Behandling

Er du ofte sliten? Eller tom innvendig og litt lei? Kanskje du har smerter, hjernetåke eller opplever høysensitivitet.  

I helhetlig behandling arbeider vi med underliggende årsaker til problemer …som blant annet kroppslige smerter, utmattelse eller hodepine. Er det tid for å finne gode løsninger på din smerte? 

…tid forbeholdt deg

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir

For å være god mot andre må vi også være gode mot oss selv…er det tid for å ta tilbake livsgleden?

Det kan være vanskelig å legge fra seg selvutslettende handlinger og vaner. De har vært med oss gjennom mange år…vi vet ofte at noe er bra og godt for helsa vår. Vi har kunnskapen og innsikten. Det er handlingene og gjøre noe med det som er vanskelig.

Holistisk og komplementær behandling

Holistisk behandling er en veldig god investering i deg selv…her har du muligheten til å sette deg selv først og investere i din mentale og fysiske helse. Da kan du også ha energi og livsglede å dele med menneskene rundt deg!

Hos meg får du holistisk og komplementær behandling skreddersydd til deg.  Jeg er utdannet som behandler i tre ulike systemer: 

Rainbow Reiki®

White Feather® sjamanisme

Saydiyay® massasje 

Du finner mer informasjon om alle disse tre behandlingsformene lenger ned på denne siden. Det å oppsøke en alternativ behandler er kanskje ikke det andre forventer, men hva om det kan hjelpe deg? Gjennom tusenvis av år har urgamle metoder, teknikker og filosofi hjulpet mennesker …kanskje det også kan hjelpe deg? 

Helhetsperspektiv

Du får helhetlig behandling og veiledning basert på både kunnskap og metoder fra den moderne verden vi er en del av i dag. Kombinert med urgamle og alternative metoder… for å hjelpe deg på best mulig måte slik at du kan oppleve resultater og fremgang med din fysiske og mentale helsesituasjon. 

Du får hjelp til å se din situasjon fra nye perspektiver! Hva er det virkelig behov for? Hva er løsningene for å komme ut av din situasjon? …det kan være kronisk slitenhet, smerter i kroppen, søvnproblemer, fysiske eller mentale plager og lindring ved ulike sykdommer.

Lurer du på om jeg kan hjelpe deg? Ta kontakt med meg 🙂 

Når vi hjelper kroppen tilbake til sine naturlige og helbredende rytmer… da kan den også helbrede seg selv! Kroppen har fantastiske reperasjonssystemer, men den trenger riktige ressurser for å bruke disse mekanismene. Er du klar for å hjelpe din kropp?   

Skreddersydd til deg!

Behandlingen blir skreddersydd deg og dine behov. 

Hos meg tilbys ulike behandlinger – som kombineres slik at det hjelper deg å løse de underliggende årsaker til ditt problem. På mest mulig effektiv og helhetlig måte …veldig ofte med resultater over tid.  

Det jeg tilbyr er komplementær behandling. Mentale og fysiske sykdommer må bli diagnostisert og behandlet av helsepersonell.

Tilpasset det moderne menneske

Du kan få behandling med Rainbow Reiki®, White Feather® Sjamanisme eller Saydiyay massasje.

Disse tre systemene er utviklet av Walter Lubeck, og er unike behandlingssystem…både for helbredelse og spirituell utvikling. Metodene og teknikkene i systemet er basert på tiår med systematisk utvikling og målbare resultater over tid.

Dette er urgamle spirituelle tradisjoner tilpasset det moderne menneske og den verden vi er en del av i dag! Tilværelsen i dag krever noe helt annet av oss mennesker, enn for hundre år siden. Vi lever under mye mer stress, belastning og informasjonsoverflod enn for bare noen tiår siden. Dette setter helt andre krav til oss mennesker for å ta vare på vår egen helse og livsglede… 

Balansere nervesystemet

I Rainbow Reiki® og White Feather® Sjamanisme tar vi høyde for dette og det utvikles stadig nye metoder tilpasset en hurtiggående verden. Viktige områder jeg arbeider med hos mennesker er balansering av nervesystemet for å hjelpe med å stresse ned og redusere inflammasjon. Dette er veldig ofte en av de viktige underliggende årsakene til sykdom og dårlig helse, og en viktig del av grunnmuren for å komme videre. 

