Få mer energi - reduser stress og indre tomhet!

Hverdagen til mange er preget av negative følelser og smerter med opplevelsen av å være lav på energi og tiltakslyst. Heldigvis trenger det ikke være slik. Jeg, Mari Anfinsen, tilbyr coaching med fokus på helhetlig helse. Mitt mål er å hjelpe deg til mer overskudd og energi, slik at du kan leve ditt liv til det fulle!

Bestill din tid nå

Fastlåst i den negative sirkelen?

Mange sliter med lite energi i hverdagen, eller bærer på en følelse av indre tomhet. Livet er kanskje fylt med frustrasjon og stress.

Høres det ut som en kjent tilstand?

Det kan oppleves som vanskelig å komme ut av den negative sirkelen.

Føler du på lite energi eller er stresset, kan dette fort gå ut over andre aspekter i livet. Du opplever kanskje å måtte avlyse avtaler eller ikke får gjort alle gjøremålene du egentlig ønsker?

I en tilstand av å være sliten eller med smerter i kroppen, er det ikke unaturlig å ikke nå målene du har satt deg. Langvarig slitenhet og kronisk stress kan føles som uoverkommelige hindre i hverdagen!

Coaching – eksklusiv tid for din utvikling!

Heldigvis trenger ikke hverdagen å preges av å være lav på energi, smerter eller negative følelser. Jeg tilbyr coaching og veiledning med fokus på helhetlig helse. Mitt mål er å hjelpe deg oppnå mer overskudd og energi, slik at du kan fylle livet med det du lengter etter!

  • Øke energinivå og tiltakslyst
  • Reduser graden av indre uro og anspenthet
  • Finn tilbake til din indre glød

Det finnes løsninger i de aller fleste tilfeller, men det kan være vanskelig å finne disse på egen hånd.

Målet med coaching er at du skal få hjelp til å gjennoppdage ditt indre potensial og finne tilbake til energi og overskudd. Negative tankemønster og manglende motivasjon kan snus.

Ved hjelp av coaching og veiledning kan du bevege deg bort fra dagens negative tankemønster, og oppnå en ny, konstruktiv tenkemåte. Få hjelp til å løse de underliggende fysiske årsakene til utmattelse eller tilbakevendende dårlig helse – på en systematisk måte!

Ved hjelp av dette kan du oppnå mer indre glød, overskudd og energi.

Hordan foregår coachingsamtaler?

Jeg lærer bort kunnskap, teknikker og livsfilosofi som hjelper deg å oppnå mer indre ro, tilfredshet og mer energi. Teknikkene er enkle, men geniale.

Systemet jeg benytter er utviklet av mine lærer og coach Pål-Esben Wanvig. Vi har samarbeidet tett siden 2014 for å få meg tilbake til livet med mer energi, overskudd og indre glød. Han har mer enn 20. 000 timer utdanning og erfaring med å veilede sine klienter og studenter!

Det er et velprøvd system med resultater over tid som kalles for «forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder.» Jeg er i siste fase for sertifisering etter omfattende utdanning i mer enn 4 år. Det er systemet jeg selv har benyttet for å komme tilbake til livet – så jeg har MYE erfaring med alt det jeg lærer bort!

Følelsen av å være i samme rom selv om det er mange mil mellom oss!

Coachingsamtalene er online – så du slipper å bruke tid og utgifter til reise. Er du i Sandefjord er du velkommen til mitt hyggelige behandlingslokale.

Jeg har selv alle mine coachingsamtaler online, og det funker helt utmerket. Takket være moderne teknologi har vi muligheten til å se hverandre i øynene og få følelsen av å være i samme rom selv om det er mange mil mellom oss. 

Vi kan benytte zoom (en enkelt plattform å bruke – med god kvalitet!), skype eller telefon – alt ettersom hva du føler deg komfortabel med. 

