Samtaler og magi rundt bålet

Gjenoppdage naturens helbredende rytmer og nærende ressurser!

Årets rytmer

Samlingene rundt bålet følger årstidene og kan hjelpe deg å komme i dyp kontakt med naturen både utenfor og inne i deg selv. Tilbake til naturens helbredende rytmer. Når du er i kontakt med dine naturlige rytmer legger du til rette for balanse på alle plan – både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt. 
Det er et viktig grunnlag for god helse, mindre stress og smerter, god søvn, økt tilstedeværelse og mer energi.
 
Vi inviterer til 8 samlinger rundt bålet i løpet av 2020 – for å skape en omfattende kontakt med årstidenes unike kvaliteter og ressurser – som du kan bruke til utvikling og helbredelse i ditt liv.
Arrangementene går ONLINE så lenge vi ikke kan møtes grunnet virus pandemi!

Samtaler og magi

Vi tar deg gjennom en magisk kveld – hvor du får et kraftfullt ritual fra White Feather® sjamanisme for å hjelpe deg med inspirasjon og impulser til å komme tilbake i dine naturlige rytmer.
 
Vi innvier bålet, slik at det blir en magisk ild som hjelper deltakerne å gi slipp på det de ikke lenger trenger – som problemer, bekymringer og stress.
 
..og hvor går veien videre? Hva vil du legge bak deg slik at du kan åpne opp for mer nytelse og mening i livet?
 
Gjennom urgammel visdom og metoder fra White Feather® sjamanisme kan du komme tilbake til dine røtter, indre lengsler og kanskje fylle det indre tomrommet mange føler på i dag.
 
Det hjelper deg å skape påfyll, energi og tilstedeværelse i hverdagen.

Er sjamanisme noe for mennesker i dag? 

Årstidene har blitt feiret av mennesker gjennom årtusener …og det er kanskje en god grunn til det? Naturen er en unik lærer, som kan vise vei til visdom, ny innsikt og helbredelse.

I dag er det gjort mye forskning på hvordan skogsbad påvirker oss mennesker. (klikker du på linken får du opp en artikkel skrevet av Pål-Esben Wanvig – min lærer og mentor…skogsbad er vår viktigste medisin).

Den mest kjente forskningen skriver Pål-Esben om i sin artikkel, er gjort i Japan og har sett på de fysiske og psykiske konsekvensen av å være ute i naturen.

Naturen som medisin

Forskningsresultatene viser blant annet redusert stress, frustrasjon, angst og depresjon. Blodtrykket senkes og søvnen forbedres. Energinivået øker, humøret bedres og immunforsvaret blir mer robust. Mennesker med utbrenthet og utmattelse får det bedre.

Dette er noen av konsekvensene av å være ute i naturen. Som sjaman tar vi deg med på en dypere reise inn i naturens helbredende rytmer og omfattende visdom. 

Du lærer om naturens rytmer og hvordan de påvirker oss mennesker. Hvordan vi kan benytte disse rytmene i livet for en bedre helse både fysisk, mentalt og emosjonelt. Naturen kan være vår viktigste medisin – om vi velger å bruke den.

Samarbeid og fellesskap

Samtaler og magi rundt bålet er et samarbeid mellom Yasmine Gómez-Salazar og Mari Anfinsen Nilsen. Vi har flere prosjekter sammen. Blant annet med en egen utdanning for å virkelig komme i dyp kontakt med naturens helbredende rytmer og moder jord, og trives veldig godt med å samarbeide med hverandre!

Det gir oss næring, inspirasjon og ny innsikt ….slik at vi kan dele dette med deg!   

Når er samlingene?

De ulike årsmarkeringene har datoer i den moderne kalender… naturen følger sykluser og årstider. De ulike tidene har forskjellige kvaliteter. I dagens samfunn opererer vi med kalendere og datoer fordi det passer inn i vårt system. 

Naturen har kvalitetene og ressursene til de ulike markeringene over flere dager, og ikke kun den datoen som står i vår kalenderen. Noen av samlingene er før eller etter kalenderdatoen, men naturen har fortsatt ressursene til de ulike markeringene. 

Samlinger rundt bålet i 2020 – sett av datoene i kalenderen! Alle samlingene er fra 18.00-ca. 20.00.

6. Februar – inviter solas glød tilbake i livet!

19. mars – åpne ditt hjerte for solas varme 

30. april – la deg selv blomstre!

17. juni – åpne deg opp for positive endringer

6. august – høstefeiring av all innsats og arbeid!

23. september – åpne ditt hjerte for den mørke tiden

28. oktober – legg til rette for det nye året med mørkets feminine kraft 

17. desember – inviter lyset tilbake i ditt sinn, kropp og følelser! Sjamanens store nyttårsfeiring og forberedelse til den magiske yuletiden.  

Praktisk informasjon

Deltakelse: 180,- pr. samling

Arrangementene går ONLINE så lenge vi ikke kan møtes fysisk grunnet viruspandemi!

Sted: Grønsetveien 8, 3090 Homestrand (det er kort vei fra både Østfold, Oslo og fra Sandefjord bruker jeg omtrent 45 min med bil)

Tidspunkt: 18.00 – ca. 20.00

Påmelding: Du reserverer din plass ved å vippse deltakeravgiften til 900 82 827 (Mari Anfinsen Nilsen) og skriv datoen du ønsker å delta på.

Da er din plass reservert! Link til neste årstidsritual, logg inn like før vi starter: https://zoom.us/j/99309593344 

 

Nærende og livgivende samlinger forbeholdt deg!

Dine rytmer. Din kropp. Dine følelser. Din hverdag og ditt liv. 

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

3 + 10 =

Share This