Behandling

I dagens samfunn er det mange som opplever diffuse smerter, plager og ubehag, som kan legge sterke begrensninger på livet. 

Har du problemer med smerter i ryggen som aldri helt slipper taket? Opplever du ofte å være sliten? Eller har du et høyt stressnivå, hvor du aldri helt får slappet av? Hodepinen som stadig kommer snikende og hindrer deg i hverdagslivet? 

Det kan være vanskelig å finne kvalifisert hjelp og gode løsninger på slike utfordringer, og mange lider i årevis. 

Min erfaring er at det ofte finnes gode holistiske løsninger på problemer – også for deg! 

Vanlige problemer og plager i min behandlingspraksis:

  • Smerter i nakke og rygg
  • Anspente muskler i skuldre og nakke
  • Søvnproblemer
  • Utmattelse og mangel på energi 
  • Konstant sirkulerende bekymringstanker
  • Menstruasjonssmerter og problemer med din syklus
  • Høyt stressnivå – og følelsen av å aldri kunne slappe av 
  • Problemer med store folkemengder og omgås andre mennesker
  • Følelse av tomhet og mangel på mening

Dette er kun et lite utvalg av typiske problemer og plager som oppleves av mennesker som oppsøker meg.

Hvorfor oppsøke spirituell behandling? 

Menneskekroppen er ekspert i å reparere seg selv.

Den har utallige regulerende mekanismer, og kroppen har så mange funksjoner for å reparere seg selv!

Hva skjer når du kutter deg i fingeren? Kroppen begynner straks å reparerer og sørger for at såret gror. 

I dagens samfunn opplever menneskekroppen ekstreme belastninger, som påvirker dens evne til å helbrede seg selv.

Vi opplever stadig mer forurensning, vi utsettes for mer elektromagnetisk stråling, dårlig inneluft, næringsfattig mat, et skyhøyt stressnivå, perfeksjonisme og økt press på alle områder av livet.

En av våre viktigste oppgaver som moderne mennesker – er å sørge for at kroppen har de ressursene den trenger for å reparere seg selv. 

Det er viktig å omgås og tilpasse oss det samfunnet vi er en del av – slik at vi kan leve med god helse og en sunn kropp til tross for det økende presset fra omverdenen. 

Du får hjelp til å sørge for at din kropp og ditt sinn har ressursene du trenger for å helbrede seg selv.

Vi kombinerer dette med å løse de underliggende årsakene til problemer, plager eller smerter.

Med denne kombinasjonen legger vi optimalt til rette for at kroppen kan komme tilbake til en sunn tilstand med god helse. 

(viktig: jeg arbeider med mennesker som er mentalt stabile. Mentale og fysiske sykdommer må bli diagnostisert og behandlet av helsepersonell) 

 

Hva er spirituell behandling?

Det er behandling med universell livsenergi – som i min praksis er satt inn i et velutprøvd og effektiv system gjennom Rainbow Reiki® og White Feather Sjamanisme® .

Grunnleggeren av disse to tradisjonene, Walter Lubeck, har arbeidet intensivt de siste 25 årene sammen med sitt team, for å utvikle konkrete verktøy for å løse ulike problemer. Samt et effektivt system for holistisk helbredelse, personlighetsutvikling og spirituell utvikling. 

I mitt verdensbilde består vi mennesker av tre likeverdige deler: kropp, sinn og sjel. Det er viktig å arbeide med alle disse komponentene, slik at du får et holistisk og helhetlig bilde på din situasjon.

Dette kan være fjerne begreper for det moderne menneske. Den eneste måten å se om det kan være noe for deg, er å teste ut og erfare hvordan det kan hjelpe deg og ditt liv!

Spirituell healing er ikke noe jeg kan bevise – du må erfare det selv. Jeg kan bare snakke ut i fra egen erfaring med meg selv, mine klienter og studenter, som gang på gang viser til enestående resultater.

Når det er noe som har hjulpet mennesker gjennom årtusener, hvorfor ikke benytte det i ditt liv?

Det unike med denne behandlingen, er kombinasjonen mellom det urgamle og det moderne.

Det legger grunnlaget for å skape målbare resultater i ditt liv. 

Det urgamle er visdom, kunnskap, filosofi og metoder fra tusenvis av år gamle tradisjoner. Dette har vært en guide og kilde til helbredelse for mennesker siden tidenes morgen, og har fortsatt stor verdi for det moderne menneske.

Min ekspertise er å tilpasse den unike verdien og kunnskapen fra det urgamle, så det passer til det moderne samfunnet vi er en del av i dag. Slik at du kan ta i bruk disse effektive verktøyene i din helbredelsesprosess!

Behandlingen kan blant annet hjelpe deg med å lade opp dine batterier, aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper, intensiv regenerering og helbrede de underliggende årsakene til dine problemer.    

Hvorfor oppsøke meg?

Individuell behandling er eksklusiv tid med meg.

Det er du som er i fokus, slik at din utviklingsprosess kan gå raskere. 

Bak behandlingen du får er det flere tusen timer med utdanning, kunnskap fra arbeid med klienter og studenter, samt omfattende erfaring fra eget liv. 

Gjennom de siste årene har jeg arbeidet intensivt med å gå min vei fra kronisk utmattelse for å komme tilbake til livet. 

Denne ferden startet allerede som 20-åring, noe som har ført til at jeg i ung alder har arbeidet intensivt over lang tid med min utvikling. 

Det har inneholdt omfattende personlighetsutvikling og målrettede studier, som ville tatt meg tiår om det ikke var for situasjonen jeg har vært i – som hele veien har presset meg til det ytterste for å ta meg selv, min rehabilitering, utdanning og utvikling på alvor og med full innsats.   

 

Du får behandling ut ifra det beste av denne unike kunnskapen, visdommen og erfaringen – slik at vi kan skape gode holistiske løsninger som passer din livssituasjon. 

Hvor?

Du finner mitt hyggelige behandlingslokale i Sandefjord.

Priser

Behandling 

60 minutter: 800,-

Ønsker du å bestille din time? 

Klikk på «bestill din time her» og send meg en melding med ønske om timebestilling, ditt navn og kort om hva du ønsker hjelp til. 

 

Share This