Mer energi!

En annen viktig grunnleggende faktor å arbeide med er kroppens ressurser og kapasitet. Du får hjelp med å lade opp batteriene og aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper. Med Rainbow Reiki® har vi metoder for å behandle mitokondriene – som er cellenes kraftstasjon, for å øke livsenergien i hele kroppen. Dette passer godt for mennesker som føler seg trøtte og slitne, men også for idrettsutøvere som ønsker å prestere på sitt beste! 

Du har et stort hjerte, Mari❤️ Og en sterk flamme inni deg, som også lyser vei for oss andre! Så takknemlig for å ha møtt deg.

Mina

Jeg har brukt full kroppsbehandling som jeg lærte på Rainbow Reiki® 1. Grad hos Mari, så og si hver dag. Jeg har fått et mye lettere sinn ved å bruke denne metoden, lettere i kroppen og med mer energi til å gjøre oppgaver gjennom dagen.

Jeg er også mye mer uthvilt av god kvalitetssøvn.

Det er helt utrolig hvor bra dette fungerer, når jeg virkelig benytter det regelmessig!

Min verden har brått blitt et bedre sted og det er en glede å stå opp hver dag og glede seg til nye utfordringer.

Daniel Andrè Lystad

Du stråler virkelig og det gjør noe med oss alle som er rundt deg🌸
Jeg er så glad og takknemlig for at våre veier har møttes!

Katarina

Muligheter

I tillegg til det grunnleggende nevnt ovenfor kommer metoder skreddersydd for ulike problemer og utfordringer. Etter kontinuerlig utdanning siden 2014 har jeg mange metoder og bred kunnskap som kan hjelpe andre mennesker…og mange er på søken.

Derfor er det viktig å informere om dine muligheter og hva jeg kan hjelpe med. Her er et lite utvalg av hva mennesker oppsøker min hjelp med i helhetlig behandling med Rainbow Reiki®, White Feather® Sjamanisme og Saydiyay massasje.

Ulike problemer…

 • Slitenhet eller utmattelse
 • Smerter i kroppen
 • Søvnproblemer
 • Balansering av underliggende årsaker til allergier
 • Harmonisering av bakgrunnen til ubalanse i bekkenet, skjelett- og muskelsystem…som for eksempel årsaken til spenninger i diafragma (pustemuskelen), spenninger i det kraniosakrale system, klikkende kjever og ubalanse i atlasvirvelen
 • Harmonisering av bakgrunnen til problematiske sykdomsbilder som er relatert til den forlengede hjernestammen
 • Hjelp til å slette uønskede vaner og tankemønster i din underbevissthet – som kan være årsaken til gjentakende problemer i ditt liv!
 • Harmonisering av karma i forbindelse med vanskelige temaer i livet
 • Høysensitivitet – problemer med å omgås andre mennesker og energier
 • Avspenning, dyp hvile og stressreduksjon…
 • Har du andre problemer eller utfordringer? Ta kontakt – så kanskje jeg kan hjelpe deg.

White Feather® Sjamanisme

Innenfor White Feather® Sjamanisme har vi en rekke spennende muligheter for å hjelpe mennesker på en helhetlig måte…og med problemer det kan være vanskelig å finne hjelp til å løse… 

Sjamanistisk husrens!

Vi har som regel en storvask i huset et par ganger i året, men hva med den energetiske rensen? Hvordan er det å komme inn i et hjem etter krangling? …ingen god følelse. Alt dette setter seg som informasjon i husets vegger. Noen opplever mer ekstreme versjoner med poltergeistaktivitet og uønsket besøk.

