Når Norge stengte ned i våres følte jeg meg godt forberedt til å håndtere en hverdag hjemme med redusert sosial kontakt og drifte egne dager… fordi dette har vært min hverdag gjennom mange år med kronisk utmattelse.

I denne tiden lærte jeg å lage en best mulig hverdag for meg selv ut i fra de forutsetningene jeg hadde! 🌼Når jeg snakker med mennesker i dag så er det mange som er frustrerte, stressa, lei og hele situasjonen påvirker den mentale helsa.

Jeg har fått spørsmål fra flere om jeg kan dele litt av min erfaring og hvordan håndtere en slik situasjon på en så god måte som mulig ut i fra forutsetningene vi har?

Enten om det er på grunn av permittering, hjemmekontor eller problemer med helsa… så kan det være utfordrende å tilpasse seg en ny hverdag! Og det kan være vanskelig å navigere rundt mørke tanker, bekymringer, slitenhet eller lite tiltakslyst og motivasjon. 

I denne videoen kommer første inspirasjon, og i ukene som kommer vil jeg dele enda flere tips og triks til hvordan håndtere en hverdag med mye alenetid, hjemmekontor og lite sosial kontakt på en så god måte som mulig! 🔆jeg håper dette kan være til nytte for flere der ute, og del gjerne videre om du kjenner flere som har behov for litt inspirasjon til hjemmehverdagen, eller til hvordan skape mer energi og tiltakslyst i hverdagen.

Mari ✨🦋

Share This