Share This