«Hvis vi ikke tar oss tida til å ta vare på kroppen og helsa, blir vi kanskje tvunget til å bruke tida på å være syk, anspenthet i muskler eller en følelsen av å være lav på energi» 

Det finnes mange bøker og selvhjelpskurs… vi lever i et samfunn med overflod av kunnskap og informasjon. 

Allikevel kan det være vanskelig å gjøre endringer ut i fra en bok… hvorfor er det sånn? 

En bok kjenner ikke deg… er kurs er laget til mange mennesker. Noen ganger er det behov for individuell veiledning for å finne løsningene som passer DEG og ditt liv!

Med kontinuerlig oppfølging og fokus over tid for å nå de forandringene du lengter etter. 

Det kan være vanskelig å drive alt alene,

holde fokus på viktige oppgaver over tid og

ha alt ansvar på dine skuldre. 

Systematisk, men fleksibelt!

På første samtale blir vi kjent og ser om kjemien mellom oss stemmer! I løpet av samtalen skaper jeg et oversiktsbilde over din situasjon, utfordringer og mål. Slik at jeg senere kan skreddersy våre samtaler og teknikker til DEG.

Deretter går vi målrettet og systematisk til verks gjennom videre samtaler for å løse dine problemer, slik at du når dine mål! Mellom hver samtale får du oppgaver eller teknikker å arbeide med – for å oppnå endringer og bevege deg mot det livet du lengter etter. 

MEN – det er også slik at livet skjer! Noen ganger er det uventede hendelser eller andre områder av livet som plutselig blir viktig. Vi tilpasser alltid etter din livssituasjon og justerer målene underveis når det er nødvendig. 

Dersom du er usikker på om dette er noe for deg, foreslår jeg at vi tar en prat. Du kan få en gratis introduksjonssamtale på 20 minutter, der vi sammen kan forsøke å finne ut om dette er noe for deg.

Fokus på helhetlig helse

Mange av de som oppsøker meg for hjelp opplever tilbakevendende problemer med helsa, aldri helt føle seg på topp eller en kronisk tilstand av å være lav på energi.

Min erfaring er at dette er et problem mange mennesker i det moderne samfunnet vi er en del av i dag opplever.

Vi lever i en tid med stor belastning både fysisk, mentalt og emosjonelt. Det er et høyt stressnivå, mye press og krav til stadig økende produksjon.

Vi forventes nærmest å være funksjonelle maskiner som skal levere til enhver tid. Denne situasjonen krever mer av hvert enkeltmenenske for å ta vare på kroppen og ta gode valg i forbindelse med helsa.

Det er ikke alltid like enkelt – men mulig med smarte vaner, bevissthet og bryte ut av gamle mønster.

Helhetlig helse er i mine øyne å se mennesket som helhet. Hva er de underliggende årsakene til tilbakevendende problemer med helsa eller lave energinivå? Hvorfor er det slik og hvordan kan det løses?

Ønsker du å samarbeide med meg kartlegger vi de fysiske, mentale, emosjonelle og metafysiske (spirituelle) årsakene til dine problemer. Vi avdekker hva som er det viktigste å arbeide med der du står i dag, slik at du kan påvirke og forandre opplevelsen av å leve i din kropp! 

Slik at du kan komme tilbake til deg selv,

med overskudd og energi til å leve livet og fylle dagene med det du lengter etter.

Veiledning er basert på det beste fra den moderne verden med kunnskap, innsikt fra moderne psykologi og forskning. Kombinert med det beste fra den urgamle verden med filosofi, innsikt i naturens helbredende rytmer, meditasjon og energetiske verktøy. Dette kombineres for at mennesker jeg samarbeider med skal få best mulig resultater!

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir 

Hvorfor søke hjelp fra meg?

Jeg har selv opplevd kronisk utmattelse og mye smerter. I mange år opplevde jeg hvordan følelsen av å være fanget i egen kropp og utmattelse farget verden mørk.

Etter hvert førte dette til at jeg så negativt på fremtiden. At det ikke var noe håp for at jeg kunne komme tilbake til livet.

