Coaching & veiledning

indre uro – slitenhet – frustrasjon – kronisk stress

En helhetstenkende coach og livsveileder  med en systematisk og målrettet måte å hjelpe andre mennesker.

Spesialisert i livsveiledning for å komme ut av mørket med indre tomhet, utmattelse og smerter. Løse av de underliggende årsakene til problemer!  

Med fokus på målbare resultater i ditt hverdagsliv.

Fastlåste mønster og problemer 

Mange opplever å gå i ring rundt seg selv og mangler retning i livet. Er det ikke noe mer? Kanskje slitenhet og utmattelse bygger seg sakte opp over tid eller kommer mer plutselig. En følelse av indre tomhet, meningsløshet eller frustrasjon. 

Kanskje det føles kjent ut? Da er du ikke alene!

Dette har vært veldig kjent for meg både gjennom egen erfaring og mennesker jeg arbeide med. Tidlig i 20-årene kollapset jeg med kronisk utmattelse/ME, og livet ble veldig mørket. 

Siden 2014 har jeg arbeidet systematisk og målrettet med å komme tilbake til livet. Det har ført til at jeg i ung alder har verdifull livserfaring, mange tusen timers utdanning som coach, livsveileder, komplementær behandler og spirituell lærer.

Jeg hjelper andre mennesker på en autentisk, genuin og praktisk måte. 

Jeg forstod ikke i starten av 2019 og min utdanning i Rainbow Reiki© at det også er viktig med en coach og veileder. Føre jeg kjente at jeg trengte litt hjelp til å sette ord på og skjønne alt det som skjedde med meg og rundt meg.

Er så utrolig takknemelig for at Mari har fått meg til skjønne at selvutviklig tar tid og at det ikke er noe kvikk fix!

Det som jeg liker så utrolig godt med Mari er at hun er ærlig og viser at hun også har sine ting å jobbe med. Men at det er mulig å gjøre endringer og ta ansvar for eget liv. Gleder meg til videre samtaler og utdanning med deg.

Cecilie Gusdal-Hamnes

Hvorfor coaching?

Det finnes mange bøker og selvhjelpskurs… vi lever i et samfunn med overflod av kunnskap og informasjon. Allikevel kan det være vanskelig å gjøre endringer ut i fra en bok… hvorfor? 

En bok kjenner ikke deg… er kurs er laget til mange mennesker. Noen ganger er det behov for individuell veiledning for å finne løsningene som passer DEG!

Det kan være vanskelig å drive alt alene, holde fokus på viktige oppgaver over tid og ha alt ansvar på dine skuldre. 

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang;

«We cant solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them»

Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng med hjelp av å blant annet tenke annerledes. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom.

Katarina

Skreddersydd til deg!

Del ansvaret med meg og kjenn at du ikke står alene på veien. Hvor mange ganger har du lest en bok og tenkt…jeg starter i morgen!

Det kan være vanskelig å se seg selv… Hva som er viktig akkurat nå, løsninger eller nye tanker. Nok handlingskraft til å gjennomføre. Hva trenger du å gjøre for å få mer energi? Mindre stress? ….og hvordan sette løsningene ut i et travelt hverdagsliv? 

Endringer kan være vanskelig…men det er veien til forbedringer og løsninger. Det er ingen nederlag å se at hjelp er nødvendig på denne veien… jeg hadde ikke klart min reise tilbake til livet uten hjelp fra en dyktig coach og livsveileder! 

«Ekstraordinære resultater kommer av å ta alminnelige skritt HVER DAG i den riktige retningen» Grace Marshall 

Hvorfor søke min hjelp? 

Mennesker kommer til meg med ulike utfordringer, problemer og mål. Veldig ofte hører jeg «men jeg vet ikke egentlig hva jeg har behov for!» eller «jeg har alltid hørt på de rundt meg, at jeg vet ikke hva JEG ønsker».

Jeg er en ung livsveileder og spirituell lærer – men har mye livserfaring, verdifull kunnskap og erfaring. Samt en veldig god evne til å arbeide på en oversiktlig og effektiv måte for å hjelpe andre mennesker, noe som i mine øyne er essensielt for å oppnå langvarig resultater.  

