Rundt bålet

Samtaler og magi rundt bålet med Yasmine og Mari –

utforske din indre glød gjennom kontakt med naturens rytmer!

Vi samles rundt bålet i et inkluderende fellesskap – med gode samtaler, ny innsikt og forståelse for hverandre og naturen. 

Rundt bålet følger naturens rytmer og kan hjelpe deg med å komme i nærmere kontakt med naturen rundt deg og inne i deg selv. De ulike årstidene har unike kvaliteter – som du kan ta i bruk i ditt liv.

Vi inviterer til 8 samlinger rundt bålet i løpet av et år. Slik at du får muligheten til å bli kjent med din indre glød og styrke gjennom naturen rundt deg og årstidens kvaliteter. Vi tar deg gjennom en magisk kveld – hvor vi benytter metoder fra White Feather® sjamanisme for å hjelpe deg til en dypere kontakt med deg selv og naturen.

Vi innvier bålet, slik at det blir en magisk ild som hjelper deltakerne å gi slipp på det de ikke lenger trenger – som problemer, bekymringer og stress …og hvor går veien videre? Hva vil du legge bak deg, for å få mer nytelse og mening i livet?

Gjennom urgammel visdom og metoder fra sjamanisme kan du komme tilbake til dine røtter, bedre forstå dine indre lengsler og kanskje fylle det indre tomrommet mange føler på i dag. Det kan hjelpe deg med å skape mer påfyll, energi og tilfredshet i hverdagen. 

Er sjamanisme noe for mennesker i dag? 

Naturens årstider har blitt feiret av mennesker gjennom årtusener …og det er kanskje en god grunn til det? Naturen er en unik lærer, som kan vise vei til visdom, ny innsikt og helbredelse.

I 2019 gjenstår det to samlinger rundt bålet – med ny innsikt, visdom og magi. 

Den ene samlingen er 31. Oktober 2019, hvor du får muligheten til å forberede deg til den mørke tida av året, slik at du kan gå inn i denne tiden på en gode måte – hvor vintermørket ikke tar over tanker og følelser… men hvor vi kan bruke denne tiden til refleksjon, ettertanke og skape visdom ut fra erfaringene gjennom året som har vært. 

Den neste samlingen er 19. Desember 2019, hvor vi ønsker sola velkommen tilbake! Det er tid for å snu seg mot lysere tider, og invitere sola med sin innsikt, kraft og styrke tilbake i ditt liv, din kropp, sinn og helse. Hva er dine ønsker for året som kommer?

Hva har du behov for å gi slipp på og legge igjen i det gamle året av problemer, utfordringer og smerte – slik at du virkelig kan åpne deg opp for et nytt år med nye muligheter! 

Deltakelse: 180,- pr. samling

Sted: Grønsetveien 8, 3090 Homestrand (det er kort vei fra både Østfold, Oslo og fra Sandefjord bruker jeg omtrent 45 min med bil) 

18.00 – ca. 20.00 

 

To unike kvelder forbeholdt deg!

Dine rytmer. Din kropp. Dine følelser. Din hverdag og ditt liv.   

Hva kan jeg gjøre for deg?

Har du spørsmål eller lurer på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne!

11 + 5 =

Share This