Ved hjelp av systematisk og målrettet arbeid klarte jeg å finne veien ut av mørket. Den muligheten og hjelpen fikk jeg gjennom coaching og utdanning i komplementær behandling og spirituell utvikling.

Jeg er ung – men har mye livserfaring og grundig utdanning. 

Jeg gikk fra å føle meg hjelpeløs til å finne løsninger og helbrede underliggende årsaker til mine problemer. Denne kunnskapen og systemet lærer jeg deg, slik at du kan få samme nytte av dem!

Et nytt liv som venter?

Kom deg ut av det fastlåste mønsteret med utmattelse, tomhet, uro og slitenhet. Oppdage veien til et nytt liv.

Ved hjelp av coachingsamtaler, verdifull kunnskap og egen innsats kan du bli den personen du ønsker å være og leve ut DITT potensial. Slik kan du nå dine mål, enten de er store eller små!

Jeg vet det kan være tungt å komme i gang… kanskje til og med skummelt og fremmed! Det krever mot og innsats å gå veien tilbake til seg selv og sitt indre potensial, men i mine erfaring med meg selv, mine klienter og studenter er det virkelig verdt det. 

Reisen kan være spennende og belønninga på andre siden stor!

3 spørsmål før første samtale

Før første samtale anbefaler jeg å stille deg selv tre spørsmål. Det trenger ikke ta lang tid! Vil vil diskutere svaret på disse spørsmålene i første samtale, slik at vi gjør en forventningsavklaring og kan lage en god strategi slik at du kan nå dine mål om f.eks. mer energi og overskudd til å ta del i livet!   

#1 – Hva ønsker du å oppnå?

Hvordan vet du at coachingen har vært suksessfull for deg? Hva er annerledes fra situasjonen du har i dag?

I denne delen av refleksjonen anbefaler jeg at du er spesifikk. Unngå vage uttalelser som «jeg føler meg bedre da.» Bedre i forhold til hva?

#2 – Hva har du allerede testet ut for å løse problemet?

Hvis du har forsøkt å løse problemet eller skape forbedringer – hva har fungert? Hva har ikke fungert? Hva har gjort det litt bedre?

Hvis det er noe som har fungert for deg, om det så bare er kortvarig forbedring, kanskje vi kan bruke elementer av dette i arbeidet med å skape langvarige løsninger og forandringer. Det du har forsøkt som ikke fungerte trenger vi ikke prøve igjen – kun om det er essensielle ting som mangler.

#3 – Er det noe som allerede har blitt bedre?

Dette er kanskje rart, men forskning viser at bare ved å tenke gjennom disse spørsmålene kan ting bli bedre! Mer enn 70 % opplever bedring før første samtale – når de har tenkt gjennom problemet relatert til spørsmålene ovenfor. Da har du også tatt et VALG om å starte prosessen med å finne løsninger og skape forandringer.

Min vei ut av mørket med kronisk utmattelse

I dette intervjuet forteller jeg om min vei ut av ME, fibromyalgi og kronisk utmattelse.

Bli med på en spennende reise fra total kollaps i begynnelsen av 20-årene, utmattelse, frustrasjon og smerter.

Få innsikt i de 4 fasene for å løse underliggende årsaker til kronisk sykdom og utmattelse som Pål-Esben Wanvig har utviklet, erfaringer med de ulike fasene og utfordringer på veien.

Dette er det samme systemet som jeg benytter i coachingsamtaler for å hjelpe andre mennesker til mer energi, overskudd og ressurser! Klikk på bildet for å få tilgang til videoen. 

«Det er så mange ytre ting å ordne hvis man ønsker å vise frem en perfekt fasade, og hvis man ikke passer på, kan det lett uthule sjelen. Hva ville du gjort i livet hvis du ikke var redd?» Pippi Power, Gitte Jørgensen

Spørsmål eller tanker?

Er det noe du lurer på? Stiller du spørsmål om dette er for deg? …eller andre tanker du ønsker dele? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne! 

3 + 5 =

Share This