Her er noen eksempler på hva mennesker ønsker min hjelp til: 

  • Indre tomhet, frustrasjon eller mangle på mening
  • Kronisk slitenhet, utmattelse eller utbrenthet
  • Konflikter i nære relasjoner (spesielt mor/datter relasjon)
  • Korniske smerter, hodepine eller ryggproblemer
  • Søvnproblemer
  • Følelsen av å aldri få gjort nok eller strekke til! 
  • Følelse av overveldelse eller emosjonelt utslitt
  • Sensibilitet eller oversensitiv for andres tanker, følelser, omgivelser
  • Manglende retning og usikkerhet
  • Et ønske om å bli kjent med sin livsvei og visjon!  

Det som er unikt med denne form for livsveiledning er den systematiske og målrettede måten å arbeide på. Og den unike kombinasjonen mellom det beste av kunnskap, metoder, verktøy og filosofi fra den urgamle og moderne verden. 

Det gir muligheter til å løse vanskelige problemer på en effektiv og helhetlig måte med langvarige resultater. Se mer om dette i videoen nedenfor.

Du kan forvente profesjonalitet, omfattende kunnskap og unike verktøy. Kombinert med omsorg, tillit og medmenneskelighet. 

I dette intervjuet kan du høre om min historie! Pål-Esben Wanvig er min lærer og livsveileder. Han har hjulpet meg på min vei fra kronisk utmattelse/ME og tilbake til livet igjen. Vi forteller om systemet som er blitt bruk, reisen og de ulike fasene for å løse de underliggende årsakene til kronisk sykdom og utmattelse. 

Forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder

Dette er et system for effektiv og helhetlig livsveiledning – med røtter i både det moderne og urgamle fokusert på målbare resultater. 

Det er et gjennomprøvd system utviklet over lang tid! Det utarbeidet av Pål-Esben Wanvig, min lærer og mentor.

Han har mer enn 23 000 timer med utdanning og erfaring med klienter og studenter gjennom 15 år. I løpet av mine 6 år som student har jeg observert mirakler skje med mine medstudenter og klienter! 

Det har vært mennesker med store problemer som har fått gnisten tilbake i øynene. På kort tid har jeg sett mennesker gå fra utbrenthet, frustrasjon og manglende fremtidshåp… til å få livet tilbake. Mennesker som har stått med problemer på alle områder i livet som har nøstet seg ut av det, funnet løsninger og skapt et liv med mer mening, livsgnist og indre fred! 

Når jeg har sett slike resultater så mange ganger over lang tid… da er det ikke lenger en tilfeldighet. Men systematisk arbeid med unike verktøy, kunnskap og praktisk livsfilosofi.

Dette er hva jeg står for. Med flere tusen timers utdanning, omfattende egen utvikling og erfaring med studenter og klienter… ønsker jeg å bringe dette videre til andre mennesker på en praktisk måte. Det gjør meg entusiastisk og er noe jeg virkelig brenner for! 

Det gir fantastiske muligheter til utvikling, helbredelse og magiske endringer.  

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir 

Er det virkelig så bra?

Jeg vet det er mange der ute som forsøker å selge sine varemerker og tjenester… jeg navigerer også i jungelen av ulike tilbud og salgstriks og vet godt hvor frustrerende det kan være i søken etter hjelp! Hva skal man velge? 

Det er mange muligheter og mennesker du kan søke kunnskap og hjelp fra. I dagens verden kommer ikke tillit av seg selv, det er noe som må bygges opp. På denne siden er det brukt store ord og beskrevet nesten urealistiske resultater.

Du trenger ikke tro på meg og jeg er ikke her for å overbevise.

Det kan være vanskelig å beskrive når jeg ser transformasjonen i andre mennesker og de fantastiske resultatene som oppnås. Jeg får ofte spørsmålet «er det virkelig så bra?» Nei, det er egentlig BEDRE. Men det er vanskelig å få frem gjennom en hjemmeside, historier eller forklaringer.

For min del har det vært viktig å ERFARE det selv, og observere prosessen og resultatene hos andre mennesker. For meg holder det ikke bare å tro på eller blir fortalt at noe virker. 

GRATIS introduksjon

Jeg ønsker å kvalitetssikre mennesker jeg søker hjelp fra, stille spørsmål og få en følelse av kjemien. Spesielt når jeg oppsøker hjelp som har direkte med mitt liv å gjøre, helse og livsvei.  

Jeg ønsker å tilby deg denne muligheten til å stille spørsmål for å finne ut om jeg kan hjelpe deg. 

På den måten kan vi bli kjent med hverandre, se om det passer med samarbeid og om jeg er rett person til å hjelpe deg. 

Du kan bestille en helt GRATIS introduksjonssamtale på 20 minutter.

