Adventskalender

For mange blir det en litt annerledes desember og høytid 🌟derfor tenkte jeg å lage en online adventskalender med inspirasjon og innsikt 🎄☃️❄️…med fokus på naturens rytmer, vintertid, spirituell høytid, julas røtter og symbolikk. Se etter nye innlegg gjennom hele adventstida ✨og du finner alle videoene i adventskalender her!

Dette er noen av temaene som tas opp i adventskalenderen🌟:

Få innblikk i mine to må-ha for adventsstemning, mitt hjemmekontor og inspirasjon til små mikropauser i hverdagen 🔆❄️

Litt lei og frustrert? 😓…det er mange som forteller at de er litt lei om dagen, at vinteren gjør hele situasjonen vanskeligere å håndtere og mye negativt stress og frykt! 💥er det noe å gjøre? Og er det noe grunn til at dette kommer enda sterkere frem i mørketida? ☯️ Hvorfor er NÅ den beste tida for å planlegge neste år? 💥😱…kan gamle historier og myter være verdifulle for det moderne menneske for å lære oss noe om livet? 

Vi tar en nærmere titt på symbolikken og historien til juletreet, julenissen, mistelteinen, fluesopp og feieren! For å ta tilbake noe av mystiskken og magien meg jula… og skape en høytid som er relatert til hjertet og røttene våre. For å lade opp batteriene og gjøre oss klar til å spire og gro i en ny vår 🙂

Se alle episodene i kalenderen her!

Med ønske om en litt magisk advents- og juletid 🙂  

Share This