4 steg til god søvn

Har du problemer med din søvnkvalitet? Får du ikke sove om kvelden? Våkner du om natten og ligger deretter og ser i taket?

For 3 år siden hadde jeg en stor drøm. Å våkne uthvilt om morgenen. Kanskje du også har et ønske om dette?

Søvnkvalitet er en essensiell del av grunnmuren i en god helse og livskvalitet. Min vei mot god søvn har vært lang. På denne veien har jeg opparbeidet meg mye kunnskap og erfaring om temaet, og spesielt hvordan vi kan skape gode netter med god søvnkvalitet.

I denne workshopen gleder jeg meg til å dele min erfaring og kunnskap med deg, slik at du kan ta i bruk dette i din hverdag.

Du vil få med deg 4 steg til en bedre søvnkvalitet, som du kan ta i bruk i ditt liv. Vi vil også praktisere yoga-øvelser som balansere nervesystemet og hjelper deg med å stresse ned. Som igjen kan fremme en god natt med søvn.

Dette er en del av YOGYs Workshopserie (1 av 4).

Hva er en wokrhsop?

En workshop er et praktisk kurs, hvor det kombineres undervisning og yoga-øvelser som er hensiktsmessig for gjeldende tema. Du kan være med på en av workshopene, eller du kan få med deg hele serien!

Og virkelig tilegne deg kunnskap og erfaring som kan hjelpe deg på veien mot bedre helse og et lykkelig liv.

Dato: 13. september 19.00-21.30

Pris: 449,-

Det er begrenset antall plasser. Sikre din plass ved å benytte deg av kontaktskjemaet på denne siden! Påmelding er bindene.

Hjertelig velkommen til en innholdsrik og spennende workshop!

Adresse: Værftsgata 2b, Moss, Norway

Share This