Tid forbeholdt deg!

Livsveiledning er tid forbehold deg med fokus på ditt liv. Det kan være den beste investeringen du gjør for å komme ut av fastlåste problemer og tilbake til din livsvei med mer mening, tilfredshet og livsgnist! 

Det er vanskelig å beskrive med ord hvor stor verdi dette har hatt for meg. Det har gitt meg livet i gave, magiske øyeblikk og hjulpet meg tilbake til min livsvei… der jeg hører hjemme, kan leve ut mine talenter og hjelpe andre mennesker. 

Er det tida for en spennende og unik reise? 

 

«Det er så mange ytre ting å ordne hvis man ønsker å vise frem en perfekt fasade, og hvis man ikke passer på, kan det lett uthule sjelen. Hva ville du gjort i livet hvis du ikke var redd?» Pippi Power, Gitte Jørgensen

Bestille time

Gjør noe akkurat nå for å komme ut av fastlåste problemer og mønster. 

Du kan komme til mine lokaler i Sandefjord, eller kanskje du ikke bor i nærheten? Jeg tilbyr coaching og veiledning online. Selv har jeg alle samtaler med min veileder online – og det fungerer veldig bra!

For å bestille din time – klikk på bestill time og fyll ut kontaktskjemaet. Vi finner en tid som passer for deg 🙂

Bestill enten en enkelttime eller pakkeløsning – det er helt opp til deg:

0) Lurer du på om dette er noe for deg? GRATIS introduksjon på 20 min

1) Enkelttime på 55 minutter: 800,-

2) Pakke på 5 timer a 55 minutter: 3600,- (…som blir 720,- pr time) 

3) Pakke på 10 timer a 55 minutter: 6500,- (…som blir 650,- pr time)

Pakkeløsningene er for deg som ønsker et dypdykk i din utvikling. For å løse opp i fastlåste problemer, arbeide med mønster i underbevisstheten og hjelpe deg tilbake på din vei! Da er det behov for tid til samtale…og for å hjelpe deg med å sette løsningene ut i live. Slik at du får resultater! 

Den reduserte prisen på pakkeløsninger er under tiden jeg er til sertifisering for å bli forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder – det er kun noen få ledige plasser igjen. 

Klikk på bestill time så kommer en ny fane med et eget skjema opp.

Fyll ut navn og mailadresse. Velg en tid som passer for deg, send inn skjema og timen er din!

Mari har hjulpet meg og vært en trygg og god veileder i min personlighetsutvikling. Hun deler av seg selv og er genuint interessert i andre mennesker. Hun bryr seg og er full av kjærlighet. Mari er veldig dyktig i faget sitt og har mye kunnskap.

Når jeg tenker på Mari tenker jeg på endring. Hun er aktuell og ser behovene til menneskene rundt seg. Hun har vært en viktig brikke i min utvikling.

Seminarene Mari holder er gjennomførte, aktuelle og bra. Tiden går alltid fort og man drar alltid hjem med en god følelse. Anbefales!

Som coach og livsveileder er Mari kunnskapsrik og målrettet. Jeg har opplevd å bli noe irritert på Mari, men det er kun fordi nødvendige endringer skjer. Det resulterer alltid bra. Hun har ofte konkrete planer og tips, samtidig som hun oppfordrer til refleksjon.

Mathilde Knippen

Sertifisering 

Den reduserte prisen på pakkeløsninger er under tiden jeg er til sertifisering for å bli forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder. 

Jeg har selv vært i coaching til Pål-Esben siden 2014…og det har vært en fantastisk reise ut av mine problemer og tilbake til livet!

Coachingen du får er basert på dette unike systemet, samt essensen av kunnskapen og erfaringene jeg har samlet på min vei fra kronisk utmattelse. Det har blant annet inneholdt utdanning som forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder, spirituell lærer i Rainbow Reiki® og White Feather® Sjamanisme, erfaring med klienter og studenter og et bredt spekter i egenerfaring med ulike behandlinger, terapeuter og helsevesen.

Langvarige resultater!

I erfaring med sykdom har jeg funnet løsninger på vanskelige problemer og kommet ut av et dypt mørke. Jeg håper det kan vise at det finnes håp i mørket og mulighet for løsninger på vanskelige problemer også for deg. 

Kunsten er å starte… i coaching og livsveiledning gjør du en unik investering i:

Din kropp – ditt sinn – din sjel – ditt liv! 

Kontaktskjema

3 + 2 =

Share This