Orakelverksted for 2019

Dette orakelverkstedet tilbyr vi deg, slik at du kan slippe deg fri fra 2018 og legge til rette for mindre stress og mer overskudd i det nye året!

Du kan påvirke og ta styringen tilbake over ditt liv – slik at du designer din hverdag i 2019.

Du har muligheten til å gjøre dette til DITT år!

Hva får du?

Seminaret vil inneholde en herlig kombinasjon mellom undervisning, teori, praktiske øvelser, orakelarbeid for 2019 og et kraftfullt ritual som vi utfører for deg.

Gjennom orakelarbeid og ritual får du muligheten til å arbeide med et av dine viktigste tema, som du ønsker å få mer innsikt i og forberede deg til i 2019.

Vi vil veilede deg steg for steg gjennom prosessen. Hvor du får innsikt i orakel og ritual og hva dette er, hvordan du kan trekke ditt eget orakel for 2019, samt hjelp til å tolke deler av ditt orakel i relasjon til ditt liv og ditt tema i 2019.

Dette er en kjempespennende prosess, som hjelper deg med å gi slipp på det gamle året og forberede deg på 2019 – slik at du kan ta kontrollen tilbake over eget liv.

Du vil også få med deg helt spesielle verktøy, som du kan benytte for å designe ditt liv gjennom hele det nye året!

For å lage et av disse unike verktøyene, må du ta med deg din favoritt bodylotion. Hver gang du smører deg med din bodylotion i 2019 – vil dette hjelpe deg videre på din vei!

Vi ønsker å gjøre dette til et eksklusivt verksted, hvor vi har tid til dere som deltakere. Derfor er det begrenset antall plasser, hvor flere allerede er booket – og ved skrivende stund er det kun 5 ledige plasser til Orakelverkstedet – så om du ønsker å være med anbefaler vi å sikre din plass.

Dato: 9. desember 10.00 – 16.00

Sted: Kongens gate 37, 3211 Sandefjord

Deltakelse: 490,- (påmeldingen er bindene, og din plass reserveres ved innbetaling av deltakeravgiften – du får faktura på mail når påmelding er mottatt)

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet:

Yasmine Gomez og Mari Anfinsen Nilsen skaper et helt spesielt seminar for deg – slik at du kan gi slipp på 2018 og gjøre 2019 til DITT år!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen 🙂 

Share This