Coaching & veiledning

Står du fast? …eller fortsetter i gamle mønster som ikke er bra for deg?

Coaching er tid forbeholdt din utvikling, slik at du kan bryte ut av gamle mønster og problemer som gjentar seg. Du får hjelp til nye perspektiver, løsninger og hvordan gjennomføre i hverdagen. Opplev økt motivasjon, mer energi, fullfør prosjekter og skape mer av det du ønsker deg!

…tid til utvikling

Er det på tide å sette ditt eget navn i kalenderen? …kanskje hverdagen er fylt med aktiviteter, forpliktelser og gjøremål. Det er knapt pusterom for hvile, egne tanker eller refleksjon. Kanskje de samme problemene gjentar seg? Eller stresset sitter i kroppen og du mangler retning i livet.

Noen ganger trenger vi ny perspektiver. En annen som kan se ting klart, komme med nye innspill og løsningsforslag. 

Hva er årsaken til slitenheten? At du ikke våkner uthvilt om morgenen? Hvorfor mangler livet mening eller du kjenner på det indre tomrommet? 

Du kan få hjelp til å se på din situasjon, de underliggende årsakene til problemer og hvordan løse disse på en helhetlig måte. Slik at du finner langvarige løsninger og problemene ikke gjentar seg. Hvordan bryte ut av gamle mønster? 

Det finnes mange bøker og selvhjelpskurs… vi lever i et samfunn med overflod av kunnskap og informasjon. Allikevel kan det være vanskelig å handle på bakgrunn av ny informasjon og gjennomføre endringer.

En bok kjenner ikke deg… kurs er laget til flere mennesker. Noen ganger er det behov for individuell veiledning for å finne løsningene som passer din hverdag og ditt liv.

Skreddersydd til deg!

…slik at du gjennomfører og kommer i mål. Hvor mange ganger har du lest en bok og tenkt…jeg starter i morgen!

Det kan være vanskelig å se seg selv klart. Hva som er viktig akkurat nå, løsninger eller nye perspektiver. Nok handlingskraft til å gjennomføre. Hva trenger du for å skape mer energi? Mindre stress? ….og hvordan sette løsningene ut i et travelt hverdagsliv? 

Endringer kan være vanskelig…men det er veien til forbedringer og utvikling. Trenger du hjelp på veien til dine løsninger?

Kunsten å starte

Når mennesker står fast, har mistet retningen eller sin vei…da fortsetter vi ofte i samme sporet. Det er vanskelig å bryte ut. Forbedringene eller løsningene kommer ikke av seg selv eller av tankegangen…kanskje i morgen?

Kunsten er å starte. Uten begynnelsen er det ingen vei videre mot dine mål og drømmer. 

Coaching er for deg som ønsker å komme i gang! …og fortsette med handlingskraft, motivasjon og inspirasjon. Da gir du ikke opp på veien. 

Noe for deg?

Det er forskjellige mennesker i ulike situasjoner som oppsøker min hjelp. Det er ikke et nederlag å søke hjelp, men heller en styrke å anerkjenne at det er behov for å hjelp til å komme videre…

Kanskje du har vært sliten over lang tid og ikke kommer ut av den nedadgående spiralen? Kjenner på en indre lengsel etter noe mer? ….eller har behov for motivasjon til endringer du ønsker gjennomføre. 

Flere av de som oppsøker meg ønsker forandring, men finner ikke riktig vei. De har mistet kompasset og kjenner ikke lenger sine egne behov. Andre har problemer på flere områder i livet og vet at endringer må skje…men vet ikke hvilken vei de skal ta.

Andre befinner seg i livskriser og livet er mørkt. De mangler håp for fremtiden og ser ikke en vei ut. Da kan det være behov for en lysfakkel i mørket, som viser at det finnes håp og en vei ut…. du kan få hjelp til å finne din indre gnist og tenne den. 

…din vei

Mange mennesker lengter etter noe mer. Det indre tomrommet ligger i bakhodet og noe mangler… men hva er det?

I denne formen for coaching opplever du en vidunderlig kombinasjon… mellom praktisk veiledning for å forbedre ditt liv. Konkrete oppgaver, kunnskap og nye løsninger. Samtidig benyttes ressurser, innsikt, metoder og visdom fra den metafysiske verden (…også kaldt den spirituelle verden) for å hjelpe deg på best mulig måte i ditt liv.

Ressurser fra den metafysiske verden blir brukt for å påvirke den materielle verden…slik at du får helhetlig hjelp tilpasset din kropp, sinn og sjel!

Dette er ikke noe du trenger å tro på. Det viktigste er at det gir muligheter for å hjelpe deg på en unik måte, slik at får resultater med det vi prater om i ditt liv. Det gjør at jeg kan hjelpe deg å komme i kontakt med dine virkelig behov og hva sjelen lengter etter.

Sjelen er essensen av deg, og vet akkurat hva du trenger for å gå på din vei….  

Bestill din tid

Akkurat nå har du en vakker mulighet….til å få hjelp med å bryte ut av gamle mønster og skape mer av det du lenger etter. Er nå tida for å starte opp?

Du kan komme til mine lokaler i Sandefjord, eller kanskje du ikke bor i nærheten? Vi kan ha veiledning over skype eller messenger. Dette er noe jeg har god erfaring med og kan spare deg for masse tid.

For å bestille din time – fyll ut kontaktskjema nedenfor. Vi finner noe som passer for deg 🙂 Skriv inn navn og e-postadresse. I meldingen kan du fortelle hvilke tider som passer for deg og alternativet du ønsker:

1) Enkelttime på 55 minutter: 800,-

2) Pakkeløsning på 5 timer a 55 minutter: 2950,- (…som blir 590,- pr time) 

3) Pakkeløsning på 10 timer a 55 minutter: 5500,- (…som blir 550,- pr time)

Pakkeløsninger

…er for deg som ønsker et dypdykk i din utvikling. For å løse opp i fastlåste problemer, arbeide med mønster i underbevisstheten og hjelpe deg tilbake på din vei er det behov for tid til samtale…og for å hjelpe deg med å sette løsningene ut i live. Da kan du oppleve resultater og fremgang!

Sertifisering 

Den reduserte prisen på pakkeløsninger er under tiden jeg er til sertifisering for å bli forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder. Dette er et helt spesielt system for coaching som Pål-Esben Wanvig har utviklet. Han har lang erfaring som coach og lærer, og hjelper mennesker på en helt unik måte som fører til målbare resultater. Jeg har selv vært i coaching til Pål-Esben siden 2014…og det har vært en fantastisk reise tilbake til min livsvei.

Coachingen du får er basert på dette unike systemet, samt essensen av kunnskapen og erfaringene jeg har samlet på min vei fra mørket og tilbake til livet. Det har blant annet inneholdt utdanning som spirituell lærer i Rainbow Reiki® og White Feather® Sjamanisme, erfaring med klienter og studenter og et bredt spekter i egenerfaring med ulike behandlinger, terapeuter og helsevesen.

Helhetlige løsninger med resultater over tid

På min vei har jeg funnet løsninger på vanskelige problemer, og du kan gjøre det samme! Jeg støtter og veileder deg på din vei mot helhetlige løsninger som kan vare over tid.   

....kunsten er å starte, slik at du setter av tid forbeholdt din utvikling for kropp, sinn og sjel. 

Kontaktskjema

7 + 7 =

Share This