Dette løser vi med sjamanistisk husrens – hvor du får hjelp til å ta tilbake ditt hus, slik at det blir et godt sted å bo for både deg selv og din familie. 

Ritualer & feiringer

Andre muligheter er sjamanistiske ritualer… dette kan være runeritual, årsritualer eller livsritualer. Felles for de alle er at de hjelper deg tilbake til dine naturlige rytmer og virkelige natur….og hjelper deg å komme i dyp kontakt med moder jord og dine egne røtter.  

Årsritualene arrangeres i samtaler og magi rundt bålet – som vi inviterer til 8 ganger i løpet av et år. Sjekk i kalenderen når neste arrangement er, slik at du får det med deg en unik kveld!

Livsritualer er markering for de store hendelsene i livet. De sjamanistiske livsritualene er dåp, konfirmasjon, bryllup og begravelse… dette er helt unike begivenheter – feiret i dyp kontakt med naturen, din arv og essensen av deg. Ta kontakt med meg om dette er noe du ønsker. 

Rainbow Reiki®

Med Rainbow Reiki® finnes flere ulike metoder for spesifikke problemer – utviklet for å gi resultater og virkning over tid. Det kan være metoder som hjelper deg å slette uønskede mønster og vaner i underbevisstheten. Behandling av underliggende årsaker til frykt og anspenthet… eller generell velvære!

Ryggsøyleterapi

Du kan få behandling med metoder fra Rainbow Reiki® ryggsøyleterapi for å løse opp i underliggende årsaker til smerter i ryggen og gi slipp på anspenthet.

Astroterapi

Rainbow Reiki® astroterapi for å løse opp og behandle utfordringer i ditt horoskop – dette kan hjelpe deg å helbrede noen av de grunnleggende årsakene til problemer som gjentar seg i livet og som du aldri helt får løst opp eller gitt slipp på. 

Livstemaer

Rainbow Reiki® kjærlighet og parforhold, yrke og suksess, samt foreldre og barn… for å hjelpe deg med problemer innenfor disse viktig temaene i livet. Du kan også oppsøke meg for Rainbow Reiki® Feng Shui for å gjøre ditt hjem til et nærende og livsgivende sted å bo – hvor du kan være på lading for å håndtere resten av hverdagen.   

Saydiyay massasje

Nærende og avslappende massasje – gjør kroppen til et godt sted å være…

Gi slipp på spenninger og smerte med varm olje, krystaller og fjærlett massasje. Det er som å være innpakket i silke mens roseblader regner over deg. Foren kropp, sinn og sjel. Mer informasjon her. 

Noe for deg?

Det finnes flere muligheter. Kanskje du akkurat nå opplever deg litt forvirret. Det er helt i orden. Nå har du et inntrykk av hjelpen du kan få…eller kanskje du kjenner deg igjen i en eller flere temaer.

Min oppgave som behandler er å hjelpe deg på best mulig måte – med de teknikkene, metodene og kunnskapen som passer for deg akkurat nå!

Ta kontakt med meg – så finner vi det som passer best for deg! Jeg skreddersyr behandling til dine behov. 

Bestill din tid

Akkurat nå har du en vakker mulighet….til å få hjelp med å bryte ut av gamle mønster, skape mer energi og bedre helse. Er nå tida for å starte opp?

For å bestille din time – fyll ut kontaktskjema nedenfor. Vi finner noe som passer for deg 🙂 Skriv inn navn og mailadresse. I meldingen kan du fortelle hvilke tider som passer for deg og alternativet du ønsker:

1) Enkelttime på 55 minutter: 850,-

2) Pakkeløsning på 5 timer a 55 minutter: 3750,- (…som blir 750,- pr time) 

3) Pakkeløsning på 10 timer a 55 minutter: 6900,- (…som blir 690,- pr time)

....kunsten er å starte, slik at du setter av tid og ressurser forbeholdt din utvikling for kropp, sinn og sjel. 

Kontaktskjema

9 + 1 =

Share This