Jula som en unik høytid

Hvorfor er jula en spesiell høytid? Hvordan kan du forberede deg på en konstruktiv måte til å året som kommer? Hvordan kan du leve litt mer fra ditt hjertet i 2018?

Har du nyttårsforsetter du faktisk ønsker å gjennomføre og lykkes med?

En magisk tid

For meg er jula en helt spesiell høytid. Jeg elsker mulighetene og ressursene denne tida kommer med!

Tidligere visste jeg ikke hvor spesiell og magisk denne tida av året er. Som sjaman har jeg fått unik innsikt i hva denne høytiden står for og hvorfor det er viktig å ta vare på denne tiden på en konstruktiv, kreativ og god måte.

Dette er noe som har vært så viktig for meg og mitt liv, at det er noe jeg ønsker å dele med dere! Slik at også du kan benytte deg av denne unike kunnskapen og erfaringen.

Refleksjon i desember

Desember er i mine øyne tid for refleksjon, oppsummering og egne tanker. Samfunnet vårt går så fort, det er så mye stress og ting vi skal gjøre, at det er viktig å sette av tid til å stoppe opp innimellom. Hva er det egentlig vi holder på med? Hvor vil vi?

Jula er en fantastisk mulighet til å gjøre nettopp det! Det er vinter. Verden her i nord går saktere. Det er tid for å vende blikket innover, senke farten og hvile. Lade opp batteriene til en ny vår og et nytt år.

Samle dine suksesser!

I løpet av desember skriver jeg min personlige årsoppsummering. Dette gjør jeg for å kunne vokse og lære av erfaringene jeg har gjort meg i løpet av året.

Refleksjon er så viktig og essensielt for å lære av de erfaringene vi samler på vår vei.

Det første jeg gjør er å samle alle mine suksesser gjennom året som har vært.

Hva er jeg fornøyd med? Hva er jeg stolt over? Hva har jeg fått til? På hvilke områder har jeg utviklet meg? Det kan være små ting, og det kan være store ting! Men vi alle sammen har fått til fantastiske ting i løpet av et år.

Ja, du også! Noter gjerne ned den første suksessen du kommer på allerede nå.

Redusert stressnivå

En stor suksess for meg i 2017, er at jeg har redusert mitt stressnivå! I begynnelsen av året hadde jeg et skyhøyt stressnivå, som var særdeles negativt for min helse og velvære.

I oppsummeringen beskriver jeg hvordan det høye stressnivået opplevdes i begynnelsen av året og hvordan det påvirket mitt liv.

Deretter noterer jeg hva jeg har gjort for å redusere stressnivået. På denne måten samler jeg kunnskapen og erfaringen over hvordan jeg skaper suksess og gode resultater på ulike områder i livet. For en visdomsbok å ha med seg videre på veien!

Til slutt noterer jeg hvordan situasjonen er nå og hvordan det har påvirket mitt liv.

Dette er det viktigste dokumentet jeg lager i løpet av året. Det er stedet jeg samler mine gullegg. Dette er visdom jeg kommer tilbake til, når livet blir mørkt og jeg trenger hjelp for å komme videre.

Året som kommer?

Etter å ha samlet sammen mine suksesserog feiret disse! Går jeg videre til å se på året som kommer. Jeg skriver ned ønsker og drømmer for fremtiden. Hva er viktig for meg? Hvor går veien videre?

Dette er et stort tema, og vi mennesker har så mye å lære i forbindelse med å leve ut vårt fulle potensial! Det bor enorme ressurser og evner i hver og en av oss.

Ønsker du å lære hvordan du kan bli en ekspert i å oppnå dine mål?

I denne fasen av refleksjonen, benytter jeg målsettingsprogrammet til min lærer og mentor, Pål-Esben Wanvig. Denne måten å arbeide på har jeg ekstraordinære resultater med, og jeg har skrevet om dette i artikkelen

«en reise i indre innstilling til hverdagen».

I linken nedenfor finner du et GRATIS online seminar med Pål-Esben, i hvordan du kan bli bli ekspert i å oppnå dine mål! Kunnskapen som deles i seminaret, er rammeverket jeg benytter når jeg ser på året som kommer.

«lær 5 enkle og effektive strategier for å bli en ekspert i å oppnå dine målsettinger».

Så langt i denne artikkelen har du fått innsikt i hvordan du kan gjøre refleksjonsarbeid, som kan være særdeles verdifult. Og som kan hjelpe deg videre på din vei mot mer lykke, suksess og mening!

I mine øyne er dette første del av arbeidet, som er selve grunnlaget for det som kommer videre. Som sjaman kombinerer jeg selvfølgelig det praktiske arbeidet med kraftfull magi!

Sjamanistisk jul- og nyttårsfeiring

Dette virker som en turbomotor på hele prosessen, og er verdifullt arbeid. Jeg gjør mitt sjamanistiske arbeid for å avslutte året som har vært på en god måte og åpne opp for det nye året. Slik at jeg kan starte dette med blanke ark og bringe inn de ressursene jeg har behov for i mitt liv.

Når jeg ser på mine suksesser i løpet av dette året, brer takknemligheten seg i hele kroppen min. Og jeg føler meg så ufattelig heldig som har disse unike sjamanistiske verktøyene til å hjelpe meg i mitt liv.

Ønsker du å lære mer om dette spennende temaet?

Pål-Esben er et av de mest gavmilde menneskene jeg kjenner, og gir helhjertet av seg selv. Han har laget et helt gratis webseminar om «sjamanistisk jul- og nyttårsfeiring».

Kunnskapen fra dette seminaret, har endret hvordan jeg opplever og erfarer denne unike høytiden.

Hvis du ønsker et pangstart på det nye året, anbefaler jeg på det varmeste å benytte oppskriften i denne artikkelen, sammen med kunnskapen som deles i de to webseminarene!

Dersom du ønsker å lære mer om sjamanisme, har du en god mulighet til å tillegne deg effektive sjamanistiske verktøy i året som kommer! Sjamanisme for det moderne menneske er et særdeles spennende helgeseminar.

Et varmt ønske for året som kommer

Dette er kunnskap som kan være gull verdt i ditt liv. Det har vært grunnleggende viktig for meg, og er virkelig essensen av det viktigste arbeidet jeg gjør for å skape suksess, lykke og mening for meg og mitt liv.

Jeg håper virkelig du tester ut dette for deg selv. Det kan hjelpe deg med å leve ut ditt hjerte og det du virkelig lengter etter.

Jeg gleder meg på dine vegne, og ser stort frem til å høre om din erfaring med denne unike kunnskapen! Og jeg blir superglad om du ønsker å benytte kommentarfeltet til dine erfaringer og spørsmål 🙂

Med ønske om en riktig

God Jul

og

et heidundranes strålende nytt år!

Share This