Tilhørlighet og livsgnist med naturens rytmer

Er det litt for mye stress og mas i hverdagen? En følelse av å være lav på energi? Eller et ønske om mer indre ro? Menneskekroppen har ikke forandret seg vesentlig på flere tusen år, men det har skjedd store forandringer i samfunnet og menneskers forhold til naturen. Bli med på en spennende reise i 2021 for å gjenoppta kontakten med naturens rytmer – kom tilbake til dine røtter, følelsen av tilhørlighet og indre glød!   

 

JA, jeg vil være med!

I utakt med naturen…

Endringer i bevegelsesmønster, måten vi lever på og utakt med naturens rytmer fører til at det oppstår langvarige helseproblemer og utfordringer med forholdet til oss selv, egen kropp og gleden ved livet.

I dagens hektiske samfunn opplever vi nye og større belastninger enn tidligere – både fysisk, menalt og emosjonelt. Dette viser seg å tære på helsa vår!

Statistisk sentralbyrå rapporterer at stadig flere får langvarige helseproblemer! Dagens medisin og forskning.no skriver at 1 av 3 tenåringer er kronisk stressa, årlig opplever 1,2 millioner nordmenn rygg og nakkeplager og 30 prosent av landets studenter sliter med søvnproblemer. Hvordan lindre og forebygge utfordringer og helseproblemer som plager det moderne mennesket?

Naturens rytmer som medisin?

Vi kommer fra naturen og har i mange tusen år levd sammen med dens rytmer, impulser og ressurser. Det har vært en helhetlig forståelse av kroppen, levesett og naturen. Hva kan forbedre seg om vi gjenoppdager naturens visdom?

Jeg ønsker å invitere deg med på en reise for å oppleve dette selv! For meg har det vært en reise som har ført til mindre stress, en følelse av tilhørlighet, mer indre glød, overskudd og energi.

Klienter og studenter forteller om lignende resultater og opplevelser – spesielt i forbindelse med stressnivå og bekymringstanker. Det å forstå naturens rytmer og bringe de inn i livet kan føre til mer:

  • balanse og indre ro
  • vitalitet og motivasjon
  • kreativitet til å finne gode løsninger
  • en kropp som bærer deg gjennom hverdagen med mer energi og overskudd

Magiske kvelder i fellesskap

Dette er en invitasjon til magiske kvelder i fellesskap gjennom året 2021 for å blåse liv i det som har ligget i dvale inne i oss, kanskje litt for lenge nå? I løpet av alle årstidene tar jeg deg gjennom prosessen steg for steg, med forklaringer underveis og dyp innsikt i naturens rytmer – og hvordan benytte de i ditt liv.

Alle deltakerne blir inkludert i intensivt energiarbeid for å skape en dyp kontakt med moder jord, naturen og sjelefamilien. Slik at du kan komme tilbake til dine røtter, virkelige behov og kanskje fylle det indre tomrommet mange føler på i dag. Intensjonen er å samles rundt bålet for nærende fellesskap og gode samtaler. Dersom det ikke skulle blir mulig grunnet covid-19 og restriksjoner lager vi nærende samlinger på zoom istedenfor!  

Lyst til å være med på en spennende reise?

Det norrønne årsjhulet har 8 årstidsmarkeringer som står i relasjon til årstidene vi har i Norge. Ved disse markeringene skjer større skift i naturens rytmer, ressurser og sykluser.

Vi bruker disse som inspirasjon til å utforske de ulike årstidene og connecte de til vår kropp og individuelle rytmer.

Du kan delta på en samling for å teste ut om dette er noe for deg (ta kontakt med meg på mail post@marianfinsen.com )

Jeg anbefaler på det varmeste å være med på hele reisen – for en dypere forståelse og innsikt i deg selv og naturens helbredende rytmer.

Det kan være en helt unik reise og verdifull innvestering i egen utvikling og helbredelsesprosess,

for mer energi, vitalitet og indre glød.

Praktisk informasjon

Sted: grunnet smittevern er arrangementet flyttet ONLINE og plattformen vi bruker er zoom. Du vil også få opptak av både en video med informasjon om årstiden og selve ritualet som også vil inneholde helt rolige enkle yogaøvelser for å bringe inn kroppslig bevissthet og tilstedeværelse, samt meditasjon. 

Om det skulle bli restriksjoner grunnet covid-19 blir samlingene online på zoom. Dette er en superenkelt plattform å bruke, du får tilsendt egen link. Bestem selv om du vil ha kamera av eller på alt ettersom hva som føles komfortabelt for deg. Mulighet for å stille spørsmål både muntlig og i eget chatfelt underveis i samlingene. Vi gjør det beste for at vi kan samles uansett forutsetninger!

Deltakelse 1 samling: 250,- 

Deltakelse alle 8 samlinger: 1500,- 

Datoer – tidspunkt er 20.00 til ca. 21.15

1. februar: imbolg (sola kommer virkelig tilbake!) 

22. mars: vårjevndøgn (wow – våren er her)

3. mai: beltane (feiring av livet som blomstrer!)

21. juni: sommervolsverv (YANG-kraften er på sitt sterkeste)

16. august: lammas (starten på høsten og forberedelser til vinteren)

20. september: høstjevndøgn (kunsten å gi slipp)

1. november: samhain (starten på den mørkeste tiden av året)

20. desember (YIN er på sitt dypeste før sola snur)

Denne videoen er til deg som ønsker dypere innsikt og informasjon om dette spennende prosjektet. Bli litt bedre kjent med meg og hva jeg står for. Kjenn etter om det er noe som resonnerer meg deg, så sees vi kanskje?

En unik reise forbeholdt deg og din kontakt med naturens helbredende rytmer!

Din kropp. Dine følelser. Din hverdag og ditt liv.

«Det er ikke egoisme å sette seg selv først – det er å ta personlig ansvar. Alternative er selvutslettelse – når du bare gjøre det andre forventer av deg, mister du livsgleden. Da er du ikke god for noen.» Veien til lykke, Bjørg Thorhallsdottir 

Spørsmål eller tanker?

Er det noe du lurer på? Stiller du spørsmål om dette er for deg? …eller andre tanker du ønsker dele? Ta kontakt med meg – jeg svarer deg så gjerne! 

13 + 9 =

Share This